سلام
من یه سروز مجازی از ایران میخوام
اما باید ببینم کار می ده برام یا نه
لطفا دوستان یه تستی بدن من چک کنم اگر جواب داد بگیرم
پهنای باند زیادی هم مصرف ندارم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من یه سروز مجازی از ایران میخوام
اما باید ببینم کار می ده برام یا نه
لطفا دوستان یه تستی بدن من چک کنم اگر جواب داد بگیرم
پهنای باند زیادی هم مصرف ندارم
برید سراغ افرانت
یه تست می خوام ببینم کارم را راه ی اندازه یا نه
ما سرور ایران ارائه میدیم ، ولی تست نداریم . سرور مجازی ایران فقط رم بالای 2 گیگ ارائه میدیم با پورت 2مگ اختصاصی و پهنای باند نامحدود. دنبال تست هم نگرد ، تست به کسی نمیدن ! ;) - در ضمن سرور های ما رک هستن و دسکتاپ نیستن ! ;)
با سلام
در خدمت هستیم ولی تست موجود نیست.
پارس پک سرور اختصاصی و سرور مجازی
اینجا برو 24 ساعت سرور مجازی واسه تست رایگان میدن...ایمیل و اینا هم نمیخواد بکنی ثبت نام میکنی آنلاین واست سرور مجازی میسازن میدن
سلام دوست عزیز ما هم میتونیسور مجازی و اختصاصی بدهیم اگردوستان درخواست دارند میتونند با من تماس داشته باشند
الان حدود 2تا سرور وحدود 170 تاسایت روی این 2تا سرور هستش وبا سرعت بالا سایتهاباز میشن حدود 4-5 برابر سریعتر از سرورهای آمریکا وآلمان
وب سایت ما در حال طراحی وراه اندازی هست به زودی وب سایت را اندازی میشه تااول ماه تیر
دوستان اگرمی خواهند بنده درخدمتم پهنای باند مصرفی درماه نامحدود هست + کنترل پنل دایرکت ادمین رایگان +منیج رایگان سرور +10 فضای رایگان بکاپ
تحویل هم بین 7-24 ساعت به مشتری داده میشود
پینگ سرورهم بین 45-70 هست
درحال حاضر سرویس فروش هاستینگ پلنی +نمایندگی روی سرور ایران ارائه میشود
تلفن تماس را مشاوره فروش
09133592314
باتشکر ازهمه دوستان وهمکاران گرامی
در صورت خرید سرور مجازی یک اف تی پی اکانت با آی پی داخلی با سرعت 1Gbps و حجم 100 گیگابایت هدیه داده می شود! ;) - در ضمن اگر سرورتون خوابید و نیازی به اطلاعات هاردتتون داشتید ، امکان فرستادن هارد و یا مشابه آن ( سی دی یا ... ) به درب منزل شما با پیک در تهران و با پست به شهرستان ها امکان پذیر می باشد! ;)