-
** فروش فوق العاده سرور مجازی آلمان ، آمریکا و فنلاند ** NVMe SSD HDD ** تحویل آنی و فوری **
عرض سلام و وقت بخیر خدمت کاربران عزیز انجمن
امروز به آفر های بسیار عالی و جذاب در خدمت شما دوستا عزیز هستیم
آفر هایی که مطمئنن تجربه خوبی رو از خرید سرور های مجازی برای شما رقم خواهد زد.
شرکت آریا شبکه محمودآباد به شماره ثبت 1265 (با نام تجاری پنتا سرور در بخش ارائه خدمات وب) با بیش از 12 سال سابقه در زمینه در ارائه خدمات وب و شبکه و امور مرتبط با امور فناوری اطلاعات و ارتباطات.
چرا استفاده از خدمات پنتا سرور؟
- شرکت ثبت شده و رسمی
- دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت و معدن
- افراد حاضر در سیستم پشتیبانی دارای مدارک رسمی سیسکو،مایکروسافت،میکروتیک و...
- مجری پروژه های مختلف دولتی و خصوصی بزرگ و کوچک از سال 1390
- امکان مراجعه حضوری و عقد قرارداد رسمی برای کلیه سرویس ها
- وجود کلیه سرور ها در پنل شخصی مجموعه در دیتاسنتر ها
- دارای سیستم پشتیبانی حرفه ای و سریع
- و...
نکات مثبت سرویس های سرور مجازی پنتا سرور:
- تحویل آنی و فوری سرور بعد از پرداخت
- امکان تست کلیه سرویس ها
- کنترل پنل حرفه ای مدیریت سرور مجازی
- کنترل پنل حرفه ای با قابلیت نصب و تغییر سیستم عامل توسط کاربر با 1 کلیک
- استفاده از هارد های NVMe SSD و SATA ENT
- امکان ارتقا سخت افزار در هر زمانی
- ارائه لایسنس دایرکت ادمین و سی پنل رایگان بر روی اکثر پلن ها
- گارانتی بازگشت وجه تا 7 روز
- دارای پشتیبانی فعال در تلگرام
- استفاده از مجازی ساز VMWare Esxi 6.5
- منابع 100% اختصاصی و تضمین شده
- سرور های آلمان از دیتاسنتر محبوب Hetzner
- سرور های فنلاند از دیتاسنتر هلسینکی
- سرور های آمریکا از دیتاسنتر XLHost (پینگ مناسب به ایران)
- نصب رایگان انواع کنترل پنل های مدیریتی رایگان (Cpanel,DirectAdmin و...)
- کانفیگ های امنیتی(نصب فایروال آنتی ویروس و...) و بهینه سازی سرور های هاستینگ رایگان
- ارائه لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین برای پلن های ارزان قیمت ماهانه 10000 تومان
- دارای درگاه رسمی بانک ملت
- و...
راه های ارتباطی با ما:
شماره تماس شرکت: 34531154-011
شماره موبایل: 09118619217
تلگرام: PentaServer
وب سایت: پنتا سرور
سیستم پشتیبانی: ارسال تیکت پشتیبانی
از تاریخ 1398/06/06 سرویس های جدید سرور مجازی حجیم با هارد بالا مناسب ذخیره سازی و هاست دانلود از کشور آلمان به این فروش ویژه اضافه شدند.
https://www.pentaserver.ir/host-vps-...S-NVMe-SSD.png
https://www.pentaserver.ir/host-vps-...er-VPS-USA.png
کنترل پنل مدیریت سرور های مجازی با قابلیت تعویض سیستم عامل توسط کاربر
https://www.pentaserver.ir/wp-conten...l-panel-OS.png
-
پاسخ : ** فروش فوق العاده سرور مجازی آلمان و آمریکا ** NVMe SSD HDD ** تحویل آنی و فوری **
شما سرور وارز هم دارید ؟ من داخل سایتتون ندیدم
-
پاسخ : ** فروش فوق العاده سرور مجازی آلمان و آمریکا ** NVMe SSD HDD ** تحویل آنی و فوری **
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irsalam
شما سرور وارز هم دارید ؟ من داخل سایتتون ندیدم
سلام
مورد مصرفی تون بفرمایید اگه مشکلی نبود میتونیم تقدیم کنیم خدمتتون.
با تشکر
-
فعلا یک گیگ رم میخوام برای شروع ولی در تمدید های بعدی قطعا اقزایش خواهد داشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irsalam
فعلا یک گیگ رم میخوام برای شروع ولی در تمدید های بعدی قطعا اقزایش خواهد داشت
دلیل اینکه میخواین وارز باشه چی هست؟
دانلود فایل های کپی رایتی دارین یا دلیلش چیز دیگست؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irsalam
نه تلگرام و اینستاگرام
اکی پس مشکلی نیست و میتونین از این سرویس های ما استفاده کنین.
-
لطفا قیمت و شرایط هاست های وارزتون رو برام بفرستید من چیزی داخل سایتتون ندیدم یا پیدا نکردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irsalam
لطفا قیمت و شرایط هاست های وارزتون رو برام بفرستید من چیزی داخل سایتتون ندیدم یا پیدا نکردم
سرور های موجود در این تاپیک رو میتونین به عنوان سرویس وارز استفاده کنین.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaix
نخفیف 1 ماهه هست؟ فقط؟
با سلام
خیر دوست عزیز تخفیف دائمی هست.
موفق باشید
-
من دیگه مطمئن باشم در حوزه خدمات من که تلگرام و اینستاگرام هست و سرور وارز میخوام سرورهای شما پاسخگو هست؟
و اینکه تحویل سرور چقدر زمان میبره و روی اون ویندوزی نصب میشه ؟ سیستمی که خودمون بخواییم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irsalam
من دیگه مطمئن باشم در حوزه خدمات من که تلگرام و اینستاگرام هست و سرور وارز میخوام سرورهای شما پاسخگو هست؟
و اینکه تحویل سرور چقدر زمان میبره و روی اون ویندوزی نصب میشه ؟ سیستمی که خودمون بخواییم ؟
بله دوست عزیز خیالتون راحت باشه مشکلی نیست.
تحویل سرور بصورت آنی هست و همون لحظه که پرداخت میکنین خودکار سرور تحویل داده میشه خدمتتون.
سیستم عامل هم به انتخاب خودتون با یک کلیک نصب میشه و هر سیستم عاملی دوست دارین در عرض چند ثانیه روی سرور شما نصب میشه.
-
یک عدد سرور از لوکیشن المان 2 روز پیش خریداری شد, تحویل سرور 30 ثانیه بیشتر طول نکشید :d
کیفیت سرور فوق العاده عالیه , انشالله که همیجوری بمونه ...
فقط یک سوال ؟ : برای مدیریت پیپال نیاز به یک سرور آمریکا دارم تا به صورت سالانه تمدیدش کنم برام مهمه که تو این 1 سال IP سرور تغییر نکنه و افت کیفیت نداشته باشه
امکان بستن قرارداد وجود داره ؟! ممنون میشم جواب بدین
پ ن : دوستانی که از سرور های آمریکا پنتا سرور استفاده کردن لطفا تجربشون رو بیان کنن ما هم استفاده کنیم ازش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilas
یک عدد سرور از لوکیشن المان 2 روز پیش خریداری شد, تحویل سرور 30 ثانیه بیشتر طول نکشید :d
کیفیت سرور فوق العاده عالیه , انشالله که همیجوری بمونه ...
فقط یک سوال ؟ : برای مدیریت پیپال نیاز به یک سرور آمریکا دارم تا به صورت سالانه تمدیدش کنم برام مهمه که تو این 1 سال IP سرور تغییر نکنه و افت کیفیت نداشته باشه
امکان بستن قرارداد وجود داره ؟! ممنون میشم جواب بدین
پ ن : دوستانی که از سرور های آمریکا پنتا سرور استفاده کردن لطفا تجربشون رو بیان کنن ما هم استفاده کنیم ازش
تشکر از اعتماد و خرید شما
و خوشحالیم از اینکه تونستیم رضایت شما رو جلب کنیم.
بابت عدم تغییر آی پی خیالتون راحت باشه مشکلی از این بابت نخواهیم داشت.
بله امکان عقد قرار داد بصورت حضوری و غیر حضوری (ارسال مدارک از طریق پست) ممکن هست.
سرور های آمریکا هم کیفیت شون عالی هست انشالله دوستانی که خرید کردن میان و نظر میدن.
سوال دیگه ای داشتین در خدمتیم.
موفق باشید
-
1 فایل پیوست
عرض سلام و وقت بخیر خدمت کلیه کاربران عزیز انجمن
تشکر از شما دوستان عزیز که استقبال خوبی از این آفر بسیار عالی داشتین.
تا این لحظه کلیه سرویس های ارائه شده بر پایه مجازی ساز VMware بود.
اما از امروز یعنی تاریخ 1398/05/08 سرور های جدیدی که به مجموعه اضافه شده توسط KVM مجازی سازی شدن
و از نظر کیفیت و خدمات،کنترل پنل ، تحویل آنی و... مشابه سرویس های قبلی هستن.
امیدواریم بتونیم برای همیشه رضایت شما کاربران عزیز را جالب کنیم.
-
یک عدد سرور ازشون گرفتم، خیلی سریع تحویل داده شد و کیفیت بالایی داشت، البته به علت مسائلی دیگه نیاز نداشتم که بدون مشکلی سرویس رو لغو کردن و مبلغ هم عودت دادن، خیلی سریع هم به تیکت ها جواب میدن، در کل خیلی راضی بودم و نیاز به سرور داشته باشم ازشون تهیه میکنم و به دوستانم هم پیشنهاد میکنم.
-
یک عدد سرور خریداری شد
تحویل فوری
کیفیت عالی
انشالله که کیفیت و قیمت پایدار باشد و ما هم مشتری همیشگی
-
سلام این افر تا کی هست؟ من ده روز بعد سفارش خواهم داد و اینکه هر هسته پردازنده چند مگاهرتزه؟ ایا کانفیگ دایرکت ادمین رایگانه یا هزینه داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.D.A
دوست عزیز به نظرتون بهتر نیست بجای اینکه بیاین اینجا چنین خبر رو اعلام کنین از جایی غیر از اینترنت خودتون چک کنین؟
سرور ما از کشور و دیتاسنتر های مختلف هست چطور میخواست یهو همه باهم قطع بشن؟!
واقعا رفتار بعضی ها تعجب بر انگیزه!
برای من هم سایت و پنل بالا نمیاد . ولی سرور فیکس هستش .
آیا در حال بروز رسانی هستید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irsorat
تغییراتی در حال انجام هست که فعلا سایت در برخی از isp ها باز نمیشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud92m
یک عدد سرور ازشون گرفتم، خیلی سریع تحویل داده شد و کیفیت بالایی داشت، البته به علت مسائلی دیگه نیاز نداشتم که بدون مشکلی سرویس رو لغو کردن و مبلغ هم عودت دادن، خیلی سریع هم به تیکت ها جواب میدن، در کل خیلی راضی بودم و نیاز به سرور داشته باشم ازشون تهیه میکنم و به دوستانم هم پیشنهاد میکنم.
عرض سلام و تشکر از لطف شما دوست عزیز
خوشبختانه جدا از اینکه تمام سعی ما این هست که پشتیبانی بسیار عالی ارائه بدیم
یکی از مواردی که ما به اون توجه زیادی داریم گارانتی بازگشت وجه هست تا کاربر با خیال راحت بتونه سرویس دریافت کنه.
اصلا هم برای ما مهم نیست که سرویس ما مشکل داشته باشه یا اینکه کاربر به هر دلیلی یا حتی بدون دلیل بخواد مبلغ پرداختی رو پس بگیره و سریعا بازگشت وجه انجام میشه.
امید واریم بتونیم بهترین سرویس و خدمت رو به شما کاربران عزیز ارائه بدیم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maziarbe
یک عدد سرور خریداری شد
تحویل فوری
کیفیت عالی
انشالله که کیفیت و قیمت پایدار باشد و ما هم مشتری همیشگی
تشکر از خرید و اعتماد شما دوست عزیز
مطمئنا همینطور خواهد بود.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
سلام این افر تا کی هست؟ من ده روز بعد سفارش خواهم داد و اینکه هر هسته پردازنده چند مگاهرتزه؟ ایا کانفیگ دایرکت ادمین رایگانه یا هزینه داره؟
عرض سلام و وقت بخیر
احتمالا این آفر تا 2 هفته دیگه فعال خواهد بود.
هر هسته پردازنده 2000 مگاهرتز
بله نصب و کانفیگ دایرکت ادمین و سی پنل به همراه نصب فایروال و... رایگان انجام خواهد شد.
سوال دیگه ای باشه در خدمتیم.
-
سلام
دوستان کسی از این دوستمون خرید کرده؟ من تابحال ندیدم اسم ایشونو. البته جسارت نباشه. دلیلش اختلاف زیاد قیمتهای شما با همکاراتون هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enable
سلام
دوستان کسی از این دوستمون خرید کرده؟ من تابحال ندیدم اسم ایشونو. البته جسارت نباشه. دلیلش اختلاف زیاد قیمتهای شما با همکاراتون هست
سلام
خرید که زیاد انجام شده،اما معمولا کاربر بعد خرید به تاپیک سر نمیزنه.
جهت تست سرویس هم میتونین تیکت ارسال کنین.
- - - Updated - - -
قابل توجه کاربران عزیز:
کد تخفیف 35 درصدی از امروز تاریخ 1398/05/17 منقضی شد و برای سفارشات جدید 20 درصد تخفیف اعمال خواهد شد.
مشتریان عزیزی که از کد تخفیف 35 درصدی استفاده کرده بودند،تمدید با همان تخفیف 35 درصدی انجام خواهد شد.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irsorat
سرور با کیفیت و مشکل خاصی تا الان وجود نداشته
ممنون از شما
-
اومدم سفارش بدم دیدم کد تخفیف 20 درصد شده :105:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
اومدم سفارش بدم دیدم کد تخفیف 20 درصد شده :105:
سلام
دوست عزیز خرید این سرویس ها حتی بدون تخفیف ارزش بالایی دارن. :)
موفق باشید
-
سلام. برای MTproxy میخوام. نظری دارین ؟
-
عرض سلام مجدد خدمت کاربران عزیز
سرویس های جدید سرور مجازی از کشور فنلاند به این فروش ویژه اضافه شدند.
-
چند روز قبل یک سرو از این شرکت تهیه کردم و تو این چند روز انواع تست انجام دادم ، کیفیت سرور و پاسخگویی به تیکت ها بسیار عالی بود به جرات میتونم بگم حتی از شرکت های مادر مثل VOH و Hetzner که خودم مستقیما از شون سروریس داشتم خدمات بهتری از نظر پاسخگویی ارائه میدهند امیداورم همین راه رو ادامه بدهند و همیشه موفق باشند.:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DVB_SS2
چند روز قبل یک سرو از این شرکت تهیه کردم و تو این چند روز انواع تست انجام دادم ، کیفیت سرور و پاسخگویی به تیکت ها بسیار عالی بود به جرات میتونم بگم حتی از شرکت های مادر مثل VOH و Hetzner که خودم مستقیما از شون سروریس داشتم خدمات بهتری از نظر پاسخگویی ارائه میدهند امیداورم همین راه رو ادامه بدهند و همیشه موفق باشند.:53:
عرض سلام و تشکر از شما دوست عزیز و گرامی
بسیار خوشحالیم که تونستیم رضایت شما رو جلب کنیم.:53:
امیدواریم بتونیم برای همیشه به همین روال ارائه خدمات رو ادامه بدیم.
موفق باشید
-
سلام
سرورهای فنلاند پینگ بهتری به ایران دارند یا آلمان؟
برای کارهای شخصی و پرداخت های ارزی و گاهی هم گیم نیاز به یه سرور با پینگ خیلی خوب دارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamkar
سلام
سرورهای فنلاند پینگ بهتری به ایران دارند یا آلمان؟
برای کارهای شخصی و پرداخت های ارزی و گاهی هم گیم نیاز به یه سرور با پینگ خیلی خوب دارم.
عرض سلام و وقت بخیر
پینگ آلمان حدود 20 میلی ثانیه از فنلاند بهتر هست.
سوال دیگه ای هست در خدمتیم.
موفق باشید
-
سلام. یه سرور مجازی می خوام واسه اسکریپت ویدئو که نیازمند نصب بودن پکیج fmpeg هستش. آیا امکان نصب این پکیج بعد از خرید توسط شما وجود داره؟ اگر بله با هزینه یا بدون هزینه؟
فعلا این اسکریپت در حال طی مراحل تست هست واسه همین با حداقل هزینه می خوام اینکار انجام بشه
-
باسلام
ایشون عالی هستن، از معدود هاستینگ هایی که سرویس واقعی ارائه میدن با پشتیبانی فوق العاده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiria83
سلام. یه سرور مجازی می خوام واسه اسکریپت ویدئو که نیازمند نصب بودن پکیج fmpeg هستش. آیا امکان نصب این پکیج بعد از خرید توسط شما وجود داره؟ اگر بله با هزینه یا بدون هزینه؟
فعلا این اسکریپت در حال طی مراحل تست هست واسه همین با حداقل هزینه می خوام اینکار انجام بشه
عرض سلام و وقت بخیر
بله مشکلی نیست بصورت رایگان نصب خواهد شد.
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamad
باسلام
ایشون عالی هستن، از معدود هاستینگ هایی که سرویس واقعی ارائه میدن با پشتیبانی فوق العاده.
عرض سلام و تشکر از شما دوست عزیز
خوشحالیم از اینکه تونستیم رضایت شما رو جلب کنیم.
امیدواریم با یاری شما دوستان بتونیم برای همیشه به همین روال ارائه خدمت کنیم.
با تشکر
-
فقط ماهیانه هست؟ امکان خرید سالیانه نیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Linorth
فقط ماهیانه هست؟ امکان خرید سالیانه نیست؟
عرض سلام و وقت بخیر
خرید بصورت سالانه هم ممکن هست،اما باید تیکت ارسال کنین تا مطابق سرویس مورد نظر تخفیف بیشتری برای شما در نظر گرفته بشه.
موفق باشید
-
سلام خسته نباشید. سرویس های شما رو میشه 100% این یوز کرد برای مصارفی مثل تورنت و ماینینگ و انکود و...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mobin.e
سلام خسته نباشید. سرویس های شما رو میشه 100% این یوز کرد برای مصارفی مثل تورنت و ماینینگ و انکود و...
عرض سلام و وقت بخیر
بله مشکلی نیست.
موفق باشید