-
سیستم مدیریت فروش هاست و دامین
سلام
دوستانی که در زمینه ی هاستینگ فعالیت میکنند توجه کنند.
بنده نویسنده ی سیستم آدونیس هستم.
۰۹۱۳۲۶۷۷۴۱۱
یه مدتی روی سیستم کار نمیکردم ولی از عید تا الان دوباره دارم روی سیستم کار میکنم.
الان حدود ۱۲۲ باگ در سیستم رفع شده و یک سری امکانات جدید به سیستم اضافه شده.
امکانات اضافه شده شامل فروش سرور مجازی و سرور اختصاصی و ریسلر هاست و دسته بندی برای فروشگاه و دسته بندی برای اخبار و دسته بندی برای سوالات اولیه هستند.
باگهای رفع شده عمدتا در بخش پشتیبانی بودند و بخشی دیگه از باگها مربوط میشه به مشکلات با اینترنت اکسپلورر.
بخش پرداخت آنلاین با بانک سامان و پارسیان به طور کامل تست شده و الان در حال استفاده هستش.
الان سیستم به حد پایدار رسیده و توانایی اضافه کردن هر بخش جدید به سیستم وجود داره.
نسخه ی جدید سیستم هم اکنون بر روی سایت http://www.3ervice.com نصب میباشده.
قابلیات های جدید مانند vps , سرور اختصاصی و ...
لازم هست که بگم قیمت سیستم جدید با تمامی امکانات ذکر شده + قالب پیش فرض سیستم ۱۲۰,۰۰۰ تومان هستش و هزینه ی طراحی قالب جدید بین ۴۰- ۸۰ تومان میباشد.
هر کس نقدی به سیستم داره لطفا بگه.
خیلی خوشحال میشم مشکلات سیستم را حل کنم.
در خیلی از تاپیک های فروم دیدم گفتند سیستم من مشکل داره برای همین این تاپیک را زدم تا از سیستمم دفاع کنم.
هر کس مشکلی در سیستم سراغ داره بگه تا رفعش کنم یا بهش توضیح بدم.
پی نوشت ۱ : برای پرداخت هزینه ی سیستم امکان پرداخت به صورت قسطی و ماهیانه و... وجود دارد.
پی نوشت ۲ : کسانی که توانایی پرداخت هزینه ی سیستم را به هر دلیلی ندارند لطفا با خودم تماس بگیرند.
پی نوشت ۳ : سیستم به مدت ۳ ماه به طور کامل پشتیبانی میشود و هرگونه مشکل ایجاد شده در سیستم به صورت رایگان در این مدت رقع میشود.
پی نوشت ۴ : برای دریافت آپدیت های سیستم پس از خرید سیستم هزینه ای معادل ۳۰ هزار تومان باید پرداخت گردد.
-
پاسخ : سیستم مدیریت فروش هاست و دامین
سلام
خیلی سیستم جالبیه ، کار حرفه ای به این میگند. ممنون
راستی من توی متن بالا ندیدم، سورس فایل ها هم هست ؟ مثلا اگه فلشه . یا psd و ...
-
سلام
سورس فایلها را برای چه کاری نیاز دارید؟
قالب سایت که کلا اگه از خودمون بگیرید بله psd کار را هم بهتون میدیم.البته psd کامل کامل باز نیست.
سورس سستم هم قسمتهای مورد نظرتون را سورسش را باز میزاریم.
ما بر اساس تفاهم کار میکنیم و مشتریمون را به دید کسی که میخواد سیستم را نال کنده نگاه نمیکنیم
-
سلام کارتون تحسین برانگیزه
فقط منظورم فایل های گرافیکی ، برای تغییر مورد نظر بود .
موفق باشید
-
سلام
ایشون ظاهرا همون کسی هستند که سیستم رو نوشتند ، دیگه ، مگه بالا ندیدید ، گفتند روی http://www.3ervice.com/ و وبرنگ نصب شده.
-
بله من با سایت www.3ervice.com همکاری میکنم.
اونا هم همچین ادعایی نداشتند.
-
به نام خدا
جناب اقای داوری اما ما این سیستم از شما خریداری کردیم (قبل از عید) شما هیچگونه پشتیبانی به ما ندادید !!!!
ایا الان هم همینطور است ؟! یا پشتیبانی میکنید ؟
ما که قبلا خریداری کرده ایم ایا میتوانیم به این نسخه ارتقا دهیم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rayannet
به نام خدا
جناب اقای داوری اما ما این سیستم از شما خریداری کردیم (قبل از عید) شما هیچگونه پشتیبانی به ما ندادید !!!!
شما که خودت میدونی قضیه ی کارت چجوری بود.پس اینجوری صحبت نکن چون بقیه فکر میکنند که من چه بلایی سر شما آوردم.
سیستم الان قیمت و همه چیزش مشخصه
آپدیت هم میتونم انجام بدم.
ولی نه با اون هزینه ای که داده بودی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
شما که خودت میدونی قضیه ی کارت چجوری بود.پس اینجوری صحبت نکن چون بقیه فکر میکنند که من چه بلایی سر شما آوردم.
کار زیبایی داری اقای داوری ولی حیف که جیب من از توانش خارجه#-o
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rayannet
به نام خدا
من آقای محسن داوری رو خیلی وقته میشناسم ....
واقعا" بچه گلیه ....
پشتیبانی عالی .....
خیلی رو کار ها زحمت میکشه و از روی علاقه اش کار میکنه ...
من با چندین شرکت کار کردم ...
سیکما / فا اسکریپت / whmcs / بچه های خودمون....
اما در کل نمره 20 رو به آقای داوری میدم!
به همچیش ....:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
جناب اقای داوری , من قصد تخریب شما ندارم , اما وقتی من باهاتون تماس گرفتم گفتم 65000 تومان میدم روی 5 سایت برای من نصب کنید. و خودتون هم قبول کردید !!!!! میتونستید قبول نکنید ! چرا کاری که نمیتونید قبول میکنید ؟!
بعد روی 5 هاست که قرار بود نصب بشه روی 2 تا هاست فقط نصب شد !!!! که اونم با چندین مشکل وجود داشت ! مثل کار نکردن whois ir و پشتیبانی , ارتباط با ما , ارسال ایمیل به کاربر , نشان ندادن کد امنیتی و .... که اگر بخوام لیست کنم زیاد میشه ! و فقط مشکل whois ir واسه ما رفع کردید !!!
اما حالا برای ارتقا چقدر میگیرید ؟
-
من که بهت دروغ نگفتم
همون نسخه ای که بود را بهت همون قیمت که گفتی دادم.ندادم؟
اگه بخوام تخریب کنم که منم میتونم بگم هیچی از مدیریت سرور بلد نبودی.
حتی یه مشکل ساده ی mb_string را ۱ ماه طول دادی و آخرشم درست نشد.
هرکسی پشتیبانی میخواد باید پول بیشتر بده.
من قیمت سیستم را زدم.
اگه پشتیبانی میخوای سیستم ۱۵۰ تومن.
-
در ضمن مشکل سیستم شما ۹۰٪ بر میگشت به هاستتون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
من که بهت دروغ نگفتم
همون نسخه ای که بود را بهت همون قیمت که گفتی دادم.ندادم؟
اگه بخوام تخریب کنم که منم میتونم بگم هیچی از مدیریت سرور بلد نبودی.
حتی یه مشکل ساده ی mb_string را ۱ ماه طول دادی و آخرشم درست نشد.
هرکسی پشتیبانی میخواد باید پول بیشتر بده.
من قیمت سیستم را زدم.
اگه پشتیبانی میخوای سیستم ۱۵۰ تومن.
عزیز حتی اون دموی هم که تو سایت خودت گذاشته بودی و روی فاروس هم نصب کرده بودی کار نمیکرد این مشکلات همه داشت !!! که ایمیل ارسال نمیکرد و ...
و اصلا ربطی به سرور من هم نداشت و من همون روز هم فعال کردم و بهتون هم گفتم اما دیدید که مشکل از سیستم هست دیگه نه ایمیل جواب دادی نه تلفن
من پشتیبانی نمیخوام ! اما سیستم سالم میخواستم !!! چرا سیستم سالم ندادی و رو 5 تا سایت نصب نکردی و 15 تومان هم پول طراحی تم دادم و طراحی نکردی و مجبور شدم خودم طراجی کنم !؟!!؟؟؟
در ضمن یکی دیگه هم همین مشکلی که با من داشتی و زیر قولت زدی با شما داشت که در مجید انلاین مطرح کرده بود که اگر نیاز باشه میگردم و لینک اونم پیدا میکنم.
اما من نال شده رو داشتم و همانطور هم که گفتم قبل از شما 13 تومان هم خریدم که بهتون میل زدم و گفتی این از نظر شرعی و ... درست نیست و 13 تومان پول نوشابه هم نیست و .... که منم گفتم راست میگه بنده خدا زحمت کشیده بخوایم استفاده کنیم باید پول بدیم اما پول دادیم کلاه سرمون رفت منم میتونستم مثل خیلی ها از نال شده اش استفاده کنم
اما همین سیستم هم بزودی نال میشه و هرگز نمی خرم
-
میشه کمی بیشتر در مورد سیستم توضیح بدین؟ دموی قسمت مدیریت رو میشه دید؟
چون گفتید نقد کنید من نظر خودم رو میگم
به نظرم یه سری قابلیت باید به سیستم فعلی افزوده بشه(البته من سیستم رو کامل ندیدم که! فقط همین چیزی که رو سایت وبرنگ هست ظاهرش رو دیدم) و یه تغییراتی بکنه
اول از همه اینکه امکان ثبت سفارش دلخواه رو به مشتری بدیم(مثلا تو هاست تو سرور مجازی یا سرور اختصاصی بتونه قابلیتهای خودش رو انتخاب کنه و بعدا ما قیمت رو مشخص کنیم یا یه سری عدد بابت هر قابلیت بدیم به سیستم و خودش قیمت رو مشخص کنه)
دوما باید قابلیت billing داشته باشه به این صورت که ما میآیم یه مشتری تعریف میکنیم و مشخص میکنیم که پرداختش ماهیانه هست و یا سالیانه(که البته این انتخاب هست ظاهرا توی قسمت ثبت سفارش) و بعد در زمانهای پرداخت هم به مشتری و هم به ما ایمیل میزنه ، همین طور برای دامنه(البته خود سیستمهای دامنه اینکار رو میکنن، اما اینجا یه متن خاص رو که قابل ویرایش هم هست میفرسته)، از طرف دیگه میشه گزارش گرفت مثلا اونایی که دامنهاشون تو یه ماه دیگه مهلتش تموم میشه یا هاستشون و ... (چون سیاست کاری و قرارداد هر شرکت فرق میکنه(مثلا یکی یه ماه مونده ایمیل میزنه یکی 40 روز مونده) یا باید بشه گزارش گرفت و از یه قسمت دیگه ایمیلزد یا مثلا از همون قسمت بشه ایمیل زد یا اینکه بشه تنظیم کرد که کی ایمیل بزنه) ، همین طور بشه متن قرارداد رو ویرایش کرد و هر بار خودش قرار داد رو بسته به شرایط تولید کنه و ایمیل کنه
سوما امکان فرستادن ایمیل دسته جمعی به همه مشتریها در موقع بروز مشکل (یا به دستهای خاص مثلا فقط اونایی که هاست خریدن یا سرور اختصاصی و ...)
چهارما میزان یکپارچگی سیستم با سیستمهای روی سرورها مثل WHM و Directadmin و ... نمیدونم چقدر هست ، مثل اینکه مثلا پکیجهای هاست رو از اونجا بخونه یا در صورت تعریف بره اونجا اضافه کنه و اگه مثلا یه مشتری جدید ثبت و پرداختش تایید شد خودش بره بسازه و ...
پنجما علاوه بر بخش سوالات متداول فعلی، بخش راهنما به دو صورت یکی راهنمای کنترل پنلهای موجود هاست(مثل سی پنل و ...) و دامنه که بودنش در کنار سیستم و تهیه اون با همکاری کاربران فعلی سیستم برای شما به موفقیت بعدی این سیستم خیلی کمک میکنه(یه بار نوشته میشه و همه میتونند استفاده کنند، حتی اگه وقت زیادی صرف بشه ارزشش رو داره) و بعد هر کس بسته به نوع سیستم مورد استفاده خودش راهنمای مورد نظر رو انتخاب میکنه، در کنار این راهنما امکان افزودن راهنماهای دیگه(مثل راهنمای نحوه انتقال سایت شما از یک سرور دیگر به این سرور و ...) برای کاربر باشه
ششما امکان ارائه اطلاعاتی در خصوص سرور مثل سیستم عامل و نرمافزارهای نصب شده و ... یا مثلا میزان آپ تایم به کاربر باشه
البته اینایی که من گفتم طبیعتا قیمت رو خیلی بالاتر از اینی که هست میبره، من فقط نظرم رو گفتم و طبیعتا بدون دیدن سیستم!
در صورتی که امکان داره شرایط فروش قسطی سیستم و اینکه مثلا اسم و تبلیغتون پایین سیستم باشه رو برام پیغام خصوصی کنید
-
جناب rayannet ایشون خودشون گفتن که 122 باگ در این سیستم رفع شده، پس طبیعتا سیستم قبلی باگ داشته که رفع شده! و اینکه حاضر هستن مثلا ماهیانه و ... هم پول بگیرند و البته اگه سیستم مشکلی داشته باشه یکی که بخره و به مشکل بخوره میاد اینجا میگه
به نظرم اگه میخواین مشکل گذشته رو حل کنید یه تاپیک دیگه بزنید یا از پیغام خصوصی استفاده کنید و بزارید این تاپیک روال خودش رو طی کنه
اگه هم می خواید مطمئن شید مشکلی نداره و بعد بخرید، صبر کنید که چند نفر خرید کنند و بعد اگه مشکلی نبود و اعلام رضایت کردن شما خرید کنید.
سوء تفاهم نشه البته، من فقط نظر خودم رو گفتم و قصد دادن حق به هیچ کدوم از شما و محکوم کردن دیگری رو نداشتم فقط خواستم این تاپیک به جای بحث درباره مشکل سیستم قبلی بین شما دو نفر به ارتقاء این سیستم و ایجاد یه سیستم مناسب با قیمت مناسب منجر بشه
-
تا چند روز دیگه سیستم این اقا هم مطمئن باشید مثل ورژن قبلی نال میشه من که عمرا بخرم !!
چون یکبار خریدم فهمیدم در کل اگر قسمت مدیریت ان هم تغییر نکرده باشه یعنی همون ورژن قبلی باشه خیلی سخت و درد سر و وقت گیر هست یک سفارش رو بخوای [ok] کرد
اگر user/pw مدیریت هم بزارند ممنون میشوم
-
ببین اولا خودت گفتی توی دمو هم مشکل داشت پس سیستم مشکل دار خریدی.
دوما من بهت گفتم قالب بده شما قالبی دادی که کامل مشکل داشت
سوم اینکه شما شما گفتی سیستمی که نال شده را میخوای از خود من بخری.منم همونا بهت دادم و برات نصب کردم
چهارما من فقط پول نصب کردن را گرفتم
پنجما شما میخواستی توی سیستم تغییر بدی بدون اینکه هزینه بدی.
ششم الان سیستم را ۵ تا هاستینگ معتبر تست کردن و دیدن که مشکلی نداره و اون ۱۲۰ مورد باگ هم در نسخه ی نول شده وجود داره.
هفتم من به شما گفتم تمام مشکلات را با تصویر و آدرس و یه توضیح برام ایمیل کنید ولی هر ۲۰ دقیقه بهم زنگ میزدی.
=============
در مورد نقدی که به سیستم کردی حق با شماس.
ولی تا الان یه مشتری نداشتیم که بتونه تحلیل چنین سیستمی را دقیق بهمون بده و بگه تو ادمین چیا لازم داره.
پرداخت ماهیانه و... هم داره و ایمیل میزنه و...
دموی آنلاین هم تا ۶ روز دیگه بهتون لینک میدم.
قسطی هم میدیم.۷۵ تومن از پول سیستم را نقد میگیریم.بقیه قسطی .
در مورد اسم شما پایین سیستم هم مشکلی نداره.
در مورد whm هم سیستم کامل باهاش سازگاره و پکیج میسازه و مشتری اضافه میکنه.
directadmin هم کدش را دارم ولی تاحالا براش مشتری نداشتم.
در مورد بخش راهنما متوجه منظورت نشودم.
من سیستم را بدون محتوا نصب میکنم و پرکردن محتوای سیستم به عهده ی مشتری هستش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rayannet
تا چند روز دیگه سیستم این اقا هم مطمئن باشید مثل ورژن قبلی نال میشه من که عمرا بخرم !!
چون یکبار خریدم فهمیدم در کل اگر قسمت مدیریت ان هم تغییر نکرده باشه یعنی همون ورژن قبلی باشه خیلی سخت و درد سر و وقت گیر هست یک سفارش رو بخوای [ok] کرد
اگر user/pw مدیریت هم بزارند ممنون میشوم
سلام
دوست عزیز سیستم نال بشه میری استفاده می کنی ؟
-
در ضمن زمانی که باگها برطرف شد به سایت هایی که از سیستم استفاده میکردند ایمیل زدیم و زنگ هم زدیم که سیستم را با ۳۰ تومن آپدیت کنیم ولی هیچ کدوم از مشتری هامون نخواستند و گفتند سیستم خیلی خوب هست.
ولی چون شما سایتت را عوض کرده بوده به شما ایمیل نزدیم.
نمونش میتونید از فضا ها بپرسید.
حتی در مورد ماژول سامان هم همین طور بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gharbhost
سلام
دوست عزیز سیستم نال بشه میری استفاده می کنی ؟
این سیستم من برای سایت اصلی ام نمیخواستم دوست عزیز وگرنه من دارم از سیگما استفاده میکنم و عشق و حالش میکنم . پشتیبانی نامحدود میده ! هر مشکلی پیش اومده تا الان نشده بگه نمیدونم دیگه تا سه ما پشتیبانی میکنیم و ...
من فقط جهت تست میخواستم که بر روی هاستم نصب کنم و باهاش کار کنم و اشنا بشم و اگر خوب باشه و جواب بده بیارم رو سایت اصلی که نشد ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
در ضمن زمانی که باگها برطرف شد به سایت هایی که از سیستم استفاده میکردند ایمیل زدیم و زنگ هم زدیم که سیستم را با ۳۰ تومن آپدیت کنیم ولی هیچ کدوم از مشتری هامون نخواستند و گفتند سیستم خیلی خوب هست.
به ما نه تماس گرفتید نه میل زدید !!!
چه جالب خیلی خوب هست !!! اما 1001 مشکل داره من روی هر سایتی رفتم که این ادونیس نصب بوده همه مشکل داشتن !!! فضاها هم الان تغییر سیستم داده
در کل انشا الله موفق و پیروز باشید
اما سعی کنید کارهاتون رو با قول هایی که میدید یکسان باشه !
-
[QUOTE=parsibox;23701].
هفتم من به شما گفتم تمام مشکلات را با تصویر و آدرس و یه توضیح برام ایمیل کنید ولی هر ۲۰ دقیقه بهم زنگ میزدی.
[QUOTE=parsibox;23701].
فکر نکنم من هر 20 دقیقه تماس گرفته باشم ! (اشتباهی نگرفتی عزیز ؟)
1001 بار میل کردم همه مشکلات هم با عکس و ... فکر کنم چند تا مشکل هم بود که گفتی با عرض شرمندگی نمیتونم این مشکل را حل کنم و هر چی پیگیری کردم نتونستم مشکل را حل کنم !!! اگر نیاز باشه از همین میل من عکس میگیرم میزارم !!!
پس چطور سیستم به مردم میفروشی و مشکل نمیتونی حل کنی ؟!
بعد من باهاتون که تماس گرفتم گفتم جناب اقای داوری الان این دمو این مشکلات داره روی سایت ما این مشکلات حل میشه گفتید اره نمیدونم فلان میکنم واست و ... اما پول کارت به کارت که شد (جواب تلفن به زور میدادی , جواب میل 100 - 1 میدادی و ...)
اما فکر کنم بحث بی فایده باشه پس بهتره ادامه ندید
در ضمن من تنها با شما این مشکل نداشتم یک نفر دیگه هم بود در مجید انلاین که تاپیک زده بود ....
به هر حال اروزی موفقبت برای شما داریم
-
شما کامل پیدا هستش که چجور آدمی هستی.
حتی متن پست منو کامل نخوندی یا اینکه خوندی و کند ذهن بودی و متوجه نشدی چی نوشتم.
فضاها هم خودش میدونه ولی از من که خرید راضی بود.
بهش چجند بار هم زنگ زدم.
حتی ۲ ماه پیش دوباره زنگ زد و گفت میخوام سیستم را تغییر بدین چون کارمون کامل عوض شده.
میتونی از خودش بپرسی
منم قیمت بهش دادم ۱۸۰ تومن ولی دیگه خبری نداد.
خیلی هم جالبه.
شما سعی کن هوشت را بالا ببری و مطالبی که بهت گفته میشه را متوجه بشی.
من سر قولهایی که داده بودم وایستاده بودم.
اینکه من پشتیبانیم ۳ ماه هست دوست دارم ۳ ماه پشتیبانی بدم.
اگه موقعی که میخریدی بهت نگفتم ۱ ماه پشتیبانی میکنم؟
اما حالا گفتم ۳ ماه.
سیستم را اومدم معرفی کنم که اگه کسی میخواد بخره.
خدا را شکر تمام مسائل را هم توی همون پست اول نوشتم.
بازم خدا را شکر یکی مثل شما پیدا شد و همه دیدین که موقع خرید باید حرفایی که زده میشه را جدی بگیرند.
شما تا ابد از سیگما استفاده کن.
من که مشکلی ندارم.
هر کسی شعورش در یه حدی هست.
بعدشم به سیگما هم میگفتی ۶۵ تومن میدم ببین چی بهت میگفت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rayannet
این سیستم من برای سایت اصلی ام نمیخواستم دوست عزیز وگرنه من دارم از سیگما استفاده میکنم و عشق و حالش میکنم . پشتیبانی نامحدود میده ! هر مشکلی پیش اومده تا الان نشده بگه نمیدونم دیگه تا سه ما پشتیبانی میکنیم و ...
من فقط جهت تست میخواستم که بر روی هاستم نصب کنم و باهاش کار کنم و اشنا بشم و اگر خوب باشه و جواب بده بیارم رو سایت اصلی که نشد ...
سلام
شما سیکما رو با این کار تروتمیز یکی می کنی؟ خب به هرحال امتحان کنی و نکنی باید سیستم رو خریداری کنی.
دوست عزیز، من اسمتون رو نمی دونم اقای محسن یاوری هستید ؟ من اگه دستو بالم باز بود 100% 1 ثانیه هم برای خرید سیستم هاستینگ شما، دریغ نمی کردم، چون واقعا کسانی که دنبال کار حرفه ای هستند، باید انتخاباشون هم حرفه ای باشه.
با من تماس بگیرید عزیز، لوگوی محصولاتتون رو بدید به من، براتون تبلیغ می کنم.
موفق باشید
-
[QUOTE=rayannet;23711][QUOTE=parsibox;23701].
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
.
فکر نکنم من هر 20 دقیقه تماس گرفته باشم ! (اشتباهی نگرفتی عزیز ؟)
1001 بار میل کردم همه مشکلات هم با عکس و ... فکر کنم چند تا مشکل هم بود که گفتی با عرض شرمندگی نمیتونم این مشکل را حل کنم و هر چی پیگیری کردم نتونستم مشکل را حل کنم !!! اگر نیاز باشه از همین میل من عکس میگیرم میزارم !!!
پس چطور سیستم به مردم میفروشی و مشکل نمیتونی حل کنی ؟!
بعد من باهاتون که تماس گرفتم گفتم جناب اقای داوری الان این دمو این مشکلات داره روی سایت ما این مشکلات حل میشه گفتید اره نمیدونم فلان میکنم واست و ... اما پول کارت به کارت که شد (جواب تلفن به زور میدادی , جواب میل 100 - 1 میدادی و ...)
اما فکر کنم بحث بی فایده باشه پس بهتره ادامه ندید
در ضمن من تنها با شما این مشکل نداشتم یک نفر دیگه هم بود در مجید انلاین که تاپیک زده بود ....
به هر حال اروزی موفقبت برای شما داریم
بله من همین جا میگم ۳ نفر توی این دنیا با کار من مشکل دارند اولیش همین ایشون هست
دومیش آقای گلشن هست.
سومیش هم اسمش را نمیدونم.
کل پولی که به من دادن ۳۰۰ تومن هست.
من هم کامل به اون چیزایی که گفتم عمل کردم.
شما چرا چرت میگی؟
یعنی من محتاج ۶۵ تومن بودم؟
همین الان بده تا بهت برگردونم.
پول نصب کردن و وقتی که گذاشتم را کم میکنم و بهت بقیشا میدم.
از هر کسی که از من سیستم خریده بپرس بگو داوری ججوری جواب مشتری میده.
همین وبرنگ را زنگ بزن بپرس.
سرویس داتکام را زنگ بزن بپرس.
مشتریهای دیگم هم هستند.
مخوای تلفن بزارم زنگ بزن بپرس.
شما اول ببین من چجوری قول و قرار گذاشتی بعد این همه دروغ بگو.
مشکلی که عکسش هست را بده.
همه ی دنیا میدونند وقتی کد امنیتی لود نمیشه مشکل از هاست هست.
اینقدر IQ بالایی داری که هر چی بهت گفتم نتونستی درست کنی و بعد از ۲ هفته گفتی درست شد.
ایمیلهایی که زدی هست.
بزار ببینم کی من بهت اینجوری گفتم؟
وقتی سیستم را من نوشتم مگه میشه ندونم چشه؟
وقتی دارم بهت میگم مشکل از هاستت هست و هی میگی نه هاست من درسته خوب من چجوری سیستمت را درست کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
در مورد نقدی که به سیستم کردی حق با شماس.
ولی تا الان یه مشتری نداشتیم که بتونه تحلیل چنین سیستمی را دقیق بهمون بده و بگه تو ادمین چیا لازم داره.
پرداخت ماهیانه و... هم داره و ایمیل میزنه و...
دموی آنلاین هم تا ۶ روز دیگه بهتون لینک میدم.
قسطی هم میدیم.۷۵ تومن از پول سیستم را نقد میگیریم.بقیه قسطی .
در مورد اسم شما پایین سیستم هم مشکلی نداره.
در مورد whm هم سیستم کامل باهاش سازگاره و پکیج میسازه و مشتری اضافه میکنه.
Directadmin هم کدش را دارم ولی تاحالا براش مشتری نداشتم.
در مورد بخش راهنما متوجه منظورت نشودم.
من سیستم را بدون محتوا نصب میکنم و پرکردن محتوای سیستم به عهده ی مشتری هستش.
خوب این طور که گفتید سیستم تون سیستم کاملی هست و من منتظر آماده شدن دمو میمونم تا دقیقا ببینم چطوری هست و نظرم رو بهتون میگم
الان امکانش برام نیست چون چند تا پروژه درسی عقب افتاده دارم، بعد از آماده شدنشون بهتون میگم که دقیقا اون قسمتی که گفتین کسی نتونسته توصیف کنه باید چطوری باشه
جناب داوری با توجه به مطالبی که تو اون تاپیک وبلاگ گفتم و حرفهای رد و بدل شده بین شما و این مشتری سابقتون و خیلی چیزا دیگه به نظرم کار شما یه مشکل بزرگ داره! اونم عدم کار سیستمی هست. شما خودتون 5 تا سیستم خوب نوشتین و خودتون سفارشی میکنین و خودتون پشتیبانی میکنین و خودتون بازاریابی میکنین و ... (این طور که من برداشت کردم)
به نظرم شما با هر کدوم از این سیستمها میتونید درآمد خیلی خوبی داشته باشید و خیلی بهتر هم از سیستم پشتیبانی کنید به شرط اینکه رویکردتون رو عوض کنید، شما به چند تا همکار احتیاج دارید که کارهای سادهتر رو براتون انجام بدن مثل همین تبلیغ تو انجمن و بازاریابی یا جواب دادن موارد ساده به مشتری و ... و حتی بررسی سیستمها قبل از تحویل به مشتری و دادن نظر در مورد سیستم ها و ... تهیه محتوی اولیه و شکیل بودن سیستم موقع تحویل و ... و خودتون هم میتونید با فکر باز و فارغ از این مسائل به رفع ایرادها و توسعه سیستم بپردازید.
داشتن یه سیستم موفق و پرفروش فقط مستلزم برنامه نویس خوب بودن نیست، داشتن یه همکار با روابط عمومی بالا گاهی خیلی مهم تر از نوشتن برنامه قوی هست!
البته ممکنه به نظرتون برسه که اون طوری هزینه بالا میره و قیمت بالا میره و کسی نمیخره ، اما به دلیل بالا رفتن میزان فروش میتونید با همین قیمت و حتی پایین تر هم بفروشید و از طرفی چند نفر هم در کنارتون کار خواهند کرد.
اینو به عنوان یه پیشنهاد دوستانه و به عنوان کسی که هم تحصیلاتم در این زمینه هست و هم خودم موارد مشابه زیادی رو دیدم که یه سیستم با وجود ضعفهای زیاد به خاطر داشتن رویکرد سیستمی موفق تر از سیستمهای قوی شما عمل کرده خدمتتون میگم، یه نفری هر چقدر هم که زحمت بکشید و قوی باشید تو یه دایره محدود جلو میرید و حیف هست که این مدلی عمل کنید.
-
چی بگم.
راست میگی ولی کسی نیست که بشه باهاش کار کرد.
و مشکل ما پشتیبانی نبوده.
این آقا و ۲ نفر دیگه موقع پول دادن میخواستند پول ندن.
ما هم بهشون همون سیستمی که بوده را دادیم.
طبق قرارمون.
ولی سیستم ما مشکلاتی داشت که الان ۱۲۰ مورد اون رفع شده.
ولی طبق قول و قرارمون قرار بوده ما همین سیستم را نصب کنیم.
تنها مشتری من که من واقعا حق میدم بهش از دست من ناراحت باشه آکام هست که بنده ی خدا حتی ۱ کلمه هم حرف نزده و خوش هم دید که چجوری دارم بهش ساپورت میدم.
آکام هم به دلایل زیادی از جمله اینکه امتحانات دانشگاه من و جشن عقد من وسط کارمون بود کارش عقب افتاد.
مشکل این هستش که این آقا و بعضی مشتری های دیگه نمیتنن بگن مشکل سیستمشون چیه.
فقط میگن سیستم مشکل داره.
الان فکر میکنی ۱۲۰ مورد باگ را کی پیدا کرد؟
من؟
نه!
این موارد را سرویس دات کام پیدا کرد.۲ ماه کامل سیستم را زیر و رو کرد.
هر مشکل را با عکسش بهم داد.
منم درست کردم.
ایشالا چند ماه دیگه ۲-۳ نفر دیگه پیدا میشن و با هم کار میکنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gharbhost
سلام
شما سیکما رو با این کار تروتمیز یکی می کنی؟ خب به هرحال امتحان کنی و نکنی باید سیستم رو خریداری کنی.
بله مقایسه میکنم ! چون این سیستم ظاهر تمیزی داره اما باطن خوبی نداره . بیشتر باهاش کار کنید متوجه منظور من میشید . وقتی مشتری بخواد یک سرویس را سفارش بده گیج میشه ! و بخش مدیریت اش هم برای رسیدگی به یک سفارش باید هر سفارش چندین دقیقه وقت بزاری روش !!!
سیستم هر چه ساده تر باشد بهتر است
اما من با سیستم جدید کار نکردم سیستم قبل که اینحور بود !!!
امیدوارم سیستم جدید هم بخش مشتری هم بخش مدیریت ساده تر شده باشد .
-
سلام
خوش حال شدم که به انجمن اومدین.
اقای داوری یه فردی x ای که بخواد سیستم را بخره 015 میده واسه هر اپدیت هم باید 30 تومن بده ؟؟؟؟؟
میشه بدونم بر چه اساسی اون 30 t را میگیرین.یعنی وقتی که میزارین را به همه مشترهاتون برای هزینه اش میخواین اعمال کنید ؟
-
1 فایل پیوست
سلام
ببین من که زور نگفتم.
همین جا اعلام کردم کسی که آپدیت میخواد ۳۰ تومن هزینه داره.
یعنی بجز این ۳ ماه که پشتیبانی رایگان داشت بعدش اگه بخواد آپدیت بگیره ۳۰ تومن هزینه داره.
هزینه ی آپدیت سالیانه هست نه ایتکه برای هربار آپدیت ۳۰ تومن دریافت بشه.
هر آپدیت حداقل ۱ روز کار میبره.
شما روی حساب دست مزد یه کارگر افغانی هم حساب کنی میشه روزی ۳۰ تومن.
حالا من نمیدونم کجای منطقش با شما نمیخونه.
=======
کسی که سیستم را سفارش میده میتونه بگه من میخوام روند سفارش دادن عوض بشه.
منم هزینه را بهش اعلام میکنم و براش درست میکنم.
من که مجبور نکردم همین سیستم را استفاده کنید.
شما از این مدل پنل خوشت نمیاد؟
اشکالی نداره.بگو میخوای پنلت چجوری باشه تا با دریافت هزینش برات ردیفش کنم.
فضاها دقیقا همین مشکل را داشت.
بخش vps را دوست نداشت و یه سری امکانات دیگه میخواست.
بهش قیمت دادم.
توانایی هر تغییری در ادمین و بخش های سایت را دارم.
نمونه تغییر در بخش سفارش را پیوست کردم.
این هزینه ها جدا از هزینه ی سیستم هست
-
اگر بتونید بخش مدیریت ان و رسیدگی به سفارشات ساده تر کنید و جهت خرید مشتری ساده تر کنید بهتر است
مثال وقتی سرویس در بخش سرویس تایید نشده میره بد هست و مشتری گیج میشه !!! و باید روی پرداخت کلیک کنه تا بره به بخش تایید شده !! این گیج میکنه مشتری ! مشتری وقت اینکار ها نداره ! ساده تر باشه بهتر هست
و بخش مدیریت و رسیدگی به سفارشات هم ساده تر شود جهت مثال نمایش نام دامنه و ... همه در یک صفحه باشه بهتر هست تا هر کدوم یکجا باشه چون سرعت ایران واقعا پایین هست تا بخواد باز بشه ....
-
1 فایل پیوست
جواب شما مشخصه.
ما این کار را هم انجام دادیم ولی تفکیک هم نیاز هست.
ولی یه صفحه درست کردیم که همه ی سفارش های هاست را کلا اونجا نشون میده.
-
با سلام و احترام
اين پست تجربه شخصي من از كار با آقاي محسن داوري و سيستم آدونيس هست.
من از ايشون يك سيستم ادونيس خريدم و قالب رو هم طراح خودشون برام طراحي كرد. با توجه به امكاناتي كه اين سيستم داره و باگ هايي كه در طول چند سال گذشته به طور كامل از سيستم حذف شده، اين سيستم حرفه اي، كارامد و كم هزينه است.
پروژه من يك پروژه زمان بر بود چون با توجه به قالبي كه داشت، بايد سيستم متناسب با اون تغيير ميكرد. ولي آقاي داوري با توجه به اينكه خودشون سيستم رو نوشتن به راحتي تغييرات رو ايجاد و تمام و مشكلات سايت رو براي من حل كردند.
سيستم جديد ايشون سيستم خيلي كاملي هست و تمام امكانات لازم رو براي ثبت هاست و دامين به صورت انلاين يك جا در خودش داره و اين نكته هم خيلي براي من جالب بود كه امكان تعريف سرور مجازي و اختصاصي هم در اين سيستم جديد قرار گرفته. پرداخت ها هم به صورت انلاين يا ثبت فيش بانكي و يا... به راحتي در اين سيستم قابل تعريف است. از ويژگي هاي ديگر اين سيستم ميتونم به بخش مديريت قوي اون اشاره كنم كه شما به راحتي ميتونيد كنترل كاملي رو روي سايت داشته باشيد. ( پيشنهاد ميكنم حتما دمو اين سيستم رو ببينيد تا خودتون بهتر با سيستم آشنا بشيد.)
در مورد پشتيباني هم ايشون جواب تمام مكاتبات رو سريع ميداند و مشكلي از اين نظر هم من نداشتم و هميشه سعي داشتند به بهترين شكل مشكلات رو حل كنند و مشكلي نداشتم كه حل نشده بمونه.
آقاي داوري آدم خيلي با شخصيتي هستند و من در كار با ايشون يك احترام متقابل رو احساس ميكردم. مهمترين ويژگي ايشون هم راست گوييشون بود ( البته يك مورد هم بدقولي داشتند، ولي در كل ادم بد قولي نيست)
• اميدورارم هيچ زماني هيچ اسكريپتي به خصوص اسكريپت يك فرد ايراني كه براي اون زحمت كشيده، نال نشه. و تمام سعي خودم را ميكنم تا با افرادي كه اين اسكريپتها را نال يا از اون استفاده ميكنند برخورد بشه.
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
من کم و بیش این تاپیک رو خوندم
و از قرار معلوم سیستم خوبی هست . امیدوارم هر کی خرید کنه راضی باشه ازش !
فقط این قسمت حرفتون یه خورده ناراحت کنندست !!!
شما وقتی یک سیستم میفروشی به عنوان یک سیستم حتی نیم حرفه ای وقتی که باگ میده شما باید کاملاً رایگان به روز رسانی کنید !!!
ولی شما متاسفانه درخواست پول کردید !
زمانی واسه به روز رسانی پول میگیرند که یک امکان جدید اضاف شده باشه !! ( یعنی مشتری بابت اون امکان اضافه پول بده )
ولی شما بابت رفع مشکلات سیستم ( باگ ) درخواست پول کردید ........
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roka.ir
من کم و بیش این تاپیک رو خوندم
و از قرار معلوم سیستم خوبی هست . امیدوارم هر کی خرید کنه راضی باشه ازش !
فقط این قسمت حرفتون یه خورده ناراحت کنندست !!!
شما وقتی یک سیستم میفروشی به عنوان یک سیستم حتی نیم حرفه ای وقتی که باگ میده شما باید کاملاً رایگان به روز رسانی کنید !!!
ولی شما متاسفانه درخواست پول کردید !
زمانی واسه به روز رسانی پول میگیرند که یک امکان جدید اضاف شده باشه !! ( یعنی مشتری بابت اون امکان اضافه پول بده )
ولی شما بابت رفع مشکلات سیستم ( باگ ) درخواست پول کردید ........
سلام
دوست من شاید من جوری گفتم که اینگونه برداشت کردی.
من تمام عیبهایی که سیستم داشته را در مدت پشتیبانی رایگان کامل برطرف میکنم.
هر مشکلی داشته باشه رایگان برطرف میشه.
اون هزینه ی ۳۰ تومن که گفتم به خاطر تغییرات زیاد در سیستم بود.
یعنی یه سری امکانات به سیستم اضافه شد مثلا whm ورژنش فرق داشت و سیستم را جدیدترین ورژن whm هماهنگ کرده بودیم.
یا خیلی از سایت ها اون زمان از php5 استفاده نمیکردند و ما مجبور شدیم در جاهایی که از php5 استفاده شده تغییر ایجاد کنیم.
یا الان خرید vps و سرور اختصاصی به سیستم اضافه شده و دسته بندی برای اخبار و سوالات متداول اضافه شده.
حتی در یک مورد کل ادیتور سیستم را به fck editor تغییر دادیم.
اینا جزو چیزایی نیست که مشکل سیستم باشه بلکه در ۷۰٪ مواقع ما مشکلات هاست را برطرف کردیم
مثلا بعد از لوگین در سیستم در برخی از هاست ها ارور ۴۰۶ داده میشه که این ۱۰۰٪ مشکل هاست هستش ولی ما متوجه شدیم هاست در کدام قسمت مشکل پیدا میکنه و اون تیکه از کدهامون را تغییر دادیم.
در مورد قیمت گفتم تلفنی صحبت میکنیم یا در ایمیل خصوصی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rayannet
بله مقایسه میکنم ! چون این سیستم ظاهر تمیزی داره اما باطن خوبی نداره . بیشتر باهاش کار کنید متوجه منظور من میشید . وقتی مشتری بخواد یک سرویس را سفارش بده گیج میشه ! و بخش مدیریت اش هم برای رسیدگی به یک سفارش باید هر سفارش چندین دقیقه وقت بزاری روش !!!
سیستم هر چه ساده تر باشد بهتر است
اما من با سیستم جدید کار نکردم سیستم قبل که اینحور بود !!!
امیدوارم سیستم جدید هم بخش مشتری هم بخش مدیریت ساده تر شده باشد .
اینو شدیدا تایید میکنم چون من با هر 2 تا سیستم زیاد کارکردم
خرید داخل سیگما لذت بخشه
اما تو ماله اقا محسن کاملا گیج کننده هستش
-
و مهمترین نکته یک سیستم هم ساده بودن ان هست ! حداقل برای مشتری !!!
چون واقعا حتی بعضی مشتری ها وقت ندارند زیاد وقت عضویت و ... بکنند حتی من در نظر دارم برای سیتسم سیگما هم برای خرید جدید با فرم های سفارش php استفاده کنم و خودم دستی وارد سیستم کنم.