-
نسخه ی کامل و کرک شده ی Mikrotik 5.7 Level 6
پس از انجام تست های نهایی تصمیم به انتشار نسخه ی کامل و کرک شده ی Mikrotik 5.7 Level 6 با فرمت vmdk آماده ی گرفتم. لایسنس این نسخه به صورت مادام العمر بوده و تمامی ابزار ها بصورت پیشفرض نصب شده اند.
آموزش نصب : پس از unzip کردن فایل Mikrotik 5.7 Level 6 (zagros-data.com).vmdk را در دیتااستور سرور خود آپلود کنید سپس یک ماشین مجازی جدید ایجاد کرده و تمامی مراحل آن را تا ساخت هارد دیسک ادامه دهید سپس همانند عکس زیر Use an existing virtual disk را انتخاب کرده و در مرحله ی بعد فایل میکروتیک را انتخاب کنید.
برای تعیین آی پی پس از باز کردن کنسول ماشین مجازی, پس از وارد کردن اطلاعات زیر :
یوزرنیم : admin
پسورد : ندارد
دستور setup را تایپ کنید و پس از آن به ترتیب a برای تعیین آی پی و g برای تعیین gateway را بزنید.
موفق باشید
پ.ن : با فروپاشی (!) آپلود سنتر ایران بلاگ عکس های لینک ها هم که اونجا آپلود کرده بودم داون شدن و برای همین لینک ها در دسترس نبودن که مشکل رو برطرف کردم
-
پاسخ : نسخه ی کامل و کرک شده ی Mikrotik 5.7 Level 6
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
فایل ایزو رو ندارید؟
فایل ایزو وجود نداره
درواقع این نسخه اصلا کرک نشده و دوستان دارن از باگی که وجود داره استفاده میکنن
اگه شما واسه یه وی پی اس لایسنس بگیرید ، اون فایل لایسنس واسه تمامی وی پی اس هایی که از روی فایل هارد یا تمپلیت وی پی اس اول ساخته شدن قابل استفاده هست
-
نسخه رایگان یا نسخه ای که کرک شده باشه و ایزو هم داشته باشه موجوده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
تا جایی که من میدونم اخرین نسخه ای که کرک واسش وجود داره 3.22 هست (ممکنه من اشتباه کنم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
ایزوی نسخه ی رایگان ورژن 5.7 وجود داره اما محدودیت استفاده ی تک کاربره داره (برخلاف نسخه ی کرک شده ای که ارائه شده و بصورت سطح 6 قرار داده شده)
ایزوی نسخه ی رایگان رو از لینک های زیر میتونید دانلود کنید :
لینک مستقیم
2Shared : 2shared - download mikrotik_5.7_zagros_data.com_.iso
4Shared : mikrotik_5.7_zagros_data.com__2.iso - 4shared.com - online file sharing and storage - download
hotfile : Hotfile.com: One click file hosting: mikrotik_5.7_zagros_data.com_.iso
MEGAUPLOAD : MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Rapidshare : https://rapidshare.com/files/7921870..._data.com_.iso
اما نسخه ی 3.20 دارای ایزو همراه با کرک وجود داره و از وبسایت زیر میتونید اونو دریاقت و کرک کنید :
میکروتیک نسخه 3.20 کرک شده !! + اموزش نصب و کرک کردن Ahmad Choopani Official Website
-
تمپلت های ESX با Workstation تفاوت نداره؟
میتونم از این نسخه روی workstation استفاده کنم؟
-
این باگی که داره مشکل زا نیست؟
-
کسی آخرین ایزوی نسخه ی رایگان را داره قرار بده .. ممنون
-
سلام دوستان ، من فايل رو دانلود كردم . خواستم vmdk رو تبديل به vhd بكنم error داد
Error opening file (2) [2]
G:\Mikrotik 5.2 Cracked Level6.vmdk
1- اين داره ميگه كه اين mikrotik 5.2 هست. حالا 5.2 يا 5.7 براي من مهم نيست ولي
2- يكي لطفا key يا license رو ميتونه به من بده
با سپاس
-
میکروتیک 5 کرک شده (تست نکردم)
لطفا دوستانی که دانلود و تست کردند نتیجه رو بگن
دانلود
-
مشكل convert به vhd حل شد . ورژن كه 5.2 هست . سرور start ميشه بعدش سريعا خاموش ميشه. كسي با vmware تست كرده؟
اگر كار ميكنه license رو لطفا اعلام كنيد. با سپاس.
-
چيزي كه متوجه شدم ، ميكروتيك 5 با Hyper-V سازگار نيست ، فقط VMware
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
other
version : 32bit
-
من از vmware server 2 استفاده میکنم
ایا این فایل در او هم قابل اجرا هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
تا جایی که من میدونم اخرین نسخه ای که کرک واسش وجود داره 3.22 هست (ممکنه من اشتباه کنم)
3.7 من کرکشو دارم
درواقع 3.2 نصب میکنید بعد روش 3.7 بریزی دیگه لایسنس نیمخواد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
3.7 من کرکشو دارم
درواقع 3.2 نصب میکنید بعد روش 3.7 بریزی دیگه لایسنس نیمخواد
خوب همین که الان توی پست اول هست چرا نصب نمیکنید .. خیلی ساده و خیلی خوب هست
لازم نیست 3.2 نصب کنی
-
از دوستان نسخه پست اول را کسی کانفیگ شده اش را داره؟کانفیگ پورت .؟اسپم و تورنت ممنون
-
اگه یکی از دوستان کانفیگ کنه خیلی خوب میشه واسه اسپم من خیلی بهم ابیوز اسپم می خوره یا حداقل بگید کجاها و چی ها را باید ببندیم مرسی
-
تورنت را که آقا رحمان تو یه تاپیک توضیح دادن.تو انجمن هست! یه آموزش دیگه هم بود که یه فایل آماده هست از خود میکروتیک میگیری و میریزی رو سرورخودش پورتهای خطرساز و پورت هایی که ویروسها خودشونو انتقال میدن رو بسته!
-
نیازی به رفتن به setup و .. نیست.
پس از اینکه یوزر پس رو دادید و وارد شدید این دستور رو وارد کنید :
ip address add
your ip address/24
ether1
ip route add gateway=your gateway ip
-
توی این نسخه ether1 و ether2 موجود نیست فقط باید ether3 رو اضافه کرد
-
چرا من ether1 تعریف کردم و مشکلی نداشت. فقط اگه واسه اینترنت ماهواره ای استفاده می کنید بهتره دو تا کارت شبکه تعریف کنید.
-
برای کارت شبکه دوم باید آی پی جدا تعرف کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
offlinebaz
برای کارت شبکه دوم باید آی پی جدا تعرف کرد؟
بله باید آیپی جدا تعریف کرد و به جایه وی پی ان دوم میتونید از همین سرور وکارت شبکه دوم استفاده کنید!
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
کسی میدونه چه جوری میشه همه آیپی های ست شده تو قسمت آدرس را پاک کرد؟
-
baraye config ssl rooye mikrotik ba ibsng rooye serveram ke citrx hast ehtyaj be tmplets ya fil iso daram kodoom yek az doostan filro dare va mitoone dar ekhtyare man bezare agar kasy mayel bood plz pm bede :
id: persianded@att.net
-
دوستان من تو VMware 8 نصب می کنم ارور می ده از اساتید کسی که نصب کرده راهنمایی کنه لطفا
و این ارور رو می دگیرم
'Mikrotik 5.7 Level 6 (zagros-data.com).vmdk' cannot be opened directly. Open the virtual machine configuration file (vmx) instead.
متشکرم و ممنون و منتظر
-
با سلام خدمت دوستان . چند سوال مبتدی داشتم . خواهشا جواب بدین . ممنون
من میخوام یک سرور بگیرم که روی این سرور 100 آی پی اختصاصی از 9 کشور میدن . اول گفتم میکروتیک نصب کنید قبول کردند . بعد گفتن اون مسوول نصب نیست و ما هم نمیتونیم نصب کنیم . یکی از دوستان گفن مجازی سازنصب کنن . بهشون گفتم گفت میتونیم براتون ESXi نصب کنیم . حالا من روی این میکروتیک نصب کنم تمام قدرت سرور و قابلیت هاش که تغییری نمیکنه (از نظرسرعت و کیفیت میگم )برای یوزرها؟ و اینکه توی قوانین سایت نوشته شده اگر از برنامه های کرک شده یا بدون لیسانس استفاده کنین بدون اطلاع قبلی سرور بسته میشه . من میخوام بدونم چطوری این مشکل را حل کنم؟ آیا میکروتیک در پست اول را نصب کنم متوجه نمیشن؟ (؟ سرور حدود 730 هزارتومن در میاد واگر بسته بشه خیلی متضرر میشم ) . و سوال آخرم اینه اگر من روی این مجازی ساز ESXi میکروتیک با لیسانس بگیرم و نصب کنم آیا ازش میشه بک آپ گرفت و روی سرورهای دیگه بدون مشکل ( لیسانس و گیر دادن) استفاده کرد؟
ممنون از پاسخ های شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dollar
با سلام خدمت دوستان . چند سوال مبتدی داشتم . خواهشا جواب بدین . ممنون
من میخوام یک سرور بگیرم که روی این سرور 100 آی پی اختصاصی از 9 کشور میدن . اول گفتم میکروتیک نصب کنید قبول کردند . بعد گفتن اون مسوول نصب نیست و ما هم نمیتونیم نصب کنیم . یکی از دوستان گفن مجازی سازنصب کنن . بهشون گفتم گفت میتونیم براتون ESXi نصب کنیم . حالا من روی این میکروتیک نصب کنم تمام قدرت سرور و قابلیت هاش که تغییری نمیکنه (از نظرسرعت و کیفیت میگم )برای یوزرها؟ و اینکه توی قوانین سایت نوشته شده اگر از برنامه های کرک شده یا بدون لیسانس استفاده کنین بدون اطلاع قبلی سرور بسته میشه . من میخوام بدونم چطوری این مشکل را حل کنم؟ آیا میکروتیک در پست اول را نصب کنم متوجه نمیشن؟ (؟ سرور حدود 730 هزارتومن در میاد واگر بسته بشه خیلی متضرر میشم ) . و سوال آخرم اینه اگر من روی این مجازی ساز ESXi میکروتیک با لیسانس بگیرم و نصب کنم آیا ازش میشه بک آپ گرفت و روی سرورهای دیگه بدون مشکل ( لیسانس و گیر دادن) استفاده کرد؟
ممنون از پاسخ های شما
دوست من میکروتیک که وجود داره دارای لایسانس بوده و قابلیت آبدیت دارد!
مشکلی پیش نمیاد!
فقط یک موردی روی یک سرور اختصاصی میخواهند از 9 کشور آیپی بدهند ؟
-
اقا سلام از اینکه لینک رو برای دانلود گذاشتی خیلی ممنون اما اینو تو esxi 5.0.0 نمیشه وارد کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahoora_SS
پس از انجام تست های نهایی تصمیم به انتشار نسخه ی کامل و کرک شده ی Mikrotik 5.7 Level 6 با فرمت vmdk آماده ی گرفتم. لایسنس این نسخه به صورت مادام العمر بوده و تمامی ابزار ها بصورت پیشفرض نصب شده اند.
آموزش نصب : پس از unzip کردن فایل Mikrotik 5.7 Level 6 (zagros-data.com).vmdk را در دیتااستور سرور خود آپلود کنید سپس یک ماشین مجازی جدید ایجاد کرده و تمامی مراحل آن را تا ساخت هارد دیسک ادامه دهید سپس همانند عکس زیر Use an existing virtual disk را انتخاب کرده و در مرحله ی بعد فایل میکروتیک را انتخاب کنید.
برای تعیین آی پی پس از باز کردن کنسول ماشین مجازی, پس از وارد کردن اطلاعات زیر :
یوزرنیم : admin
پسورد : ندارد
دستور setup را تایپ کنید و پس از آن به ترتیب a برای تعیین آی پی و g برای تعیین gateway را بزنید.
موفق باشید
برادر دانلود نمیشه لطفا یه بار دیگه اپلود بفرمایید
-
متاسفانه گویا قسمت Queue این نسخه در جریان کرک از کار افتاده و هرچی تعریف میکنم ترافیکی نشون نمیده! بقیه این مشکل رو ندارن؟!
-
آقا من این تمپلتو نصب کردم اما سرعت کانکشن های من خیلی پایینه درست هم کانفیگ کردم نمی دنم مشکل از کجاست !!! یعنی بد کانفیگ کردم؟؟
کسی تمپلت دیگی نداره ؟
-
-
دوستان این نسخه که گذاشتین برای دانلود من وقتی روی سرور میرم برای نصبش ارور هارد دیسک میگیره و میگه که هاردی روی سرور نصب نیست . ممنون میشم که راهنمایی کنید
-
-
-
-
سلام دوستان من هم تو سایت و هم تو میکروتیک تازه وارد هستم
میشه به سوالهام جواب بدین/
1-چه طوری یوزر منیجر رو رو میکروتیک نصب کنم
2-چه طوری به یوزر منیجر وصل بشم و تنظیمات اون رو انجام بدم