پاسخ : تلگرام ف ی ل ت ر شده؟
ظاهرا بگیر نگیر داره پیامک تیک میخوره ارسال شده ولی نمیره ...
برا من رو کانکت می موند مجبور شدم با و ی پ ی ان وصل شدم !
اشالله که ***** بشه ! وضع هرچی بدتر همون قدر بهتر
خ ی ر ت ل گ ر ا م ف ی ل ت ر ن ی س ت !
خیالت تخت اینا سایتارو می بندن ولی تلگرام عمرا :51:موندم قوانین مجرمانه چیه پس که شامله تلگرام اینیستاگرام نمیشه:62:
یه سایتی مثله تاینیو رو زدن ترکوندن سایتی که میشد حمایت شه و .... حمایت نمی کنن که هیچ بدترم میزنن سرت جدیدن تریاکم یارانه ای میدن فقط تنبل پروری یا موتاد کردن ملتو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
خیالت تخت اینا سایتارو می بندن ولی تلگرام عمرا :51:موندم قوانین مجرمانه چیه پس که شامله تلگرام اینیستاگرام نمیشه:62:
یه سایتی مثله تاینیو رو زدن ترکوندن سایتی که میشد حمایت شه و .... حمایت نمی کنن که هیچ بدترم میزنن سرت جدیدن تریاکم یارانه ای میدن فقط تنبل پروری یا موتاد کردن ملتو
دوست گرامی سر و صدای ***** تلگرام به راه افتاده در خبرگزاری ها و خود مصادیق محتوای مجرمانه گفتن ***** میشه
اما در حال حاظر ***** نشده اما به زودی زود ***** میکنن
موفق باشید
قرار هست فعلا خبری نیست
به زودی ...
پس چرا بدون و ی پی ان روی کانکتینگ میره و نمی تونم به تلگرام وصل بشم ؟ به محض روشن کردن و ی پی ان وصل میشه ؟ همین امروز هم این مشکل بوجود اومده و قبلش موردی نبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ILYA20
دوست گرامی سر و صدای ***** تلگرام به راه افتاده در خبرگزاری ها و خود مصادیق محتوای مجرمانه گفتن ***** میشه
اما در حال حاظر ***** نشده اما به زودی زود ***** میکنن
موفق باشید
جلساتو میگی؟بهونه بخاطر سکه ها عیده بابا خبری از فی لتر نیست بعدم رسانه ای میکنن که بگن مثلا دارن کاری میکنن (:|