-
4 فایل پیوست
سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی کامل
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
بعد از مدت ها عدم فعالیت در انجمن بر آن شدیم تا دوباره برای معرفی خدمات جدید از این انجمن یاری بگیریم و با آفرهای ویژه در خدمتتون هستیم
نیراکلاود (رایان پردازش نیرا با شماره ثبت 43750) دارای نماد اعتماد الکترونیکی و نماد ساماندهی که از سال 1394 اخذ شده است و فعال از سال 1389
برخی از مزایا بارز سرویس هاستینگ ما:
** ارائه منابع کاملا اختصاصی
** همکاری با معتبرترین دیتاسنترها
** تحویل اتوماتیک و در سریعترین زمان
** ارائه پلان های متنوع برای هر نوع نیاز
** استفاده از VMWare و زیر ساخت های ابری و شبکه ای آن
** امکان ارائه پلان ها با هارد SSD NVMe و یا HDD 10K بنابر نیاز کاربر
** سخت افزارهای بسیار بالا و حداقل 128 گیگ رم از نوع DDR4 و سی پی یو 32 هسته ای
** دارای فایروال و انتی دیداس لایه 7 سخت افزاری از سمت خود دیتاسنتر و قابلیت دفع حملات تا 100 گیگابیت (فقط بر روی هلند ارائه می گردد)
دوستان می توانند از صفحه اصلی اقدام به سفارش سرور مجازی و سرور اختصاصی و میزبانی وب نیز نمایند.
پلان های ما به شرح زیر می باشد و لازم به ذکر هست که این پلان ها ، پلان های پایه و پیشفرض می باشند. قابلیت سفارشی سازی در وب سایت به شکل کامل وجود دارد.
نکته : سرورهای مجازی هلند قابلیت استفاده برای تست های امنیتی و انجام آنها را دارند. لذا دوستانی که در زمینه امنیت نیز فعال هستند می توانند از سرورهای هلند ما برای اهداف خویش استفاده نمایند. کافی است از قسمت سفارشی سازی محصول این گزینه را انتخاب نمایند.
در حال حاضر پنل مدیریت سرورهای مجازی شامل قابلیت های زیر می باشد:
مدیریت حالت سرور (روشن - خاموش - ریستارت) - مشاهده مصرف منابع سرور مجازی - دسترسی به کنسول گرافیکی از طریق وب و یا تحت VNC - تغییر سیستم عامل
نمونه سرعت دانلود و اپلود از وب سایت Speed Test
نمونه تاپیک های فروش :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=211412
-
پاسخ : سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی ک
-
پاسخ : سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی ک
با سلام
من که توی تیم پشتیبانی نیستم و یادش بخیر بشه یا نه رو نمی دونم !
ولی شما 1 سال بعد یادتون افتاده؟ تازه تا جایی که از دوستان پرسیدم موردی از سمت فتا از یک سال پیش تاکنون به اسم شما به ما ارسال نشده است. کاش فقط اسکرین شاتتون رو کامل می فرستادید تا بهتر یادی از قدیم ها می کردیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
من که توی تیم پشتیبانی نیستم و یادش بخیر بشه یا نه رو نمی دونم !
ولی شما 1 سال بعد یادتون افتاده؟ تازه تا جایی که از دوستان پرسیدم موردی از یک سال پیش تاکنون به اسم شما به ما ارسال نشده است. کاش فقط اسکرین شاتتون رو کامل می فرستادید تا بهتر یادی از قدیم ها می کردیم
سلام ممنون از پاسختون
چون تاپیکتون رو دیدم گفتم یادی از قدیما کنیم و همچنین تجربه ای بشه برای دوستان جدید والا منظور خاصی نبود و اسکرین شات هم به اندازه صفحه بود که فرستادم خدمتتون
امیدوارم در این مدت حداقل کیفیت کارتون بهتر شده باشه و تجربه قدیم رو برای دوستان جدید به بار نیارید
موفق باشید
-
با سلام
مشکلی نبوده و نیست ولی کاش اگر هم به عنوان انتقاد می خواستید مطرح بکنید (بهترین روش برای دوستان جدید) حداقل به شکل درست و فنی و البته کامل بیانش می کردید و از کلمات نسبی استفاده نمی فرمودید
-
یدونه رم 3 نیاز دارم
قبل از سفارش میخوام تماس تلفنی داشته باشیم ( بدون توجه به تاپیک های دوستان منتقد ، امیدوارم سرویس خوبی بگیرم ازتون )
-
تاپیک برای دیروزه
یه دفعه از دیروز تا امروز قیمت ها رو بردید بالا؟
رم دو اینجا زدید 35 تو سایت 41
-
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seoman
یدونه رم 3 نیاز دارم
قبل از سفارش میخوام تماس تلفنی داشته باشیم ( بدون توجه به تاپیک های دوستان منتقد ، امیدوارم سرویس خوبی بگیرم ازتون )
دوست من ، عموما مشکلات دوستان و منتقدین ما ، قوانین ما هستند ! همان قوانینی که در حین خرید "قبول دارم" رو زدند! وگرنه ازمابقی موارد خود همین دوستان می دونند که ما هیچ کوتاهی نمی کنیم.
تنها راه ارتباط با ما از طریق تیکت و یا ایمیل هست ! با اینحال ممنون می شم در طی پیغام خصوصی یک شماره ارائه بدید تا بنده به دوستان بدم تا باهاتون تماس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dashsaman
تاپیک برای دیروزه
یه دفعه از دیروز تا امروز قیمت ها رو بردید بالا؟
رم دو اینجا زدید 35 تو سایت 41
ازتون جدا عذرخواهی می کنم. محتوا تاپیک بعضا از تاپیک قبلیمون کپی شده است برای همین ظاهرا اصلاحات در مورد قیمت ها انجام نشده بود.
قیمت ها در پست اول اصلاح شد. البته ناگفته نماند که قیمت ها از اسفند ماه به همین شکل (جدید و اصلاح شده) می باشد و تغییری در قیمت هامون از اسفند ماه نداشتیم
-
با سلام یک عدد سرور مجازی رم2 سفارش دادم لطفا اقدام کنید برای تحویل نیاز دارم
-
با سلام
چشم ممنون می شم از طریق پیام خصوصی ایمیل ثبت نامی تون رو بفرمایید تا بنده پیگیر باشم
-
سلام
سفارش دادم ، لطفاً سریع تحویل بدین ، تحویل اتوماتیک نبود !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seoman
سلام
سفارش دادم ، لطفاً سریع تحویل بدین ، تحویل اتوماتیک نبود !
با سلام توضیحات در طی پیغام خصوصی خدمتتون ارائه شد
-
یه سرور گرفتم ولی تحویل اتومات نبود(فک کردم تحویل خودکار هست که گرفتم). الان ۴ ساعته گرفتم هنوز اطلاعات سرور رو دریافت نکردم. منتظرم
-
با سلام
دوست من ، بنده البته نمی دونم که پلان خریداری شده و سیستم عامل و لوکیشن تون چیست ولی اگر سرویستون از آمریکا باشه و یا سیستم عامل هایی مانند کریو باشه تحویلش اتوماتیک نیست !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام دوست من ، بنده البته نمی دونم که پلان خریداری شده و سیستم عامل و لوکیشن تون چیست ولی اگر سرویستون از آمریکا باشه و یا سیستم عامل هایی مانند کریو باشه تحویلش اتوماتیک نیست !
سلام
عزیز سرورها کی تحویل میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
دوست من ، بنده البته نمی دونم که پلان خریداری شده و سیستم عامل و لوکیشن تون چیست ولی اگر سرویستون از آمریکا باشه و یا سیستم عامل هایی مانند کریو باشه تحویلش اتوماتیک نیست !
بالاخره سرور تحوبل داده شد. ممنون از تیم پشتیبانی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MahdiNew
سلام
عزیز سرورها کی تحویل میشه؟
با سلام
دوست من تا جایی که دارم می بینم تمامی سفارشات به شکل اتوماتیک و بدون مشکل تحویل داده شده اند ، سرویس های امریکا و یا سرویس ها با سیستم عامل های متفرقه هم که تحویل شون انی نیست ، اون ها هم توسط پشتیبانی تحویل شده اند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arshiyan
بالاخره سرور تحوبل داده شد. ممنون از تیم پشتیبانی
در خدمتتون هستیم
-
ظاهرا ایشون سابقه خوبی ندارند طبق تاپیک قبلی ایشون
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=213091
حواستون رو بیشتر جمع کنید و از شرکت های معتبر سرور تهیه کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
دوست من در تاپیک ذکر شده ، عموما که مشکلی نداشتیم فقط یک نفر با قوانین ما مشکل داشتند (مخصوصا روند برگشت وجه ! البته نه خود برگشت وجه)
ولی از این که شما حواستون هست بسیار سپاس گزارم !
در ضمن تا جایی که می بینم به تک تک دوستان پاسخ منطقی داده شده و هیچ پستی بدون پاسخ گذاشته نشده است!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
فروش ویژه ادامه دارد ...
سلام مجدد
بار دوم هست از شما خرید میکنیم جناب مددیان اما این بار هم خبری ازتحویل اتوماتیک نیست! چه اسراری دارید بگین تحول اتوماتیک هست! بزنید تحویل تا 24 ساعت من به شخصه زیاد با این موضوع مشکل ندارم! اما نمیدونم دلیل اسرارتون به اینکه تحویل اتوماتیک هست چیه؟!
-
سلام
سرور انگلیس خلوت تره یا المان؟
برای دانلود و اپلود میخوام.speedtest داخل vps جقدر سرعت میده؟
تحویل هم که میگن طول میکشه؟ چقدر؟ سرور ویندوز 2016/کانفیگ خاصی نمیخواد
چه تضمینی هست که اورسل نیست سرور ها؟؟؟
سرعت دانلود ما رو تا جه مقدار میتونین تضمین کنین؟
با لینک 10gig خود هتزنر منظورم هست
که نگین کیفیت سرور مبدا پایین هست و...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adsclick.click
سلام
با عرض پوزش از همکار گرامی بابت شرکت در تاپیک فروششون
اگر لینک سرور های کلود منظورتون هست , اسما ده گیگابیت هست و طی اسپید تست هایی که تا الان گرفتم هیچ وقت بالای یک گیگابیت نبوده
- اینو برای این میگم که در جریان باشید و یک وقت تهیه کردید گردن همکارمون نندازین سرعت پایین تر پورت رو
- برای سرور های کلود هتزنر میگم نه سرور های خود همکارمون
-
از 10gig منظورم اینه
https://speed.hetzner.de/10GB.bin
بدیم به idm
چقدر دانلود داریم؟
-
سلام وقت بخیر
میخوام صورت حساب این ماه رو پرداخت کنم اما توی صفحه ورود به ناحیه کاربری با پیام این صفحه محدود شده است مواجه میشم، علت چیه ؟
-
با سلام خدمت تمامی دوستان
بنده یکی دو روز بود که مشکلی برام به وجود اومده و از اینکه نتونستم سریعا تاپیک رو اپدیت کنم عذرخواهی می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladgame
سلام مجدد
بار دوم هست از شما خرید میکنیم جناب مددیان اما این بار هم خبری ازتحویل اتوماتیک نیست! چه اسراری دارید بگین تحول اتوماتیک هست! بزنید تحویل تا 24 ساعت من به شخصه زیاد با این موضوع مشکل ندارم! اما نمیدونم دلیل اسرارتون به اینکه تحویل اتوماتیک هست چیه؟!
بله دوست من. در مورد شما حق با شماست ، ببنید البته قبلا هم توضیح دادم ، ما روی اتوماتیک بودن قضیه تاکید می کنیم چون ماهیت سرویس دهی مون اینطوری هست ولی ممکنه به دلایلی که قبلا عرض کردم امکان تحویل اتوماتیک وجود نداشته باشد. در حال حاضر در روز در کمترین حالت بیش از 30 سفارش فعال داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adsclick.click
سلام
دوست گرامی ممنون می شم این موارد رو از دوستان پشتیبان جویا بشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashadata
با عرض پوزش از همکار گرامی بابت شرکت در تاپیک فروششون
اگر لینک سرور های کلود منظورتون هست , اسما ده گیگابیت هست و طی اسپید تست هایی که تا الان گرفتم هیچ وقت بالای یک گیگابیت نبوده
- اینو برای این میگم که در جریان باشید و یک وقت تهیه کردید گردن همکارمون نندازین سرعت پایین تر پورت رو
- برای سرور های کلود هتزنر میگم نه سرور های خود همکارمون
حق کاملا با شماست البته با این تفاوت که ما کلا سرور با پورت 10 گیگ ارائه نمی دیم
و اینکه خوشبختانه / متاسفانه از هتزنر هم ارائه نمی دیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
edward71
سلام وقت بخیر
میخوام صورت حساب این ماه رو پرداخت کنم اما توی صفحه ورود به ناحیه کاربری با پیام این صفحه محدود شده است مواجه میشم، علت چیه ؟
با سلام
لطفا از طریق پیغام خصوصی با بنده در ارتباط باشید تا جویای مشکل شما باشم
-
سلام وقت بخیر
ببخشید یک موضوعی فکر منو مشغول کرده
شما نوشتید رم اختصاصی 8 گیگ با قیمت 115 هزار ت
اگر کل سرور شما رم 32 باشد و 4 تا رم 8 فروش برود در نهایت میشود 460 ت
که اگر هزینه هر ایپی را محاسبه کنیم 4 تا یک دلار حدودا 60 ت
سرور رم 32 ارزون ترین حالت هم 25 یورو باشه که میشه 425 ت با 60 ت بالا میشه 485 ت
شما الان دارین 25 ت از جیب میدین ؟؟
چقد خوب مرسی از شما:53:
-
با سلام
1- اینکه ما تمامی سرورهامون از رم 128 گیگ شروع می شود
2- تمامی سرور ها کلوکیت شده و برای خودمون هست.
3- ای پی های اصلی که ارائه می شوند (نه ای پی های اضافه) توسط خودمون لیز شده اند.
همه این ها باعث می شه که ما بتونیم هزینه های سرویس هامون رو پایین نگه داریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
1- اینکه ما تمامی سرورهامون از رم 128 گیگ شروع می شود
2- تمامی سرور ها کلوکیت شده و برای خودمون هست.
3- ای پی های اصلی که ارائه می شوند (نه ای پی های اضافه) توسط خودمون لیز شده اند.
همه این ها باعث می شه که ما بتونیم هزینه های سرویس هامون رو پایین نگه داریم
اها خیلی هم عالی موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eylord
اها خیلی هم عالی موفق باشید
در خدمتتون هستم
-
سلام دوست عزیز
شما نوشتید تحویل اتوماتیک !
الان نزدیک به 12 ساعته سرور رو خریدم و تیکت هم زدم چرا تحویل نمیدید!!
خوب حداقل ننویسید تحویل اتوماتیک تا ما هم روش برنامه ریزی نکنیم!!
شماره سفارش: 7746111244
-
دوست من چندین بار در طی همین تاپیک دلیل عدم تحویل اتوماتیک در برخی مواقع توضیح داده شده است. با اینحال به دوستان اطلاع دادم که سریعا پیگیر کار شما باشند
-
سلام امکان ارائه تست هست؟
روش تبدیل هارد های hdd به ssd nvme به چه صورت هست؟
امکان ارائه مستندات مبنی بر nvme بودن هارد سرور هست؟
- - - Updated - - -
سلام امکان ارائه تست هست؟
روش تبدیل هارد های HDD به SSD NVME به چه صورت هست؟
امکان ارائه مستندات مبنی بر NVME بودن هارد سرور هست؟
-
با سلام
ممنون می شم لطف کنید و از طریق تیکت پیگیر باشید تا همکاران پاسخ شما رو ارائه بدند
-
سلام
من ازشون چند ماه خرید میکنم
خداییش خوبن.
مرسی از پشیبانیشون
امیدوارم همیشه همینجوری بمونه.
- - - Updated - - -
سرور مجازی ایران هم اضافه میکردن عالی میشد
-
با سلام
شما لطف دارید . بسیار ممنونم
احتمالا سرور های ایران هم بزودی اضافه شوند
-
تیکت فرستادم اما هنوز جواب ندادید8-|
-
با سلام
ممنون می شم از طریق پیغام خصوصی ، ایمیل ثبت نامی رو بفرمایید تا بگم همکاران بررسی کنند
-
بله تیکت دیروزی رو جواب دادید اما امروزی مونده:-?
سرویس هم که دیروز سفارش دادم هنوز آماده نشده:104:
-
10 سال بعد و ما همچنان منتظر این سروریم که پولشو ریختیم حساب
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
injaboodam
بله تیکت دیروزی رو جواب دادید اما امروزی مونده:-?
سرویس هم که دیروز سفارش دادم هنوز آماده نشده:104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
injaboodam
10 سال بعد و ما همچنان منتظر این سروریم که پولشو ریختیم حساب
با سلام
دوست من بنده که کلا شما رو نمی شناسم و عرض نکردم که اصلا دوستان پاسخی دادند و یا خیر (چون اصلا نمی تونستم شما چه فردی هستید تا به دوستان بگم که چه کسی رو در نظر بگیرند)
از شما درخواست ارسال ایمیل ثبت نامی در طی پیغام خصوصی رو کردم تا با ارائه ایمیل شما به دوستان پشتیبانی، بگم که موضوع شما رو پیگیری کنند. که شما چیزی نفرستادید !
در ضمن من فکر نمی کنم 2 روز معادل 10 سال باشه !