-
VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
سلام
شرکت نوین وی پی اس مفتخر است که با خدماتی جدید از دیتاسنتر جدید در خدمت شما مشترکین عزیز باشد
تمامی سرور های ما واقع در دیتاسنتر EQUNIX سوئیس میباشد.
افر های انتخابی ما به شرح زیر میباشند در صورتی که سرویس مد نظر دارید خارج از افر دارید و درخواست سرویس سفارشی رو دارید از طریق sales@novinvps.com مارو مطلع نمایید
1- سرویس ها دارای پنل ریبوت میباشد
2- پشتیبانی بالا
3- پورت سرور 1 گیگابیت اختصاصی میباشد
4- آموزش تصویری نصب و راه انداز اکانتینگ داده می شود
5 - سیستم اس ام اس ( اراسال اس ام اس سه روز قبل از سررسید)
6- شماره پشتیبانی اس ام اسی: 10000297212142 در صورت بروز مشکل می توانید با ارسال یک اس ام اس به این شماره تمامی واحد های پشتیبانی را در همان لحظه از وجود مشکل خود با خبر سازید
افر ها به شرح زیر میباشند
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
رم: 256
هارد: 50 گیگ
سی پی یو: 2 هسته Xeon Westmere 5620
پهنای باند: 400 گیگ
پورت: یک گیگابیت
پنل: ریبوت رایگان
قیمت: 12000 تومان
سفارش
رم: 512
هارد: 100 گیگ
سی پی یو: 4 هسته Xeon Westmere 5620
پهنای باند:600 گیگ
قیمت: 17000 تومان
سفارش
رم: 1 گیگ
هارد: 150 گیگ
سی پی یو: 6 هسته Xeon Westmere 5620
پهنای باند: 800 گیگ
قیمت: 33000 تومان
سفارش
ایمیل پشتیبانی :
support@novinvps.com
ایمیل فروش :
sales@novinvps.com
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++
قیمت پهنای باند اضافه را به صورت زیر محاسبه کردیم
100 گیگ اضافه تر 2500 تومان
200 گیگ اضافه تر 4500 تومان
400 گیگ اضافه تر 8000 تومان
500 گیگ اضافه تر 9000 تومان
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++
قیمت هارد اضافه را به صورت زیر محاسبه کردیم
25 گیگ اضافه تر 3000 تومان
50 گیگ اضافه تر 5000 تومان
100 گیگ اضافه تر 8000 تومان
200 گیگ اضافه تر 14000 تومان
400 گیگ اضافه تر 26000 تومان
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++
سیستم هشدار دهنده قبل از سررسید پیام کوتاه راه اندازی شد
دوستانی که از قبل سرویس دارند لطفا در سایت در بخش کاربری خود فیلد Mobile را با فرمت زیر پرکنند .
09XXXXXXXXX
مثال :
09123456789
گزینه های زیر صحیح نیست :
+989123456789
00989123456789
9123456789
در حال حاضر 3 روز قبل از اتمام قرار داد اس ام اس خواهد شد
بعد تایید پرداخت دستی اس ام اس خواهد شد
نمونه عکس سرعت دانلود :
http://tehranpic.net/images/l9vy1h3ga8l2pbpkgxrm.jpg
-
پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
دوست عزیز من از یکی از فروشنده ها توی همین انجمن که از این دیتاسنتر وی پی اس میفروشن وی پی اس گرفتم ولی گاهی اوقات برای یک ساعت حتی الان سرور دو ساعته قطعه.
شما تضمین میدید این مشکل پیش نیاد؟
-
پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
سلام
ما چنین مشکلاتی رو اصلا نداشتیم
ما چنین تضمینی رو میدیم ، به شرط اینکه خودتون ! سرویستون رو بدون اینکه ندونید چیکار دارید می کنید دستکاری نکنید
-
لازم به ذکر هستش
میکروتیک مجانی نصب خواهد شد.
-
احتمالا بعد از این آفر ارائه سرویس به مدت یک ماه دیتاسنتر یک باره شروع به تحریم میکند و تمام وی پی اس ها خاموش می شود و چند ماه بعد مجدد آفر دیگر با مشتریان جدید.احتمالش هست؟:39:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
احتمالا بعد از این آفر ارائه سرویس به مدت یک ماه دیتاسنتر یک باره شروع به تحریم میکند و تمام وی پی اس ها خاموش می شود و چند ماه بعد مجدد آفر دیگر با مشتریان جدید.احتمالش هست؟:39:
سلام
به علت کار کردن با دیتاسنتر اروپایی و عدم همکاری با دیتاسنتر های امریکایی برای پیشگیری از هرگونه اتفاق احتمالی خیر مشکلی وجود ندارد.
-
دوست عزیز NTTac هم نصب میکنید ؟
-
ويندوز يا لينوكس
اشتراكي كه نيست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebsmob
ويندوز يا لينوكس
اشتراكي كه نيست
سلام
اگه منظورتون هاست اشتراکیه یا منابع اشتراکی
خیر ، سرویس ها vds هستند و دارای منابع اختصاصی مثل رم و پردازشگر هستند
-
دوست عزیز پورت 1 گبگ تا 24 مگ میده؟! حداقل باید 47 باشه درسته؟
-
سلام مجدد
بستگی به لینکی که میدید برای دانلود داره و همچنین این عکس در بدترین حالت گرفته شده . در اوج ترافیک سرور میزبان که ازش عکس گرفته شده.
-
سلام
از چه مجازی سازی استفاده کردید ؟ هزینه آی پی اضافه چقدره ؟ هزینه لایسنس دایرکت ادمین و سی پنل رو هم بگید.
موفق باشید
-
سلام
مجازی ساز ما Vmware ESXI میباشد
هزینه ایپی اضافه 1500 تومان در ماه هستش
به خاطر ترافیک کاری که داریم هزینه خرید لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین و امثال آن بر عهده مشتری میباشد
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiry
دوست عزیز پورت 1 گبگ تا 24 مگ میده؟! حداقل باید 47 باشه درسته؟
کل پورت سرور شاید 120 مگ سرعت دانلود بده ، اگر این بنده خدا بخواد به هر کی 400 مگ اختصاصی بده که رم رو دستش باد میکنه ! ایشون خیلی وی دی اس های خوبی داره . من برای اکانتینگ چون سرور جدید نداشتیم . از یکی وی دی اس ویندوز گرفتیم می گفت پورت یه گیگ هست . سرعت دانلود 400 کیلوبایت به زور میده . توی همین سایت هم داره فعالیت میکنم نام نمی برم . لطفا خودش بفهمه دیگه ! ;)
-
همونی که میگی ازش سرویس داشتی معلومه طرف تا خرخره روش ویی پی اس ساخته دیگه سرعتی برای پورت نمیمونه که بخواد سرعت بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
magicvps.com
همونی که میگی ازش سرویس داشتی معلومه طرف تا خرخره روش ویی پی اس ساخته دیگه سرعتی برای پورت نمیمونه که بخواد سرعت بده
خرخره چیه ! یه چیزی فرا تر از اون ! :d - میخواستم بگم اگر کسی بخواد کسی یه سرور با رم 12 گیگ بخریه و پورت یه گیگ . معمولا رنچ خرید وی پی ان روی یه گیگ هست . بخواد پورتش رو تقسیم کنه به هرکی حداکثر 100 مگ برسه . دوستان توقع زیادی دارن . ! ;)
-
ما که از ایشون خریدیم و با گذشت 2 روز هنوز وی پی اس رو تحویل ندادن و جواب تیکت هم نمیدن!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid2088
ما که از ایشون خریدیم و با گذشت 2 روز هنوز وی پی اس رو تحویل ندادن و جواب تیکت هم نمیدن!!
سلام
با عرض پوزش به علت قطعی اینترنت منطقه بود.
فکر میکنم سرویس شما دیروز تحویل داده شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
با عرض پوزش به علت قطعی اینترنت منطقه بود.
فکر میکنم سرویس شما دیروز تحویل داده شده
با عرض تشکر و سپاس
بله دیگه اینجا ایرانه! شما که وبمستر هستین باید اینترنتتون قطع باشه!!
از سرویس ایشون واقعا راضی هستم دوستانی که نیاز دارن می تونن اعتماد کنن!!
-
سلام
افر زیر به مدت 24 ساعت معتبر میباشد
پهنای باند: نا محدود
پورت سرور : یک گیگابیت اختصاصی
انتخاب سیستم عامل ویندوز سرور 2003- 2008/ لینوکس بر عهده مشتری میباشد
برای سفارش به واحد فروش sales@novinvps.com تماس بگیرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
افر زیر به مدت 24 ساعت معتبر میباشد
پهنای باند: نا محدود
پورت سرور : یک گیگابیت اختصاصی
انتخاب سیستم عامل ویندوز سرور 2003- 2008/ لینوکس بر عهده مشتری میباشد
برای سفارش به واحد فروش sales@novinvps.com تماس بگیرید
پیشنهاد بالا ، منقضی اعلام می شود.
در صورت لزوم با واحد فروش تماس حاصل فرمایید با تشکر
-
سلام
فقط به مدت 12 ساعت افر زیر همراه با پهنای باند نامحدود ارائه می شود
پهنای باند: نامحدود!!!
سفارش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
فقط به مدت 12 ساعت افر زیر
همراه با پهنای باند نامحدود ارائه می شود
سفارش
آفر فوق تا 12 امشب تمدید شد فقط 2 عدد دیگر.
-
سلام این آفر تون هنوز مونده !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
آفر فوق تا 12 امشب تمدید شد فقط 2 عدد دیگر.
آقا شما چرا نه جواب می دین نه سرور تحویل میدین نه رسیدگی میکنین به تیکت ها! من الان چند روزه واریز کردم اما دریغ از یک جواب.صحیح نیست این کارتون[-(
-
سلام ترافیک جان
شرمنده بابت مشکلات به وجود اومده. تیکت ها جواب داده میشه به خاطر طوفان حاره ای که رخ داده شوربختی ما adsl که ما ازش استفاده می کنیم دچار قطعی شده که فردا یعنی 5شنبه که مساویست با ولادت حضرت علی علیه السلام قراره مشکل حل بشه
تمامی کارهای عقب افتاده تا فردا انشاالله حل خواهد شد.
-
افر زیر ، فقط به مدت 24 ساعت معتبر میباشد
رم: 768!!!
سی پی یو: 5 هسته Xeon Westmere 5620
قیمت: 22000 تومان
برای سفارش پیغام خصوصی/یا به ادرس sales@novinvps.com ایمیل بزنید
با تشکر
-
سلام
الان که سرورتون باید شلوغ تر شده باشه , حداقل سرعتی که از پورت به وی پی اس ها میرسه چقدره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام ترافیک جان
شرمنده بابت مشکلات به وجود اومده. تیکت ها جواب داده میشه به خاطر طوفان حاره ای که رخ داده شوربختی ما adsl که ما ازش استفاده می کنیم دچار قطعی شده که فردا یعنی 5شنبه که مساویست با ولادت حضرت علی علیه السلام قراره مشکل حل بشه
تمامی کارهای عقب افتاده تا فردا انشاالله حل خواهد شد.
امروز جمعه!
خبری از هیچ رفع مشکل نیست =d>
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Traffic
امروز جمعه!
خبری از هیچ رفع مشکل نیست =d>
سرویس شما خیلی وقت پیش انلاین شده.
فقط و فقط نیاز به یک ریستارت داشت که باید از کنسول انجام میدادید.
تیکتتون رو چک کنید قبل از اینکه اینجا پست بدید !
-
قصد خراب کردن تاپیک رو ندارم ولی شما هم دیگه خیلی بی توجه هستید!
کلا هفته ای چند بار اینترنت شما قطع میشه؟!!
قبلا از شما سرویس داشتم از این حرفا هفته یه بار میزدید...
من موندم شما از کجا سرویس میگیرید که اینطوری قطعی داره؟!!!
حداقل دلیل جواب ندادن رو عوض کنید که ...!!
-
فرزاد جان
ما دلیلی نداره دروغ بگیم ، ما صادقانه داریم میگیم این مشکلات بوده حالا شاید 100 بار دیگر چنین اتفاقی بیفته و ما 100 بار دیگر هم میگیم این مشکل اتفاق افتاده.
اینجا شرجی حرف اول رو میزنه و با توجه به طوفانی حاره ای که رخ داده ، اختلالاتی رو فراهم کرده که باعث شده حتی در حال حاضر که دارم تایپ می کنم همچنان پابرجا هستش و هیچ یک از پروایدر های isp جوابگو ما نیستند ، و ما با gprs در حال حاضر وصل هستیم.
لطفا خودتون که جاهای مختف ایران هستید مخصوصا که شما اصفهان هستید و بهترین شرایط از لحاظ اینترنت دارید با ما مقایسه نکنید.
در نظر داشته باشید هرچه سرویس دیرتر تحویلتون داده بشه ، به ضرر ما هستش چون ما مجبوریم فاکتور رو از روزی تنظیم کنیم که سرویس شما شروع شده ! در نتیجه ما برای ماه های بعدی هزینه تمدید رو دیرتر از مشتری دریافت می کنیم در حالی که دیتاسنتر سر هر ماه پول شارژ سرور هارو از ما میخواد !
پس این وسط ما ضرر می کنیم !
مشتری قبلی که هم پست زدند مشکلشون حل شده.
شما هم اگر مشکل خاصی دارید شماره تیکتتون برای بنده ارسال کنید تا بررسی شود هرچند شما
93d 16h 34m روز پیش مشتری ما بودید.
در غیر این صورت تیم فنی جدید رو زیر سوال نبرید چون همگی عوض شدند.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
قصد خراب کردن تاپیک رو ندارم ولی شما هم دیگه خیلی بی توجه هستید!
کلا هفته ای چند بار اینترنت شما قطع میشه؟!!
قبلا از شما سرویس داشتم از این حرفا هفته یه بار میزدید...
من موندم شما از کجا سرویس میگیرید که اینطوری قطعی داره؟!!!
حداقل دلیل جواب ندادن رو عوض کنید که ...!!
دقیقا
آقای عباس زاده من 3 ماه مشتری شما هستم
3 تا سرور دارم ازتون
تا اینجا مشکلی نداشتم
سرور ها خوب بوده و قطعی نداشته
ولی آخه جون من اینم شد پشتیبانی ؟؟؟؟
سرور من دچار مشکل شده 3 روز خودما کشتم این هم تیکت زدم ، شما شبی 1 جواب میدید تازه اونم یه جوابایی میدید نه ربطی به موضوع داره ، گنگ هم هست
آخه چرا
چرا پشتیبانی شما اینقدر بده
اگه شما پول میگیرید چرا به تعهدات پشتیبانی شما عمل نمیکنید
چقدر باید از دست شما حرص بخورم که هی میام میبینم نه جوابی میدید نه سرور رو درست میکنید
خداییش این شد انصاف ؟
-
تایید میکنم.همین 2 روز پیش کل وی پی اس ها قعط شده.این همه تیکت دادم تازه ساعت 3 4 درست شد!
من از همه چیزشون راضیم ولی پشتیبانی اصلا! آقای عباس زاده لطفا تیم پشتیبانیتون رو قوی تر کنید و شماره ای چیزی بذارید.
با احترام
-
خداییش کیفیت خوبه
پشتیبانی واقعا بد
-
سلام
انتقادات شما مورد بررسی قرار میگیره فقط خیلی خیلی کوتاه نکته رو بگم امیدوارم افراد مورد نظر مورد توجه قرار بدهند.
خیلی از مشترکین اصلا همکاری لازمه رو انجام نمیدند و باعث اتلاف وقت کامل پشتیبانان تیم میشوند. مثلا از روی عدم توانایی فنی سبب خرابی سرویسشون میشن که وقتی ازشون می پرسیم مشکل چیست و کجا رو دستکاری کرده اید ، اعلام بی اطلاعی می کنند. درحالی که بارها گفتیم دوست عزیز ما مجازاتتون نمی کنیم که ، بگید کجارو فلان تنظیمات فایروال رو مثلا دستکاری کردید بگید تا ما تنظیماتش را حذف کنیم و سرویستون فورا انلاین بشه ، ولی وقته نگن در این وضعیت امتحانات که مدت زمان کمتری پشتیبانان حضور دارن ، مجبورن روی این قبیل سرویس ها زوم کنند که شاید 4 ساعت هم وقتشون گرفته بشه. در بین این 4 ساعت طبیعتا تیکت های زیادی میاد از بین بالای 374 مشتری که الا حضور دارن تحت سرویس های ما ، و باعث میشه تیکت هاشون با تاخیر جواب داده بشه !
و نکته دوم اینکه ممکنه دلیل ارش مینی استار و دوست دیگرمون هم باشه : به تازگی بعضی از مشترکین تخلفات سنگینی مرتکب شدند که دیتاسنتر ایپی سرویسشون فورا بلاک کرده و باز کردن ایپیشون چند روزی به گفته ی دیتاسنتر به طول خواهد انجامید.
و در طول این مدت این دسته مشترکین عزیز و محترم با همه الفاظ مارا مورد حمله قرار می دهند ، ولی واقعا دست ما نیست که با یک کلیک سرویس مذکور را فورا باز کنیم حتی دیتاسنتر هم ظاهرا به راحتی نمی تونه ایپی رو باز کنه چون به گفته ی خودش 3 الی 5 روز به طول خواهد انجامید ! تا ایپی abuse ازاد بشه.
حرف های زیادی هست که خارج از حوصله ی این پست میباشد.
و در نهایت اعلام می کنم که ، انتقادات شما وارد میشه. و حتما در این مورد بررسی لازمه به عمل خواهد رسید
با تشکر
-
اقای عباس زاده عزیز بزگوار شما خودتو بزار جای اون بابا وقتی سرور 5 روز قطع باشه و روزی چند باز شارژ گوشیش تموم بشه از بس بهش زنگ می زنن روز ی هم 2 تا امتحان داشته باشه خدایش قاطی نمی کنی برادر پس یه مقدار هم به اون طرف حق بده
من قبلا هم گفتم کیفیت کارت اوکی هست ولی منم مثل دوستان از پشتیبانی فعلی زضایت ندارم حالا شما دلایل خودتو می گی منم می گم حق با شما ولی خوب به من و امثال من هم حق بده
به هر حال کیفیت از نظر من اوکی هست انشالله پشتیبانی هم اوکی بشه
نمی دونم چند وقت هست دارم باهات کار می کنم ولی خوب تازه کار نیستم و فکر کنم این حق رو دارم که یه انتقاد کوچیک ازت بکنم
امیدوارم که باعث ناراحتیت نشه
یه بزگواری هم بکن رو سرویس من پورت هایی که به هر دلیل باعث می شه ای پی شما بره زیر سوال رو ببندن تورنت اسپم و غیره
بازم ممنون
-
انتقاداتون کاملا سازنده هستش
ممنون از همگی
حتما بررسی خواهد شد
-
سلام مجدد
افر زیر به مدت 24 ساعت فعال می باشد
هارد: 150 گیگ!!!!
پهنای باند:نامحدود!!!!!!!!!!!!!
سفارش
-
افر فوق به علت درخواست زیاد فقط به تعداد 4 عدد ، تا 24 ساعت دیگر تمدید شد.