-
2 فایل پیوست
۳۰٪ تخفیف فروش سرور مجازی با قابلیت نصب خودکار سیستم عامل و تحویل آنی - شرکت داده توسعه ستیا
شرکت داده توسعه ستیا با شماره ثبت ۲۲۴۹ و شناسه ملی ۱۴۰۰۷۰۲۸۰۰۸ اولین شرکت ارائه دهنده سامانه خودکار مدیریت مجازی ساز VMware ESXI با بیش از 6 سال تجربه در ارائه خدمات.
نمایی از سامانه اختصاصی نصب خودکار سیستم عامل
فایل پیوست 37632فایل پیوست 37633
مشخصات سرور های اصلی پایا کلاود
Server 1
Intel® Xeon® Processor E5-1620v2
(10M Cache, 3.70 GHz)
128GB DDR3 ECC/REG Memory of RAM
2x2TB SATA 3 Hard Disk
Supermicro Board and Chassis
Server 2
Intel® Xeon® Processor E5-1620v2
(10M Cache, 3.70 GHz)
128GB DDR3 ECC/REG Memory of RAM
2x500GB SSD Drive
Server 3
Dual Intel® Xeon® Processor L5520
(16M Cache, 2.26 GHz, 5.86 GT/s Intel® QPI)
32GB DDR3 ECC/REG Memory of RAM
2x1000GB SATA 3 Hard Disk
لوکیشن های موجود: آمریکا و فرانسه
پلان ویژه
512 مگابایت رم اختصاصی
1 هسته Cpu فیزیکی
پهنای باند نامحدود
فضا 20 گیگابایت SSD و یا 100 گیگابایت SATA
1 گیگابیت پورت
ماهیانه 21 هزار تومان
تخفیف ماه اول: 14 هزار تومان
کد تخفیف: VWOJ1J3U41
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...86-order-1-png
پلان اول
1024 مگابایت رم اختصاصی
1 هسته Cpu فیزیکی
پهنای باند نامحدود
1 گیگابیت پورت
ماهیانه 35 هزار تومان
تخفیف ماه اول: 24 هزار تومان
پلان دوم
2048 مگابایت رم اختصاصی
1 هسته Cpu فیزیکی
پهنای باند نامحدود
1 گیگابیت پورت
ماهیانه 49 هزار تومان
تخفیف ماه اول: 34 هزار تومان
پلان سوم
4096 مگابایت رم اختصاصی
2 هسته Cpu فیزیکی
پهنای باند نامحدود
فضا 60 گیگابایت SSD و یا 100 گیگابایت SATA
1 گیگابیت پورت
ماهیانه 100 هزار تومان
تخفیف ماه اول: 70 هزار تومان
پلان چهارم
8192 مگابایت رم اختصاصی
4 هسته Cpu فیزیکی
پهنای باند نامحدود
فضا 80 گیگابایت SSD و یا 500 گیگابایت SATA
1 گیگابیت پورت
ماهیانه 135 هزار تومان
تخفیف ماه اول: 94 هزار تومان
Phone Number: 013 4234 6084
1- نماد اعتماد الکترونیک
2- تحویل آنی سرویس پس از پرداخت.
3- قیمت ثابت و تضمین عدم افزایش نرخ در صورت تمدید متوالی دوره .
4- اعتبار گارانتی بازگشت وجه در تمام دوره سرویس دهی بدون نیاز به دلیل موجه .
5- در صورت داشتن قطعی، به ازای هر 12 ساعت، 72 ساعت به سر رسید سرویس کاربر اضافه خواهد شد.
6- ارائه پنل مدیریت کامل سرور مجازی AutoVM با قابلیت نصب خودکار سیستم عامل ویندوز/لینوکس در کمتر از چند ثانیه.
7- در صورت داشتن تاخیری بیش از 8 ساعت کاری در پاسخ دهی به تیکت، به ازای هر ساعت دیرکرد، 5٪ از مبلغ تمدید دوره آتی سرویس برای کاربر کسر خواهد شد.
امکانات پنل شامل:
راه اندازی خودکار و نصب سیستم عامل های ویندوز 2003، 2008، 2012 و همچنین توزیع های سنتوس، اوبونتو، دبیان
امکان مانیتورینگ مصرف پهنای باند
کانفیگ خودکار شبکه سرور ماشین
-
پاسخ : ۳۰٪ تخفیف فروش سرور مجازی با قابلیت نصب خودکار سیستم عامل و تحویل آنی - شرکت داده توسعه ستیا
-
پاسخ : ۳۰٪ تخفیف فروش سرور مجازی با قابلیت نصب خودکار سیستم عامل و تحویل آنی - شرکت داده توسعه ستیا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbassironi
تخفیف ماه اول هست فقط؟
با سلام
تخفیف برای دوره اول می باشد.
موفق باشید
-
سلام من بزرگوار الان بنده سرور خریدم اما گویا دیگه در بخش فروش سرور مجازی فعالیت نمیکنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadco
سلام من بزرگوار الان بنده سرور خریدم اما گویا دیگه در بخش فروش سرور مجازی فعالیت نمیکنید ؟
با سلام
خیر قربان بخش فروش سرور مجازی نیز فعال می باشد و تمامی مراحل راه اندازی نیز به صورت اتوماسیون کامل انجام میگیرد.
موفق باشید
-
اها که اینطور ، این سیستم اوتوماسیونتون فوقالعاده ست ، دمتون گرم
-
با سلام
متأسفانه به دلیل افزایش شدید نرخ ارز، به ناچار کد تخفیف به ١۵٪ کاهش داده شد.
-
با سلام
جهت اطلاع بیشتر از امکانات سامانه AutoVM لطفا به دموی سامانه در لینک زیر مراجعه فرمایید.
https://demo.autovm.net
موفق باشید
-
برای تمدید تخفیف نمی دین؟
-
سیستم عامل قابل تغییر هم هست طی دوره ی مثلا 1 ماهه؟ به صورت اتوماتیک؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaix
سیستم عامل قابل تغییر هم هست طی دوره ی مثلا 1 ماهه؟ به صورت اتوماتیک؟
با سلام
پنل نصب خودکار سیستم عامل به شما ارائه میشود که میتوانید هر زمان به صورت خودکار سیستم عامل خود را به تعداد نامحدود تغییر دهید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimami
برای تمدید تخفیف نمی دین؟
متاسفانه خیر قربان
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
program33r
از کجا میشه سفارش داد؟
با سلام
لینک سفارش خدمت شما
موفق باشید
-
با سلام
کاربران گرانقدر، میتوانید از 15 درصد تخفیف در سفارش سرویس آمریکا با کد تخفیف ym7cm13yp2 استفاده فرمایید.
موق باشید
-
سلام
من یه چند وقتیه یه سرویس 6 ماهه گرفتم از شما ولی تقریبا چند وقت یکبار نمیشه وصل بشی به سرور
سرور در حال ران هست ولی موقغ ریموت گرفتن ارور میده.
نمی دونم مشکل دی ان اس هست چی هست؟
تیکت هم زدم میگه درسته من می تونم وصل شم ولی نمی دونم من چرا نمی تونم وصل بشم
-
سلام من برا انتقال بک اپ سایتم 5 روزه نیاز دارم از سرویس پلن دو چقدر هزینه میگیرید
قیمت خوصی بفرستید ممنون
-
سرور های یک روزه همون موقع تحویل میدید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimami
سلام
من یه چند وقتیه یه سرویس 6 ماهه گرفتم از شما ولی تقریبا چند وقت یکبار نمیشه وصل بشی به سرور
سرور در حال ران هست ولی موقغ ریموت گرفتن ارور میده.
نمی دونم مشکل دی ان اس هست چی هست؟
تیکت هم زدم میگه درسته من می تونم وصل شم ولی نمی دونم من چرا نمی تونم وصل بشم
با سلام
متاسفانه در فروم قادر به پشتیبانی شما نمی باشیم، لطفا از داخل وب سایت پیگیر باشید قربان.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezapfcj
سلام من برا انتقال بک اپ سایتم 5 روزه نیاز دارم از سرویس پلن دو چقدر هزینه میگیرید
قیمت خوصی بفرستید ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rhodes
سرور های یک روزه همون موقع تحویل میدید ؟
در حال حاضر سرویس روزانه ارائه نمیگردد.
موفق باشید
-
درود
میکروتیک ورژن 6 هم دارید در لیست سیستم های عامل خودتون؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dark_World
درود
میکروتیک ورژن 6 هم دارید در لیست سیستم های عامل خودتون؟
با سلام
بله قربان
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
با سلام
بله قربان
موفق باشید
فقط چند مورد دیگه
روی چه پلن میشه هم میکروتیک و هم ویندوز سرور داشت؟ منظورم اینه میکروتیک با رم 128 هم قابل راه اندازی هست اما برای ویندوز فکر میکنم 1 گیگ حداقل نیاز باشه!
بعد اینکه میزان پینگ سرور فرانسه اس اس دی در حد چند میلی ثانیه تقریبا؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dark_World
فقط چند مورد دیگه
روی چه پلن میشه هم میکروتیک و هم ویندوز سرور داشت؟ منظورم اینه میکروتیک با رم 128 هم قابل راه اندازی هست اما برای ویندوز فکر میکنم 1 گیگ حداقل نیاز باشه!
بعد اینکه میزان پینگ سرور فرانسه اس اس دی در حد چند میلی ثانیه تقریبا؟
با سلام
میتوانید دو سرویس 512 خریداری بفرمایید که هم برای میکروتیک و هم برای ویندوز مناسب می باشد، البته ما سرویس پایین تر از ۵۱۲ مگابایت رم ارائه نمیکنیم.
بستگی به ویندوزی که نصب میکنید دارد، اما برای ویندوز سرور ۲۰۰۳ نسخه ۳۲ بیتی ۵۱۲ یا ۱ گیگابایت رم پیشنهاد میشود.
برای ما تقریبا ۱۲۰ ثانیه می باشد اما متغیر است، میتوانید گتوی 151.80.98.254 را پینگ بگیرید.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
با سلام
میتوانید دو سرویس 512 خریداری بفرمایید که هم برای میکروتیک و هم برای ویندوز مناسب می باشد، البته ما سرویس پایین تر از ۵۱۲ مگابایت رم ارائه نمیکنیم.
بستگی به ویندوزی که نصب میکنید دارد، اما برای ویندوز سرور ۲۰۰۳ نسخه ۳۲ بیتی ۵۱۲ یا ۱ گیگابایت رم پیشنهاد میشود.
برای ما تقریبا ۱۲۰ ثانیه می باشد اما متغیر است، میتوانید گتوی 151.80.98.254 را پینگ بگیرید.
موفق باشید
پینگ خوبی داشت، فقط زحمتتون آیدی تلگرام دارید بدید؟
چونکه یه مطلبی هست میخوام بگم و ازتون بپرسم اینجا نمیشه گفت و خصوصی هم چون تعداد پیام های ارسالی انجمنم کم هست امکان ارسال ندارم متاسفانه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dark_World
پینگ خوبی داشت، فقط زحمتتون آیدی تلگرام دارید بدید؟
چونکه یه مطلبی هست میخوام بگم و ازتون بپرسم اینجا نمیشه گفت و خصوصی هم چون تعداد پیام های ارسالی انجمنم کم هست امکان ارسال ندارم متاسفانه.
با سلام
متاسفانه در تلگرام ما فعالیتی نداریم قربان، لطفا از بخش ارسال تیکت وبسایت در ارتباط باشید.
موفق باشید
-
کد تخفیف ماه اول غیر فعال شده؟ امکان ارائه تخفیف ماه اول وجود داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
کد تخفیف ماه اول غیر فعال شده؟ امکان ارائه تخفیف ماه اول وجود داره؟
کد تخفیف ماه اول چی شد پس؟
-
حداقل قیمتهای تاپیک رو به روز کن مردم رو سرگردان نکن
اینجا زدی 35 تومن بعد میری داخل سایت میزنه 110 هزار تومن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashiat
حداقل قیمتهای تاپیک رو به روز کن مردم رو سرگردان نکن
اینجا زدی 35 تومن بعد میری داخل سایت میزنه 110 هزار تومن
با سلام
تاپیک قدیمی می باشد.
موفق باشید
-
سلام. من میخوام پیامتون بدم ولی چون تازه عضو شدم نمیتونم. راه ارتباطی انلاین دارید؟ آیدی تلگرام هم بدید خوبه. تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zia2017
سلام. من میخوام پیامتون بدم ولی چون تازه عضو شدم نمیتونم. راه ارتباطی انلاین دارید؟ آیدی تلگرام هم بدید خوبه. تشکر
با سلام
متاسفانه در تلگرام فعالیتی نداریم، لطفا از طریق تیکت در داخل وب سایت ارتباط برقرار نمایید.