-
با دلار 13500 چه کنیم ؟ ( درخواست راهنمایی )
سلام عزیزان وقتتون بخیر . من امروز برای تمدید دو تا سرورم وقتی فاکتور ها رو دیدم شکه شدم . سرورهایی که دو تاش رو با قیمت 500,000 در ماه فرودین خریده بودم الان باید 1,350,000 تمدید کنم ! آخه با این وضع چطوری میشه کار کرد ؟ تازه من کارم هاستینگ نیست و سرور ها برای سایت های خودمه ! برای همین تصمیم گرفتم اینجا که اکثرا با ارز سر و کار دارند تاپیک بدم ببینم سایر عزیزان چطوری با نرخ ارز کنار میان . یه راهکاری یه چیزی ! الان قیمت محصولات هم زیاد کنیم 100 جا زیر ما میفروشن و آمار فروش کم میشه . نمیدونم دیگه موندم !
-
پاسخ : با دلار 13500 چه کنیم ؟ ( درخواست راهنمایی )
واقعا راه چاره چیه؟
منم حدود ۵۰ سایت دستم بود و الان تقریبا بالای ۴۰ تا سایتم رو بستم! چون درآمد هر سایت مثل قبلا نهایتا ماهیانه ۱۰۰ هزار تومان هست (همین مبلغ هم بعضی وقت ها نیست!) اما خرج سایت اگه ۵۰ هزار تومان بوده، الآن شده حدود ۳۰۰ هزار تومان!
یه بستنی هم گران شده، اما اگه محصولات و خدمات سایت رو گران کنیم، یه عده هستند که به وسیله رانت هایی که دارن ارزان تر میفروشن!
توی این سه ماه درآمد خالص من ۵۰۰ هزار تومان بوده (در حالی که فقط پول برق و اینترنت این سه ماه بالای ۸۰۰ هزار تومان پرداخت کردم)
هر چی ساکت میشینیم وضع بدتر میشه. اگه اعتراض کنیم، به جرم اختشاش دستگیر میشیم
کاش ما رو درک میکردند
-
بله اگر راهکاری پیدا کردید بقیه رو هم مطلع کنید .
بابا کدوم راهکار یا باید تمدید کرد یا نکرد .
-
به حوله قوه الهی تا پایانه ساله 97 حل خواهد شد مردم عزیز ناراحت نباشند.
-
همان کاری که از دلار ۳۷۰۰ - ۳۸۰۰ یه دفعه شد ۱۰.۰۰۰ تومان
تا زمانی که با بالا رفتن نرخ ارز فقط تاپیک بزنیم و کامنت بزاریم و بپرسیم چه کنیم چه نکنیم بالاتر از این هم خواهد رفت
حتی الامکان دوستان تو این شرایط برای کسانی که لوکیشن براشون مهم نیست بهتره از سرور های داخلی استفاده کنن
-
متاسفانه اکثر کسانی که در اینترنت شاغل هستند باید جمع کنن دیگه . تلگرام رو که بستن نصف درآمد ما پرید ! با وضع دلار هم کلا باید جمع کرد رفت ! حالا ما ارز 4200 نمیخوایم ولی اگه میتونستن ارز 8000 تومانی به امور خدمات ارائه بدن خیلی اوضاع بهتر میشد . البته میتونن اما نمیخوان گویا ! برای حج دلار 3800 میدن پولی که میره تو جیب دشمن ما ولی برای مردمی که دنبال یه لقمه نون حلال هستن هیچ کاری نمیکنن . ای کاش یه مسئولی همین تاپیک هایی که توی این انجمن زده میشه رو میدید و میفهمید که به دلیل بی خردی اونا مردم چقدر در رنج هستن . این ماه دو تا سرورم رو با ضرر تمدید زدم اما ماه آینده به این شکل باشه کار نمیکنم دیگه . بریم راننده اسنپ شیم بهتر از اینه ! با این قیمت دلار نمیشه دیگه از مملکت فرار هم کرد !
-
هیچ راهی نیست...
فقط یک صدا شدن و معترض شدن از این شرایط....:-b
-
اقا سرورهات رو بیار داخل کشور الان ما همه رو انتقال دادیم هیچ موردی هم نخوردیم شکر خدا !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
اقا سرورهات رو بیار داخل کشور الان ما همه رو انتقال دادیم هیچ موردی هم نخوردیم شکر خدا !
سلام . عزیز تا قبل از عید روی سرورهای ایران بودند به قدری افتضاح بود که درآمدم به صفر رسیده بود . داون تایم زیاد ، تایم اوت های اسکریپت هایی که دیتا رو از سرورهای خارج میگرفتن و کلی دردسر دیگه . خیر ندیدم از ایران که بردم خارج . الان اوضاع بهتر شده مگه ؟ یه وی پی اس آسیاتک دارم هر موقع شبکشون اتک میخوره سریع ایران اکسس میکنن ! یه بارم ایران اکسس کنن کل سایت ما که از فیدهای خارجی استفاده میکنه میخوابه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr-Pro
متاسفانه اکثر کسانی که در اینترنت شاغل هستند باید جمع کنن دیگه . تلگرام رو که بستن نصف درآمد ما پرید ! با وضع دلار هم کلا باید جمع کرد رفت ! حالا ما ارز 4200 نمیخوایم ولی اگه میتونستن ارز 8000 تومانی به امور خدمات ارائه بدن خیلی اوضاع بهتر میشد . البته میتونن اما نمیخوان گویا ! برای حج دلار 3800 میدن پولی که میره تو جیب دشمن ما ولی برای مردمی که دنبال یه لقمه نون حلال هستن هیچ کاری نمیکنن . ای کاش یه مسئولی همین تاپیک هایی که توی این انجمن زده میشه رو میدید و میفهمید که به دلیل بی خردی اونا مردم چقدر در رنج هستن . این ماه دو تا سرورم رو با ضرر تمدید زدم اما ماه آینده به این شکل باشه کار نمیکنم دیگه . بریم راننده اسنپ شیم بهتر از اینه ! با این قیمت دلار نمیشه دیگه از مملکت فرار هم کرد !
ماشین هم نمیشه خرید که راننده اسنپ بشیم
صبح هم بریم سر فلکه ها واسه کارگری، میبینیم تا ظهر هیچکدومشون کار گیرشون نمیاد
نانوایی محله یه کاغذ چسبانده و نوشته نان قرضی نداریم!!! نسیه ممنوع!!! واقعا مردم کشوری که روی گنج نشستند نان خالی رو هم باید قرضی بگیرن؟؟؟!!!
همانطور که قبلا گفتم هدفشون اینه که همه ما از سرور داخلی استفاده کنیم تا اینترنت ملی بشه و ارتباط مردم ما به سایت های خارجی به حداقل برسه
هدف مسئولین اینه که با داخلی کردن همه چیز، وضعیت کشور رو بهتر کنند! اما به این فکر نکردند که فرزندان خودشون با رانت هایی که دارن اجازه نمیدن بقیه درآمد داشته باشند!
اگه اینطور پیش بره یا کشور رو نابود میکنند، یا کشور رو بسیار قدرتمند میکنند
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
باید اول زیر ساخت ها رو آماده کنند
من اومدم رو سرور های ایران و به مشکلات زیادی خوردم!
سایت واسه کشور های خارجی باز نمیشه یا خیلی کند باز میشه. افزونه هایی که استفاده میکنیم غیر فعال شدند و افزونه مشابه در داخل طراحی نشده. مشکلات زیادی هست که مخصوصا سایت های بزرگ اگه خودشون تخصص کافی نداشته باشند به مشکل میخورن. اگه تخصص هم داشته باشند واسه انجامش هزینه و وقت زیادی نیاز دارند (پول که نیست! اگه باشه هم ارزشش کمه. وقتمون هم توی اداره جات کشور به فنا میره)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
ماشین هم نمیشه خرید که راننده اسنپ بشیم
صبح هم بریم سر فلکه ها واسه کارگری، میبینیم تا ظهر هیچکدومشون کار گیرشون نمیاد
نانوایی محله یه کاغذ چسبانده و نوشته نان قرضی نداریم!!! نسیه ممنوع!!! واقعا مردم کشوری که روی گنج نشستند نان خالی رو هم باید قرضی بگیرن؟؟؟!!!
همانطور که قبلا گفتم هدفشون اینه که همه ما از سرور داخلی استفاده کنیم تا اینترنت ملی بشه و ارتباط مردم ما به سایت های خارجی به حداقل برسه
هدف مسئولین اینه که با داخلی کردن همه چیز، وضعیت کشور رو بهتر کنند! اما به این فکر نکردند که فرزندان خودشون با رانت هایی که دارن اجازه نمیدن بقیه درآمد داشته باشند!
اگه اینطور پیش بره یا کشور رو نابود میکنند، یا کشور رو بسیار قدرتمند میکنند
قطعا اگر به همین روند پیش بریم روبه نابودی خواهیم رفت.
فقط رفراندومه که مردومه میتونه از این وضعیت نجات بده!
-
همه اینا به کنار, خداییش یاد دلار 900 و 1000 تومانی بخیر
دلار 1000 تومانی شد 2500 تومان گفتیم بیچاره شدیم, اون زمان حقوق اداره کار حدود 600 تا 700 بود
الان دلار شده 13.500 تومان, یعنی 13.5 برابر شده اما حقوق ها از اون زمان تا حالا حتی دو برابر هم نشده هنوز
-
باید درآمدتون با دلار باشه که بتوانید ادامه بدید، البته من خودم هیچوقت داخل کارهای خرید و فروش سرور و سایت و هاست و این چیزا نبودم و نخواهم رفت چون در اینطور کارها اگر بخوای کیفیت خوب ارائه بدی باید به دلار بخری به ریال بفروشی و میشه ضرر، در کل روی کار ما تاثیری نذاشته چون همونقدری که دلار میدیم چند برابرش رو پس میگیریم، شما هم به همین فکر باشید و راه های تازه رو امتحان کنید. 1 ماه پیش و 1 سال پیش و 10 سال پیش خیلی وقته گذشته و دیگه نباید بهش فکر کرد. اگر امروزت بخواد مثل دیروزت باشه کلا باید تعطیلش کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr-Pro
سلام . عزیز تا قبل از عید روی سرورهای ایران بودند به قدری افتضاح بود که درآمدم به صفر رسیده بود . داون تایم زیاد ، تایم اوت های اسکریپت هایی که دیتا رو از سرورهای خارج میگرفتن و کلی دردسر دیگه . خیر ندیدم از ایران که بردم خارج . الان اوضاع بهتر شده مگه ؟ یه وی پی اس آسیاتک دارم هر موقع شبکشون اتک میخوره سریع ایران اکسس میکنن ! یه بارم ایران اکسس کنن کل سایت ما که از فیدهای خارجی استفاده میکنه میخوابه !
والله ما 2 سال روی افرانت هستیم اگه بگم یک دقیقه هم قطعی نداشتیم قبول کن از من همچنین من اصلا تا حالا از اسیاتک یا جای دیگه سرویس نداشتم این 2 ماه رو رفتیم از پارس گرفتیم که اون هم بدرد نمیخوره فقط افرانت خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlienX
باید درآمدتون با دلار باشه که بتوانید ادامه بدید، البته من خودم هیچوقت داخل کارهای خرید و فروش سرور و سایت و هاست و این چیزا نبودم و نخواهم رفت چون در اینطور کارها اگر بخوای کیفیت خوب ارائه بدی باید به دلار بخری به ریال بفروشی و میشه ضرر، در کل روی کار ما تاثیری نذاشته چون همونقدری که دلار میدیم چند برابرش رو پس میگیریم، شما هم به همین فکر باشید و راه های تازه رو امتحان کنید. 1 ماه پیش و 1 سال پیش و 10 سال پیش خیلی وقته گذشته و دیگه نباید بهش فکر کرد. اگر امروزت بخواد مثل دیروزت باشه کلا باید تعطیلش کرد.
باور کنید خیلی وقت هست دنبال درآمد خارجی هستم ولی متاسفانه راه کارهای دریافت وجه بین المللی برای ایرانیان جوابگو نیست . یه مدت با پی پال صد دلار کار کردم بعدش اکانت لیمیت شد هنوز که هنوزه اون صد دلار رو نتونستم بگیرم ! پرداخت های ویزا و ... که آرزو هست . یعنی مسئولین ما رو با خاک یکسان کردن نه در داخل کشور ارزشی برای ما قائل هستند نه در خارج از کشور !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr-Pro
باور کنید خیلی وقت هست دنبال درآمد خارجی هستم ولی متاسفانه راه کارهای دریافت وجه بین المللی برای ایرانیان جوابگو نیست . یه مدت با پی پال صد دلار کار کردم بعدش اکانت لیمیت شد هنوز که هنوزه اون صد دلار رو نتونستم بگیرم ! پرداخت های ویزا و ... که آرزو هست . یعنی مسئولین ما رو با خاک یکسان کردن نه در داخل کشور ارزشی برای ما قائل هستند نه در خارج از کشور !
ببین دوست من، چرا میری دنبال راهی که بقیه رفتن یا دارن میرن؟ فکر نمیکنم اونقدر سخت باشه که یک راه جدید رو پیدا کرد، الان همین کاری رو که خودم دارم انجام میدم میشه خیلی راحت اینجا توضیح داد و قول میدم هر کسی که میاد اینجا مطلب رو میخونه از فردا میره میشینه همین کار رو انجام میده بدون اینکه حتی تغییری داخلش بده، میدونی چرا؟ چون ما همیشه عادت داریم کارهای بقیه رو کپی کنیم ولی هیچوقت دنبال این نرفتیم که خودمون یه چیزیو به وجود بیاریم واسه همینم هست به جایی نمیرسیم، اینطوری هم اونا کار رو خراب میکنن هم اینکه دیگه نمیذارن من ادامه بدم و کار منو هم خراب میکنن، اگر نگاه کنیم امکانات دور و بر ما زیاد هست، بعضی وقتها با خودم میگم کاش میتونستم سرور کانفیگ کنم و خودم واسه خودم سرور داشته باشم نه اینکه برم بفروشم بلکه خیلی کارهای دیگه ازش بکشم بیرون، مگه سرور فقط برای فروش و سایت بالا آوردن و استخراج بیت کوین و کارهای این شکلی هستش؟ نه خیلی کارها میشه کرد که قول میدم هیچ سرور فروشی اینجا حتی بهش فکر هم نکرده، این یک نمونه بود که مثال زدم، خیلی کارهای دیگه با استفاده از امکانات دورمون میشه کرد، کافیه فکر کنیم که نمیکنیم
-
با این نرخ دلار خیلی از هاستینگ ها جمع کردند رفتند کسی نمونده
-
متاسفانه تنها راهکاری که جوابگو هست و دوستان هم اشاره داشتن ، درآمد ارزی هست که به هر دلیل دوستان نتونستن نگاهی به اون داشته باشن.فراموش نکنید که ایرانی های زیادی هستن که در خارج از کشور به دلیل عدم آشنایی به مسائل فنی ، سرویس هاشون رو از داخل ایران تهیه میکنن چون پشتیبانی فارسی دارن
من کاربرهایی از عمان،الجزاير،بوسنی،فنلاند و آمریکا دارم که از حدود ده سال پیش به اینور دریافت ها رو با تومان شروع و بعد بصورت اسکناس و واریز ارزی ارائه دادم .شاید مبالغ پرداختی شون خیلی بالا نبوده ولی حسن ش اینه هزینه ها رو با این وضعیت پوشش میده
چند تا از دوستانم هم که موازی سایت های ایرانی که داشتن سایتی کاملا خارجی راه اندازی کردن و مشتری های خارجی دارن.مشتری خارجی وقتی ببینه بابت پرداخت مالیات اتحادیه اروپا رو نمیده رغبت میکنه خرید کنه .دامنه و سرور و ... میگیره
در مجموع عرایض شما کاملا درسته و تحمل این وضع فقط گوشه ای از هزینه ها رو میگیره هدف ما کسب درامد مناسب از این حیطه فنی بود نه ضرر و سر به سر شدن هزینه ها
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arna
متاسفانه تنها راهکاری که جوابگو هست و دوستان هم اشاره داشتن ، درآمد ارزی هست که به هر دلیل دوستان نتونستن نگاهی به اون داشته باشن.فراموش نکنید که ایرانی های زیادی هستن که در خارج از کشور به دلیل عدم آشنایی به مسائل فنی ، سرویس هاشون رو از داخل ایران تهیه میکنن چون پشتیبانی فارسی دارن
من کاربرهایی از عمان،الجزاير،بوسنی،فنلاند و آمریکا دارم که از حدود ده سال پیش به اینور دریافت ها رو با تومان شروع و بعد بصورت اسکناس و واریز ارزی ارائه دادم .شاید مبالغ پرداختی شون خیلی بالا نبوده ولی حسن ش اینه هزینه ها رو با این وضعیت پوشش میده
چند تا از دوستانم هم که موازی سایت های ایرانی که داشتن سایتی کاملا خارجی راه اندازی کردن و مشتری های خارجی دارن.مشتری خارجی وقتی ببینه بابت پرداخت مالیات اتحادیه اروپا رو نمیده رغبت میکنه خرید کنه .دامنه و سرور و ... میگیره
در مجموع عرایض شما کاملا درسته و تحمل این وضع فقط گوشه ای از هزینه ها رو میگیره هدف ما کسب درامد مناسب از این حیطه فنی بود نه ضرر و سر به سر شدن هزینه ها
عزیز دل اگر بنده درگاه مستر ویزا پیپال داشتم و اطمینان داشتم لیمیت نمیشه و به اسم خودم بود ( برای اینکه پول بی پدر و مادره و نمیشه به فامیلم اطمینان کرد ) درآمد میلیون دلاری در ماه ایجاد میکردم برای خودم . خداروشکر که نه اینجا جامونه نه اونجا رامون میدن
مشکل اینه
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatanmusic
همان کاری که از دلار ۳۷۰۰ - ۳۸۰۰ یه دفعه شد ۱۰.۰۰۰ تومان
تا زمانی که با بالا رفتن نرخ ارز فقط تاپیک بزنیم و کامنت بزاریم و بپرسیم چه کنیم چه نکنیم بالاتر از این هم خواهد رفت
حتی الامکان دوستان تو این شرایط برای کسانی که لوکیشن براشون مهم نیست بهتره از سرور های داخلی استفاده کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سرورهای داخلی فاجعن اون سایتا معروف هم پورتشون بالاس که اونطوری لود میشن اوناهم دغدغه هزینه ندارن چون اسپانسر دارن انتقال به ایران یعنی فاجعه باید فقط به نیم چه بازدید کشوری چشم دوخت اونم باید در نظر گرفت به زودی قدرت خرید اینترنت هم ملت نخواهند داشت پس عملا بازدید به فنا میره اوضاع بدی شده خیلیا جمع کردن رفتن فعلا سمت اینستاگرام یا یوتیوب=((
بفکر سایت زدن باید واسه عربا باشیم خوبیش اینه 1 فیل تر خبری نیست 2 لاقل درامدشون بهتره ایران دیگه اصلا ارزش نداره وقتی ملت بی غیرت شدن مطمعن باش دلار تا صد هزارتومانم میره بالا همین الا باید فکر کنی یا کار واسه عربا یا اروپاییا یا هم کلا قیدشو زدن !
موندن تو بازار ایران فقط ضرره مگه یکی پیدا شه سرویس به خارجیا بده و به هم وطناش ارزون که بازارو به دست بگیره اونم از ایرانی جماعت بعیده بهتون بر نخوره ما ایرانیا فقط به فکر جیب خودمونیم و اه و ناله کردن.
خدا به کسایی که زندگیشون فقط با 45 تومن می گذره صبر بده تو این گرونی با 45 تومن یارانه چی میدن اخه کاش ملت بلند شن و بفهمن دشمن همین گوشه بقلشونه نه امریکا و... انگل زاده ها رو می بینن بعد فالو ... ایرانیا کلا 90 درصد الا مغزشون شده یا موتاده ریگی یا هم حشری شربی ملت ایران باعث بانیه این فلاکتان بخصوص اونایی که انقلاب کردن :-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
14 شد
اقا جدی به فاصله این پست با پسته قبلیم 500 اومد روش :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
14 شد
میره بالا عزیز اولا ملت صف بستن به خرید دوما دولت خوشش میاد ضرر نمی کنه داره دلار چاپ میکنه به جا فروشه نفت اینطوری نقدینگی جبران و میده انگل زاده هاشون بخورن و پز به ملت بدن.
کاش شرفه ملت تورکیه را داشتیم ....
-
یه سرور مجازی داشتم 30 میزدم هر ماه براش ، الان دیدم شده 65 تومن ، بنده خدا سرویس دهنده هم حق داره ولی من دیگه تمدید نمیکنم :-
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
چه تراژدی ترسناکی !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
وای بر ما . دلارررر 1000 تومنی که به عمرمون قد میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nomix
چه تراژدی ترسناکی !
بله 7 سال دیگه هم به قیمت امروز دلار میخندیم که چقدر ارزون بوده
-
دلار چیه! مرج بر آمریکا و ایسراییل. مهم اینه که حماسه ملی رو این ده شب محرم نشون بدیم تا مشت محکمی باشه به دهن جهانیان! حالا فرمانده سپاه تو ویلاش ببر نگهداری میکنه ربطی به تحریم ها نداره و نشون از مقاومت است!
-
حال ایران خوب نیست! به قلم م.م.س
چه کنیم که دل خون شده! بازهم خبر! روزنامه و مجله و وب سایتها همه فریاد سقوط اقتصاد و افزایش بی رویه نرخ ارز و طلا سر میدهند، چه بر سر ایرانمان آمده ؟ امروز تیتر اکثر خبرگزاری های بی طرف این بود ( آهای ی ی ی دلار در ایران از مرز 13000 تومان گذشت ) ! وای بر ما! وای بر ما! که به نقطه ایی رسیدیم که 13000 هزار تومان یا دردناکتر 130000 ریال ایران تازه میشود 1 آمریکا، همان که جهانخوار و ظالم است، یادمان نرفته که در کتابها و آموزشهای کودکیمان میگفتند، حق ماندني و ظلم رفتنی است، خب دیگر ماندنی امروز باید 130000 هزار قدم بردارد تا بشود 1 قدم ظالم ! یادش بخیر بادکنک های بنفش در مقابل بادکنکهای سبز، کوچک و بزرگ در دست داشتند و صدای بوق ممتد ماشینها نشان از امیدی جدید میداد، امیدی به رنگ بنفش برای مردمی خسته از تهدید و تحریم و مشکلات فراوان! بطور اتفاقی صفحات وب را مرور میکردم که در
وب سایتی که در زمینه خدمات مجازی فعالیت دارد با این صفحه مواجه شدم ( موضوع:
با دلار 13500 چه کنیم ؟ ( درخواست راهنمایی ) خیلی سخت است که یک فعال اقتصادی نداند که تکلیفش با این بازار ملتهب و پر تنش چیست؟!
واقعا با دلار 13500 تومانی چه کنیم؟
نه ! ببخشید همین الان که متن را مینویسم شد 14000 هزار تومان !!!
فرمانده ی عصبانی در مصاحبه میگفت حمله میکنیم، درب تمام صرافی ها را میبندیم دلار قیمتش 4200 تومان است! صحبت 5 یا 4 سال قبل نیست! صحبت 1 تا 2 ماه پیش است، چند فرد بیچاره اسیر شدند و به عنوان اخلالگر در نظم بازار روانه زندان ، فرمانده با آرامش در مصاحبه جدید گفت، تمام م م، دیگر مردم نگران نباشند چند عنصر نامطلوب را شناسایی و دستگیر کردیم قیمت همان که گفتم 4200 تومان ( نرخ رسمی جهانگیری ) همه شاد و خوشحال ضمن باور این موضوع در انتظار کاهش قیمت بودند، آخر مگر نمیدانی همین عنصرهای نامطلوب پراید را کرده بودند 32 میلیون!!! حقشان بود باید همینطور میشد!!! یک روز گذشت دو روز گذشت ... سه روز گذشت !!! پراید 33 میلیون !!!!! مگر شرکت سایپا خبر ندارد ؟؟؟ عنصرهای نامطلوب را گرفتند و بردند و کشتند!!! بازهم منتظر و بازهم پراید 35 میلیون !!! مردم فکر کردند مدیر سایپا خوابش برده یا دیوانه شده ! شایدم تصمیم گرفته عنصر نامطلوب باشد، عیبی ندارد همه زندگی که پراید نیست میرویم سراغ طلا! بیشتر مغازه های طلا فروشی یک تکه کاغذ چسباندند روی درب ورودی ! خرید و فروش نداریم ! یعنی چه ؟!مگر میشود پس دارید چکار میکنید ؟ شماهم دیوانه شدید، بازهم عیبی ندارد همه چیز که طلا و پراید نمیشود، اینها هم بزودی گیر فرمانده افتاده و درست میشوند! منظورم پراید و طلاست...
بگذریم، زلزله آمده یعنی آمده بود اما الآن رسیده به بازار، میدانم حوصله صحبتهای طولانی ندارید و فقط به فکر آواربرداری از وضعیت اقتصادی زندگی هستید!!!
صبح که سر کار آمدم دیدم همکار خانومم که تقریباً 2 سال میشود ازدواج کرده با ماشین حساب دولتی روی میزش حساب و کتاب میکند و میخندد! برایم سوال بود چرا بعد از فشار دادن دکمه = میخندد ، نزدیک میزش رفتم و پرسیدم خانوم (م) ماجرا چیست ، با خوشحالی گفت من روز خواستگاری مهریه ام 220 سکه تمام بهار بود و مهریه خواهر شوهرم در سال 1390 یک میلیارد تومان وجه نقد!!! برابر شدیم آقای (س) و بازهم میخندد، در میان خنده هایش جمله ایی گفت که تمام معادلات زندگیم را برهم زد! ( آقای (س) میدانی! اگر همین امروز مهریه ام را بگذارم اجرا حدود یک میلیارد تومان میشود، میترسم سکه قیمتش بیاید پایین کاش بهانه ای بشود تا نرخ بالاست مهریه را اجرا بگذارم !!!)
باور نمیکردم این جمله از خانومی که در سمت مدیر بخش روابط عمومی با تحصیلات کارشناسی ارشد از دانشگاهی معتبر است، شنیده شود! مگر چه شده ؟! زلزله آمده؟ آری زلزله آمده هم در بازار هم در افکار
ادامه دارد ...
لینک منبع
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sazsaz
شد 14300
بیخیال تا صد هزار بالا خواهد رفت خوده دولت داره میکنه یه عده ملتم حمایت وگرنه تقاضا نباشه مگه میشه ...شکر سایتوو..ندارم که الا تو استرس باشم همون تو استارت اول گرونی بستم رفت
-
نقل قول:
بیخیال تا صد هزار بالا خواهد رفت خوده دولت داره میکنه یه عده ملتم حمایت وگرنه تقاضا نباشه مگه میشه
دقیقا
چیزی جزء این نمیتونه باشه
-
خوب شد صبح فاکتور 1,350,000 تومانی رو پرداخت کردم وگرنه الان که ظهره باید 1,450,000 تومان پرداخت میکردم . فاجعه ای که در این جمله نهفته شده رو دقت کنید !
-
-
http://uupload.ir/files/zeg4_screen_...t_15.14.20.png
الان اکثر رسانه ها در برابر این افزایش قیمت سکوت کردند. به همه قول میدم فردا یا پس فردا تیتر اول همه رسانه ها یه چیزی شبیه به این جمله میشه "تب افزایش دلار فروکش کرد" یا "دلار 100 تومان ارزان شد"
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
من که اخبارو دیگه از اینجا دنبال میکنم
https://www.instagram.com/amadnews.official/
-
تا آبان ماه بالاترم میره.
-
ما دیگه نمیدونیم چیکار کنیم ، سر ماه قیمت را بالا میبریم همه کاربرا تمدید میکنن بعد موقع تمدید سرور میرسه 5 هزار تومان راحت گرون میشه !!!