سلام
لطفا اموزش ترانسفر از سرور لینوکس دارکتری به دایرکتری را بدهید و با سرعت 100 مگابایت انتقال 2 گیگ چقدر طول میکشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
لطفا اموزش ترانسفر از سرور لینوکس دارکتری به دایرکتری را بدهید و با سرعت 100 مگابایت انتقال 2 گیگ چقدر طول میکشه
سلام
روش ترانسفرو نگفتید ریستوری نمیخوام میخوام از این بره اون؟
مجبورم صبر کنم اون دمو رو که دادم یه نگاه کن لطفا ممنون
Admin Backup/Transfer
تو این صفحه قسمت دوم که زده رستور یکجا داره که از ftp رستور میکنه . همینه احتمالا...
سلام
فايل هاي بك اپ دايركت ادمين در اين ادرس قرار دارند /home/admin/admin_backups شما بايد فايلتون را از اين فولدر انتقال بدين به سرور مقصد و بعد در سرور مقصد ار بخش Admin Backup/Transfer در بخش Restore Backup يورتون را تيك ميكنيد و ريستور را ميزنيد.بعد از چند دقيقه به شما اعلام ميكند كه ايا با موفقيت ريستور شده يا نه.
با تشکر از طاهر نزاد عزیز
اقای مهریز هم تشکر دو چندان خوب چطور فایلها را از پوشه ادمین بک اپ به سرورم جدید انتقال بدم
"قبلا تو سی پنل با یه کلیک میومد"
نيازي به فشرده كردن نيست.خود Da فشرده كرده :111:
من با اين روش منتقل كردم به روت.
اگر سرور مجازي با پنل hyperدارين كه با Cut/Paste ميتوني خيلي راحت اين كار را انجام بدين.:105:
نقل قول:
root@server ~]# cd /home
[root@server home]# cd admin
[root@server admin]# cd admin_backups
[root@server admin_backups]# dir
[root@server admin_backups]# mv *****.tar.gz /root
با تشکر مخصوص از دو دوست عزیز اما متاسفانه نمیتونم ترانسفر کنم اگر بشه یک توضیح اسان تر بدید واقعا ممنونم بازم توضیح ندید بازم ممنون
كجاشو نميتونيد. بگيد كدوم مرحله گير كرديد...
سطح شما در مديريت چقده؟ خيلي خيلي ساده بايد توضيح بديم؟
سلام
من root هستم اگه این منظورتونه ببینید من مراحلو میخوام مثلا مثل مثال زیر
اموزش ساخت پوشه"مثل است"
کلیک راست>new>نیوفولدر
اینجوری مراحل را گام به گام
ممنون
منظورم سطح اطلاعات شما در مديريت سرور بود.
باشه صبر كنيد براتون ميذارم...
ممنون منتظرم
سرور 1 = قديمي
سرور 2 = جديد
در سرور 1 بزنيد از كليه سايت ها بك آپ بگيره. (اگه نياز به توضيح بود بگيد تا بگم!)
پس از اون به پوشه اي كه بك آپ ها ذخيره شده بريد و بك آپ ها رو به يك آدرسي كه به url تبديل ميشه منتقل كنيد. مثلا به روت هاست خودتون.
به ssh سرور 2 لاگين بشيد و با استفاده از دستور wget فايل هاي بك آپ را به سرور جديد منتقل كنيد.
سپس به قسمت رستور دايركت ادمين بريد و از اونجا يوزر ها رو براي رستور شدن انتخاب كنيد و بزنيد براي رستور.
در صورتي كه منابع سرور شما ضعيف هست ترجيحا دونه دونه رستور كنه تا وسطش سرور نفسي بكشه.
هر كدوم از قسمت ها كه لازم هست بگيد تا توضيح بدم.
سرور 1 = قديمي
سرور 2 = جديد
در سرور 1 بزنيد از كليه سايت ها بك آپ بگيره. (اگه نياز به توضيح بود بگيد تا بگم!)
پس از اون به پوشه اي كه بك آپ ها ذخيره شده بريد و بك آپ ها رو به يك آدرسي كه به url تبديل ميشه منتقل كنيد. مثلا به روت هاست خودتون.
به ssh سرور 2 لاگين بشيد و با استفاده از دستور wget فايل هاي بك آپ را به سرور جديد منتقل كنيد.
سپس به قسمت رستور دايركت ادمين بريد و از اونجا يوزر ها رو براي رستور شدن انتخاب كنيد و بزنيد براي رستور.
در صورتي كه منابع سرور شما ضعيف هست ترجيحا دونه دونه رستور كنه تا وسطش سرور نفسي بكشه.
هر كدوم از قسمت ها كه لازم هست بگيد تا توضيح بدم.
روش ترنسفر خاصی نداره
شما باید سایتها را رو سرور فعلی بک آپ بگیری... ترنسفر کنی رو سرور جدید... از اونجا ریستور کنی
برا ترنسفر هم میتونی از ftp یا ssh استفاده کنی
سلام
دوستان الان فایلهارو فرستادم به سرور جدیدم اما همه حجمشون 0 کیلیو بایته فقط پوشه ها اومده؟
در ضمن فقط چند ساعته انتقال دادم
بك آپ ها تو سرور قبلي كامل هست حجمشون ؟
سلام
اره کامل هست همه مگابایتی
رو سرور جديد كه مياد هم كامل هست؟
سلام
مشکلم همینه دیگه روی سرور جدید اومده فقط فایلها هست حجم فایلهای هم 0 کیلوبایت
منظورم از فایل ها اکانت ها که توی یک فایل زیپ فشرده شده
توی یاهو بهتون پیام دادم نیستید
wget نكرديد؟
به نظر من شما طبق کامند ssh که من دادم بجای روت انتقال بدین بروی یکی از دومین هاتون که بتونین wget کنید. بعد بک آپ ها را در سرور جدید در مسیر بک اپی که دادم wget میکنید و بعد از بخش بک آپ ریستور میکنید.
ممنون انجام شد