سلام
از دوستان اگر کسی دلار لیبرتی میخواد می فروشم . قیمت هر دلار بستگی به تعداد خرید و به روز داره . اگر کسی مایل هست پیغام خصوصی بزاره یا همینجا اعلام کنه .
خرید هم دارم . مقدار ان را برام ایمیل کنید .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
از دوستان اگر کسی دلار لیبرتی میخواد می فروشم . قیمت هر دلار بستگی به تعداد خرید و به روز داره . اگر کسی مایل هست پیغام خصوصی بزاره یا همینجا اعلام کنه .
خرید هم دارم . مقدار ان را برام ایمیل کنید .
میشه توضیح بفرمایید دلار لیبرتی چی هست؟!
قیمت امروز چقدر هست؟ 100 دلار می خواهم
قیمت امروز بعضی سایتها فروش 1150 و 1160 تومان نوشته اند . من 1130 می فروشم . البته لیبرتی 2 درصد کارمزد از شما کم میکنه و اگر دقیقا 100 دلار میخواهید باید 102 دلار خرید کنید تا همان 100 دلار درست در بیاید .
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
لیبرتی ریزرو (LR) در سال 2005 به صورت یک شرکت آفشور در پاناما به ثبت رسیده و هم اکنون به کشور کاستاریکا منتقل شده و تحت قوانین آن عمل می کند.
واحد پولی آن بر حسب دلار آمریکا (LR-USD) و طلا (LR-gold) می باشد.
انتقالات در آن غیر قابل برگشت (irrevocable) است.
طبق گفته خودشان با ایران مشکلی ندارند. البته در ایران ***** است و باید با وی پی .. داخل حساب بروید .
این امکان وجود دارد کا فرستنده به صورت گمنام به دیگری پول انتقال دهد. در این حالت 0.75$ کارمزد ثابت فقط از فرستنده کسر می گردد.
لیبرتی ریزرو بابت نگهداری پول هیچ هزینه ای دریافت نمی کند، چه ماهیانه و چه سالیانه.
یک نفر می تواند چند حساب داشته باشد و این کار امکان پذیر است.
همچنين اين سيستم از برترين استانداردهاي امنيتي پشتيباني ميکند تا تبادلات مالي در محيطي امن صورت گيرد.
با توجه به مزاياي اين حساب، سرعت رشد و گسترش بسيار بالايي داشته و آيندهي خوبي براي آن ميتوان متصور بود.
کاربران و پذيرندگان حسابهاي ايگولد تمايل بسياري به حرکت به سمت لیبرتی ریزرو از خود نشان ميدهند که با توجه به محدوديتها و مشکلات ايگولد کاملا قابل توجيه ميباشد.
افتتاح حساب را به تمام دوستاني که دنبال يک حساب امن و بي درد سر هستند توصيه ميکنم. باز کردن حساب رایگان است و از لینک زیر استفاده کنید
Liberty Reserve
موفق باشيد
کسی نبود ؟
با https بری مشکلی نداره
چند میفروشی ؟
چند میخری ؟
دلاری 1080 می خرم. هر کس خواست بفروشه به این ایمیل پی ام بده یا همینجا پیغام بزاره .
ما که نفهمیدیم چیه! باهاش چیکار میشه کرد. مثلاً میشه باهاش یه دامین خرید؟ میشه باهاش هاست خرید؟ یا یه پنلی را شارژ کرد؟
خوب باهاش میشه کارهایی کرد . بعضی سایتها از لیبرتی استفاده میکنند . مثلا این سایت شما با لیبرتی می تونید وی پس ای یا سرور بگیرید .
Unix Shell Account, irc shells, ircd shells, bnc shells, psybnc shell, freebsd vps, shell provider, bnc shell, irc hosting, irc shell account,eggdrop shell, irc vps, irc shell, vpn hosting, vpn tunnel, openvpn, pptp vpn, proxy hosting, ssh tunnel hos
و خیلی سایتهای دیگه اس هم هستند . شما کافیه هر چیزی که می خواهید بخرید یا بفروشید در گوگل سرچ کنید همراه با لیبرتی
مثلا بنویسید buy VPS with liberty reserve یا موارد دیگه . یا این سایت Moneybux: Trusted PTC site یک سایت درامدزا است که پرداخت هاش با لیبرتی است .
این ایمیلم هست . برای خرید یا فروش پیغام بدید Liberty_dollar@yahoo.com
از دوستان کسی دلار لیبرتی می فروشه خریدار هستم . پیغام خصوصی دهید.
برای خرید یا فروش دلار لیبرتی و گرفتن قیمت بهم مسیج بدید .
09394057983
قیمتهای جدید دلار لیبرتی
زیر 100 دلار 1225 تومان و بالای 100 دلار 1220 تومان
هر تعداد دلار لیبرتی داشته باشید خریدارم . به آیدی در لینک زیر پیغام دهید
خرید و فروش دلار لیبرتی
یا به این شماره تماس یا مسیج دهید
09394057983
خرید و فروش دلار های (لیبرتی / وبمانی /پرفکت مانی /الرت پی و پی پال
برای مطلع شدن از قیمت های روز با ما تماس بگیرید
Yahoo ID: ultra.confident
Tell: 0919 0266 187
سلام
ما هم هستیم.
هم ازمون میتونید خرید کنید هم میتونید دلارهاتونو بهمون بفروشید.
ID:farazcash1=D>
5K لیبرتی و 3K وبمانی موجود است با قیمت مناسب
برای قیمت تماس بگیرید
خرید لیبرتی و وبمانی به هر میزان با قیمت بالا
برای قیمت تماس بگیرید
الان 930 دلار لیبرتی دارم برای فروش. کلا کسی بخواد دلاری 1170 میدم خورد 1180
خرید و فروش دلار لیبرتی
1080 دلار موجود است
فروش لیبرتی زیر 100 دلار 116۵ تومان و بالای 100 دلار 1155 تومان .
خرید و فروش دلار لیبرتی
خرید دلار لیبرتی به هر مقدار
09394057983
خرید و فروش دلار لیبرتی
سلام نیاز به 30 دلار لیبرتی با سورس مطمئن و قیمت مناسب هستم
مثل اینکه ایران قحطی دلار لیبرتی امده :دی
در صورت موجودی و مطمئن بودن ID زیر را Add کنید.
ID Yahoo:safarimojtaba
خریدار لیبرتی به هر تعداد
قیمت را مسیج کنید
http://www.libertydollar.blogfa.com
خريد و فروش دلار ليبرتي به هر ميزان ، امن و سريع :)
Yahoo: capital.exchange
0919 8524 866
www.capitalexchanger.com *** Buy/Sell e-currency worldwide
دوستان برای خرید و فروش دلار های لیبرتی ریزرو لیبرتی رزرو LibertyReserve دلار وبمانی Webmoney دلار آلرت پی Alertpay دلار پیپال paypal میتونین روی همکاری من حساب کنید
دوستانی که دلار لیبرتی ریزرو از جاهای مختلف مثل Fx ق ا ر ک س بدستشون میرسه من میتونم برای نقد کردن دلار هاشون کمکشون کنم.
ID yahoo: E.nsaniat
E.mail: E.nsaniat@yahoo.com
Mob:09122099477-09357051670
Tel: 021-66264724
Www.bestPTCsites.Mihanblog.com
15/000 دلار لیبرتی ریزرو موجوده.(فروش بالای 1000$ دلاری 1215 تومان به صورت فوری)
تعداد پایین تر با قیمت بیشتری انجام میشه.
ID Yahoo: E.nsaniat
Mob:09122099477
Tel:021-66264724
کسب درآمد از معتبرترین سایت های جهان--خرید و فروش دلار آلرت پی-لیبرتی ریزرو-وبمانی-پیپال-ویزا مستر کارت- آلرت پی وریفای
فروش 1100 دلار لیبرتی
13000$ لیبرتی ریزرو موجوده.بالای 1000$ هر کسی بخواد دلاری 1210 تا 1215 تومان حساب میکنم.(خرید و فروش لیبرتی ریزرو-آلرت پی-وبمانی-پرفکت مانی-پیپال-انجام خرید های اینترنتی-فروش اکانت وریفای آلرت پی-فروش اکانت گوگل ادوردز)
E.mail: E.nsaniat@yahoo.com
ادرس: تهران-جاده قدیم کرج-خیابان خلیج فارس-کوچه طالقانی 9 جیم -پلاک 24 واحد 4.
امکان مراجعه ی حضوری هم هست.
محمد قربانیان
کسب درآمد از معتبرترین سایت های جهان--خرید و فروش دلار آلرت پی-لیبرتی ریزرو-وبمانی-پیپال-ویزا مستر کارت- آلرت پی وریفای
بالای صد دلار 1240 تومان میدم.
زیر صد دلار و حتی خورد هم 1260 تومان میدم.
http://up.vatandownload.com/images/l...06ew6r17e8.jpg
سلام
2-3 بار خرید کردیم مشکلی نبوده و انجام دادند. این پست رو برای تشکر از ایشون زدم.
موفق باشند و باشید.
702$ لیبرتی ریزرو موجوده.
1200$ لیبرتی موجود است . برای قیمت به آیدی یاهوو تماس بگیرید .
15000$ لیبرتی ریزرو موجوده
ID yahoo: E.nsaniat
8276$ لیبرتی ریزرو موجوده.
ID Y : E.nsaniat
19000$ لیبرتی ریزرو موجوده دلاری 1210 تومان فروش فقط تعداد بالا و به صورت فوری.:101:
مقداری لیبرتی ریزرو موجوده.:110: