روی یکی از اکانت های ریسلری که دارم ، نیوک نصب نمیشه. حتی هایت مشتری رو پاک کردم و دوباره ساختم ولی بازم نصب نشد. این مشکل قابل حل نیست؟ (cPanel)
نمایش نسخه قابل چاپ
روی یکی از اکانت های ریسلری که دارم ، نیوک نصب نمیشه. حتی هایت مشتری رو پاک کردم و دوباره ساختم ولی بازم نصب نشد. این مشکل قابل حل نیست؟ (cPanel)
چه خطایی میده ؟ کجاش نصب نمیشه؟
register_globals ؟
مشکل حل شد
نه اون ارور که راحته. . نیوک اخطار میداد که نمیتونه با بانک اطلاعاتی ارتباط برقرار کنه
کار نصب رو دوباره با ip انجام دادم درست شد !!! نمیدونم قضیه چیه
بله
من هم مشکل داشتم ولی نصب بصورت دستی درست شد به صورت دستی نصب کن انشاا... درست می شه
کی این نیوک منقرض میشه - تازه ورژن 8.2 مشهد تیم هم اومده . هزار تا اسم دیگه هم روش گذاشتن آجا و ...
در کل خوره رم و سی پی یو ه البته ورژن های قدیمی که من کار میکردم ورژن جدیدش رو نمی دونم
به نظر من که نوک اصلا به درد نمیخوره!!!
چون خیلی برای یه سیستم مدیریت محتوا سنگینه
و خیلی چیزای اظافه داره و یه چند تایی باگ داره که هک میشه
در کل به درد نمیخوره و کسایی هم که میخوان سایت بزنن پیشنهاد میکنم یه مدیریت محتوای دیگه ای رو انتخاب کنن
کسایی که اسکریپت هاشونو نمیتونن نصب کنن میتونن به آیدی من تو یاهو پی ام بدن تا براشون رایگان نصب کنم
آیدی : rahahost
موفق باشید
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ قیمت مهم نیست , کیفیت مهم است ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
ویرایش شد
دیگه توی این انجمن فعالیتی ندارم.
سلام دوست عزیز
آره نسخه جدیدشو دیدم
درسته که خوب شده و امکانات آجاکس و چیزای دیگه اظافه شده روش
ولی خداییش برای یه سیستم مدیریت محتوا یه خورده سنگین نیست؟
من خودم برنامه نویس php هستم
این نوک یه جاهایی داره که اصلا نیازی به داشتن اونا نیست
من به تیم پشتیبانیش و توسعه دهندش گفتم گفتن در آینده از اونا استفاده میشه!!!
خلاصه برای کسی که میخواد سایت بزنه به نظر من ورد پرس خوبه و سبکه و پاسی پی اچ پی parsiphp
من نظر خودمو گفتم که با نوک و چند تا از مدیریت محتوای دیگه کار کردم
ممنون از همتون
ویرایش شد
دیگه توی این انجمن فعالیتی ندارم.
به نظر من نیوک قابل رقابت دیگه نیست با cms های دیگه و اون اننعطافی که cms های دیگه دارن نیوک نداره
آره خدایی خیلی خیلی سنگینه
و الان خیلی از مدیریت های محتوا اومدن که کار همینو انجام میدن و خیلی هم سبک هستن و به نظر شخصی من از نوک به صرفه تر هستن
و در کل نوک الان به درد نمیخوره ولی در آینده شاید با راه افتادن بخش های دیگش و حذف بخش ها و جاهای اضافی شاید بتونه رقیباش رو کنار بزنه
البته شاید تا اون موقع با چند تا از دوستان یه سیستم مدیریت محتوای کاملا ایرانی و فوق حرفه ای نوشتیم
سرویس حرفه ای هاستینگ و ثبت دامنه فروش فوق العاده به مناسبت ماه مبارک رمضان
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــwww.rahahost.net ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ