-
از کار افتادن ای پی روی اینترنت ایران
درود به همه عزیزان
از امروز صبح بعضی از رنج ای پی های سرورهای اختصاصی خارج از کشور ما بصورت تکی روی اینترنت ایران از کار افتاده است و نه پینگ درستی میده و نه میشه ریموت شد و نه ssh متصل میشه و کلا بدون قندشکن نمیشه به سرور دسترسی پیدا کرد.
مشکل دیده شده روی 11 سرور اختصاصی مختلف از المان و امریکا و فرانسه وجود دارد ، سایر همکاران هم این مشکل رو دارید؟
-
پاسخ : از کار افتادن ای پی روی اینترنت ایران
بله قربان ما هم این مشکل را داریم یک سری آی پی های ایران خارج و ... دیتاسنترهای مختلف را زیرساخت مسدود کرده
شاید دارن تغییراتی میدن چندوقت پیشم اینجوری شد یکی دو روزه حل شده تجربه این رو نشون داده قبلا
ماهم و چندتا همکاران که پرسیدیم همین مشکل را پیدا کردند از دیروز شروع شده است!
-
پروکسی ران نبوده روشون احیانا ؟
ایپی ما هم زدن ولی روش پروکسی بوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OnlineServer
پروکسی ران نبوده روشون احیانا ؟
ایپی ما هم زدن ولی روش پروکسی بوده
خیر بعضی از سرورهای مجازی ویندوز هست و هیچ پروکسی روی اونها فعال نبوده است.
-
برای ما هم این قضیه از دو روز پیش اتفاق افتاده و کلی مشتری دارن تیکت میدند !!
البته اکثر ایپی ها اون هایی بودند که پروکسی روشون بوده
-
درود برای بنده هم از صبح امروز سرور مجازیم پینگ نمیده چند ماه پیش هم این اتفاق افتاد سپس خودش رفع شد الان خیلی طول کشیده هیجا دسترسی نداریم
مشکل بنظرتون به کدام وزارت ایران مربوط میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
درود برای بنده هم که سرور مجازی از فرانسه دارم از صبح امروز پینگ نمیده کلا تایم اوت خالص شد تا الان به isp مربوطه ایمیل زدم گفتم نمیدونم حتی با نت دیکه هم تست کردم کسانه دیگه هم تست کردن پینگ نداریم اما در خارج پینگ داره سرور
مشکل بنظرتون به کدام وزارت ایران مربوط میشه ؟ چون این مشمل از isp نیست
ایا شبکه زیرساخت یا وزارت ارتباطات یا کی مسئول رفع این مشکل هست ؟ چندین ماه پیشم اینطور شده بود خودش حل شد الان خیلی طول کشیده دسترسی به هیچی ندارم
با پیگیری های بنده متوجه شدم اختلالات از سمت زیرساخت هست و بزودی حل میشه.
-
درود تایید میشه
از امروز آی پی های ما یکسری قطع شده!
انشالله برطرف بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
درود برای بنده هم از صبح امروز سرور مجازیم پینگ نمیده چند ماه پیش هم این اتفاق افتاد سپس خودش رفع شد الان خیلی طول کشیده هیجا دسترسی نداریم
مشکل بنظرتون به کدام وزارت ایران مربوط میشه ؟
وزارت ورزش و جوانان(:|
-
تایید میشود صبح حدود 10 آیپی ما ***** شده است.
متاسفانه روی اکثر اینها پروکسی و mt بوده است.
مشخص نیست مشکل کی حل میشه؟ به کی باید بگیم ؟ کجا باید بریم !!!!!!!!
-
درود. سرویسهای مختلفی از ما نیز مسدود گردیده و فقط با قندشکن قابل دسترسی میباشد.
-
جالبی داستان اینجاست بر روی نت ایرانسل بعضی از آیپی ها قابل دسترس میباشد ولی در زیر ساخت و پارس آنلاین مسدود میباشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
جالبی داستان اینجاست بر روی نت ایرانسل بعضی از آیپی ها قابل دسترس میباشد ولی در زیر ساخت و پارس آنلاین مسدود میباشد.
دقیقا برخی ها که دادم پینگ کردن سرورم را بعضی ها انگشت شمار پینگ دارند اما خیلی ها مشکل دارند در دسترس نیست من که اسیاتک هستم همچنان قطع هست با شبکه زیرساخت تماس گرفتم اما ... ایمیل هم زدم به شبکه زیرساخت
شما ها هم میشه تماس بگیرید این مشکل را بگید ببینید جواب شما را درست میدن یا میگن به ما مرتبط نیست به isp خود بگید ....
https://www.tic.ir/fa/contact
-
مشکل تماس با isp این است که باید توضیح بدی ip چی هست اصلا :|
-
متاسفانه تعداد زیادی از ip های ما بدون دلیل ***** شده است
اینجا ایران است که باید ساخت و سوخت!بعدم انتظار پیشرفت داریم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
متاسفانه تعداد زیادی از ip های ما بدون دلیل ***** شده است
اینجا ایران است که باید ساخت و سوخت!بعدم انتظار پیشرفت داریم!
بنظرم مسدود کردن رنج ایپی های برخی کشور ها خارجه را
حالا تحت حمله ازون کشور هستند یا نه از قصد این کارو کردن یا نه مشکلات فنی دارند یا نه نمیدونیم ولی من با شبکه وزارت ارتباطات تماس گرفتم گفتن ما شما را نمیبینیم فقط isp ها که سرویس میدیم میبینیم جواب این مشکل را ندادن اما یکسری ها سرور کاران میگن مشکل از زیرساخت هست ولی بهشون ایمیل زدیم جواب درستی ندادن نمیدونیم مشکل از شبکه زیرساخت هست یا وزارت ارتباطات اطلاعات یا تنظیم مقررات رادیو ای کشور به کدام مربوط میشه این مشکل را میدونند و این کارو کردن اگر بدونیم به ان سازمان مربوطه میگیم به isp هم گفتیم اصلا در جریان نیستند نمیدونند ...
از صبح ما را بیکار کردن با اینکار هیچ کاری نمیتونیم کنیم همچنین شما ها که کارتان سرور هست خیلی مشتریاتون فکر میکنند مشکل سرور شما ها هست تا حالیشون کنید و متوجه بشوند دردسر های خاص خود را داره انشالاه هر جه زود برطرف بشه این مشکل حالا بنده که 1 سرور مجازی دارم وای به حال همه سرور هاستینگ کاران اونا چی میکشند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
مشکل تماس با isp این است که باید توضیح بدی ip چی هست اصلا :|
این مشکل به isp ربطی ندارد
دلیل این مشکل را باید از زیر ساخت جویا یشید
در کل بعد از این وزیر جدید تو این یکسال و خورده وضعیت اینترنت خیلی بد شده
سرعتهای adsl که کلا نابود شده اینترنت گرونتر *****ینگ شدید
کلا اینترنت رو قطع کنید خیال همه را راحت کنید البته به شرطی که تقصیر آمریکا نندازید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
beh.89
این مشکل به isp ربطی ندارد
دلیل این مشکل را باید از زیر ساخت جویا یشید
در کل بعد از این وزیر جدید تو این یکسال و خورده وضعیت اینترنت خیلی بد شده
سرعتهای adsl که کلا نابود شده اینترنت گرونتر *****ینگ شدید
کلا اینترنت رو قطع کنید خیال همه را راحت کنید البته به شرطی که تقصیر آمریکا نندازید
بله در جریان هستم که ارتباطی به isp نداره همکارمون گفتن پاس دادن به isp عرض کردم isp اصلا نمیدونه ip چی هست
-
درسته به isp ربط نداره اما گفتم شما ها سرور هاستینگ کاران تماس تلفنی بگیرید ببینید چه جوابی میدن میدونند مشکل دارند جریان چی هست من ایمیل زدم و تماسم گرفتم https://www.tic.ir/fa/contact
تعداد زیاد بشه تماس از این مشکل بهتره
-
طی تماسی که بنده با رفع *****ینگ داشتم فرمودن باید مشکل را به این ادرس ایمیل که میدم خدمتتون ارسال کنید تا پیگیری کنند
help@tic.ir
برای زیر ساخت است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
طی تماسی که بنده با رفع *****ینگ داشتم فرمودن باید مشکل را به این ادرس ایمیل که میدم خدمتتون ارسال کنید تا پیگیری کنند
help@tic.ir
برای زیر ساخت است
بنده اایمیل کردم شما ها و همگی دوستان این مشکلات را دارند ایمیل کنند به همین ادرسی که دوستمون زدن
-
سلام
امروز ای پی سرور من در آمریکا هم بلاک شد
هم mtp روش بود و هم 443
ولی شخصی یا به عبارتی خانوادگی بود.
باید از پورت های متفاوتی استفاده کنیم تا دیگه به این مشکل بر نخوریم
سال پیش این مشکل برای سرور دیگرم پیش اومد و هیچ وقت آی پیش از بلاکی در نیومد:39:
خدا رو شکر قرار داد یک ساله داشتم کمتر از 6 روز باقی مونده ازش:69:
-
درود;
چندتا از آیپی های ما که بلاک شده بود همین الان با اختلال شدید و تایم اوت فراوان فعلا باز شده است.
جالبه پینگ میگیرم 2 تا پاکت اول اوکیه بعدش تایم اوت میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
درود;
چندتا از آیپی های ما که بلاک شده بود همین الان با اختلال شدید و پاکت لاست فراوان فعلا باز شده است.
جالبه پینگ میگیرم 2 تا پاکت اول اوکیه بعدش تایم اوت میشه
بنظرتون چرا از سمت شبکه زیرساخت کشور این کار را میکنند دلیلش چیه چه سودی داره ؟ یعنی تحت حملات از سوی این رنج ایپی ها یا کشور ها هستند بلاک میکنند ؟
( فرانسه ovh من همچنان قطع هست از صبح تا الان چشام رو مانیتوره پینگ دارم نگاه میکنم خسته شدم )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
بنظرتون چرا از سمت شبکه زیرساخت کشور این کار را میکنند دلیلش چیه چه سودی داره ؟ یعنی تحت حملات از سوی این رنج ایپی ها یا کشور ها هستند بلاک میکنند ؟
( فرانسه ovh من همچنان قطع هست از صبح تا الان چشام رو مانیتوره پینگ دارم نگاه میکنم خسته شدم )
والا اگه متوجه شدید به ما هم بگید.
یادمه اوایل mtproto اومده بود یه سرور برای استفاده شخصی کانفیگ کردم و تنها و تنها خودم استفاده میکردم که متوجه شدم رنج آیپی /27 از ما بلاک کردن بعد ها با کلی نامه و پرسیدن دلیل بعد از 1 هفته باز کردن
بماند که روی این آیپی ها چندتا سایت بود و چقدر ضرر برای ما داشت.
-
ای پی سرور مجازی المان من هم بلاک شده فقط با قند شکن پینگ میده این دیگه چه مسخره بازی
-
سلام
کسی خبری داره کی درست میشه ؟
-
حالا من موندم ip vmwaer من رو چرا بستن ۸ تا رنج از امریکا رو بستن اما از اروپا من بسته نشده عجیب ولی امریکا به شدت مشکل تایم اوت داره ۲ تا پکت و بعد تایم اوت کل کانشن ها رو محدود کردن
-
دوستان این مساله اصلا ربطی به پروکسی نداره ، یکی از سرورهای شخصی خودم که برای پرداخت های ارزی ازش استفاده میکنم در ساده ترین شکل ممکن قرار داره و هیچی روش نداره اونم همین مشکل براش پیش اومده ، کلا مشخص نیست بر چه اساس دسترسی ای پی ها مسدود شده..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
دوستان این مساله اصلا ربطی به پروکسی نداره ، یکی از سرورهای شخصی خودم که برای پرداخت های ارزی ازش استفاده میکنم در ساده ترین شکل ممکن قرار داره و هیچی روش نداره اونم همین مشکل براش پیش اومده ، کلا مشخص نیست بر چه اساس دسترسی ای پی ها مسدود شده..
جالبه سرور شخصی من برای تلگرامم از فنلاند مسدود نشده ولی امریکا کامل محدودیت ایجاد شده
-
اینها میخوان تمامی رنج ای پی های خارجی رو به ایران مسدود کنند وسلام نامه تمام ... طبق اماری که گرفتم از دوستانی که سرور اختصاصی داشتند از المان و امریکا کلا رنج ای پی هاشون به ایران پینگ نمیده ... در حال بررسی دقیق هستند که چه رنج ای پی های خارجی به ای پی های ایران کانکت هستند برن تو لیست بلاک لیست ...
-
اينها ميخوان تمامي رنج اي پي هاي خارجي رو به ايران مسدود کنند وسلام نامه تمام ... طبق اماري که گرفتم از دوستاني که سرور اختصاصي داشتند از المان و امريکا کلا رنج اي پي هاشون به ايران پينگ نميده ... در حال بررسي دقيق هستند که چه رنج اي پي هاي خارجي به اي پي هاي ايران کانکت هستند برن تو ليست بلاک ليست ...
-
سلام
برای رسیدگی توی اینستاگرام زیر پست اهای جهرمی پیام بزارید ایشون معمولا مشکلاتو اونجا پیگیری میکنن.
-
سلام
سرویس هایی که شما کاربران باهاش سرو کار دارید وعمولا برای اتصال از 2 پورت استفاده می کنید
ssh , ریموت دسکتاپ ،22 ، 3389
مخابرات کاملا روی اینترنت ما نظارت داره،
به راحتی وب مستر ها رو شناسایی میکنه و ای پی هاتون رو بلاک میکنه،
چرا؟
هر چند که من فکر میکنم تلگرام مال خود ایران است،اما
شمایی که سرویس دارید احتمال زیاد داره برای استافده از mpt و 443 این سرویس ها را خریداری کرده اید،
و چون این سرویس ها میتونن ابزار جاسوسی باشند،مخابرات دسترسی شما را محدود میکنه،
یا میتونه اینطور باشه که شما اگر این سرویس ها را راه نندازید مردوم میرن از تلگرام طلایی و امثال که مال مخابراتند استفاده میکنند و اطلاعاتشون کامل به دست مخابرات می افته.
این که شما برای این سرویس ها استفاده نمی کردید و کاسبی تون خراب شده و ... به مخابرات مربوط نیست
کلا تو این کشور کی جوابگوی مردم است؟
آب نیست،حقوق کارگرها نیست،مواد غذایی سالم نیست،
اونوقت شما دنبال اینترنتید؟(:|
همانطور که عرض کردم سرور قبلی من سال پیش این بلا سرش اومد کلی پیگیری کردم باز نشد که نشد
موفق باشید
-
سلام
بلاك شدن IP ها براي همه سرورها اتفاق نيافتاده . دو سرور ديگر من در US كار ميكند (البته MTP ندارد )
يك مورد ديگر هم كه بايد چك كرد اينست كه شايد اصلا فيلترينگ IP اتفاق نيافتاده ، بلكه Ban شدن از سمت سرورهاي بيرون است
-
-
سرور های us ما هم براشون مشکلی پیش نیامده اما هرتزنر یک سرویس داشتیم که مشکل خورده
-
فرانسه همچنان قطع هست یکسری از رنج ایپی ها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود به همه عزیزان
از امروز صبح بعضی از رنج ای پی های سرورهای اختصاصی خارج از کشور ما بصورت تکی روی اینترنت ایران از کار افتاده است و نه پینگ درستی میده و نه میشه ریموت شد و نه ssh متصل میشه و کلا بدون قندشکن نمیشه به سرور دسترسی پیدا کرد.
مشکل دیده شده روی 11 سرور اختصاصی مختلف از المان و امریکا و فرانسه وجود دارد ، سایر همکاران هم این مشکل رو دارید؟
سلام
بله دیروز تاحالا 3 4 تا آیپی های ovh قطع شدن که مصرفشونم وی پی ان بوده.
-
راه حلی نیست؟
کسی خبر موثقی نداره ؟