پاسخ : انتخاب هاست برای انجمن
Iweb
اگه VB هست که حد عقل باید ۱ GB یا ۵۰۰ MB بگیرید
این انجمن رو نگاه الان حدود ۳ GB فضا اشغال کرده !
forum.behmusic.in/forum.php
سلام
ابتدا آی وب
بعد جاست هاست
يا مي توانيد از هاست دي ال بخريد
مثل اینکه همه آی وب رو پیشنهاد میکنم فکر کنم از همونجا بهتره هاست بگیرم. فقط یه سوال دیگه واسم عجیبه که چرا قیمتهاش یکم زیادی پایینه مثلا ماهی 7 دلار؟ همه اینجورین شرکتای دیگه یا چیزه خاصی هست؟
پیشنهاد میکنم هاست از سرورهای ایران بگیرید چون لودش خیلی سریع تر انجام میشه و باعث رضایت کاربرا میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
™StarHost
پیشنهاد میکنم هاست از سرورهای ایران بگیرید چون لودش خیلی سریع تر انجام میشه و باعث رضایت کاربرا میشه
ایشون درست میگن سعی کن از ایران بگیری
رفیقم سایتش رو هاست ایرانه کلیک نکرده باز میشه :114:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
™StarHost
ببخشید میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ چون من همیشه شنیدم که قدرت سرورهای کانادا خیلی از جاهای دیگه بیشتره . البته من زیاد سر درنمیارم از این جور چیزا ولی ممنون میشم یکم توضیح بدید چطور ایران سرعتش بیشتره. ممنون
ایشون فکر کنم منظورشون پینگ بود
چون وقتی سرور از ایران بگیری نزدیکتره و زودتر لود میشه ولی کانادا دوره
به هرحال من توصیه میکنم از ایران نگیری
وقتی میگید نزدیکتره منظورتون به بازدیدکننده هاست؟ یا خودم ؟ چون من خودم ایران نیستم و سایتم هم قراره فارسی باشه پس تکلیف چی میشه؟ ببخشید سوالم زیاد میکنم چون واقعا از این هاست و اینا زیاد سر در نمیارم
خب چون فارسی هست می تونید از ایران بگیرید چون مخاطب هاتون ایرانیه پس برای ایرانیا سریع باز میشه.
می تونید بگید کس دیگه ای براتون تو ایران خریداری کنند اگر امکانش نیست که خودتون خریداری کنید