-
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار / سیم کارت بین المللی
سلام،
آپدیت تاریخ 12 خرداد 93
فروش دلار وبمانی - پیپال
-
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
یه سوال دارم.
این gift card رو از داخل ایران میشه استفاده کرد ؟
-
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noa_takotnaha
یه سوال دارم.
این gift card رو از داخل ایران میشه استفاده کرد ؟
بله، بانک از ایرانی بودن استفاده کنندگان مطلع هست.
-
یورو چند حدود 700 یورو !؟
اگه مدارک بخوان مشکلی نیست که ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
یورو چند حدود 700 یورو !؟
اگه مدارک بخوان مشکلی نیست که ؟
قیمت دقیق رو فردا ساعت 12 میتونم عرض کنم اما
در تاریخ :
پنج شنبه - ۳۱ شهریور ۱۳۹۰
Thursday - 2011 22 September
1725 تومان بود برای این مبلغ.
مدرک هم قابل ارائه هست.
-
سلام
بنده یک سوال داشتم
من خیلی وقته دنبال کسی هستم که بتونه یک خرید جزئی چند دلاری رو برام انجام بده
من نیازمند یک هاست وارز خیلی خیلی ساده هستم که به دلایل محتوای خاص این سایت امکان قرار داد با سرویس دهندگان ایرانی ندارم
اما مشکل اینجاست که پرداخت ما در نهایت 5دلار هست که هیچ کس این مبلغ جزئی رو پرداخت نمی کنه
چند نفری هم که حاضر بودند انجام بدن در قبال 5دلار 15هزارتومان وجه دریافت می کردند
میخوام بدونم این پرداخت دلاری جزئی رو انجام میدین؟اگر مثبته پاسخ هر دلار چند؟
-
هاست وارزی که محتوای اون خاص باشه (از نظر قوانین ایران) پرداختش امکان پذیر نیست.
-
سلام . دوستان کسی تجربه ی پرداخت با ایشون رو داره ؟
گیفت کارت ها رو با هر مبلغی می تونید صادر کنید ؟
پرداخت ها در سایت هایی که اطلاعات کردیت کارت رو ذخیره می کنن هم با همین گیفت کارت ها انجام میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hajvahid
سلام . دوستان کسی تجربه ی پرداخت با ایشون رو داره ؟
گیفت کارت ها رو با هر مبلغی می تونید صادر کنید ؟
پرداخت ها در سایت هایی که اطلاعات کردیت کارت رو ذخیره می کنن هم با همین گیفت کارت ها انجام میشه ؟
بنده تا به حال در این وبسایت موفق نشدم درخدمت عزیزی باشم. اما با توجه به نیاز بنده به پرداخت های بین المللی (نمایندگی انحصاری Bascom در ایران) پرداخت های بسیاری رو برای سایر دوستان در حیطه های الکترونیکی و مقاله داشتم.
گیفت کارت ها در مبالغ مشخصی هستن تا 1000 دلار.
کلا پرداخت های نا مطمئن رو انجام نمیدیم، اعم از 30 یا ... و بعضی از سایت های م.م.ن.و.ع شده.
-
سلام
دوست عزیزم من بالای 900 یورو پرداخت دارم چون هزینه سنگین هست و اینقدر رو این کار دیدیم نمی شه اطمینان کرد شما تهران نیستید من بیام حضوری پرداخت کنید ؟
می شه شماره موبایل بزارید ؟
ممنون
-
سلام
ایشون شدید تایید می شند بسیار خوش برخورد و با اخلاق هستند رو هر پرداختی رو ایشون حساب کنید من چند سال پرداخت ارزی دارم به اندازه ایشون فرد جوابگو ندیدم بالا هم ببنید گفتم اطمینان ندارم ولی کردم جوابش هم بسیار عالی بود .
امروز 864 یورو برای من انجام دادن به ارزش 1650 .
موفق باشید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
سلام
ایشون شدید تایید می شند بسیار خوش برخورد و با اخلاق هستند رو هر پرداختی رو ایشون حساب کنید من چند سال پرداخت ارزی دارم به اندازه ایشون فرد جوابگو ندیدم بالا هم ببنید گفتم اطمینان ندارم ولی کردم جوابش هم بسیار عالی بود .
امروز 864 یورو برای من انجام دادن به ارزش 1650 .
موفق باشید .
ارادتمندم، سعی دارم همیشه صادقانه کار کنم و به خاطر خدماتی که ارائه می دم پشتیبانی خوبی هم ارائه بکنم.
-
سلام
الان دلار چنده ؟؟ Mass Pay به پی پال هم انجام می دید ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
سلام
الان دلار چنده ؟؟ Mass Pay به پی پال هم انجام می دید ؟؟
منتظر بودم اعلام بشه تا عرض کنم.
جمعه - 8 مهر ۱۳۹۰
2011 28 September
دلار 1303
یورو 1778
=========================
PayPal به امید خدا از آخر آبان.
فعلا با ویزا و مستر کار میکنیم.
-
من صورتحسابم با پیپاله .. نمی شه با ویزا پرداخت کرد ؟؟ بعضی ها انجام می دند. چون خود پیپالم مجازه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
من صورتحسابم با پیپاله .. نمی شه با ویزا پرداخت کرد ؟؟ بعضی ها انجام می دند. چون خود پیپالم مجازه
نه اینکه PayPal نداشته باشیم، داریم اما الان داریم تمام محدودیت ها رو میشکنیم، تا هر مشکلی به وجود اومد برا خودمون پیش بیاد، حتی یک پرداخت از ایران انجام شد و تراکنش ها رو داریم بالا میبریم تا بتونیم خدمات پی پال با تضمین ریفاند ارائه کنیم. برای اینکه راحت کار کنیم پرداخت ها از طریق ایران نخواهد بود و مستقیما از بلغارستان انجام میشه.
=====================================
معمولا هر جای معتبری ویزا و مستر هم قبول میکنه. اما اگر خودتون میتونید با PayPal پرداخت کنید میتونم گیفت کارت فیزیکی براتون با همین قیمت دلار اما با کارمزد تقدیم کنم. کارمز هم برای این هست که گیفت کارتی که بنده دارم عرض میکنم فیزیکی هست و لاشه رو هم میتونم براتون پست کنم به محلی که شما می فرمایید.
-
اون گیقت کارت رو می شه برای گوگل ادورز هم استفاده کرد ؟
قابل شارژه ؟
قیمتش چه طوریه ؟؟
ممنون
-
خیر قابل شارژ نیست، و فیزیکی هست. و به دلایل امنیتی برای فروش ما از خریدار کارت ملی میخواهیم + واریز از حسابی باید باشه که کارت ملی به متعلق به ایشون هست (کارت ملی هم حتما باید واترمارک بشه توسط خریدار).
اطلاع ندارم که میشه در گوگلادورز استفاده کرد یا خیر اما برای شارژ حساب و تبلیغ در گوگل قائدتا 99.9 درصد نباید مشکلی باشه.
مثلا قیمت 1000 دلاری 1050 دلار هست. هر دلار به قیمت روز بازار (همین دلاری که ما عرض میکنیم دلار روز بازار هست)
-
چقدر کارمزد برای گیفت کارت میگیرید؟
چند دلاری دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noa_takotnaha
چقدر کارمزد برای گیفت کارت میگیرید؟
چند دلاری دارید ؟
الان 200 دلاری و 1000 دلاری هست. کارمزد هم برای هزینه پست اونها به ایران هست.
مثلا 1000 دلاری 1050 دلار هست.
-
برای افتتاح حساب در امارات یا آذربایجان چه مدارکی از سمت ما لازم هست؟
اگر پیپال راندوم چک انجام داد میتونید مدارک رو در بانک مربوطه به جای ما حاظر کنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sasan_blue
برای افتتاح حساب در امارات یا آذربایجان چه مدارکی از سمت ما لازم هست؟
اگر پیپال راندوم چک انجام داد میتونید مدارک رو در بانک مربوطه به جای ما حاظر کنید؟
مدارک لازم اسکن پاسپورت هست.
در مورد پیپال هم هیچ قولی نمیدم، و احتمالش کم هست. فردا ساعت 17 به بعد تماس بگیرید.
---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------
دوستان اگر پرداختی دارید لطفا همینجا بفرمایید، اینکه بنده موجودی نداشته باشم عیب نیست. البته یکسری از مراحل هست که اونها رو بس از رد کردن همیشه موجودی خواهم داشت. این رو قول میدم خدمتتون.
-
پرداخت پي پل هم انجام ميدين ؟
اگه جواب مثبته ، نرخ دلار رو هم ميفرمائيد ؟
در ضمن پرداخت به صورت سند ماني به ديتاسنتر هستش .
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad110
پرداخت پي پل هم انجام ميدين ؟
اگه جواب مثبته ، نرخ دلار رو هم ميفرمائيد ؟
در ضمن پرداخت به صورت سند ماني به ديتاسنتر هستش .
با تشكر
با عرض پوزش.فعلا خیر.
پرداخت PayPal رو از آخر آبان آنجام خواهیم داد.
-
یه پرداخت 360 دلاری واسه من انجام دادن بدون مشکل :d
-
سلام . یه پرداخت 154دلاری برای بنده انجام دادن بدون مشکل .
در ضمن هم کارشون خوبه هم تایید میشن هم اینکه اخلاق و رفتار خوبی دارند .
ممنون ازشون
-
شما سایت ندارید؟
پیشنهاد می کنم یک خبرنامه بسازید به ملت اطلاع رسانی کنید.
-
پرداخت پیپال هم انجام می دید دیگه بالاخره یا نه ؟
هزینه اون کارت های 200 دلاری رو فراموش نکنید برام بفرستید.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostiran
شما سایت ندارید؟
پیشنهاد می کنم یک خبرنامه بسازید به ملت اطلاع رسانی کنید.
به زودی سایت افتتاح میشه.
پرداخت های پی پال هم انشاالله با تضمین ریفاند انجام خواهد شد.
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
ممنون
پرداخت های PayPal به زودی مستقیما از بلغارستان انجام خواهد شد. ما هم هم اکنون در حال افزایش تراکنش ها و همچنین برداشتن محدودیت ها هستیم.
کارتهای 200 دلاری هم به چشم، فردا سعی میکنم قیمت رو در اختیارتون قرار بدم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
ممنون
Gift Card 200 دلاری به قیمت 225 دلار تقدیم میشه.
-
بعد قیمت هر دلار ؟
می شه کلا قیمت رو به تومان بگید ؟؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
بعد قیمت هر دلار ؟
می شه کلا قیمت رو به تومان بگید ؟؟
ممنون
1230*220
این قیمت امروز بود، ممکنه فردا قیمت بالا بره یا پایین بیاد.
-
با دروود
اگر ممکن است شناسه یاهوی خود را بفرمایید.هم اکنون نیازمند پرداختتان هستم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed25
با دروود
اگر ممکن است شناسه یاهوی خود را بفرمایید.هم اکنون نیازمند پرداختتان هستم.
تماس حاصل شده و شرایط عرض شد.
-
سلام. 1500 دلار پرداخت داریم ! چطوری میتونید کمک کنید. دلاری چند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zhobin
سلام. 1500 دلار پرداخت داریم ! چطوری میتونید کمک کنید. دلاری چند ؟
1500 دلار موجودی در ویزا کارت نداریم، میتونیم از دلاری 1223 (نرخ روز بازار) براتون حواله بانکی بزنیم + 120 دلار کارمزد.
-
1. این کارتها بی نام و آدرس هستند درسته ؟ با هر نام و آدرسی می شه استفاده کرد ؟
2. در صورتی که فروشنده مبلغی رو به کارت برگشت بزنه امکانش هست ؟
3. سفارش بدم الان کی می اد به دستم ؟
ممنون
-
1- بی نام و آدرس هست / اما محل خرید از رویال بانک آذربایجان هست. (برای این کارتها در چند مورد پس از پرداخت از ما پاسپورت هم درخواست کرده اند که اون به عهده خود شماست )
2- فقط ریفاند امکان پذیر هست.
3- 4 روز کاری میلادی. | فقط اسکن کارت رو برای شما خواهیم فرستاد
ارادتمندم
-
سلام . نرخ امروز دلار و یورو رو میفرمائید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hajvahid
سلام . نرخ امروز دلار و یورو رو میفرمائید؟
امروز 20ام مهرماه 1390
دلار 1235 + 10%
یورو 1700 + 10%
برای پرداخت های بالای 500 دلار 7%
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
خدمات PayPal راه اندازی شد
اطلاعات تکمیلی تا شب قرار داده خواهد شد.