سلام مجدد به همه دوستان.........
من می خوام درباره دیتا سنتر caro بدونم اینکه کجاست :39: خوبه برای هاست و آپتایمش چجوریه و از همه مهمتر
سرعتش چطوره:-?
لطفاً اگه کسی می تونه کمک کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مجدد به همه دوستان.........
من می خوام درباره دیتا سنتر caro بدونم اینکه کجاست :39: خوبه برای هاست و آپتایمش چجوریه و از همه مهمتر
سرعتش چطوره:-?
لطفاً اگه کسی می تونه کمک کنه
من یه زمانی سرویس داشتم سرعت پایینی داشت ولی آپتایم قوی داره
دیتاسنتر خوبیه
درباره سرعتش من می خوام بدونم.
کسان دیگه ای اگه استفاده کردن از این دیتاسنتر بگن
کیفیت سرورهاش خیلی بالا هست. قیمت سرورها هم بالا هست. با پورت 100 مگ از cachefly با سرعت 200 مگ دانلود داشتم! پشتیبانی خود کارو هم عالیه. نماینده ی معتبر کارو در ایران نیکان هاست هست که شرکت بسیار معتبری هستند و می تونید خرید را به ریال انجام بدید. البته در این صورت کارو به شما پشتیبانی نمی ده و پشتیبان شما نیکان هاست هست.
سلام
منظور از سرعت ؟!
از مشکلاتش قطعی مکرر در سال های گذشته البته در مدت زمان های کوتاه و عموما زیر 1 ساعت
قیمت بالا و غیر رقابتی
نداشتن پورت واقعی قوی تر از 100 مگابیت بر ثانیه
ویژگی ها نماینده معتبر و کارآمد جناب میرزاخانی نیکان هاست
ساپورت فوق العاده سریع و تغریبا حرفه ای
لایسنس سی پنل اینترنال
سخت افزار مرغوب
قیمت و کیفیت بالا می باشد. وضعیت سرورها عالی
وب سایت istgah.com سرامد وب سایت هایی که روی کارونت هستند
من 3 ساله با کارو کار می کنم یه جورایی برای آنها هم کار می کنم خواستی سرور از کارو در خدمت هستم
البته کارو سرور اختصاصی میده سرور مجازی و از جای دیگه می فروشه خودش مستقیم نمی ده;)
کمک خواستی بگو برای خرید
ایــــــــــران هـــــاستینگ | سرور اختصاصي | سرور مجازي | ميزباني وب | ثبت دامنه|تلفن آی پی - صفحه نخست
عزیز میتونی از کار سرور اختصاصی تست بگیری واسه 24 ساعت بهتون میدن یک سرور رو یک ایمیل به نیکان سرور بزنید
نيكان هاست
میتونین خودتون تست نمایید ببینین فقط هم لینوکس نصب میکنن مجازی ساز روی تست نصب نمیکنن :71:
برای سایت اگر لایت اسپید روش نصب کنی عالی هست با آپاچی سطل زباله!! برای هاست دانلود عالی هست.. آپتایمش خدایی هست و قدرتمند کم بیار نیست. زمانی ازش سرور داشتم دانلود میکردیم ازش صبح تا شب قطعی نداشت و لذت بخش بود..
???
دوست عزیز این تاپیک درباره ی Caro میباشد نه نظر های احساسی شما درباره ی آپاچی.
site:webhostingtalk.com caro.net down - Google Search
site:webhostingtalk.com caro.net review - Google Search
تاپیک های زیادی درباره این دیتاسنتر وجود داره, چه در اینجا چه webhostingtalk.com
caro.net کاملا تایید می شه.
البته caro سرور اختصاصی میدهد اگر سرور مجازی می خواهید یا سرور اختصاصی از کارو در خدمت هستیم
با قیمت های جدیدش اصلا به صرفه نیست
ساپورتش تایید میشه
پورتش خوبه
فقط قیما هاش یه مقدار نجومی شده
تائید شدن یا نشدن خدمات یک سایت به قیمت بالا بستگی نداره.نقل قول:
با قیمت های جدیدش اصلا تایید نمیشود
هر شخص (شرکت) به نسبت خدماتی که می ده و مخارجی که داره، سودی را برای خودش در نظر می گیره که ممکنه کم یا زیاد باشه. که معمولا هرچه سود بیشتری در نظر گرفته بشه در اکثر موارد خدمات بهتری ارائه می شه.
تصمیم با خریدار است که آیا با این قیمت ارزش خرید دارد یا خیر؟
البته منظورم کارو نیست. کلی عرض کردم. حتی برای هاست و vps هم همین نظر رو دارم.