سلام
من از سرور برای کارهای خیر خواهانه استفاده کردمb-)
کلا دو روز نیست که ای پی مسدود شده
کل اکانت های من 5 تا نیستن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من از سرور برای کارهای خیر خواهانه استفاده کردمb-)
کلا دو روز نیست که ای پی مسدود شده
کل اکانت های من 5 تا نیستن
همون ای پی سرور از المان رو بلاک کردن
زیادم به دامنه و ... مربوط نیست
یکی از سرور های ما که فقط هاستیگ بود و روشون سایت هایی هم بودن ای پیش فیلتر شده
طرز فیلتر کردن اصلا معلوم نیست
دوستان این ای پی فیلتره؟
به پشتیبانی تیکیت دادم میگه
ssh شما راحت لاگین میشه
فایل پیوست 41388
داداش به منم توضیح میدهید ممنون
معمولا زمانی که از ای پی استفاده میکنید بلاک میشه
و اینکه میزان استفاده کاربراتون اگر زیاد باشه زودتر بلاک میشه
بهتر به جای ای پی از دامنه استفاده کنید تا درصد بلاک شدن بیاد پایین تر
اگر ای پی مسدود شده باشه بهش دامنه وصل میکنیم میشه بهش وصل شیم یا همچنان مسدود میمونه
من یه vps گرفتم نمیتونم کانکت شم گویا مسدود شده ای پی
آقا یه لحظه صبر کنید. اولا اگه از دامنه استفاده میکنید، حتی اگه آییپی سرور هم از ایران مسدود باشه، همچنان میشه به سایت دسترسی داشت. اما اما اما فقط به این خاطر همچنان دسترسی دارید که اولا از کلود فلیر دارید استفاده میکنید و ثانیا آیکن ابر رو در کلادفلیر روشن کردید. در اینصورت ایپی سرور هم مسدود باشه، سایتتون با دامنه بالا میاد.
البته جواب های به این تیکت هم جالبه ها. شما الآن دامنه تون به سرور وصل نشده. دامنه تون به کلودفلیر وصل شده. برای وصل کردن دامنه به سرور باید دیاناس سرور راه اندازی کنید و هاستنیمتون رو کانفیگ کنید روش.
اما چون دامنه تون بجای وصل شدن به سرور، به کلود فلیر وصل شده، و ای پی سرور هم مسدود شده و آیکن ابر کلادفلیر هم روشن کردید، همچنان از طریق دامنه، به سایتتون امکان دسترسی هست.
خوب نمیده میگه بیا ایپی جای دیگه بهت بدم یه هزینه اضافه بده . البته سرور جدیده که میگه رمش 4 گیگه قبلی 2 گیگ هستش
ولی نمیخوام هزینه اضافی کنم من فقط میخواستم بتونم به صرافی لاگین کنم
حالا این مورد اتصال دامنه به اون ایپی کار میکنه؟
- - - Updated - - -
از دامنه که هنوز استفاده نکردم سوال کردم اگر دامنه بگیرم و وصلش کنم به ای پی مسدوده میتونم به سرورم وصل شم
بله. جوابتون رو دادم دیگه، که حتی با وجود مسدود شدن آییپی سرور، چه دلایلی باعث میشه که با دامنه همچنان بتونن وصل شن و ببینن.
یک روش جدید هست میزان فیلتر شدن خیلی کم میشه و دردسرهای کانفیگ رو ندارید .