-
فروش تیشرت با طرح programming و ...
سلام
برای دیدن تی شرت ها به لینک های زیر مراجعه کنید :
هزینه هر تی شرت 22 هزار تومان هست . اگر در تهران زندگی میکنید آدرس میدیم میرید تحویل میگیرید و اگر در خارج از تهران هستید با پست ارسال میکنیم که البته هزینه پست هم باید بدید ( 2هزار تومان)
طریقه کار به این صورت هست که شما پول رو میریزید و بعد از چک کردن مشخصات پس از 3 روز تی شرت شما آماده شده و برای شما ارسال میشه ...
تیشرت ها در 4 سایز : M . L . XL . 2XL به فروش میرسد
تیشرت ها همه رنگ بندی دارن ( سفید . سیاه . قرمز . آبی . توسی و زرد )
چاپ و طراحی : چاپچی و یغه گردها
نکته : چاپ تیشرت ها با دستگاه های دیجیتال چند میلیونی که فقط مخصوص این کار هست انجام میشود و از کیفیت بالایی برخوردار هست و تیشرت یکبار مصرف نیست که با یکبار شستشو طرح نابود شه
-
پاسخ : فروش تیشرت با طرح programming و ...
-
من میخوام ولی پول رو به حساب نمی ریزم، اگه می تونید روش معمول خرید پستی رو انجام بدین
خبرم کنید
با تشکر
-
تک سایز نیست در 4 سایز هست
M
L
XL
2XL
-----------------
اگر منظورتون از روش معمولی خرید پستی ارسال تیشرت و پرداخت مبلغ به پستچی هست امکانش نیست چون ما با واسطه های پستی هیچ قرار دادی نداریم ! و اگر موضوع اعتماد و این حرفاس من رو در یاهو ادد کنید تا توضیحات کامل رو بدم خدمتتون
lvlehrad@ymail.com
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------
در ضمن تی شرت ها رنگ بندی داره که البته باید بپرسم ببینم رنگ مورد نظرتون موجود هست یا نه
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.he3am
تک سایز هست ؟
تک سایز نیست در 4 سایز هست
m
l
xl
2xl
در ضمن تی شرت ها رنگ بندی داره که البته باید بپرسم ببینم رنگ مورد نظرتون موجود هست یا نه
-
برادر الان زمستونه بابا یک چیزی برای زمستون میزاشتید :d
-
آقا بی اس دی من یکی دارم بهم نمی خوره :دی
ردهت رو اگگه بخوره خریدارم
-
طرح های زیاد دیگه ای هم داریم در زمینه موزیک و فان و ... طرح اختصاصی هم میزنیم شما طرحتون رو میدید رو هر رنگی که بخواید واستون چاپ میکنیم هزینش 30 هزار تومنه
-
باز یکی یه آفر داد همه ریختن سرش !
اگه من مدیر بودم همه رو بن میکردم
-
مهراد جان بی خیال ببینم این فایرفاکس رو میتونی با آستین بلند و زمینه قرمز برام ردیف کنی؟
راستی تیشرت 021 برای فروش ندارید حال ندارم برم شاپ سهند اینا اگر خودت داری بگو ازت بخریم:67:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
مهراد جان بی خیال ببینم این فایرفاکس رو میتونی با آستین بلند و زمینه قرمز برام ردیف کنی؟
راستی تیشرت 021 برای فروش ندارید حال ندارم برم شاپ سهند اینا اگر خودت داری بگو ازت بخریم:67:
استین بلند فکر نکنم موجود باشه ولی طرح فایرفوکس روی تیشرت قرمز فکر کنم هست (درخواست های که داده شده رو میپرسم و بزودی میگم که چیا موجود هست )
در رابطه با 021 هم بگم که قطعا طرح اونارو نمیزنیم ولی اگر خودت طرح اختصاصی میخوای میتونی فایلشو طراحی کنی و بدی برات چاپ کنیم هزینش 30 هزار تومن هست
---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------
سهند هم تیشرت هاشو 3 تا فروشگاه میفروشن بهشون زنگ بزن شاید قبول کنن برات بفرستن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
استین بلند فکر نکنم موجود باشه ولی طرح فایرفوکس روی تیشرت قرمز فکر کنم هست (درخواست های که داده شده رو میپرسم و بزودی میگم که چیا موجود هست )
در رابطه با 021 هم بگم که قطعا طرح اونارو نمیزنیم ولی اگر خودت طرح اختصاصی میخوای میتونی فایلشو طراحی کنی و بدی برات چاپ کنیم هزینش 30 هزار تومن هست
---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------
سهند هم تیشرت هاشو 3 تا فروشگاه میفروشن بهشون زنگ بزن شاید قبول کنن برات بفرستن
اوکی حسین رو خفت میکنم برام طرح بزنه طرح های 021 کلوثیتگ کمی ساده هست ولی من برج میلادش رو دوست دارم ممنون بعد 5 سال هوس تیشرت پوشیدن کردم:d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it-net
30 یکمی زیاد نیست؟
ارزون حساب کن که 3-4 تا میایم :دی
برای طرح هایی که گذاشتم قیمت 22 هست ولی اختصاصی گرون تر ... شما 4 تا بخواید 28 حساب میکنیم
-
یه نکته به تاپیک اضافه کردم که دلیل گرون بودن تیشرت های ما نسبت به بقیه رو مشخص میکنه :55:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
یه نکته به تاپیک اضافه کردم که دلیل گرون بودن تیشرت های ما نسبت به بقیه رو مشخص میکنه :55:
یعنی همون usa دیگه؟ من دیشب برام سوال پیش اومد که نکنه کیفیت بدش باشه یه بار تنمون کنیم جر بخوره ولی الان کمی خیالم راحت شد:67:
-
آها من فکر کردم روش قدیمی رو به کار می برید، پس توسط دستگاه چاپ میشه، خوبه، ولی بازم قیمت بالاست
اگه دو تا بخوام چند در میاد؟؟ اختصاصی: اگه تخفیف خوب باشه میخوام
اندازه تصویر چند در چند باشه؟؟؟
-
برای شما گرون هست ولی شاید برای خیلی ها ارزون باشه ... من کسایی رو میشناسم که تیشرت 40 50 تومنی دارن میفروشن و فروش خوبی دارن ...
اندازه تصویر هم به دلخواه خودتون هست دیگه ! ما اون طرحی که شما میدید رو چاپ میکنیم شما باید تعیین کنید که میخواید طرحتون چه اندازه ای روی تیشرت چاپ بشه ...
قیمت ها همونی هست که اعلام کردم
-
-
بله مسئول فروششون هستم
برای اطمینان میتونید از طریق سایت و ایمیل ها سوال کنید
لینک : Tshirt Design & Print
---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:28 AM ----------
پ.ن : با توجه به صحبت های که با دوستانم داشتم لینک سایت رو در تاپیک گذاشتم تا بقیه طرح هارو هم ببنید !
خواهشا بحث رو منحرف نکنید و از شوخی و ... هم پرهیز کنید
-
خارج از کشور نمی فرستید؟ من خیلی گشتم طرح ساده گوگل رو پیدا کردم اما مثل این که دقیق سرچ انجین هست نیافتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidj
خارج از کشور نمی فرستید؟ من خیلی گشتم طرح ساده گوگل رو پیدا کردم اما مثل این که دقیق سرچ انجین هست نیافتم
با پست برات میتونن بفرستن هزینه پست گردن خودت هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidj
بفرستیم شما میخری ؟پول ارسال رو میدید یا اینکه فقط خواستید یچیز گفته باشید ... چون با یه حساب 2-2 تا 4تا میشه فهمید هزینه ارسال از هزینه تیشرت بیشتر میشه
بگید در کدوم کشور زندگی میکنید شاید فروشگاهی رو بتونم بهتون معرفی کنم که طرح گوگل داشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
بفرستیم شما میخری ؟پول ارسال رو میدید یا اینکه فقط خواستید یچیز گفته باشید ... چون با یه حساب 2-2 تا 4تا میشه فهمید هزینه ارسال از هزینه تیشرت بیشتر میشه
بگید در کدوم کشور زندگی میکنید شاید فروشگاهی رو بتونم بهتون معرفی کنم که طرح گوگل داشته باشه
مهراد جان انگلیس هستن سعید جان :d البته از بروبچه های حرفه ای اصفهان هم هستن :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
مهراد جان انگلیس هستن سعید جان :d البته از بروبچه های حرفه ای اصفهان هم هستن :d
:77::d
تو ebay سرچ کنید پر هست اکثرا هم قیمتشون خیلی پایین هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
حالا چرا میزنی.. ای بابا
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
:77::d
تو ebay سرچ کنید پر هست اکثرا هم قیمتشون خیلی پایین هست
تو ebay گشتم اما چیزی که می خوام رو ندیدم یعنی با مدل همین صفحه اصلی گوگل... چیزایی که تو ebay دیدم فقط نوشته بود گوگل
-
میگم میشه طرح رو خودمون به صورت کاملتر بدیم؟ مثلا رو آستینش مار باشه و رو سینش اژدها و... :d
-
قیمت کلی به چه صورت هست؟
بازاریاب نمیخوای؟ :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
میگم میشه طرح رو خودمون به صورت کاملتر بدیم؟ مثلا رو آستینش مار باشه و رو سینش اژدها و... :d
فکر کنم انجام بدن ولی تیشرت ها آستین کوتاه هست و در ضمن هزینه چاپ هم فرق میکنه مهراد جان برای تیشرت های رنگی فقط جلوی لباس رو گفتن 30 هزار تومان ولی مثلا پشت و رو باید قیمت بالاتر باشه
موفق باشید:67:
-
خوب اخه خیلی ضایع هست! یک عکس فقط جلوش باشه میشیم بچه سوسول!! :d اما طرح بشه داد چند تیکه مثلا از رو آستین تا زیر ته لباس یک مار خوش خط و خال کشیده شده باشه و یک چند تا مارک فشن بقلهاش بیفته لباس خفنی در میاد :d
-
این چاپها که با پرینتر و دستگاههای چاپ تبلیغاتی روی تیشرت ها زده میشن خیلی زود پاک میشن !
فرق اینجور تیشرت ها با تیشرت های دیگه در نوع چاپ هست ........
من فقط تجربه خودم رو بخاطر اینکه برای تبلیغات از اینجور تیشرت ها زیاد دادیم بیرون گفتم . در واقع بیشتر جنبه ی زینتی دارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
خوب اخه خیلی ضایع هست! یک عکس فقط جلوش باشه میشیم بچه سوسول!! :d اما طرح بشه داد چند تیکه مثلا از رو آستین تا زیر ته لباس یک مار خوش خط و خال کشیده شده باشه و یک چند تا مارک فشن بقلهاش بیفته لباس خفنی در میاد :d
دلتا جان بچه های بالا مگه میزارن؟:d
---------- Post added at 04:03 AM ---------- Previous post was at 04:02 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iacbook
این چاپها که با پرینتر و دستگاههای چاپ تبلیغاتی روی تیشرت ها زده میشن خیلی زود پاک میشن !
من فقط تجربه خودم رو بخاطر اینکه برای تبلیغات از اینجور تیشرت ها زیاد دادیم بیرون گفتم . در واقع بیشتر جنبه ی زینتی دارند.
کامدین جان مهراد تظمینی میفروشه هم جنس تیشرت رو تظمین میده هم چاپش رو:67:
-
[/color]
کامدین جان مهراد تظمینی میفروشه هم جنس تیشرت رو تظمین میده هم چاپش رو:67:[/quote]
ایشالاااااااا :67:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
قبلا گفتم شما هر طرحی بدی با هر اندازه ای ما چاپ میکنیم ولی اگر یه طرح هم برای پشت تیشرت بخواید هزینه اضافی باید بدید
---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:25 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iacbook
نقل قول:
نکته : چاپ تیشرت ها با دستگاه های دیجیتال چند میلیونی که فقط مخصوص این کار هست انجام میشود و از کیفیت بالایی برخوردار هست و تیشرت یکبار مصرف نیست که با یکبار شستشو طرح نابود ش
شما تیشرت هایی که دادید بیرون براتون چاپ کردن به چه روش و یا با چه دستگاهی بوده ؟ ...
نقل قول:
کامدین جان مهراد تظمینی میفروشه هم جنس تیشرت رو تظمین میده هم چاپش رو:67:
در صورتی که به روشی که ما میگیم بشرون مشکلی پیش نمیاد برای طرح ها ولی من جایی نگفتم تظمین میدم که شما هر مدلی بشروی پاک نشه
----------------------------------------
سوال دیگه ای داشتید میتونید به شماره تلفنی که تو سایت داده شده تماس بگیرید و سوالاتتون رو بپرسید
-
از عمد حالا تیشرت و میگیرن میندازند وایتکس میگن بیا دیدی رنگش رفت!!/:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
از عمد حالا تیشرت و میگیرن میندازند وایتکس میگن بیا دیدی رنگش رفت!!/:)
واقعا بعضی هارو میشناسم که امکانش هست همچین کاری بکنن و از وقتی که تاپیک رو هم زدم کم حاشیه سازی نکردن واسمون 8-}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Soltani.ir
قیمت کلی به چه صورت هست؟
بازاریاب نمیخوای؟ :دی
اهِههم :62:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Soltani.ir
اهِههم :62:
:d:d
قیمت کلی منظور عمده هست ؟ اگر زیاد میخواید تخفیف خوبی میدیم (تماس بگیرید)
بازاریاب هم نمیخوایم یه مسئول فروش دارن به نام مهراد داره مسه بنز فروش عمده میکنه :d
-
سلام
توی os ها اندروید نیست
میخواستم بدونم اونو باید اختصاصی بزنید ؟
-
سلام
بله هر طرحی که تو سایت نیست رو باید اختصاصی سفارش بدید