پاسخ : غیر واقعی بودن هاست
فایل errorlog
رو پاک کنید درست میشه
ممکنه فایل error_log حجیم شده باشه!چک کنبد...
این فایل کجا هست؟
کلا خود فایل رو دیلیت کنم یا محتویات داخلش رو؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sm_pakdel
این فایل کجا هست؟
کلا خود فایل رو دیلیت کنم یا محتویات داخلش رو؟
فرقی نداره
تو root هست.
پیداش کردم یه لیست بود اما هیچ دکمه ای برای دیلیت فرمت یا ویرایش نداشت از کجا باید پاکش کنم؟
دقیقا همین فایل بود که حجمشو 2 گیگ زده بود کلا دیلیتش کردم اما هنوز فضای استفاده شده رو 2 گیگ میزنه
درست میشه تا چند ساعت دیگه .
همین کارو کردم الانم این فایل دیگه موجود نیست ولی بازم فضا خالی نشده
عزیز حجم تو سی پنل سریع میره بالا
ولی دیر میاد پایین
ممنون از راهنمایی خوبتون خیلی اطلاعاتم راجع به هاست و کنترل پنل کمه مرسی که راهنمایی میکنید
چقدر طول میکشه این حجم به حال عادی برگرده؟
اگه فایل دو گیگ بوده فقط 10دقیقه طول می کشه از هارد پاک بشه . خود سی پنل هم حدود 3-4 ساعت بعد می فهمه پاک شده ! :d - البته شما میتونید فایل هاتون رو آپلود کنید ، اون نمودار سی پنل فقط مشکل داره که چند ساعت دیگه درست میشه! ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
اگه فایل دو گیگ بوده فقط 10دقیقه طول می کشه از هارد پاک بشه . خود سی پنل هم حدود 3-4 ساعت بعد می فهمه پاک شده ! :d - البته شما میتونید فایل هاتون رو آپلود کنید ، اون نمودار سی پنل فقط مشکل داره که چند ساعت دیگه درست میشه! ;)
اطلاعات خوبی بود کلی بدردم خورد مرسی
البته سی پنل یه سطل زباله هم داره که باید فایل های پاک شدرو از اونجا هم پاک کنید به صورت کلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
البته سی پنل یه سطل زباله هم داره که باید فایل های پاک شدرو از اونجا هم پاک کنید به صورت کلی
اگر جای اونم بگید که خیلی عالی میشه تا برم از اونجا هم پاکش کنم
Legacy File Manager اون گوشه سمت راست عکس یک سطل زبالست روی اون کلیک کنید
اگر بعد از گذشت چند ساعت باز هم درست نشد به مدیر هاستنیگ خود بگویید از ssh وارد هاست شما شود و دستور زیر را در ssh بزند:
بعد از اجرای این دستور کلیه حجم های مصرف شده نشان داده می شود که می توانید بفهمید مشکل از کجاست
از همه دوستانی که توی این تاپیک کمک کردن ممنون خیلی مطلب جدید یاد گرفتم که واقعا بدردم میخوره مرسی