-
دلار از کجا بدست میارید برای فروش؟!!!
سلام دوستان یه سوالی داشتم. هرچند شاید دوست نداشته باشید جواب بدید. بالاخره ممکنه رمز و راز کارتون باشه.
میخوام بدونم دلارهایی که برای پرداخت آنلاین در اینجا فروخته میشه رو خود دوستان از کجا بدست میارن؟
-
پاسخ : دلار از کجا بدست میارید برای فروش؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
سلام دوستان یه سوالی داشتم. هرچند شاید دوست نداشته باشید جواب بدید. بالاخره ممکنه رمز و راز کارتون باشه.
میخوام بدونم دلارهایی که برای پرداخت آنلاین در اینجا فروخته میشه رو خود دوستان از کجا بدست میارن؟
کار میکنن . دلار میخرن . حساب مستر کارت ، ویزا کارت یا ... رو شارژ میکنن و با اون پی پال یا ... رو شارژ میکنن .! :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
کار میکنن . دلار میخرن . حساب مستر کارت ، ویزا کارت یا ... رو شارژ میکنن و با اون پی پال یا ... رو شارژ میکنن .! :d
مثلاً کجا کار میکنن.
البته این رو میتونستم حدس بزنم که خرید دلار هم انجام میدن. یعنی طرف توی حسابش دلار داره و بجاش ریال ایران میگیره.(برای مسافرین)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
مثلاً کجا کار میکنن.
البته این رو میتونستم حدس بزنم که خرید دلار هم انجام میدن. یعنی طرف توی حسابش دلار داره و بجاش ریال ایران میگیره.(برای مسافرین)
میگم شما چیزی مصرف نکردید ؟! این چه سوالیه میپرسید؟! خوب پول خودشون هست دیگه . مثلا بچه های این فروم بیشتر تو کار هاستینگ و ... هستن ، خوب محدوده کاریشون این هست . البته فکر کنم منظورتون چیز دیگری بود! 8-|
-
بله خوب منظورم چیزه دیگه ای هست.
لابد از دیتاسنترهای ایرانی:51: برای امریکا و کانادا فضای هاستینگ یا سرور میفروشن!!! اینو که نمیخوایید بگید.
یکم جزئی میخوام بدونم اگر فضولی نباشه. اغلب هم فکر نکنم فار..کس باز باشن.
-
کسی اصولا نمیاد بگه دلارش رو از کجا تهیه میکنه
ولی اکثرا از صرافی ها تهیهه میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
021teh
کسی اصولا نمیاد بگه دلارش رو از کجا تهیه میکنه
ولی اکثرا از صرافی ها تهیهه میکنن
صرافی چند میده؟؟؟
-
خیلی از دلارهایی که دوستان دارن از طریق اپلود فایل بدست میارن فایل فیلم نرم افزار موزیک و موارد دیگر داخل سایتهای معرف دانلود و سایتهای وارز لینکشون قرار میدن و ملت هم دانلود میکنند در قبالش سایتهای که داخلشون فایل اپلود شده مثل هات فایل فایل سرور فایل سونیک و مشابهات در ازای هر بار دانولد که البته هر کدومشون یکسری قوانیین دارن برای پرداخت دلار پرداخت میکنند اپل.درها هم میان دلارها را میفروشن و تبدیل به ریال میکنند خیلشون به مصرف کننده میدن خیلشون هم به همین کسانی که دسترسی به کردیت کارت ویرفای شده دارن میفروشن اونها هم باشون پرداختهای شما را انجام میدن
یا یک نمونه دیگه از طریق سایتهای تبلغاتی کیلیکی که مشابه ایرانیش هم هست که در اضی هر کلیک یا پاپ اپهای تبلغاتی یه دلاری گیریشون میاد و بعدش میان دلار به ریال تبدیل میکنند
در کل بصورت انلاین هست منابع و بعداز دریافت هم باز بصورت انلاین توی نت خرید و فروش میشه
-
عمده دلاری که من خریداری می کنم از سایت های مختلف بدست می آید ( بیشتر آپلود سنتر ها ) و چند نفر هم برنامه نویس هستند که با دلار دستمزد می گیرند .
-
من که درآمد اینترنتی ندارم که بخوام از اینترنت دریافتی داشته باشم
واسه خودم یک حساب بانکی دارم که خب پی پال هم بهش کانکت کردم طبیعی هست که نوسان داره موجودی حسابم ممکنه مبلغ چند هزار دلاری تو حسابم باشه یا مبلغ چند دلاری
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sales data
ما از صرافی میخریم :113:
امان از دسته این wht ایمیل اومده "ما از صرافی میخریم 113" البته اطرافش دونقطه هم داره. فکر کردم به این قیمت.
-
اگه چند نمونه سايت معرفي كنيد ممنون ميشيم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_76
اگه چند نمونه سايت معرفي كنيد ممنون ميشيم...
نمونه سایت که ازش میشه درآمد داشت ؟
-
کار برنامه نویسی با دستمزد ارزی چطور میشه گرفت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
کار برنامه نویسی با دستمزد ارزی چطور میشه گرفت؟
توی فروم های بزرگ می تونید در مورد فعالیتتون توضیح بدید یا با کسایی که نیاز به برنامه نویس دارند صحبت کنید . ، مثل digitalpoint
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
اینجا رو هم چک کنید : Outsourcing Services, Freelance Online Jobs - Freelancer.com
-
یا مستر کارت و ویزاکارتشون رو از بیرون شارژ میکنن . یا کسانی که تو پی پالشون دلار دارن و داره خراب میشه به قیمت پائین تری می خرند و میفروشن به شما . . .
کلا از دو حالت بیشتر نیست . یا مستر کارت و ویزاشون رو شارژ میکننیا از کسای دیگه که تو پی پالشون دلار دارن میخرن . (گزینه دوم خیلی به صرفه است)....
-
شرمنده سوالم کمی یهجوریه ولی نمیدونم دوست دارم بدونم.
چرا با مستر پیپال شارژ میکنن؟
مستر و ویزا گمونم یه جور حساب باشه پیپال هم حسابه.میشه راهنمایی کنین؟
تفاوتشون چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad462
تفاوتشون چیه؟
اینجا رو مطالعه کنید :
پی پال ( PayPal ) چيست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad462
تفاوتشون چیه؟
پی پال واسه وقتیه که نخواهی اطلاعات کارت را در اختیار فروشند قرار بدی استفاده میشه.
-
ما که اطلاعات کارت رو که به فروشنده نمیدیم که.ما مستقیم به درگاه بانک وصل میشم و اونجا وارد میکنیم رمزو...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad462
ما که اطلاعات کارت رو که به فروشنده نمیدیم که.ما مستقیم به درگاه بانک وصل میشم و اونجا وارد میکنیم رمزو...
به درگاه کدوم بانک وصل میشی؟
مگه Visa یا MasterCard بانک هستند؟
پس این همه سایت که آفلاین CC های مردم را شارژ می کنند چه طوری کار می کنند.
محض اطلاعتون عرض می کنم : در خرید با CC اگر کارتتون Verified by visa یا MasterSecure code نداشته باشه برای خرید هیچ رمز دیگه ای نیاز ندارید !
کلا خرید با CC مثل خرید با کارت های ایران نیست.
-
با اجازه ی استارتر ::::
دوستانی که از طریق صرافی شارژ میکنند ، هزینه دلار به رور است ؟ چقدر کارمزد میگیرند ؟ جه زمانی پول تو حساب واریز می شه !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IranianServer
دوستانی که از طریق صرافی شارژ میکنند ، هزینه دلار به رور است ؟ چقدر کارمزد میگیرند ؟ جه زمانی پول تو حساب واریز می شه !!
بستگی به صرافی و بانک داره.معمولا 1 تا 3 روز.
اون موقع که دلار 1065 بود دلار حواله ای 1200 بود.الان را نمی دونم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IranianServer
کارمزد صرافی ها متغیر هست ، 35 دلار الی 60 دلار تا حالا دیدم که کارمزد میگیرن!
هزینه دلار هم به به نرخ دلار روز بازار آزاد نه بانک مرکزی!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
خیلی از دلارهایی که دوستان دارن از طریق اپلود فایل بدست میارن فایل فیلم نرم افزار موزیک و موارد دیگر داخل سایتهای معرف دانلود و سایتهای وارز لینکشون قرار میدن و ملت هم دانلود میکنند در قبالش سایتهای که داخلشون فایل اپلود شده مثل هات فایل فایل سرور فایل سونیک و مشابهات در ازای هر بار دانولد که البته هر کدومشون یکسری قوانیین دارن برای پرداخت دلار پرداخت میکنند اپل.درها هم میان دلارها را میفروشن و تبدیل به ریال میکنند خیلشون به مصرف کننده میدن خیلشون هم به همین کسانی که دسترسی به کردیت کارت ویرفای شده دارن میفروشن اونها هم باشون پرداختهای شما را انجام میدن
یا یک نمونه دیگه از طریق سایتهای تبلغاتی کیلیکی که مشابه ایرانیش هم هست که در اضی هر کلیک یا پاپ اپهای تبلغاتی یه دلاری گیریشون میاد و بعدش میان دلار به ریال تبدیل میکنند
در کل بصورت انلاین هست منابع و بعداز دریافت هم باز بصورت انلاین توی نت خرید و فروش میشه
اونوقت این فیلم و ... که آپلود میکنن وارز نیست؟ کجا آپلود میکنن؟ چون اغلب من دیدم این فایلها حذف میشن از روی این آپلودسنترها.
مثلا سایت hotfile.com به ازاری 1000 بار دانلود یک فایل بیش از 5مگی 5 دلار میده. آیا این کافیه؟؟؟
روش های دیگری کسی بلد نیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
اونوقت این فیلم و ... که آپلود میکنن وارز نیست؟ کجا آپلود میکنن؟ چون اغلب من دیدم این فایلها حذف میشن از روی این آپلودسنترها.
مثلا سایت hotfile.com به ازاری 1000 بار دانلود یک فایل بیش از 5مگی 5 دلار میده. آیا این کافیه؟؟؟
روش های دیگری کسی بلد نیست؟
اکثرا وارز هست ، الان روی فایل سونیک بیشتر آپلود می کنند . یک فایل که نمی گذارن ، روزی 100 تا فایل پخش می کنند توی اینترنت .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Techno Pars
به درگاه کدوم بانک وصل میشی؟
مگه Visa یا MasterCard بانک هستند؟
پس این همه سایت که آفلاین CC های مردم را شارژ می کنند چه طوری کار می کنند.
محض اطلاعتون عرض می کنم : در خرید با CC اگر کارتتون Verified by visa یا MasterSecure code نداشته باشه برای خرید هیچ رمز دیگه ای نیاز ندارید !
کلا خرید با CC مثل خرید با کارت های ایران نیست.
خوب پول باید یه جوری از حسابت کم بشه یا نه؟
اصلا باید یه جا چک بشه ه موجودی داری یا نه؟
کارت تلفن نیست که بزنی و مبلغش بیاد ....
هنوز نگرفتم جریانشو 8-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
724server
اکثرا وارز هست ، الان روی فایل سونیک بیشتر آپلود می کنند . یک فایل که نمی گذارن ، روزی 100 تا فایل پخش می کنند توی اینترنت .
فایل سونیک فیل..تره. حالا مثلاً همین سایت چقدر میده. آیا می ارزه با این سرعت نت ایران آپلود کرد؟ لینک ها رو هم باید جایی به اشتراک گذاشت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
فایل سونیک فیل..تره. حالا مثلاً همین سایت چقدر میده. آیا می ارزه با این سرعت نت ایران آپلود کرد؟ لینک ها رو هم باید جایی به اشتراک گذاشت.
نه دیگه با این سرعت که نمی شه ، حرفه ای وی پی اس یا سرور می گیرند و با اون آپلود می کنند . لینک ها رو باید در سایت های بزرگ وارز به اشتراک گذاشت .
-
درست میگید. پس وی پی اس وارز با پهنای باند زیاد یا نامحدود باید باشه. ممکنه چند تا از این سایت های وارز بزرگ رو معرفی کنید.
ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
درست میگید. پس وی پی اس وارز با پهنای باند زیاد یا نامحدود باید باشه. ممکنه چند تا از این سایت های وارز بزرگ رو معرفی کنید.
ممنون.
بزرگترینش warez-bb.org هست ، نمونه های زیادی رو می تونید پیدا کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad462
خوب پول باید یه جوری از حسابت کم بشه یا نه؟
اصلا باید یه جا چک بشه ه موجودی داری یا نه؟
کارت تلفن نیست که بزنی و مبلغش بیاد ....
هنوز نگرفتم جریانشو 8-|
برای خرید با CC فقط شماره ، تاریخ اعتبار ، نام دارنده و CVV2 نیازه.
از طریق Merchant یا Gateway چک میشه و پول انتقال پیدا میکنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
کارمزد صرافی ها متغیر هست ، 35 دلار الی 60 دلار تا حالا دیدم که کارمزد میگیرن!
هزینه دلار هم به به نرخ دلار روز بازار آزاد نه بانک مرکزی!
اگر اینطوری باشه که اصلاً نمیصرفه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IranianServer
اگر اینطوری باشه که اصلاً نمیصرفه !
در قبال حواله 2-3هزار دلاری این مبلغ چیزی نیست