پاسخ : مشکل با دیتابیس وردپرس
پاسخ : مشکل با دیتابیس وردپرس
من سوالی پرسیدم :( سوال رو با سوال جواب نمیدن دوست عزیز:) بله نوعی ربات جستوجو گر هستش که صفحات زیادی رو ایندکس کرده هست و میشود یک نوع موتور جستوجو گر ایجادش کرد البته کدی که این کار را میکند استفاده ی زیادی ندارد ، همه ی فشار روی دیتابیس هستش ،
من مطلبی تو وب سایت های حاوی متن زیر بود
Unlocking big data with Hadoop + MySQL
میخواستم بدونم کسی در این باره اطلاع داره یا بلده کانفینگ کنه
خواهشا اگر کسی در این باره اطلاع دارد با بنده همکاری کند تشکر.
پاسخ : تغییر دیتابیس وردپرس
با سلام
از postgresql بجای MYSQL باید استفاده کنید.
postgresql از پایگاه داده رابطه ای و NOSQL پشتیبانی میکنه و جایگزین عالی بجای MYSQL میباشد.
سلام
چنین چیزی صحت نداره سایت هایی هستند که با مای اسکیول بالای چند ترابایت! هم دارند به راحتی کار می کنن. شما می بایست منابع سخت افزاری خودتون رو ارتقاء بدین نه اینکه دیتابیس رو تغییر بدین. و چک کنید دلیل فشار به سی پی یو به چه دلایلی هست؟ می تونه اسکریپت های غیر استاندارد در کوئری هاتون استفاده کردید و ...
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryad1374
ما اس کیو ال برای داده ها بزرگ کارایی ندارد مثلا دیتابیس حدودا بیست تا سی گیگ را نمیتواند تحمل کند و فشار زیادی را به سرور و سی پی یو وارد میکند و پردازش به سختی میکند
نمی دونم چه اصراری بر این امر دارید.
چندین بار هست تاپیک ها تون با این محتوا رو می خونم و هر سری هم مدعی همین موضوع می شید (حتی یادم هست یکی از دوستان پرسیده بودن که آیا ربات در سایت دارید، که جبهه گرفتین و گفتین سوال رو با سوال جواب نمی دن!). بزرگ شید لطفا. ساختار فضای وب با فضای واقعی تفاوت داره.
اما سندی برای این حرف تون پیدا نکردم. اگر دارید لااقل ارائه بدید.
مثال می زنم. از ده سایت برتر دنیا، شش تای اون ها از MySQL استفاده می کنند (منبع: ویکیپدیا)
اگر ویکیپدیا رو معتبر ندونیم:
اکثر سی ام اس ها و اسکریپت های مطرح دنیا از ساختار دیتابیس MySQL استفاده می کنند: جوملا، دروپال، وردپرس، ویبولتین، آی پی اس، زن فورو، ولب لب، ... .
کانفیگ بد سرور یا اسکریپت خودتون رو گردن MySQL نندازید. ببینید عیب کار شما کجاست.
اگر MySQL طاقت نداشت مطمئن باشید فیس بوک و توئیتر هرگز ازش استفاده نمی کردند.
صرفا جهت اطلاع مطالب رو بازگو کردم.
موید و پیروز باشید