-
اخطار ندادن به تمام شدن زمان
باسلام
اين whmcs ما اصلا اخطاري را براي اينكه مدت زمان شما تمام شده است ارسال نمي كند و هيچ اخطاري هم از قبل نمي دهد ، قبلا وقتي پرداخت كه مي كردند ارسال مي كرد الان پرداخت شده يا نشده هم ارسال نمي كنه ، دوستان راهنمايي كنند ممنون مي شم ، من بخوام قالب بندي ايميل به سيستم بدم براي ارسال ايميل به چه صورت است ؟
متشكر
-
پاسخ : اخطار ندادن به تمام شدن زمان
شما باید Cronjobs رو فعال کنید
طبق اموزش زیر Crons - WHMCS Documentation
-
تنظیمات ارسال ایمیل رو توی whmcs چک کنید .
-
متشكر از دوستان
به درستي ايميل ارسال ميكنه فقط تو اين موارد اصلا ارسال يا حتي بك اخطاري به من نمي ده . خيلي بده من 2 ماه گذشته بود بعد فهميدم يكي از مشتريام 2 ماه از پرداختقبليش گذشته و اونم عين خيالش .
تنظيمات ايميل اگه درست نباشه كه كلا ارسالي نمي كنه ، از PHP گذاشتم از SMTP نيست .
دوست عزيز متشكر از شما Cronjobs رو يك توضيح ساده مي ديد چه طور نصب كنم ، من از اين چيزي نفميدم .
متشكر
-
خوب Cronjobs رو هم حتما باید تنظیم کنید وگرنه اینهارو ارسال نمی کنه .
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
Cronjob کمک میکنه سر موقع فاکتور ها ارسال بشه .
-
يك راهنمايي كوچك از محل تنظيم به من مي دهيد ؟
-
اول بفرمایید کنترل پنلتون چی هست (cPanel , DirectAdmin , ...) . تا جای دقیقش رو بهتون بگم.
-
-
اول توی cPanel لاگین کنید و به این مسیر برید :
Advanced -> Cron Jobs
توی قسمت دوم دستور هایی که WHMCS بهتون میده رو وارد می کنید و تنظیمات زمان رو هم بالاش انجام میدید .
-
با عرض پوزش اين قسمت زير رو از كجا بيابم ؟
نقل قول:
دستور هایی که WHMCS بهتون میده رو وارد می کنید
-
Setup -> Automation Settings
فقط دستور اول رو توی اونجا تنظیم کنید کافیه .
-
با عرض پوزش من عينا همين كار رو انجام بدم خوب هست ؟
-
-
دوستان وقتي يكي يك سفارش را پرداخت مي كند به من اطلاعاي نمي دهد مي خواستم اين را هم مطلع سازد .
-
این مشکل ما همچنان پا برجا است و هیچ اخطاری ارسال نمی کنه ، همین الان چندین مشتری هستند که شاید 1 ماه هم از موعدشون گذشته و من دیشب دستی فاکتور صادر کردم ، یکی مشکل و ایراد کار من رو بگه ممنون می شم . ببینید من تنظیمات رو عینا و عینا همینی که در این تصویر است وارد کردم در Cron Job حتی اون لینک پایین رو هم همونی که از WMCS گرفتم رو گذاشتم .
http://up.usblog.ir/images/m6hwnmfunpru3un4kw2g.jpg
متشکر از دوستان
-
شما توی command باید مسیر whmcs رو درست کنید.
-
-
الان در تنظیمات اتوماسیون این 2 لینک برای تنظیم در Cron jb وجود دارد ، کدام یکی را باید قرار بدم ؟
نقل قول:
php -q /home/smt/public_html/client/admin/cron.php
Or
لطفا دوستان رانمایی کنند واقعا سخت شده خودم دستی فاکتور تنظیم می کنم .
-
اولی رو جاگذاری کنید با command قبلی
-
اصلا نمی دونم چرا اینطور می کنه من هم هر روز یک بار هم ساعتی یک بار تنظیم می کنم بازم عمل نمی کنه این عکس زیر رو مشاهده کنید .
http://up.usblog.ir/images/z9coqprsj2nxpv94wkz2.jpg
http://up.usblog.ir/images/7psfwfhw20bdo3s7mcaq.jpg
و احتمال دادم از Cron Job سرور هم باشه برای همین یک عکس از اون هم گرفتم .
http://up.usblog.ir/images/tyadeudotz4g382wp6mg.jpg
راهنمایی کنید مشکل از کجاس ممنون می شم .
-
-
دوستان کسی راه حلی به نظرش نمی رسه ؟
-
الان چیکار باید بکنه که نمیکنه ؟
-
اهطار مالی اصلا به مشتری نمی دهد ، به من هم اخطار نمی ده حتی 2 هفته هم گذشته ، و حتی وقتی می گذره فاکتوز جدید برای ماه بعد هم گاهی اوقات ساخته نمی شود .
-
-
بله نسخه 5 هست . نال شده دوستان استفاده کرده بودند و این مشکل هم نداشتن .
-
بجا اینکه خودت اینقدر عذاب بدی برو یه لایسنس دار بخر ماهی 17 تومن
-
درسته بحث پولش نیست ، انتقال این مشتری ها بود به نسخه جدید که اطلاعاتی از بین نره ، ولی مثل اینکه باید همین کار رو انجام بدم .
-
روی نسخه های نال حساب کتابی نیست عزیز. عیب یابیش مشکله
-
درود
امروز پس از اندی سال از این Cron Job برای ما یک ایمیل آمده با متن زیر من که چیزی متوجه نشدم ، بنده لایسنس را نیز نصب کردم از اون هم هیچ ایمیلی خداروشکر برای اتمام مهلت ارسال نمی کنه . :109:
نقل قول:
<p dir="rtl"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">آقای/خانم </span><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">javad baghi<span lang="fa">،</span></span></p>
<p dir="rtl"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"> </span></p>
<p dir="rtl"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"><span lang="fa">صورتحساب شما در تاریخ </span>03/10/2011<span lang="fa"> ایجاد شده است</span>. </span></p>
<p dir="rtl"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"><span lang="fa">درگاه پرداختی شما</span>: پرداخت آنلاین کارتهای شتاب توسط زرین پال </span></p>
<p dir="rtl"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"><span lang="fa">شماره صورتحساب :</span> 59<br /><span lang="fa">مبلغ</span>: 27,000تومان<br /><span lang="fa">تاریخ پایان</span>:
این ایمیل چه چزی است ؟