سلام
دوستان آموزش کار باهاشو کسی بلده یا فیلمی داره یا تصویری یا اینکه مجانی یاد میدید محض رضای خدا یا نه پول میگیرید لطفا همینجا بگید خیلی ضروریه محتاجم و دستم کوتاه و تنگ .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان آموزش کار باهاشو کسی بلده یا فیلمی داره یا تصویری یا اینکه مجانی یاد میدید محض رضای خدا یا نه پول میگیرید لطفا همینجا بگید خیلی ضروریه محتاجم و دستم کوتاه و تنگ .
با دروود
من هم پرسشی دارم،چگونه می توانیم گروه کاربران با اعتبار های گوناگون ایجاد نماییم؟
تمام این پرسش ها رو من دارم ولی کسی پیدا نمیشه . حالا مبلغی هم که معقول باشه میدم )):
جستجو میکردید قبلا هم لینک داده بودم
مرجع کامل نرم افزار IBSng
این چقدر پیچیدس
میشه یکی بگه چجوری باید یوزر یک ماه و 3 ماه و ... بسازیم و این ویکی توضیح نداده که اینا چین فقط گفته چجوری ساخته میشن :((
دوستان هر کسی در این مورد سوالی داره به شخصه به من پی ام بده
یکی با با مرام از این سرویس دهنده ها به من قشنگ توضیح داد خیلی هم ارزون حساب کرد
منم کمتر از اون حساب می کنم شاید جزئی باشه هم چیزی نگیرم
حالشو ببرید
برای اموزشش کمتر حساب میکنید ؟وای ملت گرگ شدن :)) مگه این چیههههههههههههه =))
درود
همین کاری که گفتید کافی هست ؟فقط گروه ؟
برای اینکه محدودیت بزارم فقط یک نفر بتونه با اکانت ها همزمان انلاین شه باید چیکار کنم ؟ و یا بخوام مولتی اکانت بدم (یعنی همزمان چند نفر انلاین شن)
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
یه توضیح هم راجع به VoIP بدید لطفا
خوده ibsng به صورت پیشفرض فقط میزاره یک نفر آنلاین بشه اما برای اینکه چند نفر به صورت همزمان آنلاین بشن باید قسمت multi login رو پر کنی که مثلا می خوای 2نفر همزمان باشه که میشه:
multi login: 2
با سلام
دوست گرامی اگر با آموزش پارس پویش مشکلی دارید حتما باید یکی حضوری براتون توضیح بده یا فیلم آموزشی بسازه .
البته می تونید سوالاتتونا از ابتدا به صورت موردی بپرسید تا دوستان جواب بدهند.
در هر صورت هر کی نیاز به کمک داشت میتونه با من در تماس باشه:
sina_edit
منم در خدمت دوستان هستم مفتکی :دی
Y ID : kc5c
ایول به شماها ، کجا بودید موقعی که من کمک می خواستم :))
اویل ولی بهتون دوستان کسی کمکی خوسات بعد از این 2 نفر بنده سومین نفری هستم که با پیغام خصوصی می تونید در تماس باشید
:53:
دوستانی که نیاز به آموزش کامل دارند می تونند با خود شرکت پارس پویش تماس بگیرند
دوره حضوری میگذارند براتون و آموزش کامل بر طبق آخرین نسخه ارائه خواهد شد
http://www.parspooyesh.com/parspooyesh/fa/contact-us
یعنی به نظرتون مجانی این کارو می کنه یا اینکه بگیم برای اکانتینگ وی پی ان بهم یاد بده !!1 خنده دار داره میشه ولی ممنون از اطلاع رسانیتون
اون موقعی که من 4-5 تا تایپک با موضوعات مختلف زدم هیچ کسی جواب نمی داد بعد از اینکه پول دادم اون موقع تازه به یک تایپکم داره جواب داده میشه
همه اینحا فقط به فکر فروش هستن
کد:Not Found
The requested URL /parspooyesh/fa/contact-us was not found on this server.
Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www.parspooyesh.com Port 80
دوستان به طور رایگان در خدمتم هر سوالی دارین بپرسین جواب میدیم
هزینه دوره آموزشی خود پارس پویش تا جایی که یادم هست حدود 600 الی 700 هزار تومان بود
ولی برای کسانی که لایسنس اورجینال برنامه رو تهیه کنند به صورت رایگان آموزش داده میشه !
مورد بعدی هم اینکه شما این برنامه رو برای چ یاد می گیرید ؟! هدفتون چیزی غیر از فروش
وی پـی ان هست ؟! خوب وقتی شما با یاد گرفتن این برنامه می تونید درآمد داشته باشید
پس چرا کسی که این رو به شما یاد میده ، نباید انتظار هزینه از شما داشته باشه ؟!
دوستان تا چند روز دیگه آموزش کامل تصویری نصب و کانفیگ میکروتیک و اتصال آن به IBSng رو میزارم و نصب و کانفیگ IBSng رو هم میزارم
من گفتم واسه این کار ؟؟؟
IBSng قسما voip هم داره شاید کسی بخواد تلفن اینترنتی بده...خوب باید یاد داشته باشه IBSng نصب کنه....توکا جان از دو را دور شما رو میشناسم و ما شاگرد شما و...... حساب میشیم....ولی چیزی رو من رایگان یادگرفتم رایگان یاد میدم...میخوام یاد ندم که چی بشه ؟؟؟ با خودم به گور ببرم ؟؟؟
یه آموزش خوب اینجا هست دوست گرامی اگه خواستین نگاه کنین کامل هست
این پست
ببین من مخالف آموزش دادن نیستم که !
شاید شما یادت نباشه ، نصب همین IBSng توسط یکی از مدیران به صورت کامل قرار داده شده بود
و حتی به صورت کامل هم پشتیبانی و رفع اشکال می شد ولی تمام اینها مربوط به قبل از فیلـتر شدن انجمن بود
بعد اون موارد ، مدیران این قوانین رو گذاشتند و بعد از کلی مشکلات انجمن از فیلـتر بودن در اومد
حالا هم درد من آموزش و ... نیست ، بحث اینجاست که با قرار گرفتن این آموزش ها دوباره
همون موارد پیش میاد و انجمن هر بار با کلی فشار و مشکل رو به رو میشه !
در ضمن من شاگرد همه کاربران عزیز هم هستم و هیچ ادعایی هم ندارم ، فقط دلم برای این انجمن میسوزه !
نه اینکه همه ISP دارن یا خدمات VoIP میدن !
به هر حال حرفی رو که باید میگفتم رو گفتم !
باقیش با خود شماســــــــت !
بابا بیا پیشه خودم آموزش بهت میدم کامل و Live با Team viwer
ehsansystem@ymail.com
09163991251
دوستان اگه از من میشنوید دور این ibsng را خط بکشید یا اگه می خواید استفاده کنید حتما یک سری نکات امنیتی که به نظر مهم نیست را رعایت بکنید تا مثل دانشگاه ازاد شوشتر هک نشید اگه از من میشنوید Cisco یا Mikrotik استفاده کنید .
دروود
چطور ؟
چون خودم هکش کردم .
دروود
آیا تنها به پایگاه داده ها دسترسی پیدا کردید؟!
دوست عزیز برو تو گروپ اونجا یه گروپ تعریف کن تو قسمت Exp Date می تونی دو حالت زمان تعریف کنی
Relative Expiration Date : اگه این رو بذاری 1 ماه تو این حالت یک ماه از تاریخی شروع میشه که فرد اولین کانکت رو زده
Absolute Expiration Date : تو این حالت بزنی یک ماه یعنی از تاریخی که اکانت ساخته شده یک ماه شروع میشه
وقتی اینا رو ساختی موقع ساخت یوزر اولین گام لیست گروپ ها میاد مثلا یک ناه یا سه ماه که قبلا ساختی
مرسی از راهنماییتون
دوستان خواهشا قبل از اینکه پست بدید و نقل قول بگیرید یه نگاه به تاریخ ارسال پست ها بکنید .... من یه مشکل کوچیک داشتم که به لطف یکی از دوستان حل شد ولی بعدش 3 صفحه این تاپیک بحث الکی داشت ...
با دروود
اگر ممکن است درباره این رخنه پذیری بیشتر روشنگری بفرمایید.
با سپاس