پاسخ : از کجا ریسلر بگیرم
نت الیجنت هم که خودت می شناسی! کیفیتش هم که خوب بوده.باهاشون چت کن یه آفر ازشون بگیر...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
نت الیجنت هم که خودت می شناسی! کیفیتش هم که خوب بوده.باهاشون چت کن یه آفر ازشون بگیر...
خیلی گرون فروشن ......
منظورتون altushost هلند هستش؟
hostgator کیفیت خوبی داره اگه می تونید ایرانی نباشید از نظر اون ها ! whmcs رایگان و کلی امکانات دیگه هم داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aghdaee
منظورتون altushost هلند هستش؟
بله منظورم از آلتوس همون هست ....
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zagrosweb
گزینه خوبی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirHosein
hostgator کیفیت خوبی داره اگه می تونید ایرانی نباشید از نظر اون ها ! whmcs رایگان و کلی امکانات دیگه هم داره
مشکل تحریم داره .....
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
هاستش خوب به نظر میاد
ولی ریسلراش یه کم گرونه
ولی خیلی هم گرون نیست ....
همه اینهایی که نوشتین از آی وب گرونتر و بی کیفیت تر هستند. بیشترشون هم ریسلر ندارند. بد نیست اگر پهنای باند ای وب را هم توجه کنین
ضمنا نمیدونم چرا مد شده که همه میگن آلتوس هاست هلند. آلتوس هاست متعلق به کشور کوچکی در جنوب مکزیک است به نام بلیز.
از هر جايي ميخريد هواستون به تحريم ها هم باشد
با iweb مطمئنا مشکل تحریم را پیدا نخواهید کرد و پشتیبانی اونا خوب نیست زیاد کیفیتشم خوبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingoftehran
با iweb مطمئنا مشکل تحریم را پیدا نخواهید کرد و پشتیبانی اونا خوب نیست زیاد کیفیتشم خوبه
خیلی گرون فروشه .......
بایت هاست چطوره؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
راستی
از خرید هاست منصرف شدم
و فقط میخوام یه ریسلر با کیفیت توپ بگیرم
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
یکی دو جا هم پیدا کردم
قیمت وفت
ولی از کیفیتشون خبر ندارم
HostingFuze - Premium Master Reseller Hosting Services
Reseller Hosting | The Host Genie
Iweb یک سالی هست ازش سرور دارم خیلی خوبه قبولش دارم
xhostnow.com گزينه خوبي با قيمت عالي
softlayer.com یا theplanet.com قدیم .
کیفیت عالی
نظر من byethost هست چون امنیت بسیار بسیار بالایی داره
iweb من یکی رو بیچاره کرد رسما..قبلا گفتم همه میدونند دوباره دیگه نمیگم.. پشتیبانیشونم افتضاح هست.کافیه ریسلرت قطع بشه تیکت و.. رو باید بیخیال بشی چون چند روزی طول میکشه جواب بدند.نمونه خواستی در خدمتیم!! فقط باید بزنگی بهشون که پول تلفنت از ریسلر بیشتر میشه!
آلتوس به قدری قطعی داشت که نفس روبریده بود.. تا یکی یک فایل 300 مگابایتی رو دانلود میکرد سرور میخوابید!! همش هم گیر میدادند و انگار دوست داشتند یکی باهاشون نامه نگاری کنه! به هر دلیلی قطع میشد سرور!
این دیتاسنتر NETELLIGENT کانادا ریسلر نداره؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darya
Iweb یک سالی هست ازش سرور دارم خیلی خوبه قبولش دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WebArts
آی وب خوبه
از آی وب نمیخوام بگیرم
خیلی گرون فروشه
---------- Post added at 07:55 AM ---------- Previous post was at 07:54 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shamimi
xhostnow.com گزينه خوبي با قيمت عالي
سایتش باز نمیشه ....
---------- Post added at 07:55 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shatelhost
softlayer.com یا theplanet.com قدیم .
کیفیت عالی
تحریم .............
---------- Post added at 07:56 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.he3am
نظر من byethost هست چون امنیت بسیار بسیار بالایی داره
بله
یکی از انتخاب های خوبه
---------- Post added at 07:56 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
iweb من یکی رو بیچاره کرد رسما..قبلا گفتم همه میدونند دوباره دیگه نمیگم.. پشتیبانیشونم افتضاح هست.کافیه ریسلرت قطع بشه تیکت و.. رو باید بیخیال بشی چون چند روزی طول میکشه جواب بدند.نمونه خواستی در خدمتیم!! فقط باید بزنگی بهشون که پول تلفنت از ریسلر بیشتر میشه!
آلتوس به قدری قطعی داشت که نفس روبریده بود.. تا یکی یک فایل 300 مگابایتی رو دانلود میکرد سرور میخوابید!! همش هم گیر میدادند و انگار دوست داشتند یکی باهاشون نامه نگاری کنه! به هر دلیلی قطع میشد سرور!
این دیتاسنتر NETELLIGENT کانادا ریسلر نداره؟؟
ممنون که نقد کاملتری نوشتید
حالا کجا رو پیشنهاد میکنید؟
---------- Post added at 07:57 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------
از همه دوستانی که پاسخ دادن سپاس گزارم .
به نظر من softlayer.com یا theplanet.com قدیم . عالیه.ولی کار با شرکت های خارجی چیزی جز دردسر نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
به نظر من softlayer.com یا theplanet.com قدیم . عالیه.ولی کار با شرکت های خارجی چیزی جز دردسر نیست
همونطور که گفتم این مشکل تحریم داره ....
وگرنه هاست گیتور ......
دیدین که هاست گیتور با تیزهاست چیکار کرد
این روزها از کجا ریسلر میگیرین؟ من مدتیه از resellerclub دارم ولی اخیرا به نظر میاد بازی درمیاره! لود سایتهام سنگین شده. یا مشکل از اینترنت خودمه؟ ممنون میشم از راهنماییهاتون استفاده کنم.