با سلام خدمت دوستان عزیز
دلار پی پل موجود با قیمت 1150 تومن برای هر دلار می فروشم کسانی که تمایل داران بخرن اعلام کنن
این هم آی دی یاهوی من هست :
chmod444
ارادتمند
علی کاسی پور
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان عزیز
دلار پی پل موجود با قیمت 1150 تومن برای هر دلار می فروشم کسانی که تمایل داران بخرن اعلام کنن
این هم آی دی یاهوی من هست :
chmod444
ارادتمند
علی کاسی پور
سلام
من خیلی وقت هست با علی آقا دوست هستم و برخی پرداخت هام رو دادم به ایشون
در کل هم همکار بنده هستن :d
تایید می کنم ایشون رو ;)
حدود 1500 دلار داری؟ برای یه لوازم خانگی
خیلی کارشون درسته...!
اول پرداخت می کنند...بعد هزنش رو می سونند...! ( اینترت بانک مشکل داشت،پرداخت کردند،گفتند هر موقع مشکل برطرف شد واریز کنید...!) :-o
تایید می شند...!
بله علی آقا کارشون درسته منم تاییدشون می کنم
بله کارشون تایید میشه
برای ما که تا دیشب دلار کم داشتند...تاییدشون میکنم...ایشون خوش قوله
آقا اینا همه دروغ میگن اصلا کارش درست نیست!!!
شوخی کردم
چون از همه با مرامتر و باحالتره ضمنا قیمت و سرعتش هم بالاست
من سالهای سال باهاش کار میکنم کارش خیلی درسته
مقداری دلار پی پل موجود هست (1000 uSD ) و به صورت masspay ارسال میشه
1120 تومان برای هر دلار
email : kasipour.ali@gmail.com
ID Yahoo: chmod444
masspay یعنی چی؟
تایید می شوند
اول پرداخت می کنند بعد هزنش رو دیافت میکنند
چند وقتی میشه ایشونو میشناسم
سلام
دوستان اگر کسی پرداخت با پی پل خواستند برای خریدهای اینترنتی با مسترکارت مطمئن از طریق ارمنستان انجام می شود.
آیشون تایید میشن
مقداری کسری داشتیم برطرف شد
مرسی
بابا مگه جمه بازاره، خبریه. چقدر محبویت داره chmod444
خوب چون همه تایید کردن منم تایید میکنم. ایشالا قسمت شه باهاشون کار کنم.:x
دروود
از آنجا که همه دوستان مهر تایید زدند درست نیست ما سکوت کنیم:دی
من هم تایید می کنم.
کارشون حرف نداره .
قیمت مناست
سریع
امین
با سلام
ایشون تایید میشن...
کارشون عالیه ...
مقداری دلار پی پل موجود است به صورت masspay و قیمت 1130 * $
Y! ID : chmod444
Email: kasipour.ali@gmail.com
سلام
هزینه ای برای من پرداخت کردید برگشت دادن به حسابتون لطفا با بنده تماس بگیرید تو یاهو هم آف گذاشتم واستون
سید علی
فکر کنم کل کشور آلوده شده :d
سلام
هزینه واریزی ما رو هم برگشت دادن به حسابشون
ولی هنوز آنلاین نشدن که بهشون بگم
حساب پی پالشون بلاک شده
منتظریم ببینیم چی میشه :-ss
متاسفانه پرداخت منم مورد قبول نبوده . البته برگشت نخورده Dispute باز شده براش !
خوب مدارک رو برای پی پل بفرستند سریع باز میشه نهایتش یک روز وقفه بیافته. برای من تا الان سه بار این اتفاق افتاده سریع هم باز شده.
الان 2 روزه که ما مشکل داریم
آنلاین هم نیستن الان chmod ولی بهشون pm دادم گفتن کار پیچیده ای هستش باز شدن پی پال و ...
و از شون پرسیدم هزینه ما رو کی عودت میدید جواب ندادن
دوست عزیز من قبلا هم گفتم سه بار اکانت من لیمت شده بلافاصله از داخل پنل paypal مدارک خواسته شده رو براشون ارسال کردم سریع باز کردن و یک ایمیل پوزش هم برام فرستاند که به دلایل امنیتی مجبور هستیم این کار رو انجام بدیم. و پول هم تو حساب متصل به پی پل بر میگرده یا به فروشنده تحویل داده میشه و خرید شما رو تایید می کنن که برای من خرید رو تایید کرده بودند و پرداخت انجام شده بود.
متاسفانه 7 تا از حساب های پی پل ما و چند تا از حساب های پی پل دوستان همین انجمن و کل ترانسکشن ها شون با مشکل مواجه شده که اصلا" هیچ ربطی بهم نداشتند توسط پی پل لیمیت شده و تمام بلنس ها و پرداخت ها روی هلد رفتن جالب اینجاست که حساب هایی که اصلا" با هم تبادل پول ( سند مانی ) نداشتن هم مسدود شدن . ما پیگیری مسئله هستیم و تا فردا شما رو در جریان می زارم
موفق باشید
دوست عزیز از اول سال 2011 ایرانی ها حق تبادل مالی و فعالیتهای تجاری ندارند من ارمنستان زندگی می کنم و این قانون حتی در ارمنستان که دوست و خونه یک هست با ایران هم داره رعایت میشه.
احتمال داره به خاطر اینکه آدرس های شما رو متوجه شدن که تو ایران هستید لیمیت کردند. الان اگر شما به پی پل خودتون لاگین کنید نوشته برای آنلاک کردن چه مدارکی می خواد اونها رو اسکن می کنید و آپلود میکنید براشون سریع باز میشه مگه اینکه اونها رو نداشته باشید.
اگر از دست من کمکی بر میاد در خدمتم.
حالت خوبه محمد جان ؟
میگن کل دوستان بسته شده حسابشون
شما میای میگی فلان
علی آقا اون پیمنتی که برای من انجام دادی براش Dispute باز شده . من به طرفم میگم که بنویسه ماله سرویس بوده شما هم اگه پرسیدن بگو آره ماله سرویس بوده .
بله دوست عزیز . اگر اون مدارکی رو که میخوان داشته باشن که مشکلی نیست . ولی شاید اون مدارک وجود نداشته باشه .
[QUOTE=amk;224408]علی آقا اون پیمنتی که برای من انجام دادی براش Dispute باز شده . من به طرفم میگم که بنویسه ماله سرویس بوده شما هم اگه پرسیدن بگو آره ماله سرویس بوده .
پیشنهاد می کنم همیشه خود دلار بخرید و پرداخت کنید.