سلام ميخوام ببينم دامين .ir با پيج رنك 4 چقدر ارزش داره ؟ قيمتش چنده ؟
يه سوال هم دارم كه چه جوري رتبه سايتمو توي الكسا ببينم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ارزش یک سایت فقط به pr ختم نمیشه.نقل قول:
http://www.alexa.com/siteinfo/lookup?q=domain.comنقل قول:
بجای domain.com ادرس سایتتون رو بذارید.
ممنون
ولي ميشه بگيد پيج رنك 4 براي يه فروم با 4 هفته كار خوب هست يا نه ؟
بله خیلی خوبه
کسب این pr خوبه . ولی سایت تنها به این ختم نمیشه. دنیا که pr نیست فقط.
درسته من فقط ميخواستم بدونم كه توي 4 هفته پيج رنكم شد 4 خوبه يا نه چون دوستام ميگفتن امكان نداره به اين زودي 4 بشه !! منم اومدم سوال بپرسم
از لحاظ اینکه توی 4 هفته یا همون 1 ماه prتون به 4 رسیده بسیار عالی هست...
البته اگه دامنه رو روی یک سایت که پیج رنک 4 داشته باشه پارک کنید اون هم بعهد از چند روز پیج رنک 4 می گیره ولی این پیج رنک کاذبه و ارزشی نداره
من هيچ كدوم از اينكارا رو نكردم و خود به خود اينجوري شد
نه seo تو قالب زدم نه هيچي نه تبليغ - نه لينك باكس
سلام
ميشه لينك سايتتون رو بديد ؟
فعلا كه سايتم ارور ميده
1 - پیج رنک ملاک ارزش ( ارزش مالی ) دامین نیست . بلکه این پیج رنک روی خود کل سایت ( دامین + مطالب سایت)
2 - شما که سایتتونم آخرش نگفتید ولی من تا بحال ندیدم که دامینی بلا فاصله پیج رنک 4 بگیره مگه اینکه توی سایت های گردن کلفت بک لینک داشته باشه . البته یه بار بعد از یکماه پیج رنک از 0 به 3 داشتم .
شما سایتتون رو بگید یه چکش کنیم ببینیم چکار کردید چون خیلی وقت ها بعضی الگوریتم ها یا بهتره بگیم باگ ها بطور تصادفی پیدا شده اینو چند وقت پیش توی گزارش خود گوگل از مدیراشون شنیدم .
1 - پیج رنک ملاک ارزش ( ارزش مالی ) دامین نیست . بلکه این پیج رنک روی خود کل سایت ( دامین + مطالب سایت)
2 - شما که سایتتونم آخرش نگفتید ولی من تا بحال ندیدم که دامینی بلا فاصله پیج رنک 4 بگیره مگه اینکه توی سایت های گردن کلفت بک لینک داشته باشه . البته یه بار بعد از یکماه پیج رنک از 0 به 3 داشتم .
شما سایتتون رو بگید یه چکش کنیم ببینیم چکار کردید چون خیلی وقت ها بعضی الگوریتم ها یا بهتره بگیم باگ ها بطور تصادفی پیدا شده اینو چند وقت پیش توی گزارش خود گوگل از مدیراشون شنیدم .