سلام دوستان
اینترنت بانک پاسارگاد برای شما باز می شه ؟
از دیروز ترکیده ظاهرا
https://ibank.bankpasargad.com
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
اینترنت بانک پاسارگاد برای شما باز می شه ؟
از دیروز ترکیده ظاهرا
https://ibank.bankpasargad.com
برای منم باز نمیشه.
نه عزیز . باز نمیشه . با هیچ مرورگری هم باز نمیشه .
برای من باز میشه:d
الان باز میشه . از دیشب باز نمیشد .
بلکل دیروز ترکیده بود! الان باز میشه!
باز میشه
همون بهتر که ترکیده بود
اینترنت بانک پاسارگاد که کلا مشکل امنیتی داره .
سلام
بله دیروز مشکل داشت
کلا پارس آنلاین مشکل داشت
و سرور های ما هم خوابیده بود
پارس انلاین مشکل داشت یا پاسارگاد ؟
دیروز مشکل داشت
برعکس شما من تمام بیزنسم با بانک پاسارگاد هست و یک قرون اینور اونور نشده! در روز بالای 10بار توش لاگین میکنم وحسابمو چک میکنم یا انتقال وجه میدم! کوچکترین مشکلی نداشتم!
فکر نکنم به سرقت رفتن مال شما مربوط به بانک باشه ممکنه از طرق دیگه ازتون ***ی شده باشه!!!!
تاجایی که اطلاع دارم بانک های خصوصی از جمله سامان و پاسارگاد و ملت و... بیشترین هزینه رو دارند برای محیط مجازی میکنند!
نزدیک 6ماهه دارم کار میکنم پسوردمم همون چیزی بوده که اول گذاشته بودم!
احتمال میدم شما فریب FakePage های جدید که به شکل بانکداری مجازی بانک پاسارگاد بوده خوردید و یا د ز د محترم از طریق کیلاگر تونسته پسورد هاتون دست پیدا کنه یا دسترسی به ایمیلتون داشته !
من که تا حالا مشکلی نداشتم!
آخرین پسوورد من این بوده که با RoboForm ساخته بودمش
9VE@HE%!f*BZ2gByBr4zgyDNS8tWCP
نه از جایی شارژ خریدم و نه از جایی خرید با کارت داشتم .
سیستم من هم مشکل ویروس و تروجان نداشته ( چون روی همین سیستم 3 تا کارت دیگه بانک پاسارگاد مربوط به همکاران دیگرم رو داشتم ) و پسوورد من هم عوض نشده
حالا نظر دوستان چیه ؟ چطوری حساب من هک شده ؟
اگر دوستان این قدر از درگاه های اینترنتی بانک های خصوصی اطمینان دارند نمونه ای از لاگ های فروش سایت های اینترنتی یکی از بانک های خصوصی براتون آپلود کنم تا به امنیت فوق العاده این بانک ها پی ببرید . :d
در هر صورت امنیت بانک داری اینترنتی موقعی بالا هست که شما برای نقل و انتقال پول از Token استفاده کنی مثل بانک های ملی و ملت .
آره مشکل داره حتی دوستام از عابر بانک هم نتوانستند پول بریزند به حساب نکنه هک شدند :-(((((((((((((((((( عاشق این بانکم
این که باز میشه!
---------- Post added at 09:11 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------
من الان لاگین هم کردم ! مثل گل و گلاب باز شد و یک اس ام اس ناز برام فرستاد !
در ضمن سهامدار عمده بانک پاسارگاد بانک ملی است !!!!!
در یه صورت این مشکل پیش میاد ، اونم اینکه شخصی ، نام کاربری شما رو داره و میخواد لاگین کنه و وقتی نمیتونه پسورد شما بلوک میشه ، و باید برید بانک . البته بانک پارسیان فقط برای 48 دقیقه بلوک میکنه . پاسارگارد رو نمیدونم . این مشکل قبلا واسه بانک ملت من پیش اومده بود .