-
نرخ ارز سر به فلک کشید
دوستان فک کنم دیگه باید هممون اعلام بر شکستگی حساب کنیم !
پ.ن : مسئولیت کامنت های زیر این پست با استارتر نمی باشد .
http://s8.picofile.com/file/8317299268/Untitled.png
-
پاسخ : نرخ ارز سر به فلک کشید
بازم خدا رو شکر یکی هواسش بود ، همین االان تماس گرفتم با یکی از همکاران بخاطر همین افزایش نرخ ارز
یوروی 4200 شده 4700 الان شده 5900
هیچ بی پدر مادری هم نیست بگه چرا مردمو دارید بدبخت میکنید ، من فاکتورهام 3 برابر شده ، جواب مشتری رو چی بدم چقدر روی سرورهاشون افزایش قیمت بزنم ، اونا هم یه مبلغی باخودشون ماهانه حساب کردند.
بقران کلافه شدم هرماه بخاطر نرخ این ارز ، صدامونم هیشکی نمیشنوه
-
بله متاسفانه خیلی از همکاران تو این تایم دیگه نمیتونن تحمل کنن و ول می کنن میرن و مشتریانشون اینجا تاپیک میزنن و به اسم کلاهبردار ازشون یاد می کنن !
-
یورو امروز 6300 کم کم داره فروش میره .
گرون شدن ارز اول به کل مردم ضربه جدی وارد میکنه بعدش هم کسانی که مستقیم کارشون با ارز هست رو ضربه فنی میکنه .
آقا سهام عدالت نخواستیم بیخیال شین .
اومدن بنزینو گرونن کنن مردم نزاشتن بارشو انداختن روی ارز !
-
دوستان نگران نباشید اقتصاد مال خره (بلانسبت). به این اعداد و ارقام توجه نکنید مهم سلامتی است که هیچکدوممون نداریم!
پ ن: سهم ما از آفرینش شد قعر جهنم!
-
با سلام
ما قیمت هامون لحظه به لحظه آپدیت میشه
واقعا خسته شدیم انقدر گفتیم که چرا قیمت های قبل با الآن متفاوت است .
شدیدا داریم ضرر میکنیم .
-
تو این قضیه افزایش نرخ هیچکس سود نمیکنه ،نه مشتری،نه مدیران سرور ها،نه صرافی ها نه هیچکس دیگه
همه مردم تحت فشارن
یه مشت اون بالا بالاها سودشوو میبرن b-)
-
سلام به همه
پیشنهاد می کنم قیمت یورو رو 6000 تومن با مشتری هاتون حساب کنید که ضرر نکنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spark3r
سلام به همه
ولی مشتری واقعا کنار نمیاد با این قضیه و تصمیم میگیره کنسل کنه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a1994n1373
مشتری کنسل کنه بره خیلی بهتر از اینه که آدم ضرر کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spark3r
سلام به همه
مشتری بدبخت الا مگه درامد داره از سایتش!؟ ترجیح میده کنسل کنه هاست یا سرورشو بره رو تلگرام مانور بده همه که دارا نیستن الا سایت داشتن دیه بدردنخور شده متاسفانه....
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spark3r
مشتری کنسل کنه بره خیلی بهتر از اینه که آدم ضرر کنه.
اوقت ماهم باید ببندیم کسب و کارو بریم گدایی
-
پایانی بر ارزان فروش ها
کسانی که وی پی اس رم 4 گیگ رو 10 هزارتومان میفروختند خیلی سریع نابود میشند
و این یک سری خوبی ها داره تا در آینده کسی قیمت های بازار رو نابود نکنه
و مشتری هم شاید عاقل بشه و دنبال سرور های ارزون نره !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
پایانی بر ارزان فروش ها
البته به همه فشار میاره
فقط اونها نیستن
-
متاسفانه قیمت ها خیلی بد دارن بالا میرن، انشاله خدا به همه دوستان لطفش رو نشون بده.
تو گروه تلگرام برام یه پیام اومد که اگه ایوب ایران بود و مسابقه صبر و بردباری میذاشتن حتی از مرحله گروهی هم بالا نمی تونست بیاد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a1994n1373
کنسل کنه جایی هست که ارزون تر براش تهیه کنه ؟
مگر اینکه مشتری واقعا مشتری نباشه و بخواد دیگه کار نکنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-pax
البته به همه فشار میاره
فقط اونها نیستن
ما همیشه جلوتر از قیمت ارز به مشتری قیمت میدیم هرچی گرونتر بشه ماهم گرون میکنیم تعارف نداریم با مشتری چون داریم خودمون هزینه میدیم
برای همین زیاد فشار بهمون نمیاد ، کسایی که مفت میفروشند هم وضع خودشون رو خراب کردند هم هاستینگ های دیگه
-
برعکس خیلی خوبه داره گرون میشه.
یه زمانی بود فقط چند شرکت هاستینگ بود و معتبر بودند.
الان هر کسی از خانواده قهر می کنه هاستینگ می زنه.
ایرادی نداره باید شرکت هایی که بازار هاستینگ رو به فنا دادن از بین برن. منظورم کسایی هست که سرور مجازی 4 هزار تومانی فروختند و دامنه 20 هزار تومانی ثبت کردند.
مشتری باید قدر دان کسی باشه که خدمات خوب میده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spark3r
برعکس خیلی خوبه داره گرون میشه.
یه زمانی بود فقط چند شرکت هاستینگ بود و معتبر بودند.
الان هر کسی از خانواده قهر می کنه هاستینگ می زنه.
ایرادی نداره باید شرکت هایی که بازار هاستینگ رو به فنا دادن از بین برن. منظورم کسایی هست که سرور مجازی 4 هزار تومانی فروختند و دامنه 20 هزار تومانی ثبت کردند.
مشتری باید قدر دان کسی باشه که خدمات خوب میده.
هاستینگ باید به بودجه مشتریم توجه داشته باشه وقتی طرف نداشته باشه میره مطمعن باش بازم کسایی پیدا میشن واسه بازار گرمی ارزون بفروشن! وگرنه باس دوره کاسبی هاستینگم تو ایران بوسید گذاشت انحصار میشه هاست دی ال و نت افزار داراها میرن هاست دی ال ندار ها نت افزار!
-
payment24 = 6300 البته نمیدونم چرا این سایت روز به روز داره میرسه به 7 تومان :D
-
بذارید ارزون بفروشن تنهایی کسایی که با ارزون فروختن ضرر می کنن خودشون هستند.
هر چیزی یه قیمتی داره که باید پرداخت بشه. هاست هم همینه. من به شخصه خودم سرور مجازی زیر ماهیانه 300 هزار تومان ندارم (تازه بدون هزینه لایسنس هزینه لایسنس رو جدا می گیرم)
وقتی میام توی این فروم می بینم سرور مجازی ماهیانه 4 هزار تومانه و هاست 10 گیگ ماهی 1500 تومن پس من هیچ موقع نمی تونم کارم رو بزرگ کنم و سرویس بهتر بدم.
ماها خودمون مشتری رو بدعادت کردیم و عادتش دادیم به سرویس های ارزون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
پایانی بر ارزان فروش ها
اونا نابود میشن اما
برا همه مشکل ساز میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spark3r
هر چیزی یه قیمتی داره که باید پرداخت بشه. هاست هم همینه. من به شخصه خودم سرور مجازی زیر ماهیانه 300 هزار تومان ندارم (تازه بدون هزینه لایسنس هزینه لایسنس رو جدا می گیرم)
وقتی میام توی این فروم می بینم سرور مجازی ماهیانه 4 هزار تومانه و هاست 10 گیگ ماهی 1500 تومن پس من هیچ موقع نمی تونم کارم رو بزرگ کنم و سرویس بهتر بدم.
از این مشتری های 300 هزاریتون به ما هم معرفی می کنین لطفا ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spark3r
بت قول میدم دودش به چشه منو تو و خیلیا هم میره مشتری وقتی میبینه تلگرام راحته نه هزینه هاست داره نه سرور نه ترس هک شدن نه ترس ف ی ل تر شدن که هی دامنه بخره و بازدید و رتبه از دست بده میره سمت تلگرام اوقت هم وبه فارس نابود میشه هم هاستترا و سرور فروشا سایتی نباشه مشتری نباشه شرکتتو باید درشو ببندی یا تغییر شغل بدی الا کسی حتی سفارش طراحی سایتم نمیده میگه یه کانال دارم دیگه سایت میخوام چیکا یه ربات فقط برام بساز متصلش کن به درگاه !
-
پ.ن : امیدوارم این تاپیک باعث اخراج شدن ما از انجمن نشه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a1994n1373
گل گفتی ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
بت قول میدم دودش به چشه منو تو و خیلیا هم میره مشتری وقتی میبینه تلگرام راحته نه هزینه هاست داره نه سرور نه ترس هک شدن نه ترس ف ی ل تر شدن که هی دامنه بخره و بازدید و رتبه از دست بده میره سمت تلگرام اوقت هم وبه فارس نابود میشه هم هاستترا و سرور فروشا سایتی نباشه مشتری نباشه شرکتتو باید درشو ببندی یا تغییر شغل بدی الا کسی حتی سفارش طراحی سایتم نمیده میگه یه کانال دارم دیگه سایت میخوام چیکا یه ربات فقط برام بساز متصلش کن به درگاه !
حرفتون بی ثبات و بی اساس میباشد چرا که تلگرام هم نیاز به هاست و یا سرور داره مخصوصا برای برنامه نویس ها موفق و پیروز باشید
دیگه همه فکر کانال و گروه نیستن
همون ربات متصل به درگاه خودش هزینه هاست داره بزرگوار
-
چرا خودتون رو اذیت می کنید که ارز داره می ره بالا , اوضاع اقتصادی اصلا خوب نیست و مجبور هستن با گرانی ارز جبران کنند ( مثل چند سال پیش که دلار 1000 بود و رسید به 3000)
راه حل :
همونطور که در اخبار گفتند برای کشتی نقتکش فقط دعا کنید درست می شه و بعد یک هفته دعا کردن رفت زیر آب و 32 نفر از بهترین های کشور به رحمت خدا رفتند , حالا باید برای ارز هم دعا کنیم که بیاد پایین ( مطمئن باشید می ره بالا )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a1994n1373
احتمالا بچه های بالان . مگر نه شخصی 300 تومن پول پای سرور مجازی نمیده
-
دوستان اینارو بذارید کنار، مهم اینکه #امنیت داریم (:|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viphyip
چرا خودتون رو اذیت می کنید که ارز داره می ره بالا , اوضاع اقتصادی اصلا خوب نیست و مجبور هستن با گرانی ارز جبران کنند ( مثل چند سال پیش که دلار 1000 بود و رسید به 3000)
راه حل :
همونطور که در اخبار گفتند برای کشتی نقتکش فقط دعا کنید درست می شه و بعد یک هفته دعا کردن رفت زیر آب و 32 نفر از بهترین های کشور به رحمت خدا رفتند , حالا باید برای ارز هم دعا کنیم که بیاد پایین ( مطمئن باشید می ره بالا )
داش حرف سیاسی میزنی داستان میشه واسمونا ^_^
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiavaco
حرفتون بی ثبات و بی اساس میباشد چرا که تلگرام هم نیاز به هاست و یا سرور داره مخصوصا برای برنامه نویس ها موفق و پیروز باشید
دیگه همه فکر کانال و گروه نیستن
همون ربات متصل به درگاه خودش هزینه هاست داره بزرگوار
کسیکه که دانشش در حده یه تلگرام پست گذاشتنه به نظرت میاد خودش هاست بخره نه عزیزم امادش هست کافیه یه سرج کنید از ده تومن تا 80 کافیه یه سرج کنید اوقت به ثباتی حرفام می رسید!
اتفاقا الان همه دیگه دارن سایتاشونو میبندن یه نگا به سایتا و فروما کنید فروما که کلا منقرض شدن یه چندتا معروف سرپان سایتا هم با این وضع گرونی تعطیل میکنن میرن رو تلگرام!
میمونه یه عده که واسه اپلود ویدیو فیلم سرور بخرن اونم یه سرور 20 30 تومنی کارشو راه میندازه !
-
جالبه ! بعضیا میان و میگن گرون بشه هاستینگ های نوپا بسته میشن ! اصلا چنین چیزی نیست !
هاستینگ های کوچک سرور مجازی کوچیکی هم دارند که نهایت گرون شدند 10 هزار تومان هست که اصلا فشاری بهشون نمیاد !
گرون شدن اینچنین اتفاقا به بزرگ ها بیشتر ضربه میزنه که سرور های هاستینگشون اختصاصی و قدرتمند و پر هزینه هست نه کسی که یک ...
در کل گرونی ارز اللخصوص یورو نه فقط بخش اینترنت و هاستینگ و ... دچار دگرگونی میکنه بلکه بازار کشور رو !
مثال در طی این چند ماه : با گرونی ارز تمام گوشی های بازار رو شاهد گرونی بودیم ! همه جای دنیا هرچی بیشتر از مدت عرضه یک دستگاه یا گوشی به بازار میگذره قیمت اون با کاهش مواجه میشه توی ایران با رشد مواجه میشه !
ایران بازارش رو یورو میچرخه بعد دلار ! طرف های ایرانی ها اکثرا اروپایی هستند و ...
متاسفانه برخی سودجو فکر میکنند که گرونی میتونه به اقتصاد کمک کنه بلکه اینطور نیست و فکر میکنند که فقط خودشون به سود میرسند که در اشتباه هستند ...
-
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=195393
یه نگاه به این تاپیک بندازید و شاهد هاست ssd از نوع " 1000 " تومنیش باشید !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amlaaki
جالبه ! بعضیا میان و میگن گرون بشه هاستینگ های نوپا بسته میشن ! اصلا چنین چیزی نیست !
هاستینگ های کوچک سرور مجازی کوچیکی هم دارند که نهایت گرون شدند 10 هزار تومان هست که اصلا فشاری بهشون نمیاد !
گرون شدن اینچنین اتفاقا به بزرگ ها بیشتر ضربه میزنه که سرور های هاستینگشون اختصاصی و قدرتمند و پر هزینه هست نه کسی که یک ...
در کل گرونی ارز اللخصوص یورو نه فقط بخش اینترنت و هاستینگ و ... دچار دگرگونی میکنه بلکه بازار کشور رو !
مثال در طی این چند ماه : با گرونی ارز تمام گوشی های بازار رو شاهد گرونی بودیم ! همه جای دنیا هرچی بیشتر از مدت عرضه یک دستگاه یا گوشی به بازار میگذره قیمت اون با کاهش مواجه میشه توی ایران با رشد مواجه میشه !
ایران بازارش رو یورو میچرخه بعد دلار ! طرف های ایرانی ها اکثرا اروپایی هستند و ...
متاسفانه برخی سودجو فکر میکنند که گرونی میتونه به اقتصاد کمک کنه بلکه اینطور نیست و فکر میکنند که فقط خودشون به سود میرسند که در اشتباه هستند ...
... ویرایش شد.
-
علاوه بر همه اینا
دیتاسنتر ovh قیمت هاشو برده بالاتر
و این یکی دیگر از عوامل نابودی ارزون فروش هاست
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a1994n1373
چیزی که زیاده از مشتری ها دوست عزیز
اگر از این مشتری ها ندارید یعنی دارید جای اشتباهی دنبالش میگردید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
احتمالا بچه های بالان . مگر نه شخصی 300 تومن پول پای سرور مجازی نمیده
دوست عزیز من مشتری سرور مجازی ماهیانه یک میلیون دارم.
از بچه های بالا هم نیستم.
- - - Updated - - -
زمانی که همه شرکت ها قیمت رو پایین آوردن و دامنه ثبت می کردن 35 هزار تومان من برعکس قیمت هام رو بردم بالاتر.
یه بازاری رو جنسش حداقل بیست درصد سود می کنه اگر ما نتونیم این کار رو بکنیم پس چرا نشستیم اینجا
همه ما فکر می کنیم که تنها ملاک قیمت هست که مشتری رو میاره سمت شرکت ما. در صورتی که داریم اشتباه می کنیم. قیمت یورو رفت بالا قیمت سرویس میاد پایین.
اگر واقعا دلتون به مشتری سرور مجازی ماهانه 10 هزار تومان خوشه که باید فاتحه این بیزینس رو خوند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spark3r
دوست عزیز من مشتری سرور مجازی ماهیانه یک میلیون دارم.
از بچه های بالا هم نیستم.
- - - Updated - - -
زمانی که همه شرکت ها قیمت رو پایین آوردن و دامنه ثبت می کردن 35 هزار تومان من برعکس قیمت هام رو بردم بالاتر.
یه بازاری رو جنسش حداقل بیست درصد سود می کنه اگر ما نتونیم این کار رو بکنیم پس چرا نشستیم اینجا
همه ما فکر می کنیم که تنها ملاک قیمت هست که مشتری رو میاره سمت شرکت ما. در صورتی که داریم اشتباه می کنیم. قیمت یورو رفت بالا قیمت سرویس میاد پایین.
اگر واقعا دلتون به مشتری سرور مجازی ماهانه 10 هزار تومان خوشه که باید فاتحه این بیزینس رو خوند.
تا یه حدودی باهاتون موافقم .
اما اگه همه چی واقعی بشه(غیر از صنف خودمون منظورمه) واقعا نا ما مجبوریم به همطونمون قیمت سر گردنه و پایین گرنه بفروشیم نه مجبوریم با همین قیمت فضایی از هموطنمون بگیریم .
یادتون باشه از هر دست بدی از همون دست می گیری .
گرون فروشی کنی یکی پیدا میشه بهت گرون بفروشه ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a1994n1373
داش حرف سیاسی میزنی داستان میشه واسمونا ^_^
خدا نکنه من و سیاست
دیگه تو این چند ساله مردم عادی هر روز ضعیفتر شدن و کسانی که بالاها بودن پولدارتر , اونوقت ما همش دنبال کتاب راز خوندن و کسب موفقیت و راههای جدید برای پولدار شدن هستیم که بتونیم قسط هامون رو پرداخت کنیم
و .................................................. ................................................