ssl و certificate در میکروتیک
سلام من میخواستم بدونم چجوری میشه certificate روی یک domain تنظیم کرد و certificate رو داخله میکروتیک نسب کرد و تنظیم کرد ممنون میشم
پاسخ : ssl و certificate در میکروتیک
PersianAdmins
این فیلم اموزشی هم کمک خوبی هست برای ssl معتبر باقی سرویس دهنده ها هم مثل همین هستن تقریبا با کمی دقت می تونید انجام بدین
برای راه اندازی و نصب SSL احتیاج به داشتن یک سرور/هاست + آی پی اختصاصی و یک Certificate معتبر دارید.
مراحل نصب هم قبلا توضیح داده شده ، بگردید پیدا میشه ...
برای SSTP اگه بخواین هم SSl تقلبی هم جوابگو هست البته استفاده شخصی
اگه برای فروش شبکه مجازی هست!
یه SSL از کومودو (رایگان 90 روزه)+یه دامین که باید غیر ایران ثبت شده باشه.بعد از 90 روز هم یه ساب دامین داگه و یه اکانت 90روزه دیگه.البته سرعت این نوع SSL ها (سرعت اتصال و,تاییدش کمی زیاده)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
برای راه اندازی و نصب SSL احتیاج به داشتن یک سرور/هاست + آی پی اختصاصی و یک Certificate معتبر دارید.
مراحل نصب هم قبلا توضیح داده شده ، بگردید پیدا میشه ...
نه به این چیزا که میگید نیازی نیست تو میکروتیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightman
نه به این چیزا که میگید نیازی نیست تو میکروتیک
دقیقاً به همین چیزها نیاز است
Certificate معتبر برای کار معتبر و راحت تر
آی پی اختصاصی => که به طور پیشفرض آی پی سرور اختصاصی خواهد بود
نیاز به سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
دقیقاً به همین چیزها نیاز است
Certificate معتبر برای کار معتبر و راحت تر
آی پی اختصاصی => که به طور پیشفرض آی پی سرور اختصاصی خواهد بود
نیاز به سرور
فقط به گواهی اس اس ال نیاز هست به هاست و به ای پی ثابت هنگام نصب نیاز نیست
اگر نمیتونید سرور میکروتیکتون رو بدین با پنل دامنه خودم واستون فعال کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightman
فقط به گواهی اس اس ال نیاز هست به هاست و به ای پی ثابت هنگام نصب نیاز نیست
اگر نمیتونید سرور میکروتیکتون رو بدین با پنل دامنه خودم واستون فعال کنم
بنده نوشتم هاست/سرور یعنی هاست یا سرور
آی پی ثابت هم بالاخره بخواهید یا نخواهید هر سروری حداقل یکی داره ...
در ضمن یادم رفت : به دامین/سابدومین هم احتیاج دارید (البته نباید .ir باشه یا اسمی از ایران و ... توش باشه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
بنده نوشتم هاست/سرور یعنی هاست یا سرور
آی پی ثابت هم بالاخره بخواهید یا نخواهید هر سروری حداقل یکی داره ...
در ضمن یادم رفت : به دامین/سابدومین هم احتیاج دارید (البته نباید .ir باشه یا اسمی از ایران و ... توش باشه)
نه بعضی از شرکت ها برای دامنه ای ار هم میدن این امکان فراهم شده شما که فروشنده هستین دیگه باید بدونید دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightman
نه بعضی از شرکت ها برای دامنه ای ار هم میدن این امکان فراهم شده شما که فروشنده هستین دیگه باید بدونید دیگه
شرکت های چینی و ... ارائه میدن ، اولش هم عرض کردم ، گواهینامه معتبر یعنی godaddy , geotrust , comodo , verisign و ...
موفق باشید
ممنون از همه ی دوستان باباته جوابتون اما من دنباله راهی هستم که جوری sstp روی میکروتیک config کنیم که نیاز نباشه user مقابل واسه conect شدن روه سیستم خودش عملی انجام بده . چون من دیدم بضی conection ها فقط کافی هست که تیک sstp رو بزنید و به راحتی وصل میشه . ممنون اگه کسی بلد باشه لطفآ راهنمایی کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad_server
ممنون از همه ی دوستان باباته جوابتون اما من دنباله راهی هستم که جوری sstp روی میکروتیک config کنیم که نیاز نباشه user مقابل واسه conect شدن روه سیستم خودش عملی انجام بده . چون من دیدم بضی conection ها فقط کافی هست که تیک sstp رو بزنید و به راحتی وصل میشه . ممنون اگه کسی بلد باشه لطفآ راهنمایی کنه
دوست عزیز همونطور که Mohammad_reza هم گفت باید ssl valid تهیه کنید.
اونوقت دیگه نیاز نیست یوزر به جز کانکشن برنامه دیگه ای رو اجرا کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad_server
برخی از SSL ها که دوستان با قیمت پایین ارائه میدهند ، SSL Valid نیست ، یعنی یک شرکت معتبر اونو تأیید نمی کنه و احتیاجه که کاربر با اجرای یک فایل روی سیستمش خودش بصورت دستی اونو تأیید کنه. اما با داشتن یک SSL Valid با هزینه کمی بیشتر ، می تونید امنیت بیشتر و دردسر کمتری به کاربراتون هدیه بدید.
سلام برای دریافت ssl روی سرور های ایران
چی کار باید کرد