آی پی اختصاصی و نام شرکت خدمات دهنده
سلام دوستان
این اولین ارسال من در انجمن خوب شماست
راستش من نمایندگی دارم و برای این که مشخص نشه از کجا نمایندگی گرفتم در خواست آی پی اختصاصی و نیم سرور اختصاصی کردم که برام قرار دادن
اما الان که از آی پی هویز میگیرم میبینم تمام اطلاعات شرکتشون توش هست وقتی بهشون گفتم میگن همه آی پی های ما اینجوریه!
آیا واقعا باید اینطوری باشه؟
خود من میتونم در این رابطه کاری انجام بدم؟
کلا باید چه کار کنم و چی بگم بهشون؟
لطفا راهنماییم کنید
پاسخ : آی پی اختصاصی و نام شرکت خدمات دهنده
برخی از دیتاسنتر ها آی پی رو بنام صاحب سرور میزنن باید صاحب سرور مشخصات آیپی رو از پانل خودش تغییر بده که بعید میدونم اینکارو انجام بده
مگه یکی از کاربردهای آی پی اختصاصی این نیست که معلوم نشه از کجا نماینگی گرفتیم! خب یعنی چی به نام خودشه؟ این که جور در نمیاد! من هزینه میکنم که به نام خودش باشه؟
آیا اونها 100 درصد میتونن خودشون اطلاعات آی پی رو ویرایش کنن اگه بخوان؟
من برای رسیدن به هدف بالا (خط اول) باید چه کار کنم؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a_nima
مگه یکی از کاربردهای آی پی اختصاصی این نیست که معلوم نشه از کجا نماینگی گرفتیم! خب یعنی چی به نام خودشه؟ این که جور در نمیاد! من هزینه میکنم که به نام خودش باشه؟
آیا اونها 100 درصد میتونن خودشون اطلاعات آی پی رو ویرایش کنن اگه بخوان؟
من برای رسیدن به هدف بالا (خط اول) باید چه کار کنم؟
ممنون
باهاشون صحبت کنین، شما کاری نمی تونین بکنین
صحبت کردم اما میگن نمیشه!
میگن دسته ای خریدیم!
آیا درسته که نمیشه؟
توی تاپیک های سایت(.webhostingtalk.ir) نوشته اگه آی پی اختصاصی بگیرید حله! اینطوری؟
حالا چه اشکالی داره که معلوم بشه ؟ توی ایران همه واسطه هستن و از یه جایی گرفتن . هیچکس مستقل به اون معنا نیست که
اشکال که نداره ولی من دارم برای این امکان هزینه میکنم وگرنه فعلا که کار خاصی ندارم که آی پی اختصاصی لازمم بشه
دوستان جواب سوالاتی که پرسیدم رو اطلاع دارید یا نه؟
ممنون از شما
ببنید فکر نمی کنم شرکتی که شما خدمات گرفتید دسترسی داشته باشن که خودشون مستقیم مشخصات رو تغییر بدن
ولی اگر مایل باشند فکر کنم میتونند برای شما آی پی با مشخصات خودتون هم بگیرند ولی طبیعتا هزینه بالایی خواهد داشت که شما باید پرداخت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a_nima
صحبت کردم اما میگن نمیشه!
میگن دسته ای خریدیم!
آیا درسته که نمیشه؟
توی تاپیک های سایت(.webhostingtalk.ir) نوشته اگه آی پی اختصاصی بگیرید حله! اینطوری؟
بعضی از DataCenter ها دسته ای میفروشن
در مورد اینکه از اینجا هم آیپی بخری بعید میدونم بشه، باید DataCenter لینک بده به آیپی آدرس که بعید میدونم انجام بده
شما نمی تونید مشخصات ip تغییر دهید مگر اینکه یک رنج ip خریداری کنید که دردسر و مراحل خاص خودشو داره و 100% امکان تغییر مشخصات یک عدد ip وجود ندارد. همانطور هم که دوستان گفتند بسیاری از شرکتهای هاستینگ در ایران به این شکل هستند و مشکلی وجود ندارد
از همه دوستان ممنونم و متوجه شدم اما ...
اما تنها ابهامی که دارم اینه که توی تمامی تاپیکهایی که راجع به آی پی اختصاصی نوشته شده یکی از کاربردهاش رو ناشناس موندن نمایندگی نوشتید
اگه اینطوری هست که شما میگید پس این کاربرد درواقع کاربردی نداره! وقتی اسم شرکت نوشته شده دیگه چه ناشناس موندنیه! وقتی تمام شما خدمات دهنده ها اینطوری آی پی اختصاصی میدید پس نباید مزایا و کاربرد ناشناس موندن نمایندگی بوسیله آی پی اختصاصی رو ذکر کنید!
درسته؟
بازم ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a_nima
از همه دوستان ممنونم و متوجه شدم اما ...
اما تنها ابهامی که دارم اینه که توی تمامی تاپیکهایی که راجع به آی پی اختصاصی نوشته شده یکی از کاربردهاش رو ناشناس موندن نمایندگی نوشتید
اگه اینطوری هست که شما میگید پس این کاربرد درواقع کاربردی نداره! وقتی اسم شرکت نوشته شده دیگه چه ناشناس موندنیه! وقتی تمام شما خدمات دهنده ها اینطوری آی پی اختصاصی میدید پس نباید مزایا و کاربرد ناشناس موندن نمایندگی بوسیله آی پی اختصاصی رو ذکر کنید!
درسته؟
بازم ممنون
خوب همهٔ هاستینگها اینجوری نیستن، بعضیها مثل ما اصلا اطلاعات شرکت رو توی آیپی آدرس نشون نمیدن
---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
سروش هاست - سرویس ها-سرویس های نمایندگی-نمایندگی حجمی
اگر شرکت هاستینگ چنین ادعای در مورد فروش یک Ip اختصاصی کرده که در whois بجای نمایش اطلاعات شرکت هاست یا datacenter اصلی اطلاعات شخصی شما یا شرکت شما نمایش داده می شود مطمئنا نادرست است و اگر شما فقط به این دلیل این امکان خریداری کردید بهتر است آنرا کنسل کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karait
اگر شرکت هاستینگ چنین ادعای در مورد فروش یک ip اختصاصی کرده که در whois بجای نمایش اطلاعات شرکت هاست یا datacenter اصلی اطلاعات شخصی شما یا شرکت شما نمایش داده می شود مطمئنا نادرست است و اگر شما فقط به این دلیل این امکان خریداری کردید بهتر است آنرا کنسل کنید
بعید میدونم هم چین چیزی رو نوشته باشن، فقط dns اختصاصی گفتن احتماله زیاد
نه دوستان کسی ادعا نکرده که اطلاعات منو قرار بده توی مشخصات آی پی که ازش میخرم
به نظر من اشکال توی اینه که آی پی ای که من میخرم دیگه نباید اطلاعات خود اونا رو داشته باشه؟ اگه اطلاعات دیتاسنتر باشه که من حرفی ندارم
آی پی میخرم که نمایندگیم ناشناس بمونه نه این که دقیقا آدرس، نام و حتی تلفن شرکت توش باشه؟ این چه ناشناس موندنیه؟؟!!:54:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a_nima
نه دوستان کسی ادعا نکرده که اطلاعات منو قرار بده توی مشخصات آی پی که ازش میخرم
به نظر من اشکال توی اینه که آی پی ای که من میخرم دیگه نباید اطلاعات خود اونا رو داشته باشه؟ اگه اطلاعات دیتاسنتر باشه که من حرفی ندارم
آی پی میخرم که نمایندگیم ناشناس بمونه نه این که دقیقا آدرس، نام و حتی تلفن شرکت توش باشه؟ این چه ناشناس موندنیه؟؟!!:54:
راست میگه این که نشد ناشناس موندن
دوستان کسی راهی به ذهنش نمیرسه
یه سوال به ذهنم رسید اونم این که میشه از جای دیگه آی پی خرید بعد وصل کرد به ای ریسلریم یا نه؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karait
اگر شما فقط به این دلیل این امکان خریداری کردید بهتر است آنرا کنسل کنید
درخواست دادم گفتن نمیشه گفتم خودتون گفتید ودیگه جوابی نمیدن!
ریسلر و آی پی رو از کجا خریدی ؟
نمیخوام بی احترامی کنم، ولی این شرکت به درد نمیخوره، وقتی یهچیزی میگه باید انجام بده یا حداقل پول رو پس بده، اگه سرویس رو به شما داده بودن و چیزی که میخواستین بود و برگشت پول میخواستین حرف این شرکت صحیح، چون توی قوانین هاستینگها هست معمولا، ولی نه اینجوری!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khudeman
ریسلر و آی پی رو از کجا خریدی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soroushhost
نمیخوام بی احترامی کنم، ولی این شرکت به درد نمیخوره، وقتی یهچیزی میگه باید انجام بده یا حداقل پول رو پس بده، اگه سرویس رو به شما داده بودن و چیزی که میخواستین بود و برگشت پول میخواستین حرف این شرکت صحیح، چون توی قوانین هاستینگها هست معمولا، ولی نه اینجوری!
نه دوستان اینجورایی هم که میگید نیست اگر چه خودم هم ازشون دلگیر شدم ولی ایشون میون صنف شما به خوش اخلاقی و ... شهره هستند این اواخر یه کم سرشون شلوغه!
ولی ایکاش روی حرفشون میموندن و یه جورایی یه آی پی بدون مشخصات شرکتشون رو جور میکردن!