-
پروژه سیستم تحت وب مدیریت NTTac
با سلام خدمت دوستان . همونجوری که بعضی از دوستان میدونند در حال نوشتن اسکریپت NTTac Manager هستم به زبان PHP و پایگاه داده MySQL . این اسکریپت ، اولین سیستم تحت وب ی هست که امکان مدیریت اکانت برای کاربر و هم چنین پنل های ریسلر ، مستر ریسلر رو فراهم میکند. این سیستم بر اساس بیس XENON که پارسال توسط گروه پرشیا وی پی اس نوشته شده است توسعه یافته و این بیس تاکنون منتشر نشده است . با نوشتن این پنل تحت وب امکان ارائه ماژول هایی برای whmcs و ... هم ممکن میشه که فکر کنم این کار باعث رقابت با سیستم هایی همچون IBSng و sib خواهد شد . این هم یک اسکرین شات از طرح که برای پنل ریسلر در نظر گرفته شده . در ضمن در این پنل امکان ایجاد محدودت برای ریسلر از لحاظ تعداد اکانت و ... هم امکان پذیر هست :
از دوستان تقاضا دارم امکاناتی که مایل هستند بر روی سیستم نهاده بشه ذکر کنند . قیمت احتمالی برای این سیستم به صورت کد شده 40 الی 50 هزار تومان در نظر گرفته شده و برای کدباز اون 150الی 180 هزار تومان در نظر گرفته شده . خوشحال میشم نظرتون رو بدونم! :)
-
پاسخ : پروژه سیستم تحت وب مدیریت NTTac
-
عالیه کارتون
فقط اگر دمو هم نشون بدین من تست کنم اولین مشتری کد شده هستم (ارزون قیمترو منظورمه)
-
سیستم جالبی میشه.
اینا رو نداره اضافه کنید:
اضافه کردن تعدادی سرور
میزان پهنای باند مصرفی
نمایش میزان ساعت مصرفی و آیپی .
-
دمو لطف کنید
خریدارم
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it-net
سیستم جالبی میشه.
اینا رو نداره اضافه کنید:
اضافه کردن تعدادی سرور
میزان پهنای باند مصرفی
نمایش میزان ساعت مصرفی و آیپی .
اضافه کردن سرور رو بدجوری تو فکرش هستم ، ولی برام خیلی سخت هست باید از چند نفر بپرسم . میزان پهنای باند مصرفی هم امکان نمایشش هست مشکلی نیست . یه بخش ریپورتر هم داره و همه چی رو نشون میده . مشکلی نیست
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad189
دمو لطف کنید
خریدارم
با تشکر
عزیز من سیستم هنوز تکمیل نشده . به محض این که کامل شد دمو رو قرار میدم! ;)
-
بسیار عالی...
به ریسلر این اضافه شه که ادمین بزنه مثلا این ریسلر 10 تا اکانت 1 ماه 3 تا 3 ماه و 5 تا 6ماه میتونه ادد کنه
و روزهای باقی مانده اکانت رو نشون بده مثلا:
مدت زمان اکانت :60 روز
مدت زمان باقی مانده اکانت 32 روز
و ادمبن بتونه کب اکانت های یه ریسلر رو ببنده
-
باید خیلی جالب باشه! ولی کو عکسش واسه من نیومد :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi92
باید خیلی جالب باشه! ولی کو عکسش واسه من نیومد :d
اون لینک مورد پیدا کرده .
http://upnet.ir/images/ptwa1p9m4qu1d2xudw.jpg
دوستان همچنان منتظر باشید ، تقریبا آخرای کار هستیم . فقط یه سری از مراحل پنل کاربری مونده و تنظیمات اون! ;)
-
الان تویه چه مرحله ای هست؟
کی ارائه میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it-net
الان تویه چه مرحله ای هست؟
کی ارائه میشه؟
حدود 70% کار به اتمام رسیده . سعی میکنم تا 4-5 روز آینده ارائه بدم! :d ما الان داریم با دوستان بحث میکنیم که لایسنس هارو به صورت مادام العمر بدیم یا بصورت ماهیانه که کد لایسنس بدیم و ارزون تر پا مشتری در بیاد . شما نظرتون چیه؟ :-?
-
مگه تا الان وجود نداشته ؟ :d نمیدونستم..
مادام العمر بدید ارزونتر هم بیفته که بهتره :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
مگه تا الان وجود نداشته ؟ :d نمیدونستم..
مادام العمر بدید ارزونتر هم بیفته که بهتره :d
با این امکانات (ریسلری و .. ) نخیر . وجود نداشته . خوب بخوایم مادام العمر بدیم مثلا بشه 60تومن(کد شده ( غیر قابل دیکد ;) ).) . و بخوایم ماهیانه بدیم ، ماهی 10-15 تومن.
-
به نظر من فعلا مادم العمر بدین و پس از در کردن اسم بصورت لایسنس کنید.
که با افزایش امکانات برنامه اونایی که خریدن برای آپدیت هزینه بدن که به نفع شما هم میشه.
اول کاربر جمع کنید بعد نرخ رو ببرین بالا تا بتونید هم رضایت مشتری جلب کنید و هم سودتون هم خوب بشه.
بهتر قیمت زیر 50 بگین
-
سلام
کار خیلی خوبیه
چند وقت پیش ما میخواستیم این کار رو انجام بدیم ولی وقت نشد...
توفیقی شد که شما این کار رو انجام بدید و ان شاء الله ما هم مشتریتون بشیم...
منتظریم
موفق باشید
-
بله اول برنامه رو ارایه بدین چند نفر بخرند و تست بشه بعد که اسمی در کرد میشه لایسنس دار گرد یا اپشن های دیگه واسه فروش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
خوب بخوایم مادام العمر بدیم مثلا بشه 60تومن(کد شده ( غیر قابل دیکد ;) ).) . و بخوایم ماهیانه بدیم ، ماهی 10-15 تومن.
اگه این حدود قیمت هست که کسی ماهانه نمیگیره مگر برای تست.
-
-
-
توی برقراری ارتباط با پایگاه داده (odbc) به یه مشکلی برخوردیم که سعی در حل آن هستیم ! بازم ببخشید از تاخیر! :">
-
کمک خواستین من درخدمتم داداش امیر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
makh000f
کمک خواستین من درخدمتم داداش امیر
اگر بیاید یاهو ، ممنون میشم ! آیدی : amirlord9
-
عزیز من . لطفا برای سرویس خودتون تاپیک جدید باز کنید . اینجا صاحاب داره ! در ضمن دوستانی که فکر میکنن من این پروژه رو ول کردیم ، اشتباه نکنن ! قرار شد با کمک چند تن از دوستان زبان برنامه نویسی رو از php به asp تغییر بدیم . ولی در آخر در دو نسخه ی php و asp ارائه خواهد شد .
-
با سلام . دوستان سیستم NTTac Manager در مراحل پایانی خودش به سر می بره . تا یکی دو روز آینده تکمیل خواهد شد . امکانات فوق العاده ای اضافه شده که فردا صبح لیستش رو میذارم همینجا . دلیل تاخیر تغییر زبان برنامه نویسی از PHP به ASP و همچنین تغییر پایگاه داده از MySQL به Access می باشد . به دلیل این تغییرات و پیشرفته شده سیستم . قیمت ها بدین صورت خواهد بود :
نسخه معمولی کد شده با 6 ماه پشتیبانی : 65 هزار تومان
نسخه معمولی کد باز بدون پشتیبانی : 350 هزار تومان
نسخه حرفه ای با 6ماه پشتیبانی : 150 هزار تومان
نسخه حرفه ای کد باز با 6ماه پشتیبانی : 750 هزار تومان
در نسخه ی حرفه ای تمامی خواسته های کاربر روی سیستم اعمال می شود . در همین راستا ماژول این سیستم برای WHMCS نیز به زودی ارائه خواهد شد . با تشکر
-
لطفا اگر امکانش هست یه نسخه live از تمامیه قسمت هاش بذارین تا هم یه تستی بکنیم و اطلاعات دقیقتری نسبت به ریپورترتون داشته باشیم برای خرید
و به نظر من قیمت هاتون با این وضعیت خیلی گرون هست و من فکر میکنم شما با قیمت های پایین شروع کنید تا فراگیر بشه بعد قیمت رو بالا ببرین.(همون حرف دوستان در صفحه های قبلی)
با تشکر....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina sina
لطفا اگر امکانش هست یه نسخه live از تمامیه قسمت هاش بذارین تا هم یه تستی بکنیم و اطلاعات دقیقتری نسبت به ریپورترتون داشته باشیم برای خرید
و به نظر من قیمت هاتون با این وضعیت خیلی گرون هست و من فکر میکنم شما با قیمت های پایین شروع کنید تا فراگیر بشه بعد قیمت رو بالا ببرین.(همون حرف دوستان در صفحه های قبلی)
با تشکر....
با سلام ، سیستم ما ریپورتر نیست عزیز ! بلکه یک اکانتینگ تحت وب برای v p n server هست ! به زودی نسخه Demo قرار خواهد گرفت . میشه بپرسم با کدوم وضعیت ؟!!! قیمت ها با توجه به امکانات بسیار پایین هست !
-
ایشالا تا 2 ماه دیگه اماده میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r3z4
ایشالا تا 2 ماه دیگه اماده میشه؟
تاخیر در ارائه بابت تغییر زبان برنامه نویسی بود عزیز ! در چند روز آینده ارائه میشه . با تشکر
-
من هم منتظرم ...پروژه عالی یه
-
عزيز هنوز منتظريم :x
عكس از دمو نشان ميده كار عالي است =D>
-
راست میگن واقعا قیمت بالاست
من یک ورژن کوچیک نوشتم
ولی خب وقت نشد بیشتر روش کار کنم
ورژن سورس بازش رو اگه ارزون کنید
خوبه
که بتونم ورژن خودمو تغییر بدم
-
baba hamon IBSng behtare
vala
-
فقط يك س.ال نفرموديد اين پنل براي رسيلر است يا ميشه ازش به عنوان گزارشگيري استفاده كرد
و ميشه وساه يك يوزر رسيلر تعريف كرد چه تعداد بسازه ؟ گروه بسازه يا مثلا تعريف كنيم 4 تا 1ماه و 5 تا 3ماهه ؟ يا طرف هرجوز بخواد ميتونه بسازه ؟
odbc وصل ميشه يا sql ?
ممنونم
-
خیلی عالیه. من که منتظرم زودتر آماده کنید. هیچی NTTac نمیشه
-
baba berin ba hamon IBSng be windows vasl konid kheyli kameltareo bedone moshkel vala
hala ino nemidonam
vali az IBSng kameltar soragh nadaram
reseller master reseller hamechiyam dare
-
احسان جان من بیخیال ! :d هرکسی خواست میخره و هرکسی نخواست نمی خره . حتما برتری های سیستم ما نسبت به IBSng داشته که خیلی ها خواهانش هستند . نمیگم امکانات بیشتره . محیط زیباتری داره . کامل فارسی هست . بسیار ساده . نیاز به تنظیمات خاصی نداره . ماژول whmcs بعدا به صورت رایگان منتشر میشه و ...
-
والا فرا یکی میخره بعدش میزاره تو یک سایت واسه دانلود
پارس پویش 2 نسخه زده شما هم 2 نسخه بزن که دیگه مشکلی نداشته باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsansystem
والا فرا یکی میخره بعدش میزاره تو یک سایت واسه دانلود
پارس پویش 2 نسخه زده شما هم 2 نسخه بزن که دیگه مشکلی نداشته باشی
:)) عزیزم نسخه کد شده رو که بهش دست نمیتونی بزنی ! :) نسخه اپن سورس هم مطمئنا کسی که 350 پول پای این داده ، نمیاد منتشر کنه . چون نرم افزار ثبت رسمی شده ، پیگرد قانونی نیز خواهد داشت ! :)
-
تازه پارس پویش با اون همه امکانات + در گاه پرداخت با اون همه پشتیبانیش 5 milion اونوقت چه خبره 350 هزار تومان
والا
کمترش کن ملت بتونن بخرن والا مکه میخوان ISP راه بندازن همه واسه *** ازش استفاده میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsansystem
تازه پارس پویش با اون همه امکانات + در گاه پرداخت با اون همه پشتیبانیش 5 milion اونوقت چه خبره 350 هزار تومان
والا
کمترش کن ملت بتونن بخرن والا مکه میخوان ISP راه بندازن همه واسه *** ازش استفاده میکنن
احسان جان داریم با گروه صحبت میکنیم که قیمت رو کمتر کنیم . ولی قول نمیدیم .