-
معرفي و آشنايي اعضا با يكديگر (شما هم خودتان را معرفی کنید!)
با سلام
همونطور که تا امروز متوجه شدید همیشه بنده برای تاپیک های این چنینی از مدیریت سایت اجازه میگیرم و باز هم وحید عزیز بعد از گفتگو کوتاهی با کمال خوش رویی درخواست من را برای ایجاد این تاپیک پذیرفت .
=====================
جهت ایجاد یک تاپیک جامع پیرامون شناخت کلیه اعضای انجمن تخصصی وب هاستینگ تالک این تاپیک رو ایجاد کردیم.
تاپیکی که هر عضو انجمن تخصصی وب هاستینگ تالک میتونه خودش رو معرفی کنه.
توی این تاپیک قصد داریم با قانون مندی جلو بریم.
به طوریکه نظم تاپیک بهم نخوره و از اول تا انتهای کار این طور پیش بریم.
قوانین تاپیک:
هر عضو انجمن تخصصی وب هاستینگ تالک در صورت تمایل یک بیوگرافی کامل و جامع و در عین حال موجز و کوتاه از خودش مطرح میکنه.
به طوریکه هر کس با خوندن این بیوگرافی با شرح حال کاربر پی ببره. از نام و سن و تحصیلات و مشخصات شخصی گرفته تا آشنایی با انجمن تخصصی وب هاستینگ تالک و شرح حال کاری در این بیوگرفی مطرح میشه.
نکته دیگر این که در این تاپیک کلیه پست هایی که زده میشه فقط مربوط به معرفی هر کاربر هست. طبعأ هر عضو یک پست در این تاپیک خواهد داشت.
جهت حمایت از کاربر هم تنها از دکمه "تشکر" استفاده کنید.
اگر نظری یا سوالی پیرامون هر فرد داشتید میتونید از پیام خصوصی برای اون شخص مطرح کنید.
در نتیجه از ارسال اسپم یا پست اضافی در این تاپیک خودداری کنید.
هدف از ایجاد این تاپیک هم ایجاد یک آرشیو غنی از کاربران عضو انجمن تخصصی وب هاستینگ تالک و آشنایی با کاربران است.
برای همین ابتدا از خودم شروع میکنم
مشخصات كلي :
نام : رحمان
نام خانوادگي : هوشيار
تاريخ تولد : 1364
رشته تحصيلی دانشگاه : مدیریت بازرگانی
دیپلم دبیرستان : کامپیوتر (( نرم افزار ))
محل زندگي : مشهد
خواننده مورد علاقه : فقط سياوش .ق
بهتر نرم افزار : VB.NET – Paint – Firefox
وضعیت زندگی : متاهل
وضعیت خدمت : 18 ماه خدمت در نیروی انتظامی مشهد
سفر داخلی : به بیشتر مناطق ایران به جز شیراز و تبریز سفر کردم
سفر خارجی : دبی , تایلند , آنتالیا , چین (( انشالله 50 روز دیگه ))
در هر روز حدود 15 ساعت آنلاين هستم
صبح ها از 8 صبح تا 9.30 شب یکسره سرکار هستم (( داخل شرکت ))
از سال 1379 به طور جدي در اينترنت شروع به فعاليت كردم .
قبل اون بيشتر به وبگردي مشغول بودم .
با كامپيوتر زماني آشنا شدم كه بچه بودم و هنوز نمي دونستم چي هست .
هيچ وقت اطلاعات سخت افزارم خوب نبوده ولي در مورد نرم افزار سعي كردم بهتر باشم .
قبل ورودم به شبكه بزرگ جهاني (( اينترنت )) اطلاعاتم در مورد كامپيوتر خوب بود كه با ورود به اين دنياي مجازي دارم اطلاعاتم را كاملتر ميكنم .
هيچ وقت نگفتم كه چيزي ميدونم يا چيزي ياد دارم يا از ديگري بهتر هستم – بلكه دوست داشتم از همه حتي اندكي به اطلاعات و علم خودم اضافه كنم .
هميشه به كوچيكتر و بزرگتر از خودم احترام گذشته و سعي ميكنم بزارم و دوست داشتم ديگران هم اينطوري باشن .
سعی کردم همیشه به همه کمک کنم حتی کم و اندک , چون روزی هم من خیلی چیزها یاد نداشتم و دیگران به ما آموختن
خداروشكر همه نوع غذا را دوست دارم و خوش اشتها هم هستم .
در دنياي واقعي از هر مدل انساني كه بگيد دوست دارم – چون واقعاً از اون آدمها رفيق باز هستم .
عاشق شعرهاي حافظ هستم و هميشه كلاسهاي فلسفه و منطق را دوست داشتم .
با هركسي سريع صميمي مي شم و با دوستانم زيادي شوخي ميكنم زندگي را هميشه ساده گرفتم و اصلاً اهل تيپ و مد نيستم و هميشه سعي كردم اونطور كه خودم دوست دارم زندگي كنم نه اونطور كه جامعه دوست داره يا ديگرام ميخوان .
فعاليت :
بعد از چندين سال وب گردي و فعاليت در انجمنهاي مختلف با نام هاي كاربري متفاوت 1 سايت شخصی ایجاد کردم .
شهر آموزش LearnCity
چند سال قبل همراه جواد عزیز روی آجانیوک فعالیت داشتیم که به دلایلی سیستم آجا را رها کردم
عاشق رجستري ويندوز هستم
ريسك تو زندگي زياد كردم و بيشتر مواقع هم ضرر كردم ولي هميشه يك تجربه تازه بودم برام .
هيچ وقت كار را عار ندونستم و هركاري را انجام دادم – هرچند تاحالا به پولش نياز نداشتم
آرزو :
آرزو دارم كه همه دوستانم و دشمنانم و همه كساني كه مي شناسمشون هميشه در زندگي واقعي و مجازي موفق باشن و بتونن به اونجايي كه ميخوان برسن .
نظر خودم هرچي تو اين دنياي مجازي دوست داشتم بهش رسيدم
همچنين تا زماني كه نفسي مياد و ميره يادم نميره كمك هايي كه هركس به من كرده و من هم اگر بتونم جبران ميكنم .
امیدوارم شرایط روزی فراهم بشه که همه دوستان را در مشهد به یک ضیافت دوستان دعوت کنم
یاهو :
دقیقاً 1000 نفر در یاهو کاربر و دوست و .... اد دارم که همیشه دوستان مقداری ناراضی هستن از دیر پاسخ دادن من که این هم به دلیل هم زمان جواب دادن به چند نفر هست
دوستان :
دوستان خوب زیاد دارم ولی یکی از کسانی که من به شخصه ازش در مورد کامپیوتر چیزی زیاد ازش یاد گرفتم کسری مقبلی مدیر سایت ترفندستان هست
خوشحال میشیم دیگر دوستان هم به معرفی و بیوگرافی کاملی از خودشون بپردازن
-
پاسخ : معرفي و آشنايي اعضا با يكديگر (شما هم خودتان را معرفی کنید!)
توی بعضی از سایت ها باید بعد از ثبت نام خودشون رو معرفی کنن به نظر من وب میشه اینجا هم این کار رو کرد از شما هم ممنون هستم کپی کردم کپی رایت هم بالایی=))=))
نام : محمد ابراهیم
نام خانوادگي : کارگر
تاريخ تولد : ----
محل زندگي : میبد
خواننده مورد علاقه : زیاد هستن , آرمین شهاب {7 سال از آخرین فعالیت میگذره} راما , و سیاوش معین شادمهر
بهتر نرم افزار : wp – Firefoxاین رو میزارم باشه به عنوان یه سوتی حواسم نبود wp نرم افزار نیست شاید هم بشه بهش گفت نرم ازفار تهت وب
وضعیت زندگی :مجرد
در هر روز حدود 12 ساعت آنلاين هستم
صبح ها از 8 صبح تا 9.30 شب یکسره تو نت هستم این سایت اون سایت سئو و فروم ها
با كامپيوتر زماني آشنا شدم كه بچه بودم
قبل ورودم به شبكه بزرگ جهاني (( اينترنت )) اطلاعاتم در مورد بازی های جی تی آ و غیره خوب بود :">
.
هميشه به كوچيكتر و بزرگتر از خودم احترام گذشته و سعي ميكنم بزارم و دوست داشتم ديگران هم اينطوري باشن .
سعی کردم همیشه به همه کمک کنم حتی کم و اندک , چون روزی هم من خیلی چیزها یاد نداشتم و دیگران به ما آموختن
خداروشكر همه نوع غذا را دوست دارم و خوش اشتها هم هستم . جز آبگوشت :-ss
فعاليت :
بعد از چندين سال وب گردي و فعاليت در انجمنهاي مختلف با نام هاي كاربري متفاوت 1 سايت شخصی ایجاد کردم .
شهر آموزش google
آرزو :
ارزو هست دیگه
خیلی چیز ها هنوز هست که باید توی اینترنت بهش برسم
همچنين تا زماني كه نفسي مياد و ميره يادم نميره كمك هايي كه هركس به من كرده و من هم اگر بتونم جبران ميكنم .
یاهو :
حدود 1000 و اندی در یاهو کاربر و دوست و .... اد دارم
دوستان :
دوستان خوب زیاد دارم ولی یکی از کسانی که من به شخصه ازش در مورد کامپیوتر چیزی زیاد ازش یاد گرفتم خودم هستم از بس سیستم خراب کردم
توی دنیا از کسی زیاد بدم نمیاد ولی خب 2 نفر هستن که سرم رو توی نت کلاه گذاشتن یکی آرتا بود که خیلی باهاش صمیمی بودم.
-
با تشکر از رحمان عزیز.
به نام خدا
نام: امیر خسرو
نام خانوادگی : معروفی
تاریخ تولد : 1357
تحصیلات : دیپلم فنی ساختمان و کارشناسی IT information technology ( هرچند که خودم اصلا به تحصیلات اعتقادی ندارم)
بهترین نرم افزار : هر نرم افزاری که تیم ورک کار شده باشه . و اکثرا نرم افزارهای open source رو دوست دارم چون با فکر یک نفر ساخته نشده است.
بهترین وب سایت : wht
فعالیت : وب
favorite :
مجلات و وب سایتهای مربوط به حرفه خودم و چیزایی که دوست دارم
موسیقی : :دی
بازیگر : نیکلاس کیج بن استیلر . ادام سندلر و...
غدا : :دی
دوستان : وارز هاست و AM!R و مهرداد .. و یه دویست سیصد تا دیگه که اینجا عضو نیستن.
best palce : دفتر
از چه کسانی بدم میاد : خودشون میدونند.
آرزو: برگردیم به سال 40-50 دهه افتخار.
با تشکر.
-
مشخصات كلي :
نام : محمد
نام خانوادگي : بخشی
تاريخ تولد: 13**
رشته تحصيلی دانشگاه : Information Technology
محل کار : گروه میزبانی ام بی جی هاستینگ / سمت: مدیر و مدیرفنی گروه میزبانی ام بی جی هاستینگ
خواننده مورد علاقه : تقریبا همه.
وضعیت زندگی : مجرد
از سال 1379 در اینترنت حضور دارم و شش الی هفت سالی هست که در زمینه وبلاگ نویسی و راه اندازی سایت فعالیت می کنم.
سفر داخلی : تمامی استان ها بجز سیستان و بلوچستان، ایلام و یکی دو تا دیگه ( 90% استان ها رو رفتم )
سفر خارجی : آلمان ( کلن،برلین، مونیخ و هامبورگ)، ایتالیا، فرانسه، دانمارک، اتریش، هلند، لهستان، مالزی، سوریه، ترکیه ( استانبول ) امارات متحده عربی ( دبی ) ... بزودی عربستان سعودی
منم مثل مصطفی جان اهل مُد و لباس نیستم در سال فقط یکی دو دفعه و نهایت سه دفعه میرم خرید لباس.
هیجان رو خیلی دوست دارم( نمونش علاقم به سریال هشدار برای کبرا 11 هست )
بازم مثل مصطفی جاندوست دارم هرکاری میکنم بهترین تو اون کار باشم و اگر به چیزی یا کاری گیر بدم تا انجامش ندم یا یاد نگیرم ولش نمیکنم و دوست دارم همیشه آخرین تکنولوژی رو داشته باشم.
اگر کسی سوالی داشت و بنده قادر به پاسخگویی بودم در خدمتم.
-
مثل اینکه سایت تارخ تولد ها رو جدیدا ***** میکنه !!! :65:
نکنید این کارو :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
نه داداش مشکل از سایت نیست . نمیخوان سنشون رو نشون بدهند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
نه عزیزم خوب ما باید رعایت یکسری از موارد امنیتی رو بکنیم!
پ.ن الان خیلی ها میگن چه مسئله امنیتی! هروقت بزرگ شدید متوجه میشید چه مسئله ایی... .
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
نه عزیزم خوب ما باید رعایت یکسری از موارد امنیتی رو بکنیم!
پ.ن الان خیلی ها میگن چه مسئله امنیتی! هروقت بزرگ شدید متوجه میشید چه مسئله ایی... .
موفق باشید
:دی....
لابد اینکه میگن هرکی نتونسته کار پیدا کنه اومده تو کار هاست و سرور !!
پ.ن. تنز بود ! :دی
-
آدم آخر شبی خسته می شه این همه اطلاعات مهم و سری رو تایپ کنه :دی
از دوستانی که خودشونو معرفی می کنن خیلی خیلی خیلی تشکر می کنم
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
یه اشتباه لپی داشتم که تصحیح می کنم [ برای مدیران هاستینگ تازه الان سر شب که هیچی بعد از ظهر هست ؛ شب دراز است و قلندر بیدار ]
شاعر می گه شبا که ما 'بیداریم ؛ آقا پلیسه تو خوابه!
-
نام : مصطفی
نام خانوادگي : باغبانی اسگویی
تاريخ تولد : 1368
رشته تحصيلی دانشگاه : مهندسی نرم افزار
محل زندگي : تبریز
خواننده مورد علاقه : تقریبا همه چیز گوش میدم بجز رپ و راک
بهتر نرم افزار : php -dream – Firefox
وضعیت خدمت : فعلا قسمت ندشه :">
سفر داخلی : خیلی جاها رفتم بجز قسمت اهواز - خرمشهر و .....
سفر خارجی : موردی نرفتم
در هر روز حدود 10-11 ساعت آنلاين هستم که در طول روز پخش شده.
از سال 1383-84 به طور جدي در اينترنت شروع به فعاليت كردم .
-
مشخصات كلي :
نام : مصطفی
نام خانوادگي : رحمتی
تاريخ تولد : 1370
رشته تحصيلی دانشگاه : حقوق
دیپلم دبیرستان : انسانی :d
خواننده مورد علاقه : خواننده مورد علاقه زیاد دارم، کدومش رو بگم؟ البته بستگی داره اون روز چطوری باشم. خوشحال باشم یا غمگین
بهتر نرم افزار : MMB – Firefox – YahooMessenger
وضعیت زندگی : مجرد :62:
وضعیت خدمت : معافیت کفالت (از جانبازی پدر گرامیم استفاده کردم :69:)
سفر داخلی : زیاد اهل سفر نیستم
سفر خارجی : _ :((
در روز بیشتر از 12 ساعت آن هستم
از سال 86 با فناوری ای دی اس ال آشنا شدم :109:
البته قبل از اون تو اینترنت فعالیت می کردم ولی با دایل آپ (ماهانه 50 تومن قبض هوشمند >:P) سره همین قضیه چهارماه تلفن خونه قطع شد :71:
عاشق کامپیوتر و دنیای اینترنت هستم
از اول هم تصمیم داشتم برم رشته کامپیوتر رو ادامه بدم
ولی خوب چه کنیم خانواده مخالفت کردن
ان شالله از تابستون هم کامیپوتر رو به صورت آزاد می رم ادامه می دم
از برنامه نویسی هم می خوام شروع کنم PHP :->
به لطف تیزهاست با انجمن وب هاستینگ آشنا شدم (قضیه تیزهاست رو دیگه فکر کنم همه می دونن :78::d)
الانم که حدود یه سالی هست که وبمستر هستم
-
مهــــــراد بابایی هستم 19 ساله متولد فروردین ماه (علاقه شدیدی به فروردینی ها دارم:d)
رشته تحصیلی دیپلم ریاضی فیزیک دارم ولی فعلا درس اینا تعطیله ...
متولد تهران هستم و حدود دو سالی هست که ساکن قزوینم چند سالی هم در زنجان زندگی کردم و همینطور مدت کوتاهی هم در کرج ...
خارج از دنیای مجازی آدم گوشه گیر و خجالتی هستم و تمام زندگیم تو موسیقی خلاصه میشه حدود 5 سالی میشه که فقط رپ گوش میدم و تو یکی از سایت های معروف رپ مدیر هستم ... حدود 5 سال میشه که میام نت(با ای دی اس ال) اول نت برام تفریح بود و فقط واسه وبگردی و بازی(به صورت انلاین در کلاینت گارنا) میومدم ولی حدود 2 سالی میشه که طرز تفکرم راجع به اینترنت عوض شده و یک سالی میشه کلا گیم و گیم نت رو گذاشتم کنار ...
سفر داخلی هم شهرهایی زیادی رفتم و خاطرات تلخ و شیرین زیادی هم دارم از سفرهایی که رفتم سفر خارجی هم ایشالا تا 2 ماه دیگه جور میشه
اینترنت یجورایی زندگی عادی رو از من گرفته و اصلا دوست ندارم مثل بقیه زندگی عادی و ساده ای داشته باشم ولی بعضی موقع ها واقعا به کسایی که زندگی ساده ای دارن حسودیم میشه ! همیشه هدف های بزرگی داشتم تو زندگیم ولی هیچ تلاشی نمیکنم که به هدف هام برسم و این خیلی زجرم میده چون زندگیم مثل برق و باد داره میگذره ...
معمولا اگر خواب نباشم پای کامپیوتر هستم (کل زندگیم تو خواب و کامپیوتر خلاصه میشه)
سایت موزیک رو برای یکی از دوستانم ساختم ولی خودش پیچیدو ما تک و تنها داریم ادارش میکنیم ... ضایس خودمو وبمستر بدونم کسی که برنامه نویسی حرفه ای بلد نباشه نمیتونه وبمستر(موفقی) باشه
فعلا بین یه دو راهی گیر کردم که اگر تصمیمو بگیرم مطمئنم یه روز خوب برای منم میاد
اولا که اومده بودم تو این انجمن جو گرفته بود مثل بقیه هاستینگ بزنم ولی این کارا به ما نیومده کلا واسه این کار ساخته نشدم میدونستم که اگر بدون اطلاعات کافی و تکیه بر اموزش های انجمن بخوام هاستینگ بزنم هم موفق نمیشم هم بازارو خرابتر از اینی که هست میکنم ... آدم پولکی نیستم و زیاد به فکر پول در آوردن نیستم ولی خیلی خوب پول جمع میکنم و ولخرج نیستم
-
مشخصات كلي :
نام : آبان
نام خانوادگي : دهکردی
تاريخ تولد : 1365 آبان 12
رشته تحصيلی دانشگاه : کارشناس مکانیک ساخت و تولید + دو ترم کامپیوتر
محل زندگي : Hotel
خواننده مورد علاقه : BT - Nadia Ali -Josie - Christian Burns - Justine Suissa - & JES
پرودوسر: Above & Beyond - ALY & FILA - Armin Van Buuren - ATB - Dash Berlin - Gareth Emery - Deadmau5 - John Askew - Leon Bolier - Roger Shah - TyDi
دی جی: Armin Van Buuren - Signum - Daniel Kandi - و...
ژانر موسیقی: HardStyle - HardCore - Uplifting Trance - Progressive Trance
بهتر نرم افزار : FL Studio - Logic - Pro Tools - FrontPage - IDM
سفر داخلی : هر سال ایرانگردی (از طرف جهانگردی)
سفر خارجی : کلمبوس، اوهایو - لس آنجلس - قاهره
هتل زندگی میکنم و اکثرا هم اینجام - کافی نت، کافی شاپ - کاذینو پوکر، لابی / شب آ فقط میام تو نت تا نزدیکی صبح هم هستم / تفریحات خاصی ندارم همه ی روز هام روز های خاص و مهمی هستن / غذای مورد علاقه ام آش رشته ـست / رنگ دلخواهم، صورتی همراه مشکی / از حرفه هام وبگردی کردنه از سال 83 84 / زمانی که سرحال باشم پرودوسرینگ و دیجینگ - موتور سواری و ریسینگ - وب نویسی و طراحی وب واسه خودم - بازی کامپیوتری - گپ و گفتگو با دوستام میکنم / سیگار نه مشروب آره / جین پوشم / کم حرفم و بیشتر گوش میکنم (همیشه هدفن تو گوشمه) / آدم احساساتی نیستم اخلاق پسرونه دارم / 3تا شغل رسمی دارم / درضمن یه خواهر دوقولو هم دارم p
فعاليت :
فعالیت های تو نت، از زمانی که وارد محیط اینترنت شدم اول وبلاگ نویسی رو شروع کردم بعد یکسالی کلی تحقیق کشف کردم که چطوری سایت درس میکنن! یه سایت ایجاد کردم. تو همه انجمن های تخصصی سروکله منم پیدا میشه از اولین انجمن هایی که باشون آشنا شدم فکر کنم نت آهنگ - ترفندستان - شهر سخت افزار - لرن سیتی بود که بعدش با کمک دوستام یه فروم تخصصی ایجاد کردیم ولی نزدیک به یکساله که برچیده شده. دیگه جونم براتون بگه که... الانم که مشغول به دانلود موزیکم. / فعالیت های خارج از نت خیلی زیادن!
آرزو :
آرزو برای پیشرفت شما و همه وب هاستینگ دارن ایران دارم.
یاهو :
118 تا اددلیست یاهو دارم و 4916 تا آدرس بوک دیلیت شده.
دوستان :
دوستان و اعضای اسپیشال تو نت، hin online - 1eng - tertilix - oceanic - amin sat و و و
-
نام : مهیار
نام خانوادگی : باسقی
تاریخ تولد : 1369
محل زندگی : خوی
رشته دانشگاهی : حقوق
خواننده مورد علاقه : فقط sezan aksu
وضعیت تاهل : خیلی مجرد .
فعالیت : مدیر کل گروه بزرگ سیب که حدود 5 تا سایته با خیلی آدم .
آرزو : سلامتی همه مریضا و اینکه اینکه یک وکیل خبره بشم . یه آرزو هم دارم اینه که برم تا ابد ژاپن .
یاهو : نهایت 300تا اد لیست دارم .
عاشق کمک کردنم . سعی کردم همه چیز رو یاد بگیرم . حداقل از همه چیز یه ذره بدونم .
-
با سلام
ممنون میشم اگر دوستان در این تاپیک دیگه زیاد بامزه نشن و اسپم نکنن
دوستانی که تمایل دارند یک بیوگرافی از خودشون بزارن , خوشحال میشیم باهاشون بیشتر آشنا بشیم
از مدیران محترم هم درخواست دارم پست های اضافه را حذف کنند
با تشکر
-
نام: نیما
نام خانوادگی: انصاری
کارتهای موجود در جیب بنده: گواهینامه جدید الصدور ب1 _ کارت اهدا عضو _ بلیط الکترونیکی اتوبوس _ کارتهای بانکی _ کارت اهدا خون
محل زندگی: شهر شهید پرور و قهرمان پرور و لوتی پرور و تراختور پرور تبریز؛ دیار شهریار و شهر اولین ها (خسته شدمD:)
سفر داخلی: کل استانها به جز سیستان و هرمزگان
سفر خارجی : یه تک پا رفتم نخجوان و برگشتم:d
اد لیست: در یک آیدی ام حدود 900 تا در یک آیدی حدود 20 تا در یکی در حدود 2000 تا
وضعیت تاهل: با کمک خداوند متعال مجرد
وضعیت نظام وظیفه: معافیت تحصیلی
دیپلم: ریاضی فیزیک از دبیرستان نمونه دولتی سعدی
رشته دانشگاه: تیر امسال معلوم میشه
علایق: حضور در جمع گرم شما دوستان:d
بقیه اش هم فکر نکنم ضروری باشه8-}
-
اسم: حسین.
محل زندگی : شبستر.
دانشگاه : نرم افزار (پیام نور).
دیپلم: ریاضی فیزیک.
خواننده مورد علاقه : احسان.
وضعیت تاهل : در شرف ادامه مجردی.
فعالیت : می نویسم و می خونم+ پشتیبانی 24 ساعته.
آرزو : ظهور مردی که مردانگی رو زنده کنه+ یه دیتاسنتر بزنم.
یاهو : باید یه آیدی بسازم .
سفر: به قصد زبارت و تجارت رو دوست دارم.
زبان برنامه نویسی مورد علاقه:شارپ.
دوستان: خیلی با مرام هستند.
-
متولد: 13** (مشکل از فرومه که فیلتـر میکنه) :دی
آرزو: اسم قشنگیه، خودشم خوشگله
خواننده مورد علاقه: شکـیرا (اینو دیگه چرا فیلـتر میکنید آخه!)
سفر داخلی: خیلی از استانها رو رفتم، کرمانشاه و کردستان و ایلام و 2-3 تای دیگه نرفتم که اونا هم باید امام رضا طلب کنه :دی
سفر خارجی: از 2 ماه دیگه استارت میخوره. هر فصل یه کشور
همه کس و همه چیز رو با دید منفی بهش نگاه میکنم مگه اینکه خلافش ثابت بشه!
صندلی داغ راه بندازید حالش بیشتره :d
-
سلام
نام : رضا
متولد : 1***
ادامه مطلب :
درباره ی من @ RezaFH Blog – وبلاگ شخصی رضا فدای حسینی
فعالیت : روزی 10 تا 17 ساعت آنلاین (جدیدا توی اتوبوس هم آنلاین میشم و تیکت و ایمیل چک میکنم!) - ورزش - گردش - کار (پرشین وی پی اس و فروشگاهم) و ...
موزیک : (شاید بتونم بگم جزء جدا نشدنی زندگیمه و به اندازه کامپیوتر و اینترنت برام مهمه - خیلی هم حساس هستم به موزیک و با اینکه از اکثر ژانر ها خوشم میاد اما اگر کیفیت کاری پایین باشه بشدت بدم میاد از اون کار)
» ژانر : B]Trance [/B], Techno , Rock , Classical , New age , R&B , POP , RAP (a little) , Instrumental
» در سبک ترنس : Yahell , Armin Van Buuren , Tiesto , Aligator
» در سبک newage و کلاسیک : Yanni , Chris Spheeris , Vivaldi , Bethoven , David Garrett , Boccherini , MOZARTو ....
» سازهای مورد علاقه ام : ویولن، پیانو و گیتار الکتریک
یاهو : 46 تا اد لیست و 379 تا آدرس بوک (پاک شده) و 50-60 تا هم ignore (که فکر کنم 95% بخاطر s2a نامربوط اونجا هستن :d)
-
نقل قول:
» ژانر : B]Trance [/B], Techno , Rock , Classical , New age , R&B , POP , RAP (a little) , Instrumental
» در سبک ترنس : Yahell , Armin Van Buuren , Tiesto , Aligator
» در سبک newage و کلاسیک : Yanni , Chris Spheeris , Vivaldi , Bethoven , David Garrett , Boccherini , MOZARTو ....
چیز دیگه هم موند مگه ؟ :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
چیز دیگه هم موند مگه ؟ :دی
اینا تاپ ترینهایی بودن که تو ذهنم بود :d
اگه بخوام فکر کنم و بنویسم 3-4 برابر این میشه :p
-
ممد تو هم در مورد خودت بگو
-
این تاریخ تولد جالب شده ها باب مگه عیب داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimapendar
ممد تو هم در مورد خودت بگو
پستای قبلی رو ببین ...
-
آرش شمس هستم 23 ساله and I Love You PMC
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
اشتباه لپی بود
And I Love You WHT
=P~ :d:d
-
از رو پست رحمان کپی پیست کردم :دی
نام : فرزاد
نام خانوادگي : محبعلی
تاريخ تولد : 136*
رشته تحصيلی دانشگاه : مهندسی فناوری اطلاعات (IT)
دیپلم دبیرستان : ریاضی و فیزیک
محل زندگي : تهران
خواننده مورد علاقه : زیاد دارم..الان حسش نیست بنویسم!
بهتر نرم افزار : FireFox - Chrome - Notepad++ - Hex Workshop - Yahoo Messenger - WinMerge - CCleaner - Free Download Manager - Bandwidth Monitor - Tera Copy
وضعیت زندگی : مجرد (خداروشکر)
وضعیت خدمت : معافیت تحصیلی
سفر داخلی : -
سفر خارجی : -
در هر روز حدود 18 ساعت آنلاين هستم
صبح ها از 8 صبح تا 2 صبح یکسره سرکار هستم
از 15 سالگی به طور جدي در اينترنت شروع به فعاليت كردم .
با كامپيوتر زماني آشنا شدم كه بچه بودم و هنوز نمي دونستم چي هست .
هم اطلاعات سخت افزارم خوبه و همینطور در مورد نرم افزار .... تخصص من سیستم عامل های دسکتاپ هستش
هيچ وقت نگفتم كه چيزي ميدونم يا از ديگري بهتر هستم – بلكه دوست داشتم همیشه به اطلاعات و علم خودم اضافه كنم .
سعی کردم همیشه به همه کمک کنم حتی کم و اندک , به قول معروف ذکات علم یاد دادن به دیگران هستش!
خداروشكر همه نوع غذا را دوست دارم و خوش اشتها هم هستم . (خوش اشتها یه چیزی اونورتر)
در دنياي واقعي از هر مدل انساني كه بگيد دوست دارم به غیر ار یک نوع که بماند..
آدم فوق العاده منطقی اما به موقعش احساسی
با هركسي سريع صميمي مي شم و با دوستانم زيادي شوخي ميكنم زندگي را هميشه ساده گرفتم و اهل تيپ و مد کمی هستم و هميشه سعي كردم اونطور كه خودم دوست دارم زندگي كنم نه اونطور كه جامعه دوست داره يا ديگرام ميخوان .
فعاليت :
عاشق رجستري ويندوز هستم
ريسك تو زندگي رو دوست دارم
هيچ وقت كار را عار ندونستم و هركاري را انجام دادم – هرچند تاحالا به پولش نياز نداشتم
آرزو :
آرزو دارم كه همه دوستانم و دشمنانم و همه كساني كه مي شناسمشون هميشه در زندگي واقعي و مجازي موفق باشن و بتونن به اونجايي كه ميخوان برسن .
امیدوارم شرایط روزی فراهم بشه که همه دوستان را در تهران به یک ضیافت در شرکت دعوت کنم
یاهو :
حدود 500 و اندی در یاهو کاربر و دوست و .... اد دارم
دوستان :
دوستان خوب زیاد ندارم.... چون به هر کسی اعتماد نمی کنم و تو رفاقت زیاد ضربه خوردم! ولی دو نفر از کسانی که من به شخصه ازش در مورد سرور و موارد مربوطه چیزهای زیاد ازش یاد گرفتم و میگیرم رحمان (Warez-Host.Ir) و سامان (HugeServer) هستند که همیشه تحت هر شرایطی ازشون ممنون هستم
در حال حاظر هم یکی از زمینه های فعالیت هم بحث سرور و هاستینگ هستش که از روی علاقه شخصی واردش شدم و دارم به صورت حرفه ای پیگیریش میکنم (البته از دید فنی کمتر...بیشتر مدیریتی و تجاری)
البته شاید 5% چیزهایی بود که دوست داشتم بنویسم رو نوشتم اونم بر مبنای پست رحمان عزیز!
زمان کم بود
-
نام : علیرضا
شهر : خطه پهلوان خیز
خواننده مورد علاقه : محسن چاووشی ، محسن یگانه
بازیگر مورد علاقه : حامد بهداد ، حامد کمیلی
فوتبالیست مورد علاقه : حمید استیلی - سرخیو راموس
شاعر مورد علاقه : سهراب سپهری
نرم افزار های ونیدوز که الان باهاشون زیاد کار میکنم : KMPlayer - Foxit Reader - EASEUS Partition - winrar
دیوار اتشین : *****
سایت ها : برید اینجا parsnetsun.com
ای دی: parsnetsun
هدف : مشهور شدن تو اینترنت برای چند سال آینده
گوشی موبایل : نوکیا x2 - سامسوگ امنیا
تیم فوتبال مورد علاقه : رئال مادرید ، استقلال تهران
رنگ مورد علاقه : نوک مدادی
جدید ترین سایت: Alionline.ir
-
تعداد کاربران انجمن = 16,663
تنها چند نفر در تاپیک شرکت کردند
چرا ؟؟ [-(
-
سلام ، من چیز یادی ندارم بگم ولی باز ...
علی سلمانی
1376
6 ماهه که شروع به کار تو اینترنت کردم اولش می رفتم به بازی های انلاین :دی
تبریز
سایت:azardownload.com
علاقه ی زیادی به php دارم ولی چیزی بلد نیستم :دی
وضعیت : مجرد (معلومه که)
سفر داخلی : تهران ، اصفهان ، شیراز ، مشهد
سفر خارجی : نوچ
50 تا اد لیست دارم
6 ساعت تو اینترنت هستم (اگه این امتحانات کوفتی تمم بشه انشاالله 10 ساعت)
خواننده مورد علاقه:سعید اسایش
هدف:رساندن سایتم در حد میهن دانلود اگه خدا بخواد
چیزی موند؟
-
نام : مبین
نام خانوادگي : پارسیان
تاريخ تولد : 1370
رشته تحصيلی دانشگاه : کامپیوتر نرم افزار
خواننده مورد علاقه : فقط سياوش .ق
بهتر نرم افزار : putty – notepad++ – Firefox
وضعیت خدمت : فعلا در حال تحصیل ...
سفر داخلی : به بیشتر مناطق ایران
سفر خارجی : دبی
هر روز 12 تا 15 ساعت آنلاین هستم...
از 8 صبح تا 11 شب
یا میرم شرکت یا نمیرم بستگی داره حسش باشه یا نه ( شرکت بابام هست واردات لپ تاپ)
از زمانی که کامیپوتر دیدم خوشم اومد ازش...5 دبستان بودم کامپیوتر گرفتم از روز اول رفتیم تو کار ور رفتن
از اول دبیرستان بعدشم هنرستان رفتیم تو کار سرور و..........
البته چون کار بابام و واردات لپ تاپ بود و همینطور شبکه بانک های ملی استان خراسان رضوی و دوربین مدار بسته یک چیزایی سرم میشد
یاهو:
1000تا اددلیستم پره جا نیست کسی رو اد کنه مگه اینکه کارش داشته باشم یکی رو پاک میکنم چون همه 1000 تا رو میشناسم
دوستان :
یکی از بهترین دوستام آقای مسعودی هست که خیلی کمک کرده تو ضمینه نت ...و خیلی جاها مشکلش رو حل کردم و واقعا قبولش دارم
-
نام : امیر
نام خانوادگي : اصغری
تاريخ تولد : 1369
رشته تحصيلی دانشگاه : مهندسی فناوری اطلاعات (IT)
دیپلم دبیرستان : ریاضی و فیزیک
محل زندگي : تهران
خواننده مورد علاقه :مدرن تاکینگ
بهتر نرم افزار : FireFox - Notepad++ - skype - Yahoo Messenger - WinMerge - vb6 - delphi , php , adobe photoshop , adobe dreamwaver
وضعیت زندگی : In a relationship
وضعیت خدمت : 2 ماه خدمت داشتم که کردم و کارت پایان خدمت گرفتم
سفر داخلی : اکثر شهرهای ایران به جز شرق ایران
سفر خارجی : امارات - کانادا - آمریکا - برزیل - چین - ژاپن - مالزی - آلمان - انگلیس - سوییس - اوکراین - روسیه
در هر روز حدود 7 ساعت آنلاين هستم
صبح ها از 8 صبح تا 3 ظهر سرکار هستم
از 9 سالگی به طور جدي در اينترنت شروع به فعاليت كردم .
در زمینه های وارادت نوت بوک و فروش لپ تاپ و سخت افزار تبحر خاصی دارم
دوست دارم همیشه اطلاعات بروزی در ذهن خود داشته باشم
اهل ریسک هستم و هر کاری با ریسک باشه بهش علاقه شدید دارم
در حال حاضر بر روی پروژه های وبلاگدهی کار میکنم بزودی اولین سیستم مدیریت محتوا که خودم نوشتم وارد بازار میکنم
تو دنیا فقط یکی از نخبه ها رو دوست دار اون هم استیو جابز بود که فوت کرد
گوشی مورد علاقه آیفون
همه ی غذاها رو دوست دارم کمتر پیش اومده برم فست فود
تکنولوژی رو دوست دارم
قد من 188 وزنم 85 کمی بدنسازی کار کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
نام خانوادگي : پارسیان
[/B]
چه فامیلی قشنگی دارین :angel
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A.B.A.N
چه فامیلی قشنگی دارین :angel
مرسی نظر لطفتون هست ....اولین پارسیانی که در مشهد ثبت شده مال ماست ;)
-
سلام خدمت شما اطلاعات را کپی و ویرایش کردم.
نام : محسن
تاريخ تولد : 1367/02/31
رشته تحصيلی دانشگاه : الکترونیک
محل زندگي : نواحی تهران - چون اصل تهران از آزادی به بالا شروع میشه .
خواننده خارجی : فقط Base داشته باشه بقیش قابل تحمله . آهنگ جوری باشه که تو ساب ووفر وحشی Play میشه آجرو بالا پایین بندازه :d
وضعیت خدمت : پایان وضعیت دوران آش خوری .
سفر داخلی : مشهد - کل نواحی شمالی ایران .
هر روز از 12 ظهر تا 1 نمیمه شب آنلاین هستم .
مشحصات PC : یه لپ لپ قرمز دارم :دی
درباره خودم : همیشه در تلاش و یادگیری و آزمایش و آزار و اذیت و آموزش بودم و سعی میکنم بجز آزار و اذیت کارای دیگه رو همیشه انجام بدم .
غذا مورد علاقه : موقغ غذا خوردن ادا زیاد میریزم ولی سبزی فسنجون و قلیه ماهی عالیه .
فعالیت ها و تفریح سالم : سرعت - اتومبیل رانی . به تازگی از سایت " اسب بخار " لذت میبرم .
آرزو : فعلا آرزو دارم اون فکری که یک روزه تو ذهنم نوسان داره بدون نویز و پارازیت به تحقق برسه .
این هم بیوگرافی ناقص ما :ی
-
پ.ن: رحمان رفتی چین یه سر هم به کشور دوست و همساده جاپون بزن سوغانی ما هم یادت نره تخمه جاپونی خیلی دوست داریم:-*
-
با سلام. ديدم دوستان خودشون را دارند معرفي ميكنند ديدم بده من نكنم. با اجازه رحمان جان بابت كپي. اگر دوستان بيشتر با من دوست دارند آشنا بشن ميتونن به وبلاگ من مراجعه كنن.:53:
مشخصات كلي :
نام : امير
نام خانوادگي : منصوري
رشته تحصيلی دانشگاه : فناوري اطلاعات (Information Technology)
دیپلم دبیرستان : معماري
محل زندگي : اصفهان زندگي ميكنم ولي اصفهاني نيستم
خواننده مورد علاقه : هرچي كه اون موقع حس داشته باشم.ولي معمولا آرامش بخش گوش ميدم
بهتر نرم افزار : هر كدام جاي خوشو داره
وضعیت خدمت : معافيت پزشكي
سفر داخلی : زياد اهل سفر نيستم.(گيلان-مشهد-بوشهر(چون خونه داريم شمال اينه كه مسافرت من محدود به شمال است):d
سفر خارجی : تاحالا به رفتنش فكر نكردم
روزانه حداقل 17 ساعت آنلاين هستم@-)
تشنه يادگرفتن هستم و هميشه دوست داشتم ياد بگيرم و هميشه درحال يادگري هستم.
خيلي روي كلمه پارس،خاكم و فرهنگم تعصب دارم.كمي نژادپرستم. از همون اول دوست داشتم از اسم اصيل پارسي براي برند كارهام استفاده كنم.چون كلمه پارس قبل استفاده شده بود و نميخواستم نكراري بشه از كلمه پاتريس استفاده كردم.
جز خدا و وجدان به هيچ چيزي اعتقاد ندرام چون معتقدم كسي كه اين دوتا را نداشته باشه انسان نيست.
هميشه آرومم و حرف نميزنم. نميگن فلان كارو ميخوام انجام بدم. يك دفعه اعلام ميكنم قلان كارو انجام دادم.
از كپي برداري بدم مياد.از غرور بدم. براي همه كارهام برنامه دارم و با برنامه جلو ميرم.
مدتي از دنياي كامپوتر بدليل كار دور بودم ولي حمايت مالي من بود و دوستان به جاي من يوزرها را پشيباني ميكردند.(مدتي در نيروگاه دماوند وظيفه بازرسي و كنترل كيفي را داشتم.همچنين در پالايشگاه اراك نيز در طرح توسعه آن نيز بودم و در 2واحد مشغول بودم)
از زيردست بودن بدم مياد و هميشه دوست داشتم مستقل باشم توي هركاري و هرجايي.از شراكت هم بدم مياد و دوست ندارم كسي در تصميم گيريهام دخالت كنه ولي هميشه براي هر تصميمي مشورت و تحقيق ميكنم.سوال زياد ميكنم.
فكرها و طرحهاي بسيار زيادي در ذهنم دارم كه فعلا متوقف كردمشون.
خودم ميدونم ايارن بمون نيستم و نميتونم اينجا زندگي كنم بنا به يكسري دلايل.
عاشق لينوكس و اوپن سورسم ولي كشته مرده تكنولوژي هاي مايكروسافت هستم.
فعاليت :
سال 77-78 بود كه پديده اينترنت وارد خانه ما شد.از سال 82 شروع كردم طراحي سايت و ميشه گفت از سال 82 وارد اين حرفه شدم. از پارسال خيلي جدي روي كار تمركز كردم. گروه سايتهاي پاتريس و ... را شروع كردم. چند پروژه اي داريم كه فعلا متوقف شده.
***خواستم يك چيزي بگم.خيلي دوست دارم پروژه ها و كارهاي مونده را از حالت توقف در بيارم. من پاييز مصاحبه دارم و درصورت قبولي ايران را به مقصد انگلستان براي هميشه ترك ميكنم. براي همين است كه پروژه ها متوقف شده و بطور رسمي شركت دفتر نداره و ..... . بيشتر تمركز من بر روي آن است. اما اگر قبول نشدم در كمتر از چندماه دفتر شركت تجهيز شده و شركت رسما بعد از 7 سال كار پياپي و مداوم محصولاتش را بيرون ميده. :63:
سخن آخر :
اميدوارم كه ايران و ايراني به اون دلخوشي و آون چيزي كه سالهاست ازش دوره برسه. هممون پيشرفت كنيم و فرهنگمون را درست كنيم.
هرچي هاستينگه كارشو بكنه و كسي عليه كسي به خاطر هزارتومان آبروي كسي را نبره.
آميدوارم هممون عاقبت به خير شيم.
**** اميدوارم اين فروم مثل مجيدآنلاين نشه.اين مشكلات و ... كه اين فروم داره حل بشه****
-
نقل قول:
پ.ن: رحمان رفتی چین یه سر هم به کشور دوست و همساده جاپون بزن سوغانی ما هم یادت نره تخمه جاپونی خیلی دوست داریم:-*
سلام
چشم هرچی خواستی بگو برات بیارم
12 تیر انشالله میرم
موفق باشی
-
مریم صارمی
متولد مرداد 68
دانشجوی کاردانی نرم افزار ترم آخر !!
همین قد کافیه به نظرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam.online24
مریم صارمی
متولد مرداد 68
همین قد کافیه به نظرم
اصلاح شد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam.online24
مریم صارمی
متولد مرداد 68
از سوابق و تجربیاتت برامون بگو ;;)