سلام دوستان
قصد راه اندازی رادیو اینترنتی دارم
میتونید بی زحمت کمکم کنید
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
قصد راه اندازی رادیو اینترنتی دارم
میتونید بی زحمت کمکم کنید
ممنون
با jet audio میشه از نرم افزاری که باهاشه jetcast با اون میشه را اندازی کرد
اگه آی پی اختصاصی داشته باشید میتونید با کامپیوتر خودتون از طریق ویندوز مدیا پلیر یه رادیو آنلاین بزنید . اما اگه میخواید یه رادیو حرفه ای بزنید باید یه سرور اختصاصی بگیرید و بعد ...
یک سری به رادیو زمانه بزنید / بهتون کمک میکنند /
گروه هاستینگ پشتیبان ! از این شرکت میتونید تهیه کنید ! توضیحات کامل رو هم زدند
با سلام.درسته كمي دير شده اما شايد بدرد كسانه ديگه بخورد.
__________________________________________________ ________________________
راه اندازي راديو و تي وي آنلاين با قيمت مناسب به همراه پشتيباني 24 ساعته و آموزش----((( هاستينگ مخصوص راديو و تي وي ))
سايت: كليك كنيد. پرتال: كليك كنيد راديو و تي وي هاستينگ
تلفن: 26550808-021 همراه: 1219313-919
تلفن پشتيبانان و ديگر شعب ما در سايت.
اي اچ اف هاست.كام
هدف تون از راه اندازی رادیو اینترنتی چی هست؟
سوال خوبي بود.
خيلي از عزيزان براي پخش موسيقي به صورت آنلاين در سايت هاي خود و ديگران استفاده ميكنند.
خيلي ها براي مصاحبه با افراد مختلف.
افرادي هم براي خبر رساني.مثلاً در سايت هاي خبري.
افرادي هم براي تبليغات و كرايه راديو خود به ديگران.
اين ها آگاهي ما از راديو بود.اگر چيزهاي ديگري به ذهنم رسيد اعلام ميكنيم.
شما عزيزان هم اگر ميدونيد اعلام كنيد تا آگاهي هاي همه ما نسب به اين موضوع بيشتر شود.
با تشكر_اي اچ اف هاست.كام
سلام دوستان
نزدیک 2 هفته است من دارم رو این موضوع کار می کنم و به نتایج جالبی رسیدم
الان من به طور کامل روی ویندوز سرور 2003 یه رادیو به وصیله ی نرم افزار sam boardcaster و shoutcast راه انداختم و یک مشکل خیلی کوچیک دارم
الان برای این که بشه روش آنلاین صحبت کرد یا با چند نفر روش بحث کرد من می خوام اسکایپ رو بهش وصل کنم و راهش هم پیدا کردم(VAC) ولی هر چند تا هم که با VAC کارت صدا میسازم تو اسکایپ برای انتخاب میکروفون یا اسپیکر نمی شه ازش استفاده کرد. البته تو sam boardcaster میتونم به عنوان میکروفون ازش استفاده کنم
کسی از دوستان می تونه راهی ارئه بده که باهاش بشه میکروفون رو برای اسکایپ تعریف کرد؟
(نظر شخصی من درباره ی مشکل : بعد از گشتن تو گوگل به این نتیجه رسیدم که امکان تعریف کردن کارت صدا روی wvmware esx وجود نداره)
وضعیت فعلی کاری که انجام دادم:
به طور کامل و بی دردسر رادیو می تونه از پورت 8000 پخش بشه فقط مشکل اسکایپ هست
کسی می تونه کمک کنه؟
بنده نیز
2 ماه به هیچ نتیجه ای نرسیدم حتی پلاگین مورد نیاز سی پنل هم نصب شد بازم هم به اون صورت راحت نمیشه راه اندازی کرد
و در هیچ جای دیگر آموزش مفید و نرم افزار سالم و روشی پیدا نکردیم
VMWARE Esxi قابلیت نصب کارت صدا رو ندارد
مگر مجازی سازی مثل Virtul BOX که به چشم کارت صدا دیده میشه ولی باز میگردم به سراغ سرور اصلی که خودش کارت صدا باید داشته باشه .
یکی از همکارای ما خیلی سریع رو لینوکس رادیو رو را می ندازن.. البته فقط فایل های صوتی اجرا مشه و امکان live میسر نیست. خواستید معرفی کنم. VPS هم نیازی به کارت صوتی و ... نداره. فقط CPU نیاز داره
اون رو که خودم به راحتی راه انداختم(فقط موسیقی پخش بشه)
من می خوام بتونم زنده برنامه اجرا کنه و چند نفر رو هم به بحث اضافه کنم
کسی می دونه کدوم مجازی ساز از کارت صدا به طور کامل حمایت (ساپورت) می کنه؟
چون برای این کار به یه کارت صدای کامل احتیاج داریم که اسکایپ بشناسه
خیلی نت بالایی میخواد
شما با ریموت هم میتونی صدا رو شیر کنی و با وین اپ پخش کنی
کسی وی پی اسی نمیفروشه که کاملا توش کارت صدا ساپورت بشه؟(مثل کامپیوتر های خودمون)
من تو کامپیوتر خودم جواب گرفتم به صورت 100% چه موسیقی پخش کنه چه لایو بشه صحبت کرد
همچین چیزی باشه یه آموزش کامل برای راه انداختن رادیو میزارم
بله دقیقا باید کارت صدای واقعی داشته باشد
من خیلی در حال تحقیق برای پیدا کردن همچین سروری هستم به زودی ...
کسی میتونه بگه تو کدوم مجازی ساز کارت صدا کامل کار می کنه؟
منم خیلی دنبال گشتم اما مشکلم همین مشکل شماست. روی مجازی سازی ها و ...
سلام دوست عزیز میشه خواهش کنم روش ساخت یک رادیو آنلاین رو برای فقط پخش موزیک بدون اجرای زنده به من بگین
من سرور لینوکس دارم با 5 گیگ
خواهشا من رو راهنمایی کنین
m.mikaeli@yahoo.com
با تشکر
هنوز کسی از دوستان سرور مناسب پیدا نکرده؟
کسی خبر داره که برای تعریف کردن کارت صدای مجازی از لینوکس چی کار میشه کرد که با اسکایپ درست جواب بده؟
اگه کانفیگ خواستید با 25 تومان اوکی میکنم براتون
منم این مشکل رو دارم . میخوام تو مسنجری به نام ریدکال موزیک پخش کنم با سرور مجازی ویندوز 2003 . ولی چیزی به اسم مایک روش تعریف نشده . نمیدونم باید چیکار کنم . بعضی از بچه ها تو ریدکال این کارو کردن . ولی خب کیه که یاد بده :d
به جای استفاده از وی پی اس و ...
بهترین کار گرفتن خدمات رادیو از شرکت های ارائه دهنده رادیو آنلاین خارجیه .
این سایت هم فکر کنم از یکی از سایت های معروف خارجی خدمات گرفته : radioonline.ir
میتونید ازش بپرسید
سلام دوستان عزیز ، یه سوال داشتم توروخدا کمکم کنین من یه وی پی اس دارم میخواستم از طریق اون تو مسنجر ریدکال رادیو پخش کم ولی وی پی اس هرکاری میکنم مایکش فعال نمیشه، صدا رو میشنوم ولی صدارو نمیتونم انتقال بدم. ممنون میشم اگر یادم بدین چجوری میتونم مایکشو فعال کنم