با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن و از هتزنر سرویس خریداری کردن ، راهنمایی کنن برای ثبت نام در سایت هتزنر و وریفای شدن حساب چه باید کرد ؟
لطفا اگر سایت معتبری رو هم میشناسید که این کارو انجام میدن ، معرفی کنید
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن و از هتزنر سرویس خریداری کردن ، راهنمایی کنن برای ثبت نام در سایت هتزنر و وریفای شدن حساب چه باید کرد ؟
لطفا اگر سایت معتبری رو هم میشناسید که این کارو انجام میدن ، معرفی کنید
ممنون
درود
هویت ایران رو که کلا ریجکت میکنن مگر اینکه از خارج باز کنید حساب رو.
آقا کی گفته ریجکت میکنه؟!
همین هفته پیش یه پنل باز کردیم
با شماره تماس داخل سایتمون تماس بگیرید بخش فروش ، راهنماییتون میکنیم برای باز کردن پنل با پاس ایرانی
در صورت نیاز ما میتونیم با براتون باز کنیم.
در صورت تمایل در تلگرام در ارتباط باشید
@sysnasri
سلام دیروز ثبت نام کردم و پاسپورت فرستادم تایید کردن بدون مشکل البته من با ایمیل شرکتی ثبت نام کردم نه شخصی سرور رو هم تحویل دادن و مشکلی نبود فاکتور هم امروز صادر شد که پرداخت زدیم
سلام هتزنر طبق مکاتباتی که باهاشون داشتیم هیچ گونه مشکلی با هویت ایرانی/ای پی ایرانی/پاس ایرانی و ادرس ایرانی ندارن
اما چیزی بشدت روی اون حساس هستن طبق گفته خودشون عدم تطابق مدارک هست مثلا پاسپورت ایرانی بزنید ولی با ای پی خارج برید ثبت نام کنید و یا ادرس رو 2 تا بزنید یا مثلا اسمی که باهاش اکانت ساختید با اسمی که توی پاسپورت هست یکی نباشه اینطوری بله ریجکت میکنن اگر مدارک درست بدید و مطابقت داشته باشن ابدا ریجکت نمیکنن
//////////
داخل پرانتز اینم یاد آوری کنم دیتاسنتر ovh فرانسه هم تا 2012 هییییچ مشکلی با ایرانیا نداشت بلکه از بس کاربران ایرانی لطف کردن با اکانت های تقلبی و فتوشاپی و آدرس های دروغ ثبت نام کردن و یا فاکتور های مالی رو با پی پال های هک شده و سورس نا معتبر پرداخت کردن و یا وری فای تلفنی نکردن (هیچ مشکلی با تلفن موبایل ایران یا خط ثابت ایران نداشت دیتاسنتر) و یا این مورد که خیلی بد شد وجه کاربران ایرانی داخل ovh این ل.د فاکتور های پرداخت نشده خیلی زیاد بود اونا هم بلاک کردن کاربران ایران رو و هیچ ربطیم به تحریم نداره مسدود بودن ایرانی ها در ovh
و متاسفانه همین روند در آلمان هم خیلی زیاد مشاهده میشه و هیچ بعید نیست اینجا هم بندازنمون بیرون به لطف عزیزان