سلام
دو باره اینترنت با اختلال شدید مواجه شده
حدود یک ساعت پیش که با isp تماس گرفتم ، با کمال تعجبم شنیدم اینترنت کل ایران به مدت سی دقیقه کلا قطع شده بود !
واقعا متاسف شدم !
الان کدوم isp کمترین مشکلات را داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دو باره اینترنت با اختلال شدید مواجه شده
حدود یک ساعت پیش که با isp تماس گرفتم ، با کمال تعجبم شنیدم اینترنت کل ایران به مدت سی دقیقه کلا قطع شده بود !
واقعا متاسف شدم !
الان کدوم isp کمترین مشکلات را داره ؟
توی این چند روزه که همه ناراضی بودن من مشکلی احساس نکردم . شرکت مخابرات ! به جز مشکل v p n همه چیز سرجاشه !
صبانت هم هیچ مشکلی نداره
*** قطعه فقط
واقعا مشکل دارد
شب ها ( ولی مثل اینکه از یک هفته یا 10 روز پیش کلا نامحدود است :دی ) که رایگان و نامحدود است سرعت دانلود بنده تا 0 بر ثانیه نیز رسید ! و گوگل 2 دقیقه طول کشید بالا بیاید و.... ( سندهاش نیز موجود است )
به نظر شما مشکل از چیست؟ این سرعت دائمی و بخاطر راه اندازی اینترنت ملی و تغییر روتر هاست؟ یا برای این است که اینترنت نامحدود شده؟
منتظر پاسخیم !
پارس انلاین اختلال سرعت شدید داره(512 دارم)
الان تو روز به زور با 40 دانلود میکنه اونم ثابت نیست .در حالت عادی باید 200 باشه.
دیشب هم سرعت 5 بود!!!!!!
ولی درعوض پینگ زیر 200 میده:-?:-?
سی نت ( پهنا باند پیشگامان) چند روزه گریمون دراومده . اینترنت 256 دارم سرعت دانلود 4 کیلوبایته. الان یکم بهتر شده اما بازم کنده
تماس گرفتم
گفتن مشکل کلی است و هیچ جزییاتی نمی دانیم !
گفتم تا چه موقعی درست می شود گفت تا بعد از ظهر الان بعد از ظهر است دیگر ! از 12 گذشته ! ..... ..یم؟
منم خیلی مشکل دارم . تو این چند هفته اینجوری شده
اینو بخونید
ايتنا - اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی میشود
گفته از شهریور امسال یعنی این ماه ، اینترنت ملی میشه .
اینترانت ! هه !
شاتل کرمان در حالت عادی زیاد جالب نیست. کلا عشقی رفتار میکنه. بعضی مواقع حتی یاهومسنجر هم برامون باز نمیشه.
ولی وقتی با نرم افزارهای خاکبرسری :dکانکت میشیم که دیگه بالکل غزلش خونده میشه !!!
تو کرمان اوضاغ خیلی خرابه. حالا حساب کنید که با این مشکلات شاتل در حال حاضر تو کرمان بهترینه !!!
چه بلایی میخواد سر این نت کشور بیاد الله اعلم !
قیافه تقی پور رو که می بینم حالم خیلی بد می شه ، واقعا جدی می گم. سرم گیج می ره.
باز بحث سرعت اینترنت وسط اومد و باز آقایون باید بیان و پز بدن که سرعت من فلانه ، با فلان سرعت دنلود می کنم و ... .
استارتر سرعت دانلود نخواست!
گفت کدوم isp مشکلات کمتری داره! همین ...
مخابرات ، صبح چند دقیقه ای کند شده بود برا من که الان تقریبا نرمال شده.
من که مشکلی ندارم.البته یکم کم شد اما دوباره درست شد
من آیدین
دوستان تاپیک دیگری تقریبا شبیه موضوع این تاپیک موجود بود که متاسفانه حذف شد . وضیعت اینترنت که در بسیاری از مناطق مخابراتی کشور مطلوب نیست . گناهکار هم آی سی پی ها و نمایندگی نیستند چرا که محدودیت از بالادست اعمال شده است . پایداری شبکه در چند روز گذشته وضعیت تاسف باری داشته است.
در مورد چیز پی ان سوالی داشتم که وضعیت بد سرعت این سرویس همچنان برای بنده سایرین ادامه دارد؟ یا اینکه این سرویس هم اکنون در وضعیت نرمال به سر می برد یا خیر؟
پارس آنلاین در ارومیه
یه ماهه حصرت سرعت دانلود بالای 5 تو دلمون مونده
یا اقلا سایت های سبک زیر 1 دقیقه و گوگل زیر 30 ثانیه باز بشه .....
من وایمکس مبین نت دارم شب و روز فرق نمیکنه 320 تا دانلود دارم
تا حالا از روزی که شروع به کار کردن کلا قطعی نداشتن سرویس من که قطع نشده
اصفهان - پرنیان نت ( ۴۰ روز بدون قطعی ۲مگ فول سرویس میده قطعی هم اصلا نداشته )
اصفهان - فن آوا ( قطعی این چند روزه نداشته افت سرعت ۲روز پیش داشت که برطرف شد )
اصفهان - مخابرات ( 186 روز بدون قطعی - البته این رو فیبر هست و قطعی نداشتن این ارتباط نشون میده که این حرف ها که اینترنت کل ایران قطع بوده و مشکل از مخابرات هست و اینا چرته )
اصفهان - آسمان فراز ( ۱۲۱ روز بدون قطعی - افت سرعت داشته ولی نه در این حد ها که شما ها میگین )
کلا اصفهان فعلا فن آوا خوبه .
وقتی isp ها میگن از مخابرات قطعه یا پول اینترانت/اینترنت شون رو ندادن و قطع شدن یا قطعی فیزیکی بین اونها و مخابرات هست .
سلامنقل قول:
دوستان تاپیک دیگری تقریبا شبیه موضوع این تاپیک موجود بود که متاسفانه حذف شد . وضیعت اینترنت که در بسیاری از مناطق مخابراتی کشور مطلوب نیست . گناهکار هم آی سی پی ها و نمایندگی نیستند چرا که محدودیت از بالادست اعمال شده است . پایداری شبکه در چند روز گذشته وضعیت تاسف باری داشته است.
در مورد چیز پی ان سوالی داشتم که وضعیت بد سرعت این سرویس همچنان برای بنده سایرین ادامه دارد؟ یا اینکه این سرویس هم اکنون در وضعیت نرمال به سر می برد یا خیر؟
صبانت امروز برای ما حدود 5 دقیقه قطع شد
سرعت دانلود و آپلود همیشه با صبانت خوب بوده و الان هم خوب هست ولی با سرویس v-*/p-*/n-*/ واقعاً افتضاحه
این مورد را با کشورهای آمریکا , روسیه و سوئیس تست کردم
خداروشکر به دیتاسنتر خاصی مربوط نمیشه و عمومی هست
موفق باشید
سلام
شیراز دیروز پارس انلاین از صبح مشکل داشت تا شب .
اما در کل بد نبوده . فقط همین دیروز رو مشکل داشت .
شیراز،پیشگامان،امروز چندان دشواری نداشت و شیر فلکه هم تقربا باز بود..جز چند timed out ...
صبانت به جز اون قطعی که رحمان جان گفت مشکل خاصی نداره،البته قبل از کانکت شدن به ...
درحال حلال کردن هستند
دیگه باید فاتحه نت رو خوند
من که با شاتل مشکلی ندارم... جز همون مورد که همه بهش اشاره کردن! که اونم روی l2.. مشکلی نداره
نمیدونم بعضی از دوستان چرا جو تشکیل میدن ! فاتحه نت چیه ! آخرین کاری که از دست دولت بر میاد همین پایین اوردن سرعت نت هست که اونم برای مدت محدود میتونن و بعد از یه مدت از کشور های دیگر فشار های سیاسی وارد میشه و مجبورن دوباره تصمیم گیری کنند در این مورد ! اصلا نگران نباشید ! شما جوون ها هستید که آینده کشور رو می سازید . دولت داره تند رفتار میکنه شما هم باید تند جوابش رو بدید ! وقتی سایتی که آموزشی هست رو ***** میکنه شما نباید با آی پی کشور دیگری به سایت متصل بشید ، باید انقدر بهشون ایمیل بزنید تا سایت رو باز کنند . این راهشه !
نیشابور،پیشگامان، timed out زیاد . قطحی زیاد با چیز هم وصل میشیم دیگه......!!!!!
مخالفم
عزیزم قدرت لذت بخشه
برای نگه داری این قدرت همه کار خواهید کرد
چه ربطی به کشورهای دیگه داره که فشار بیارن به اونا چه؟
من همین الان از شهر کرمانشاه تست کردم:
صبا مشکلی نداره و قطعی هم نداشته فقط با pp*** سرعت افتضاحه. با l2*** یه مقدار بهتره
مخابرات کلا مشکلی نداشته ولی *** عملا قطع بوده.یعنی وقتی *** کانکت میشده سرعت 0
شاتل هم مطابق معمول عمل میکنه ولی مثل صبا با *** همون مشکلات رو داره
پی پی ان رو که گفتیم دلیلش چیه
الان یکی گفت اعلام کردن دارن پی پی ان ملی رو تست میکنند برای همین پورت های پی پی ان های خارجی رو ترکوندن مال ایران رو تست کنم
تا آخر شهریور ادامه داره
برای حلال شدن اماده باشید
خبر آمد خبری در راه است
پی پی ان داخل و خارج نداره . دفتر اسناد پزشکی برای پرتالش از پی پی ان استفاده میکنه (البته به سرور تهران وصل میشه)
سرعت کار با پرتال اینقد پایین اومده که عملا نمیشه ازش استفاده کرد.
پارس آنلاین {معزرت می خوام} ریده.
نه به شبایی که 2 گیگ دانلود می کردم.
به به دیشب که 100 مگ دانلود نشد.
یعنی اگه این اینترنت ملی بیاد سریالو فیلمو.... دیگه نیست؟
بهش فکر می کنم دیوونه می شم.
شاتل اصفهان 4 روزه فقط گریمو در نیاورده :((
پس چرا اینترنت من خوبه؟ :d
من چالوس زندگی میکنم 2مگ نا محدود شاتل دارم هیچ وقت اسپیدش زیر 200 نیومده :؟؟
فن آوا دارم هیچ مشکلی نداره چیز پی ان هم وصل میشه