کودوم پنل Kloxo یا virtualmin
سلام دوستان
به نظر شما کودوم پنل Kloxo یا virtualmin برای سرور مجازی انتخاب کنم ؟
پاسخ : کودوم پنل Kloxo یا virtualmin
به نظر من دایرکت ادمین نصب کنید ، اما به این دو به نظر من kloxo نصب کنید
اگر برای استفاده ی شخصی میخوای یه سی پنل نصب کن . لایسنس تریال 30 روزه بگیر . 30 روز که تموم شد آی پی اصلی سرور رو چنج کن دوباره برای آی پی جدید لایسنس بگیر . این هم یکی از راه های دور زدن سی پنل ! :d
کلکسو نصب کردم سیستم جالبی بود ولی باز هم به پیشنهاد همکارمون جناب ایران سرور دایرکت ادمین نصب کنید
چون جنس مجانی واسه آدم جنس نمیشه
بین 2 موردی که گفتید کلوکسو بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
اگر برای استفاده ی شخصی میخوای یه سی پنل نصب کن . لایسنس تریال 30 روزه بگیر . 30 روز که تموم شد آی پی اصلی سرور رو چنج کن دوباره برای آی پی جدید لایسنس بگیر . این هم یکی از راه های دور زدن سی پنل ! :d
بابا درسته آمار بیکاری رفته بالا ولی خوب این چه کاریه طرف خودش رو بذاره سرکار خوب یه لایسنس دایرکت ادمین بخواد بین 8 یا 10 تومن گیر میاره این مبلغ کسی رو نکشته تا الان
این یه دمو ریسلر برای کلکسو . باهاش کار کنید خوشتون اومد بنصبید . خیلی امکانات خوبی داره و نسبت به رایگان بودنش خیلی عالیه:
http://173.0.53.124:7778/
user:test.com
pass:test
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
savalanhost
بابا درسته آمار بیکاری رفته بالا ولی خوب این چه کاریه طرف خودش رو بذاره سرکار خوب یه لایسنس دایرکت ادمین بخواد بین 8 یا 10 تومن گیر میاره این مبلغ کسی رو نکشته تا الان
باو! اشتباهی نگیری ! ما خودمون لایسنس تریال مصرف نداریم ! :d - چه کاریه 5تومن بذاره روش بره سی پنل بگیره ! :d
من هم توصیه به کلوکسو دارم
کلوکسو ورژن آخرش رقیب خوبی برای سی پنل هست البته باید کمی روش کار شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
کلوکسو ورژن آخرش رقیب خوبی برای سی پنل هست البته باید کمی روش کار شه
از چه نظر می گید با سی پنل قابل رقابت هستش ؟ یکی از دلایل محبوبیت سی پنل یوزر فرندلی تر بودنش هستش که دایرکت ادمین هم به پاش نمیرسه اون وقت کلکسو ؟؟؟؟