-
سرور مجازی 50 درصد تخفیف - شروع از ماهیانه 8 هزار تومان! - فرانسه،آلمان،کانادا
بسمه تعالی
باسلام خدمت کاربران گرامی و دوستان عزیز
مجموعه تاتسو Tatso.IR با فروش ویژه سرور مجازی (فرانسه OVH / آلمان MyLOC / کانادا OVH) در خدمت شما عزیزان میباشد:
کد تخفیف: WHT-50
لیست پلانهای سرور مجازی تاتسو:
----------------------------------------
حافظه رم : 1 گیگابایت ddr4
پردازنده : 2 هسته اختصاصی
هارد : 70 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 8 هزار تومان ️
تمدید : 16 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 2 گیگابایت ddr4
هارد : 70 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 10 هزار تومان️
تمدید : 20 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 3 گیگابایت ddr4
هارد : 80 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 12 هزار تومان️
تمدید : 25 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 4 گیگابایت ddr4
هارد : 90 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 17 هزار تومان️
تمدید : 35 هزار تومان
لایسنس سیپنل CPanel رایگان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 6 گیگابایت ddr4
پردازنده : 3 هسته اختصاصی
هارد : 100 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 22 هزار تومان️
تمدید : 45 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 8 گیگابایت ddr4
پردازنده : 3 هسته اختصاصی
هارد : 110 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 37 هزار تومان️
تمدید : 75 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 10 گیگابایت ddr4
پردازنده : 4 هسته اختصاصی
هارد : 120 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 47 هزار تومان️
تمدید : 95 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
هر 100 گیگ هارد اضافی : 10هزار تومان
هر یک گیگ رم اضافی : 10 هزار تومان
هر IP آی پی اضافی : 10 هزار تومان
هر هسته پردازنده : 8 هزار تومان
1- تمامی سرورهای فوق به صورت کلاستر میباشند و آپتایم فوق العاده بالا و نزدیک به 100 تضمین میگردد.
2- مجازی ساز سرورها VMware بوده و تمامی منابع و پورت ارائه شده کاملا اختصاصی هستند و هیچگونه لیمیت یا اورسلی انجام نشده است.
3- هارد سرورها از نوع SAS و رید10 میباشد که سرعتی به مراتب بالاتر از هاردهای ساتا و اینترپرایز را برای شما به ارمغان خواهد آورد.
4- آماده سازی سرورها به صورت دستی انجام میگیرد. همچنین پس از آماده شدن نیز مراحل تست را میگذرانند.
5- تحویل سرورها به صورت چندساعته و در حد مدت زمان لازم برای نصب سیستم عامل و کانفیگ پایه و تست سرور میباشد. (مدت تحویل با توجه به حجم سفارشات از 1 تا 12 ساعت متغییر میباشد)
6- امکان ارائه انواع لایسنسها و خدمات نرم افزاری و کانفیگ حرفه ای به درخواست شما عزیزان انجام میگیرد. (با واحد فروش در ارتباط باشید)
7- کاربران میتوانند قبل از سفارش ، اطلاعات مربوط به تست سرورها را از واحد فروش سایت درخواست نمایند.
8- پلهای ارتباطی با ما : تیکت ناحه کاربری / گفتگوی آنلاین پشتیبانی / تلگرام / 09210956672 / 04134520804
هدیه ویژه تاتسو هاست به کاربران سرور مجازی:
به تمامی عزیزانی که سرور تهیه کنند ، به تصادف یکی از هدایای زیر تعلق خواهد گرفت:
20 الی 50 گیگابایت هارد sas اضافی هدیه
256 مگ الی 1 گیگ رم ddr4 اضافی هدیه
مجموعه تجاری تاتسو ؛ ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست ، سرور ، دامنه ، لایسنس ، پنل پیامک و ....
tatso.ir
041-34520804
09210956672
-
پاسخ : سرور مجازی 50 درصد تخفیف - شروع از ماهیانه 8 هزار تومان! - فرانسه،آلمان،کانادا
سلام چند سرویس تست و تهیه شد ، کیفیت بسیار عالی .
-
پاسخ : سرور مجازی 50 درصد تخفیف - شروع از ماهیانه 8 هزار تومان! - فرانسه،آلمان،کانادا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
isn
سلام چند سرویس تست و تهیه شد ، کیفیت بسیار عالی .
باسلام خدمت شما دوست عزیز
تلاش ما نیز همواره جلب رضایت کاربران عزیزمون هست.
به امید همکاری دائم
باتقدیم احترام
------------بروز رسانی ظرفیت پلانها-------------
- تکمیل ظرفیت پلان رم 1 گیگ
- پلان رم 2 گیگ : 3 عدد از هر لوکیشن
- سایر پلانها به تعداد های بالاتر نیز قابل ارائه هست
------------بروز رسانی ظرفیت پلانها--------------
-
یک عدد سرور از دوست عزیزم خریداری شد و سرعت و کیفیت فوق العاده عالی بود...
لطف کردن و 1گیگ رم هم به عنوان هدیه بهم دادن.
همچنین پشتیبانی بسیار عالی و سریع هست ... دستتون درد نکنه...
فقط ببخشید یک سوال امکان اضافه کردن هارد بیشتر فراهم هست؟؟؟.
بازهم سپاسگزار و ممنونم.
:x
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajadtnt
یک عدد سرور از دوست عزیزم خریداری شد و سرعت و کیفیت فوق العاده عالی بود...
لطف کردن و 1گیگ رم هم به عنوان هدیه بهم دادن.
همچنین پشتیبانی بسیار عالی و سریع هست ... دستتون درد نکنه...
فقط ببخشید یک سوال امکان اضافه کردن هارد بیشتر فراهم هست؟؟؟.
بازهم سپاسگزار و ممنونم.
:x
خواهش میکنم ، ان شاالله همواره راضی باشید و به امید همکاری دائمی
بله در مورد ارتقا نیز مشکلی نیست و میتوان ارتقا داد. البته جهت ارتقا هارد با فضای بالاتر ، از طریق پشتیبانی جهت بررسی ظرفیت سرورها در تماس باشید
موردی بود ، در خدمتتون هستیم
باتقدیم احترام
------------بروز رسانی ظرفیت ها-------------
- سرور جدید از ovh کانادا اضافه شد
------------بروز رسانی ظرفیت ها--------------
-
یک سرور چند وقت پیش خریدم
کیفیت خوبه و پشتیبانی سریع جواب میده
تنها مشکل یک پنل برای رستارت وروشن کردن سرویس نداره(برای مواقعی که تو سرور مشکل پیش میاد)البته پشتیبانیشون سریع برات راه میندازن
-
سلام خدمت تمامی کاربران گرامی.
تجربه خرید از tatso.in
بنده از بیشتر سرویس دهنده های در این انجمن سرویس داشتم و متاسفانه از هیچ کدام رضایت کامل نداشتم.
و چند روز پیش از سرویس دهنده فوق بنده یک سرور مجازی رم 6 برای سی پنل خریدم.که لطف کردن لایسنس رو هم رایگان گذاشتند روی سرور و کیفیت سرور های ایشون و پشتیبانی و خدمات و برخورد این شرکت با مشتری به قدری رضایت بخش است که هیفم آمد این تجربه زیبا را با شما در میان نگذارم.
پشتیبانی فنی و ارائه لایسنس رایگان و رفع ارور های سایتم که اصلا در تعهدات ایشون نبود رو بصورت کامل برای ما انجام دادند و بنده رضایت کامل از سرویس خریداری شده از سرویس دهنده فوق دارم.
-
سلام
بنده از tatso.in سرور مجازی رم 1 گیگ خریدم . ایشون لطف کردند و به صورت رایگان رم را به 2 و هارد را افزایش دادند
پشتیبانی و برخورد خیلی خوبی دارند
-
سلام
یک سرور لینوکس خریداری شد.
یک مقدار فوری هست زود زحمتش رو بکشید ممنون میشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nicedvd`
سلام
یک سرور لینوکس خریداری شد.
یک مقدار فوری هست زود زحمتش رو بکشید ممنون میشم.
تمامی سفارشهای معلق تحویل داده شده اند. بابت تاخیر در تحویل از خدمتتون عذرخواهی میکنیم
- جهت پیگیری وضعیت سفارشها و پشتیبانی فروش و فنی و تسریع انجام عملیات ، از طریق سایت در ارتباط باشید.
- از تمامی دوستان عزیزی که نسبت به ما لطف داشتند ، سپاسگذاریم و به امید همکاری دائمی
------------بروز رسانی ظرفیت پلانها - 96/09/28 -------------
- تکمیل ظرفیت پلان رم 1 گیگابایت
- پلان رم 2 گیگ : به صورت محدود موجود هست
- تکمیل ظرفیت سرور آلمان / هتزنر
- سرور جدید از دیتاسنتر ovh اروپا و کانادا اضافه شده است
------------بروز رسانی ظرفیت پلانها - 96/09/28 --------------
-
-
سرورشون واقعا عالیه دستشون درد نکنه پشتیبانی هم عالیه :115:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHFgroup
رم یک لطفا اضافه کنید
منم رم یک گیگ نیاز دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHFgroup
رم یک لطفا اضافه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
منم رم یک گیگ نیاز دارم
باسلام و احترام خدمت شما
دوستانی که درخواست رم 1گیگ داشتند ، لطفا با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید، آفر مناسبی خدمتتون تقدیم خواهد شد.
در خدمتتون هستیم / باتقدیم احترام
-
سروری از ایشون خریداری شد کیفیت ریموت کانکشن و پینگ و غیره عالی هست همچنین پشتیبانی خیلی خوب و گرمی دارن تحویل سرور هم طی چند دقیقه ! عالی هست تشکر از سرویس دهی عالی ایشون
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
میکروتیک هم ارائه میشه ؟
بله در پلانهای درج شده ، هر سیستم عاملی مدنظرتون باشه یا لینک ایزو ارسال کنید ، قابل نصب هست. میکروتیک 5و6 نیز ارائه میشود.
در خدمتتون هستیم. باتقدیم احترام
-
سلام
من هم یک سرور 4ram خریداری کردم، پشتیبانی از طریق تیکت واقعا عالیه و کار رو انجام میدن، هم سرعت پاسخگویی بالاست هم انجام کار و اطلاعات فنی تیم پشتیبانیشون بالاست هم برخورد مناسبی دارن ، هنوز از سرور استفاده نکردم به همین خاطر درباره کفیت سرور چیزی نمیگم .
تشکر میکنم ، امیدوارم vps ایران با قیمت مناسب تر هم زودتر اضافه کنن ، باتشکر
-
روی سرویس های آلمان کد تخفیف کار نمیکنه !
واقعا سرویس های خوبی دارین
به محض نیاز ازتون خرید میشه
راستی این رم و هارد هدیه , دائمی هستن ؟
-
باسلام و احترام خدمت دوستان عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samanmo
سلام
من هم یک سرور 4ram خریداری کردم، پشتیبانی از طریق تیکت واقعا عالیه و کار رو انجام میدن، هم سرعت پاسخگویی بالاست هم انجام کار و اطلاعات فنی تیم پشتیبانیشون بالاست هم برخورد مناسبی دارن ، هنوز از سرور استفاده نکردم به همین خاطر درباره کفیت سرور چیزی نمیگم .
تشکر میکنم ، امیدوارم vps ایران با قیمت مناسب تر هم زودتر اضافه کنن ، باتشکر
خاهش میکنیم دوست عزیز. شما لطف دارید. ما انجام وظیفه میکنیم. ان شاالله از کیفیت نیز راضی باشید و به امید همکاری دائم
در مورد سرور از ایران ، در حال حاضر برنامه ای نداریم. ولی ان شاالله در آینده حتما اضافه خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Geravand79
روی سرویس های آلمان کد تخفیف کار نمیکنه !
واقعا سرویس های خوبی دارین
به محض نیاز ازتون خرید میشه
راستی این رم و هارد هدیه , دائمی هستن ؟
متاسفانه ظرفیت سرور آلمان hetzener تکمیل هست و در حال حاضر از OVH اروپا و کانادا در خدمتتون هستیم.
بله هدیه های رندومی که به سفارشات تعلق میگیره (رم / هارد / کور) ، به صورت دائمی تا زمانی که سرویس تمدید گردد ، فعال خواهد بود.
موردی بود ، در خدمتتون هستیم
باتقدیم احترام
-
سلام
چند ماهه سرویس دارم ازشون و کاملا ازشون راضیم.
پشتیبانی سریع و در حد عالیه
انشالله ماه های آینده هم تهیه میشه
-
سلام. اگه تعداد بخوایم تخفیف هم میدین؟
-
باسلام خدمت کاربران و دوستان عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razmjo
سلام
چند ماهه سرویس دارم ازشون و کاملا ازشون راضیم.
پشتیبانی سریع و در حد عالیه
انشالله ماه های آینده هم تهیه میشه
ضمن تشکر از حسن انتخاب و اعتماد جنابعالی ، در خدمت شما بودن نیز افتخار ما هست. به امید رضایت و همکاری دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghub
سلام. اگه تعداد بخوایم تخفیف هم میدین؟
باسلام
احتراما تخفیفهای دائمی علاوه بر تخفیفهای ماه اول همانند همین آفر فعال فعلی نیز موجود هست. برای سفارشات تعداد بالا نیز امتیازات ویژه ای در نظر گرفته شده است. میتوانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر از طریق تیکت ناحیه کاربری در ارتباط باشید تا خدمتتون تقدیم گردد.
**در حال بروزرسانی قالب سایت هستیم. از تمامی عزیزان بخاطر تکمیل نبودن، عذرخواهی میکنیم. آدرس دسترسی پورتال : Tatso.IR/clients
------------بروز رسانی ظرفیت پلانها-------------
- سرور جدید از آلمان اضافه شد.
------------بروز رسانی ظرفیت پلانها--------------
-
سلام
استفاده از تورنت بر روی وی پی اس های آلمان مجاز هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MNAGHASH
سلام
استفاده از تورنت بر روی وی پی اس های آلمان مجاز هست ؟
باسلام خدمت شما دوست گرامی
بله روی همه لوکیشنها استفاده از تورنت هیچ محدودیتی ندارد.
در خدمتتون هستیم
بانقدیم احترام
-
سلام خسته نباشید. یک عدد سرور کانادا تهیه شد. شماره صورتحساب #1505 .
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moontoise
سلام خسته نباشید. یک عدد سرور کانادا تهیه شد. شماره صورتحساب #1505 .
ممنونم
باسلام خدمت شما
ضمن تشکر از حسن اعتماد و انتخاب جنابعالی ؛ سرویس شما در حال راه اندازی هست و اطلاعات در ناحیه کاربری سایت خدمتتون ارسال خواهد شد.
باتقدیم احترام
-
آفر فعال هست ؟ امکان خرید داریم ؟
-
سرور ویندوز رم 2 گیگ سفارش داده شد منتظر تحویل هستم
-
باسلام خدمت کاربران و دوستان گرامی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sir-mammad
آفر فعال هست ؟ امکان خرید داریم ؟
بله آفر همچنان فعال هست و در خدمتتون هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
python68
سرور ویندوز رم 2 گیگ سفارش داده شد منتظر تحویل هستم
باتشکر از حسن انتخاب و اعتماد جنابعالی ، تمامی سفارشات معلق ، تحویل داده شده است. امیدواریم از کیفیت نیز راضی باشید.
باتقدیم احترام : Tatso.IR
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samhillt
همچنان موجود هست ؟
باسلام خدمت شما کاربر گرامی
در حال حاضر OVH از اروپا و کانادا در خدمتتون هستیم.
ظرفیت سرور آلمان تکمیل شده است.
باتقدیم احترام : Tatso.IR
-
دوستان عزیز اصلا ایشون توصیه نمیشن، لااقل سرویس که من ازشون گرفتم اینطوری بوده حالا بفیه رو نمیدونم چون کلا یدونه گرفتم و دیگه کلامم بیوفته سمت سرور ایشون نمیرم
این ای پی من بودش 51.255.126.112 واقعا سرعت که افتضاح بودش، از سرعت یک نت خوب هم کمتر بودش سرعت دالنود ویندوز سرور که ازشون گرفتم، پشتیبانی رو انجام میدادن، اما وقتی کیفیت بد باشه فایده نداره پشتیبانی آخرش که که کلا ای پی بالا نیمدش گفتن ای پی رو ***** کردن، ت ی روز ای پی ***** شدش :68:
من با هر سرویس قند شکن هم تست کردم بازم نتونستم به ریموت وصل بشم، دیگه کلا بیخیال این پولی که دادم شدم، ولی گقتم به بقیه دوستان بگم که مراقب باشن ، چون من خودم نظر هارو میخوان و به نظرم بهترین فیدبک هستش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
دوستان عزیز اصلا ایشون توصیه نمیشن، لااقل سرویس که من ازشون گرفتم اینطوری بوده حالا بفیه رو نمیدونم چون کلا یدونه گرفتم و دیگه کلامم بیوفته سمت سرور ایشون نمیرم
این ای پی من بودش 51.255.126.112 واقعا سرعت که افتضاح بودش، از سرعت یک نت خوب هم کمتر بودش سرعت دالنود ویندوز سرور که ازشون گرفتم، پشتیبانی رو انجام میدادن، اما وقتی کیفیت بد باشه فایده نداره پشتیبانی آخرش که که کلا ای پی بالا نیمدش گفتن ای پی رو ***** کردن، ت ی روز ای پی ***** شدش :68:
من با هر سرویس قند شکن هم تست کردم بازم نتونستم به ریموت وصل بشم، دیگه کلا بیخیال این پولی که دادم شدم، ولی گقتم به بقیه دوستان بگم که مراقب باشن ، چون من خودم نظر هارو میخوان و به نظرم بهترین فیدبک هستش
باسلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی
از انتقاد سازندتون بسیار خوشحالیم. حتما مواردی که مطرح فرموده بودید ، لحاظ خواهد شد تا کیفیت بیش از پیش افزایش دهیم.
در مورد سرویس شما:
شما روی سرور اقدام به راه اندازی سرویس پر*و*ک*سی کرده بودید که به صورت عمومی و فروش بود و طبق ادعای خودتون اگر درست خاطرم باشد ، حدودا نزدیک 200 یوزر روی سرور داشتید/ نه مصرف شخصی
با توجه به محدودیتهایی که همه هم در جریان هستند در اینترنت کشور چه اتفاقاتی افتاده ، با چنین سرویسهای مشابه شما ، برخورد میکنند. برخورد چگونه هست؟ آی پی سرور فی*ل*تر میشود. - (ما برخورد نمیکنیم)
در این اتفاقات شما هیچ ضرری نخواهید کرد. شاید فروش شما با این محدودیتها نیز بیشتر باشد. ولی برای ما یک ip بلااستفاده خواهد بود.
* کاربران بسیاری هستند که مصرف شخصی دارند و هیچ مشکلی هم نداریم - مصرف عمومی و پابلیک .....
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dizaji_saeed
از انتقاد سازندتون بسیار خوشحالیم. حتما مواردی که مطرح فرموده بودید ، لحاظ خواهد شد تا کیفیت بیش از پیش افزایش دهیم.
در مورد سرویس شما:
شما روی سرور اقدام به راه اندازی سرویس پر*و*ک*سی کرده بودید که به صورت عمومی و فروش بود و طبق ادعای خودتون اگر درست خاطرم باشد ، حدودا نزدیک 200 یوزر روی سرور داشتید/ نه مصرف شخصی
با توجه به محدودیتهایی که همه هم در جریان هستند در اینترنت کشور چه اتفاقاتی افتاده ، با چنین سرویسهای مشابه شما ، برخورد میکنند. برخورد چگونه هست؟ آی پی سرور فی*ل*تر میشود. - (ما برخورد نمیکنیم)
در این اتفاقات شما هیچ ضرری نخواهید کرد. شاید فروش شما با این محدودیتها نیز بیشتر باشد. ولی برای ما یک ip بلااستفاده خواهد بود.
* کاربران بسیاری هستند که مصرف شخصی دارند و هیچ مشکلی هم نداریم - مصرف عمومی و پابلیک .....
موفق باشید
مشکل سرور شما اصلا ربطی به استفاده من نداره، من اولش ازتون پرسیدم گفتم برای چه کاری میخوام، و اینکه اصلا مصرفی رو سرور نبودش، عکس های اول از تست سرعت هنوز تو تلگرام هستش، اصلا همون اولش که تحویل دادید، که حتی خودتون گفتید نتورک رو عوض میکنم
اگه مشکل داشتید با اون کار چرا اولش که پیام دادم بهتون و گفتم مشکل رو نگفتید، بعد از اینکه خریدارید شدش مشکل دار شد ؟
الکی گفتید ای پی ف ی ل تر شده، دیگه هرکی اینو میدونه اگه ای پی فی ل ت ر بشه با قند شکن اگه وصل بشیم باز میشه، اما بازم باز نشدش، اصلا اون پولش برای من مهم نیست انگار صدقه دادم دوست عزیز
من نظرمو گفتم که دوستان دیگه گول نخورن، وگرنه شما که برات مهم نبودش بعداز اینکه پول رو گرفتی دیگه کاری نکردی
اگه قرار باشه ی سرور با رم 6 که ازت گرفتم دوزار سی پی یو نتونه بده، که به قول خودت قبل از خرید گفتی اصلا لیمیت روش نداریم، باید دید رو اون سرور چه خبر
یدونه سرور میگیرید، اینقدر با این تخفیف هایی که اینجا الکی میزنید، روش کاربر میزارید که دیگه از ی نت معمولی هم کمتر سرعت میده، من عکس از دانلود سرور رو هم برای دوستان اینجا میزارم، قضاوت با خودشون باشه
واقعا متاسفم که میخواین فرافکنی کنید و بگید مصرف عمومی مشکل داره، مصرف عمومی یعنی چی آخه، چر این قوانین الکی رو قبل از خرید نگفتی، بهت گفتم مشکلی هست، گقتی اشکال نداره بخر
الکی میگید آی پی ف ی ل تر شده، که خودتم میدونی ربطی نداره به ف ی ل تر و محدودیت کلا مشکل از سرور هست، دوستان دیگه هم همچین مشکلی داشتن با شما
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
مشکل سرور شما اصلا ربطی به استفاده من نداره، من اولش ازتون پرسیدم گفتم برای چه کاری میخوام، و اینکه اصلا مصرفی رو سرور نبودش، عکس های اول از تست سرعت هنوز تو تلگرام هستش، اصلا همون اولش که تحویل دادید، که حتی خودتون گفتید نتورک رو عوض میکنم
اگه مشکل داشتید با اون کار چرا اولش که پیام دادم بهتون و گفتم مشکل رو نگفتید، بعد از اینکه خریدارید شدش مشکل دار شد ؟
الکی گفتید ای پی ف ی ل تر شده، دیگه هرکی اینو میدونه اگه ای پی فی ل ت ر بشه با قند شکن اگه وصل بشیم باز میشه، اما بازم باز نشدش، اصلا اون پولش برای من مهم نیست انگار صدقه دادم دوست عزیز
من نظرمو گفتم که دوستان دیگه گول نخورن، وگرنه شما که برات مهم نبودش بعداز اینکه پول رو گرفتی دیگه کاری نکردی
اگه قرار باشه ی سرور با رم 6 که ازت گرفتم دوزار سی پی یو نتونه بده، که به قول خودت قبل از خرید گفتی اصلا لیمیت روش نداریم، باید دید رو اون سرور چه خبر
یدونه سرور میگیرید، اینقدر با این تخفیف هایی که اینجا الکی میزنید، روش کاربر میزارید که دیگه از ی نت معمولی هم کمتر سرعت میده، من عکس از دانلود سرور رو هم برای دوستان اینجا میزارم، قضاوت با خودشون باشه
واقعا متاسفم که میخواین فرافکنی کنید و بگید مصرف عمومی مشکل داره، مصرف عمومی یعنی چی آخه، چر این قوانین الکی رو قبل از خرید نگفتی، بهت گفتم مشکلی هست، گقتی اشکال نداره بخر
الکی میگید آی پی ف ی ل تر شده، که خودتم میدونی ربطی نداره به ف ی ل تر و محدودیت کلا مشکل از سرور هست، دوستان دیگه هم همچین مشکلی داشتن با شما
اینم خوبه بدونید دوستان عزیز آی پی پینگ داره از ایران، اینو دیگه همه میدونن اگه ای پی ف ی ل تر بشه، پینگ هم نداره
عکس از پینگ ای پی قبل از اینکه شما تغییراتی اعمال کنید روش، دوست عزیز بهتر فکر نکید مردم نمیفهمن، مگه میشه ای پی تو یک ساعت ف ی ل تر بشه، مگه داریم، ی حرفی میزنید که واقعا نشون میده اینکار نیستید و مارو چیزه دیگی فرض کردید
http://uupload.ir/files/g2id_ping.png
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
http://uupload.ir/files/g2id_ping.png
ضمن عرض سلام
من میدونم که به من ربطی نداره ، اما با تجربه ای که من از این شرکت دارم این مسئله در تیکت حل میشه . فراموش نکنیم هنگام ثبت نام ما شرایط استفاده از سرویس ها رو خوندیم و پذیرفتیم ، تعهد دادیم که رعایت کنیم.
. از شرکت های خوب حمایت کنیم .
.
بسیار شرکت محترم ، سریع ، پاسخگو و کار راه اندازی هستند. با خیال راحت خرید کنید ...
- - - Updated - - -
باسلام مجدد
کاش قیمت هر هسته پردازنده و ram اضافی رو هم به تایپیک اضافه کنید،
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samanmo
ضمن عرض سلام
باسلام مجدد
کاش قیمت هر هسته پردازنده و ram اضافی رو هم به تایپیک اضافه کنید،
باسلام خدمت شما کاربر گرامی
ضمن تشکر از شما ، تعرفه منابع اضافی در انتهای آفرها درج شده است. همچنین میتوانید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید جهت بررسی ظرفیتها و تعرفه های نهایی با تخفیف
باتقدیم احترام Tatso.IR
-
سلام
ممکنه در این مورد توضیح بدید:
1- تمامی سرورهای فوق به صورت کلاستر میباشند و آپتایم فوق العاده بالا و نزدیک به 100 تضمین میگردد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spark3r
سلام
ممکنه در این مورد توضیح بدید:
بجای ذکر موارد تعریفی و ثابت که از جستجوی اینترنت هم میشه پیدا کرد در مورد سوال جنابعالی ؛ اجازه بدین موضوع رو به نحو دیگری خدمتتون تشریح کنیم:
همیشه ، هر جایی ، مجموعه ها شعارهای خودشون رو دارند. ما هم تضمین آپتایم نزدیک به 100 رو تضمین میکنیم.
ولی از طرف دیگه نمیتونیم منکر این مورد باشیم : "تجربه فوق علم"
در این آفر فعال فعلی که با 50درصد تخفیف ارائه میگردد ، ما جهت اثبات کیفیت سرویسهامون ایجاد کردیم.
پس پیشنهاد میکنیم جهت ارزیابی کیفیت ، حتما تجربه کنید. حالا سوا از موارد فوق ، سرویسهای ارائه شده گارانتی عودت وجه نیز دارند.
میتونید در صورت تمایل با بخش فروش سایتمون در ارتباط باشید جهت گپ و گفت بیشتر.
موفق باشید ؛ باتقدیم احترام : Tatso.IR
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dizaji_saeed
بجای ذکر موارد تعریفی و ثابت که از جستجوی اینترنت هم میشه پیدا کرد در مورد سوال جنابعالی ؛ اجازه بدین موضوع رو به نحو دیگری خدمتتون تشریح کنیم:
همیشه ، هر جایی ، مجموعه ها شعارهای خودشون رو دارند. ما هم تضمین آپتایم نزدیک به 100 رو تضمین میکنیم.
ولی از طرف دیگه نمیتونیم منکر این مورد باشیم : "تجربه فوق علم"
در این آفر فعال فعلی که با 50درصد تخفیف ارائه میگردد ، ما جهت اثبات کیفیت سرویسهامون ایجاد کردیم.
پس پیشنهاد میکنیم جهت ارزیابی کیفیت ، حتما تجربه کنید. حالا سوا از موارد فوق ، سرویسهای ارائه شده گارانتی عودت وجه نیز دارند.
میتونید در صورت تمایل با بخش فروش سایتمون در ارتباط باشید جهت گپ و گفت بیشتر.
موفق باشید ؛ باتقدیم احترام : Tatso.IR
سلام دوست عزیز
جواب شما اصلا برای بنده قابل قبول نیست. سوال بنده این بود که لطفا در مورد کلاستر سرورها به بنده و مشتریانی که قصد خرید دارند توضیح بدید.
همکاران و دوستان عزیز لطفا از کلماتی که نمی دونید و در جریان نیستید برای فروش استفاده نکنید روش درستی نیست.
بهتره با مشتری صادق باشیم.