درود شما که سرور یا وی پی اس یا رسیلر آلمان دارید بیاین به آی دی من باهاتون کار دارم. فقط با اولین نفر که توافق رسیدم. id: iran989@yahoo.com iran989 موفق باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
درود شما که سرور یا وی پی اس یا رسیلر آلمان دارید بیاین به آی دی من باهاتون کار دارم. فقط با اولین نفر که توافق رسیدم. id: iran989@yahoo.com iran989 موفق باشید.
در آلمان چیزی به اسم وارز وجود ندارد !!!
دوست عزیز آلمان وارز هست. بستگی به دیتا سنتر داره. بازم مشکلی نیست یک سرور وارز از آلمان یا هلند با آی دی من تماس بگیره id: iran989
دوستمون درست میگن . توی کشور آلمان ، صغیر و کبیر موظف به رعایت قانون کپی رایت هستند !
آلمان از قوانبن پیروی میکنه
حالا دیتا سنتر زیاد سخت گیری نمیکنه دلیل بر رعایت نکردن قوانین در کشور نیست
آلمان یکی از قانونمند ترین کشورهای جهان است(ممکن است اول نیز باشد !)
و اگر هم کوتاهی سر می زند تنها از طرف دیتاسنتر می باشد.
موفق باشید.
اينجا هاست وارز ميفروشه نوشته كه سرور هاش هم تو آلمان هستند
هاست وارز آلمان:
vanizweb.com
ميدونم كوتاهي از ديتاسنتر هست ولي كار آدم را راه بندازه كافيهنقل قول:
اگر هم کوتاهی سر می زند تنها از طرف دیتاسنتر می باشد
وارز فقط روسیه و برزیل ... المان وارز نیست اما کاری باهاتون نداره تا وقتی که شکایت نشه . سرور بک اپ داشته باشید بهتره هر موقع به مشکل خوردین از جانب دیتاسنتر برید جای دیگه باز سرور بگیرید و چند ماهی شاید هم سالی باهاش سر کنید
از آلمان ریسلر وارز با شپتیبان گیری منظم (هر 72 ساعت) میتونم تقدیم کنم.
درود. دقیق منظورتون چی هست؟ !!!
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
درود شما لطف کنید به آی دی یاهو من بیایید. ID: Iiarn989 بقیه سرور ها هم بیان تا باهاشون صحبت کنم. موفق باشید.
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
ببخشید این آیدی یاهوی منه. دوستان هر کی سرور داره بیاد با اولین نفر که به توافق رسیدم دیگه میگم. توجه: من سرور رو نمی خوام بخرم ولــــــی یه پیشنهاد عـــــالی دارم. منتظرم: ID: iran989