باسلام خدمت همه شما دوستان گرامی.
نمایندگی رسمی WHMCS در ایران توسط شرکت آلماهاست اخذ گردید و به زودی فروش آن شروع میشود.
http://www.whmcs.com/distributors/almahost/
موفق باشید
شرکت آلما هاست
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام خدمت همه شما دوستان گرامی.
نمایندگی رسمی WHMCS در ایران توسط شرکت آلماهاست اخذ گردید و به زودی فروش آن شروع میشود.
http://www.whmcs.com/distributors/almahost/
موفق باشید
شرکت آلما هاست
براتون آرزوی موفقیت دارم.
به سلامتی ... :53:
حالا قیمتی ها باید ببینیم چطوره ! اگر پایین تر شرکت فراسو باشه که مشتری زیادی کسب خواهید کرد اما در یک سطح یا بالاتر باشه حس رقابت نداره ! :55:
به هر حال موفق باشی
آقای آرایش تبریک می گم موفق باشید شما در ارائه سرویس و پشتیبانی کارتون درسته تو این چند ماهی که در با شما کار می کنم از سرویس و ساپورت راضی هستم
موفق باشید
تبریک میگم. بنده که مشتری پر و پا قرص لایسنسهای شمام
تبریک می گم
تا حالا از شما سرویس نداشتم
ولی امیدوارم در آینده همکاری نزدیکی با شما داشته باشم
قیمت شروع لیسانس یکماه چند هستش ؟
باسلام
فروش آغاز شد - پل ارتباطی - ارسال تیکت به بخش Accounting
هرگونه سوال در مورد قیمت هم از دو طریق بالا فقط جواب داده خواهد شد
موفق باشید
اخراج شدید فکر کنم ...
Whmcs هیچ نماینده ایرانی نمیتونه بگیره .. چون تحریم هستیم ... مگر از راه دیگه ای اقدام به این کار بکنید که حتما به ضرر مشتری هاتون میشه ...
سلام
لطفا از عنوان شایعات خوداری کنید .
همین جا صحبت دوستمان را تکذیب میکنیم و نمیدانیم چرا و به چه منظوری اینچنین بی مقدمه و سند این حرف را زدند.
لذا از مدیران خواهشمندیم به این پاسخ رسیدگی کنند.
موفق و پیروز
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
باسلام
مگر مدرسه هست که اخراج بشیم؟! ;)
ما هیچ وقت راه راست رو رها نمیکنیم راه های متفرقه رو بریم! تا به حال هم مشتریهای ما ضرری ندیدن :)
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
با سایت WHMCS با هویت ایرانی کار میکنیم.
دوستانی که هرگونه شک و یا ... دارند میتوانند از خود سایت مرجع یعنی WHMCS نام شرکت ما یعنی AlmaHost Ltd رو استعلام کنند تا از نگرانی کاذب دربیایند.
موفق باشید
تا جایی که من میدونم شرکت whmcs یک شرکت انگلیسی است و هیچ ربطی به تحریم ندارد !!!! و به راحتی میتوانید با مشخصات ایرانی ازشون به صورت مستقیم خرید کنید یا نمایندگی بگیرید !
موفق باشید
باسلام
نقل از گفته خودشون
برای پرداخت باید مشخصاتی که میدید مشخصات شخصی خارج از ایران باشدنقل قول:
under the restriction of the US sanctions of countries we can do business with and Iran is not one of them.
در مورد نمایندگی هم فکر نمیکنم به ایران دیگه نماینده بدن چون در حال حاضر دو نماینده دارند.
بازهم به نقل از قول از خودشون
نقل قول:
we don't like to have too many distributors for each locality as it reduces the profitability for our distributors.
موفق باشید
قیمت ها را نمیشه اینجا اعلام کنید :)
من چندین روزه به جای خرید از فراسو قصد خرید از شما رو داشتم، اما تعداد موجود رو زده: 0
و نمیشه خرید!
اسمتون از سایت whmcs حذف شده
http://www.whmcs.com/distributor-almahost.php
بیکار نیستم الکی حرف بزنم من همین مدت پیش یک لایس مادام خریدم ابتدا سعی کردم با مشخصات شخصی خودم خرید رو انجام بدم که پیام خطا داد و نگذاشت که خرید رو انجام بدم
که مجبور شدم از یکی از دوستام کمک بگیرم و با اطلاعات اون که مقیم خارج است و کارت اعتباری اون خرید رو انجام بدم
اول هم ساب اکانت بهم داد که انها متوجه شدند من از ایران هستم و اکانت دوستم رو هم مصدود کردند ... و دوستم مجدد تو یک پنل جدید برام خرید رو انجام داد ....
باسلام
ما هم چنین صحبتی نکردیم.
راهی رو هم که ما انجام دادیم خدمت شما گفتیم! :) در پست قبل هم گفتم اگر مشکلی چیزی دارید خیلی راحت با ارسال یک تیکت به whmcs میتونید از این نگرانی کاذب دربیایید.
موفق و سربلند باشید!
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
باسلامنقل قول:
ایشون ایرانی هستند، اما در ایران زندگی نمیکنند!! انگلیس مشغول به فعالیت هستند.
ایران تحریمه نه ایرانی
دوست عزیز ما هم در ایران مشغول هستیم هم در انگلیس.
موفق باشید
پ.ن : دوستانی که دَرک این قضیه خیلی براشون سخت هست لطفا کاری که بالا گفتیم رو انجام بدن تا دَرکش خیلی راحتتر بشه.
آقا قیمتها رو یا اینجا بذارید یا تو سایت خودتون. بهتر از اینه که برا هر استعلام قیمت تیکت بزنیم.
قیمت دائمی رو اعلام کنید لطفا
در حال استعلام از سایت رسمی...
فایل پیوست 4575
اصلا نمیشناسن آلماهاست رو در حال حاضر !
ما Reseller نیستم! ما distributors هستیم و فقط در حال حاضر دو distributors در ایران هستند. فراسو سامانه پاسارگاد و آلماهاست
دلیلی هم نداره ما بخواییم سابقه خودمون رو با دروغ خراب کنیم! :)
و دلیلی هم نداره این عکس رو به شما نشون بدیم! ولی میدیم! امیدوارم دوستان عزیز این بحث رو که ما هستیم یا نیستیم رو تموم کنند! و به قولی به فکر business خودشون باشند! ;)
فایل پیوست 4576
نمایندگی به انگلیسی resseler نمیشه مگه !؟ شما گفتی نمایندگی دیگه ! دعوا نداریم که برادر
"اخذ نمایندگی رسمی whmcs در ایران "
distributors توزیع کننده هستید
باسلام
از شما + مترجم گوگل ممنونم که کلمه distributor رو برای ما معنی کردید! :)
در زبان شیرین انگلیسی کلمه ها به تنهایی یک معنی دارند و وقتی در جایی با یک جمله به کار برده میشوند ممکنه که اون معنی اول رو ندهند!
ما دعوا نداریم ولی ظاهرا شما دارید! :)
قیمتی هم که خواسته بودید اگر توانایی پرداخت با دلار رو دارید از طریق پ.خ اطلاع بدید اگر خیر به تومان میخواهید
Owned Licnese : 430T
در مورد لینک هم در سایت WHMCS هم مشخص میکنه ما distributor شرکت مذکور هستیم ایمیل زدیم که هرچه زودتر لینک رو درست کنند تا مثل این دوستمون به مشکل نخورند بقیه دوستان.
موفق باشید
John || Staff Hi,
We do have one reseller who may meet your needs: WHMCS[CompleteSolution] - نسخه فارسی
Regards,
John
باسلام
به قول معروف ما هی میگیم نَره شما میگی بدوش!
ما reseller نیستیم، distributor هستیم. دلیلی هم نداره دیگه بخواییم راجع به این موضوع با شما بحثی کنیم چون مدارک رو گذاشتیم به زودی لینک WHMCS رو هم خواهیم گذاشت که کلا خیال همه راحت بشه.
موفق و پایدار باشید! ;)
من جدود 1 ساعت پیش یک لایسنس ماهانه با کپی رایت خریداری کردم. متاسفانه به صورت آنی فعال نشد :d دو سه دقیقه طول کشید تا ایمیل از whmcs.com بیاد!! :d
سیستم فعال سازی به صورت آنی فعلا برای لایسنس ها چی cPanel و چه WHMCS غیرفعال شده. چون درحال حاضر در مرحله نهایی پروژه ایی هستیم در این رابطه که حتی سایت WHMCS هم از این پروژه استقبال کرده اند و احتمالا برای نسخه WHMCS حتی این پروژه را نیز در اختیار سایت WHMCS هم قرار میدهیم.
موفق باشید
ولی فعال شد برای من!
ایمیل تایید پرداخت ساعت 5:03 دقیقه امروز اومده، یک ایمیل هم از noreply@whmcs.com ساعت 5:07 اومده که مشخصات اکانت داده، دوباره ایمیل بعدی 5:11 دقیقه از noreply@almahost.co.uk اومده و کد لایسنس رو داده...!
شد 9 دقیقه تا به طور کامل تحویل بگیرم!!!
بله ما به صورت دستی فعال میکنیم. به صورت اتوماتیک فعال نمیشه تا تموم شدن پروژه ایی که مرحله آخرش هستیم. تست و bug گیری پروژه
موفق باشید
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
Hi,
It is our policy never to give out or recommend third party distributors, we encourage all users to buy directly from us so I'm not sure why that reply was given but it is very unusual. The distributor page for yourselves is still being worked on.
Regards,
Matt