-
ثبت دامنه .in تنها و تنها 3700 تومان .... افر بسیار ویژه مدت محدود ... کوپن تخفیف
ثبت دامنه تنها و تنها 3700 تومان
ثبت دامنه .IN در دایرکت ای
کنترل پنل کامل مدریتی
ثبت دامنه به نام کاربر
استقلال کامل و مالکیت قطعی دامنه برای کاربر
پرداخت انلاین و ثبت انی دامنه ها
امکان پرداخت با سیستم پرداخت الکترونیک سامان-شبکه شتاب
کوپن تخفیف برای دوستان WHT :
Domain_IN
-
پاسخ : ثبت دامنه .in تنها و تنها 2400 تومان .... افر بسیار ویژه مدت محدود ... کوپن تخفیف
ممنون از آفرتون .
7 تا سفارش دادم . کی ثبت میشن ؟
50-60 تا دیگه هم در راهه :)
-
پاسخ : ثبت دامنه .in تنها و تنها 2400 تومان .... افر بسیار ویژه مدت محدود ... کوپن تخفیف
فکر کنم با اون 50 -60 تای شما دیگه دامین هاشون تموم شد:78:
بازم دامین دارید تا سفارش بدیم؟:109::-p
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boors
فکر کنم با اون 50 -60 تای شما دیگه دامین هاشون تموم شد:78:
بازم دامین دارید تا سفارش بدیم؟:109::-p
مگه محدودیت داره واسه هر ریسلر ؟
-
سلام
دامنه ها پس از پرداخت انی ثبت میشوند
خیر محدودیتی ندارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام
دامنه ها پس از پرداخت انی ثبت میشوند
خیر محدودیتی ندارد
اوپس . بعله . الان دیدم .
مگه اینا نباید وارد پنل دایرکتی بشن ؟ الان اگه بخوام اینا رو به یکی دیگه منتقل کنم باید چیکار کنم ؟
-
بعد از 15 روز میتوانید منتقل کنید
-
با سلام
با افتخار در هفته گذشته بیش از 230 دامنه توسط ما ثبت شد که رکورد بسیار خوبی برای گروه و همچنین کاربران انجمن هاستینگ هست.
به این جهت از کلیه کاربران و همکاران تشکر و قدر دانی را داشته که همیشه ما را امین دامنه ها و تجارت خود دانسته اند
با تشکر
-
-
کوپن تخفیف تا پایان اردیبهشت تمدید شد
-
-
این سایت که الکی نیست؟ واقعا میده؟
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
باید حتما ادرس و .. درست باشد؟
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
ادرس و .. الکی وارد کردم. مشکلی نیست؟
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
بعدش برای تمدید همون 3 تومان هست دیگه؟ لطفا جواب بدید .
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
وقتی یک سال دامنه تمومو شد برایتمدید همون 3 تومان؟
-
کدوم سایت الکی نیست ؟ افاق هاستینگ؟ نه بابا
منم به دامین .in ثبت کردم
-
؟
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
رفیق لطفا ای دیتو بده تا یک سوال مهم درباره ی این هاست بپرسم. چون کسی نیست جواب بده و شما اولین کسی هستید که جواب دادید.
اگه مشخصاتو الکی بزنیم و پرداخت کنیم چی؟ میدن؟
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
دامینو گرفتی؟ همین دامنه in?
-
چقدر وسواس به خرج میدی ؟ مشخصات چی ؟
صبر کن ایشون میان جواب میدن بنده هیچ کارم شاید خوششون نیاد بنده جواب شمارو بدم : دی
صبر کن
-
مشخصات ادرس و ............
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
و هزینه تمدید چقدره؟ همون 3 تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmmmam
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
هزينه ثبت in قبلا خيلي بيشتر از اينها بوده.ممكنه در سالهاي بعدي هر تغييري در هزينه ها داده بشه و تا حد زيادي اين دست رجيسترر ها هست و نه ريسلرها.
براي آدرس بهتر هست مشخصات واقعي رو بديد ، چون در صورتي كه مشكلي پيش بياد و ازتون مدارك بخوان ممكنه دومينتون رو از دست بديد.ميتونيد دومين رو ثبت و privacy protect رو فعال كنيد تا اطلاعات شخصي دومين مثل آدرس و تلفن مشاهده نشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmmmam
این سایت که الکی نیست؟ واقعا میده؟
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
باید حتما ادرس و .. درست باشد؟
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
ادرس و .. الکی وارد کردم. مشکلی نیست؟
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
بعدش برای تمدید همون 3 تومان هست دیگه؟ لطفا جواب بدید .
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
وقتی یک سال دامنه تمومو شد برایتمدید همون 3 تومان؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
کدوم سایت الکی نیست ؟ افاق هاستینگ؟ نه بابا
منم به دامین .in ثبت کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmmmam
؟
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
رفیق لطفا ای دیتو بده تا یک سوال مهم درباره ی این هاست بپرسم. چون کسی نیست جواب بده و شما اولین کسی هستید که جواب دادید.
اگه مشخصاتو الکی بزنیم و پرداخت کنیم چی؟ میدن؟
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
دامینو گرفتی؟ همین دامنه in?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
چقدر وسواس به خرج میدی ؟ مشخصات چی ؟
صبر کن ایشون میان جواب میدن بنده هیچ کارم شاید خوششون نیاد بنده جواب شمارو بدم : دی
صبر کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmmmam
هزینه تمدید انگار 12000 تومان اگر یکساله تمدید کنید. میتوانید از همین ابتدا شما 10 ساله هم خرید کنید.
سایت در پشت اول امده دوست عزیز من متوجه وسواس و پشت های پی در پی شما نمیشوم.
تعداد بسیار زیادی دامنه روزانه از طرف ما صبت میشود و به نام کاربر با پنل مدرتی هست که اختصاصی بودن 100 درصدی دامنه را برای کاربر تضمین میکند
-
لطفا مدیر افاق هاستینگ جواب بده
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
ولی چرا نوشته هر سال 3000 تومان؟
-
ایشون مدیر آفاق هاستینگ هستند دوست عزیز
به شروع تاپیک مراجعه کنید می بینید که ایشون تاپیک زدن
کیفیت کاریشون تایید میشه
-
درسته ولی توی هنگام گرفتن دامین میگه هر سال 3000 ت و ایشون هم تمدید دقیق نگفتند. لطفا این مواردو بگن و بگن اگه مشخصات الکی وارد کنیم اشکالی نداره؟
-
تمدید برای سال جدید بعد از تخفیف احتمالا 12 دلار بشود
شما خیلی اگر به دامنه نیزا دارید خوب 2 3 4 5 6 7 8 9 و 10 ساله تمدیدش کنید با همین قیمت که تا 10 سال دیگر هزینه شارژ 12دلاری ندهید
-
وقتی تمدید بالای 12 ــه دیگه چه فرقی میکنه یکسال یا 10 سال؟
ضمنا 2400 که نوشتید موقع پرداخت میزنه 2448 :دی مثل یکی از این شرکتها که هم میخواست ارزون حساب کنه هم از اون طرف برای واریز اینترنتی کارمزد بالا میگرفت :دی
-
دامنه .in هنوزم 2400 هست ؟ 5 تا میخوام :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
domainer
وقتی تمدید بالای 12 ــه دیگه چه فرقی میکنه یکسال یا 10 سال؟
ضمنا 2400 که نوشتید موقع پرداخت میزنه 2448 :دی مثل یکی از این شرکتها که هم میخواست ارزون حساب کنه هم از اون طرف برای واریز اینترنتی کارمزد بالا میگرفت :دی
48 تومن فکر نکنم هزینه اضافی باشه. ما کارمزد را همیشه از مشتری دریافت میکنیم و از ان طرف هزینه را کاهش میدهیم
شمایی که دامنه دات ای ان ثبت میکنید و براتون مهم است میتوانید از همین ابتدا یک ساه ثبت نکنید مثلا 2 ساله ثبت کنید. هزینه میشود 2*2400 و تا 2 سال دیگر دامنه را دارید.
متوجه شدید؟
خال 2سال دیگر احتمالا مجدد تخفیف برای تمدید بدهند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
دامنه .in هنوزم 2400 هست ؟ 5 تا میخوام :دی
بله هنوز ثبت میکنیم
-
سلام
چرا بیشتر از یک سال نمیشه ثبت کرد؟
مشکل از منه یا کلا فقط یک سال امکان پذیره؟
-
فکر نکم هزینه تمدید این باشه.
البته با توجه به اطلاعات سوپرسایت این رو می گم.
هزینه تمدید حدود 13 دلار هست و تو پیش پراخت برای بیش از یک سال هم این هزینه اعمال میشه.
البته اگه اشتباه می کنم اعلام بفرمایید تا اصلاح کنم.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
فکر نکم هزینه تمدید این باشه.
البته با توجه به اطلاعات سوپرسایت این رو می گم.
هزینه تمدید حدود 13 دلار هست و تو پیش پراخت برای بیش از یک سال هم این هزینه اعمال میشه.
البته اگه اشتباه می کنم اعلام بفرمایید تا اصلاح کنم.
ممنون
بله اشتباه میکنید. اجازه بدید من دقیقتر پاسخ بدهم.
هزینه تمدید دامنه دقیقا usd 8.99 هست که بر اساس افزایش قیمت دلار در اینده سالانه 120000 ریال به پول ریال خواهد شد.
--------------------
بله اشتباه از همکار بنده بوده. قیمت ثبت تنها برای سال اول است. هزینه تمدید برای سال های اینده usd 8.99 است.
موفق باشید
نصرابادی
-
میخوام ثبت کنم اما 3 ساله نداره . فقط یک ساله داره . چیکار کنیم؟
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
مدیر این سایت دامنه لطفا پاسخ بدین و بگید اگر مشخصات الکی بدیم و پرداخت بکنیم دامنه داده میشه؟ لطفا بگید میخوام ثبت کنم و برای اون چند سال هم بگید
-
سلام
لطفا سوالات خودتون را از طریق بخش تیکت سایت ما ارسال کنید.
برای 1 سال به بالا باید تیکت ارسال کنید تا برای شما صورت حساب ارسال کنیم
با تشکر
-
چرا نمیگید که مشخصات الکی بدیم مشکلی نیست؟ روی سایت من دامنه ir هست ولی میتونم که مشخصات الکی بنویسم؟
-
بله اما اگر از حروف راندوم مثلا fdfsdfsd استفاده کنید دامنه ثبت نخواهد شد.
از فرد غیر حقیقی استفاده کنید با ادرس غیر حقیقی
-
اخه کی تو یاران دامنه .in = india یعنی هند ثبت می کنه؟ :-??
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidj
سلام
متوجه نشدم... ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidj
الان متوجه شدم.
دامنه ارزان قیمتی هست.کاربرد های خودش را دارد.
هچننین نزدیک به کلمه internet هم هست
با تشکر
-
خوب
با توجه به افزایش قیمت ارز قیمت ثبت دامنه به 3200 تومان تغییر کرد. به همین دلیل ثبت دامنه با استفاده از کوپن تخفیف : 3600 تومان خواهد بود
-
-
سلام
دوستان قیمت 100 تومان کاهش پیدا کرد
با تشکر
-
فروش این پسوند با قیمت مناسب ادامه دارد
-
چرا تمدیدش 10.000 تومن ؟؟