نرم افزار اکنتینگ برای میکروتیک (نظرسنجی)
سلام
قصد دارم یک اسکریپت تحت وب برای اکنتینگ میکروتیک بنویسم (بنظر شما بنویسم یا نه ؟)
امکانات و بستر کاری اسکریپت:
1- مستقیم به میکروتیک وصل میشه و نیازی به نصب یا تنظیم چیز دیگه ای برای مدیریت کاربرا ندارید
2- امکان ثبت نام مستقیم توسط مشتری از طریق وب سایت و پرداخت هزینه
3- پرداخت آنلاین (زرین پال یا درگاه بانک سامان + پاسارگاد ...)
4- فعال و غیر فعال کردن اکنت ها سر تاریخ انقضا (یک ماهه - سه ماهه و ...)
5- تعیین محدودیت زمانی یا سرعت دانلود/اپلود برای هر کاربر
64- پنل مدیریت برای صاحب سرور (حذف + اضافه کاربر + تعیین تاریخ انقضا و گزارش فروش و قیمت گزاری و این جور چیزا ...)
مشخصه که رایگان نمیخوام منتشرش کنم و با لایسنس و قیمت مناسبی هر نسخه اش به فروش میرسه :) کلا نظرتان چی هست ؟
پاسخ : نرم افزار اکنتینگ برای میکروتیک (نظرسنجی)
نمیدونم بخش مناسبی پست نزدم یا کسی نظری نداره ؟:-<
نقل قول:
1- مستقیم به میکروتیک وصل میشه و نیازی به نصب یا تنظیم چیز دیگه ای برای مدیریت کاربرا ندارید
2- امکان ثبت نام مستقیم توسط مشتری از طریق وب سایت و پرداخت هزینه
4- فعال و غیر فعال کردن اکنت ها سر تاریخ انقضا (یک ماهه - سه ماهه و ...)
5- تعیین محدودیت زمانی یا سرعت دانلود/اپلود برای هر کاربر
64- پنل مدیریت برای صاحب سرور (حذف + اضافه کاربر + تعیین تاریخ انقضا و گزارش فروش و قیمت گزاری و این جور چیزا ...)
اکانتینگ برای چه کاری ؟
اگه منظورتون isp ها هستن که باید تو انجمنهای نتورکینگ این نظرسنجی رو میزدی . اینجا انجمن تخصصی وب هاستینگ هستش .
در کل کار بزرگیه . موفق باشی
نه منظورم مدیریت کاربرای سرویس pptp هست اصولا اینجا سرور میکروتیک را برای یک کار خاص تهیه می کنند و این نرم افزار کمک میکنه که مدیریت کاربرا تحت وب باشه با امکانات بالا که گفتم.
نقل قول:
شرکتهای پرداخت انلاین برای این کار به مشتری مرچنت آی دی نمیدن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad110
شرکتهای پرداخت انلاین برای این کار به مشتری مرچنت آی دی نمیدن .
درسته ، اسکریپت دیگه ای دارم برای فروش یوزر و پسورد و کارت شارژ که برای این مورد هم مشتری هایی داشتم استفاده کردند و به نحوی توانستن مرچنت بگیرند.
فکر خوبی اگر قیمت مناسب بود شاید ازتون خریدم;)
بله کار تکی میشه به شرطی که قیمت معقول در بیاد نه سرسام آور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad189
فکر خوبی اگر قیمت مناسب بود شاید ازتون خریدم;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it-net
بله کار تکی میشه به شرطی که قیمت معقول در بیاد نه سرسام آور
قیمت از هزینه اصلی نوشتن اسکریپت بسیار پایین تر هست :) حدود 60 هزارتومان برای هر نسخه :)
فعلا دارم میزان استقبال را بررسی می کنم اگر تعداد استفاده کنندگان مناسب باشه می نویسم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k
قیمت از هزینه اصلی نوشتن اسکریپت بسیار پایین تر هست :) حدود 60 هزارتومان برای هر نسخه :)
فعلا دارم میزان استقبال را بررسی می کنم اگر تعداد استفاده کنندگان مناسب باشه می نویسم :)
سلام
شما اگر بتونید پرداخت آنلاین رو در این سیستم داشته باشید و از هر نظر مشکلی نداشته باشه،مطمئن باشید فروش قابل توجهی خواهید داشت !
ارزش نوشتن داره!!خوب مشتری داره
سلام
از دوستان با تجربه تعجب میکنم که تایید میکنن! اگر اسکریپتتون یه اسکریپت معمولی باشه که خوب نیازی به نوشتن نیست، هم سیب همه ی اینکارارو انجام میده و هم IBSng و دومی یه نسخه ی کاملا رایگان و قدرتمند داره... بنابراین قیمت اسکریپتتون بالای 15000 تومان باشه قطعا کسی نمیخردش (تنها مزیت اسکریپت شما همون پنل بسیار خطرناک و پر ریسک پرداخت آنلاین هست)
اگر هم منظورتون داخل خود میکروتیک هست که اصلا نمیشه چنین کاری کرد، میکروتیک از نوعی زبان خاص پشتیبانی میکنه برای پکیج هاش که ویژه ی خودشون هست و اپن سورس نیست
با این توضیحی که این دوستمان دادن انگار به صرفه نیست نوشتنش :) من هدفم یه سیستم جمع و جور و کار راه انداز برای صرفا فروش اتوماتیک این قضیه بود که کاربراش هم فروشندگان همین سرویس هستند ولی اگر این دو تا نرم افزار انقدر ارزون و رایگان باشن که دیگه مشتری برای کار من نیست.