سلام
ظاهرا شبکه OVH به مشکل بر خورده و بعضی سرور ها از دسترس خارج شده اند
نه تنها پنل کاربری لود نمی شود بلکه حتی در قسمت status.ovh.com هم با اختلال مواجه هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ظاهرا شبکه OVH به مشکل بر خورده و بعضی سرور ها از دسترس خارج شده اند
نه تنها پنل کاربری لود نمی شود بلکه حتی در قسمت status.ovh.com هم با اختلال مواجه هست.
بله چندتا از سرورهای ما که در دیتاسنتر sbg هستن هم از دسترس خارج شده ظاهرا مشکل برق بوجود اومده.
سلام
در تویترشون در حال اپدیت وضعیت هستند
http://up.vbiran.ir/uploads/91961510...04729%20AM.png
اضافه کنم این مشکل شامل همه محصولات ovh از سرور اختصاصی، سرورمجازی و هاست های اشتراکی که در دیتاسنتر sbg هستن میشه
هاست های خارج از کشور هاست دی ال هم از دسترس خارج شدند از صبح تا حالا
فکر کنم بخاطر همین مشکل باشه
rbx هم مشکل داره
بیش از یک ساعت و بیست دقیقه از بروز مشکل گذشته است ...
در توییترشون هم تعداد شاکی ها زیاد شده و تعداد سرورهای زیادی بر اثر این مورد داون شدن.
فقط sbg نبوده کلش تقریبا به مشکل خورده .
احتمالا حمله ای ... چیزی هست اومدن روپوشونی کنن ...
الان کلا وب سایت ovh باز نمیشه!
سلام
بله 90% هست تعدادی از سرور ها وصل هستند و تعدادی قطع هستند.
جناب معلمی لطف میکنید لینک تویتر استاتوس شبکه بفرستید بنده خود اکانت تویتر استاتوس هم باز کردم هیچ اطلاعات آپدیت ندارند.
من وسط کار رو سرور دیدم همه سرورهای این دیتاسنتر دان شدن ... از لوکیشن های مختلف چک کردم دیدم کلا ovh به فنا رفته... خدا کنه فقط در رده شبکه گند زده باشند.
البته کلا هیچ وقت انتظار کیفیت ازشون نداشتم و به طور متوسط 2 یا 3 ماه یک بار هر سرور یک مشکلی داشته اما این که همه سرورها با هم یکجا مشکل دار باشن رو فقط تو دیتاسنترهای ایران میشد قبلا دید که گویا قصد گینس کرده ovh...
برند های دوم و سوم ovh یعنی کیمسوفی و سویواستارت هم دچار مشکل شدن.
- - - Updated - - -
توییتر : https://twitter.com/ovh_status
- - - Updated - - -
تو هفت سالی که ما باهاشون کار میکنیم این اولین باریه که چنین چیزی دیدیم. یه بار هم مشکل داشتن که اون تاخییر دو هفته تا یک ماهه در تحولیل سرورهای تازه خریداری شده بود و همینطور تحویل IP های تازه خریداری شده.
سلام
دوستان خبر تازه ای نیست؟ خیلی برای یک دیتاسنتر بده که حتی به کاربرانشون اطلاع رسانی نمیکنن درست و البته چنین مشکلی از سمت ovh در این سطح بی سابقه بوده! ممکنه فیبری چیزی قطع شده باشه؟!
متاسفانه هنوز مشکل داره و خسارت بدی رو تا اینجا وارد کرده
الان آپدیت زدن مشکل برق در تجهیزات شبکه و روتینگ هست هم برق قطع شده هم دوتا ژنراتور بک آپی که برای همین ثسمت داشتن از کار افتاده!!!
Octave Klaba Verifiedaccount @ olesovhcom 55m55 minutes ago52 minutes ago 55m55 minutes agomore
We have a problem feeding SBG1 / SBG4. The 2 electric EDF arrivals are down (!!) and the 2 generator sets have failed (!!!). The set of 4 arrivals elec no longer feed the routing room. We are all on the problem.
Octave Klaba Verifiedaccount @ olesovhcom 21m21 minutes ago18 minutes ago 21m21 minutes agomore
Replying to @ olesovhcom
In addition to worry about SBG, we have the concern about the optical network in Europe that interconnects RBX and GRA with POPs. He is down (!!).
امیدوارم بک آپ داشته باشند =))
این حساب CEO و یکی از فاندر های OVH هست :
https://twitter.com/olesovhcom
جالبه که ژنراتورهاشون هم خرابه همزمان با مشکل برق! فکر کنم یه ۲۰ سالی بوده روشن نکردن تست کنن!
با این حجم تیک باید چی کار کرد :|
سرور ما هم از دسترس خارج شده..
اولین باره میبینم همچین چیزیرو
حجمی نداره کلا سیستم تیکتشون کار نمیکنه و کلا از دسترس خارج هستن کسی نمیتونه تیکت بزنه!
متاسفانه دیتاسنتر roubaix هم قط هستش و مشکل از برقه اما از مورد از ovh بخیلی تعجب اوره بود خدایی یعنی یک فاز برق داشتن .... باتری پشتیبان نداشتن ...... خداکنه سوختگی سخت افزار نداشته باشیم:-
باید تو فکر کوج باشیم ...
سلام
ابتدا برای اولین بار هست که OVH دچار همچین مشکلی شده ، قبلاً هم شده بود اما مثلاً فقط یکی از دیتاسنترها بود که چند درصد از سرورها دچار مشکل شده بود و فقط 10 دقیقه داون تایم بود.
مشکل از ساعت 10:02 صبح شروع شده و از همون ابتدا در جریان مشکل بودیم به صورتی که اول سرورهای OVH دچار مشکل شد و سپس سرورهای SoyouStart اما سرورهای Kimsufi مشکل ندارند.
تماس گرفته شد با OVH و طبق اعلام کارشناس هم مشکل برق وجود داره ، هم مشکل آپ لینک و هم مشکل حملات سایبری بسیار شدید که از کنترل خارج شده و اعلام کردند که در حال پیگیریش هستند و جالبتر از اون باید عنوان بشه که الان 60 درصد اروپا با توجه به این موضوع که تأمین کننده پهنای باند برای اون 60 تا 80 درصد دیتاسنتر OVH است اینترنت ندارند.
بنده پیشنهاد میکنم که دوستان آرامش خودشون را حفظ کنند چرا که با توجه به قطع بودن سایت های اصلی دیتاسنتر هیچ کاری از دست کاربر یا سرویس دهنده واسط ساخته نیست و بهجای جو زدگی در این شرایط که معمولاً حرف هایی به عنوان کوچ کردن یا ... به میان میاد سعی کنید کاربرها را مطلع کنید.
مجدد از طریق تماس تلفنی اب OVH در ارتباط خواهم بود و اگر خبری شد عنوان میکنم.
باید خسارت بدن بعدش؟
این و بفرستید براشون :
Faites-le à vous ce jour
یعنی
تو رو به این روزای عزیز قسم درستش کن
جالبه تابحال با این دیتاسنتر کار نکردم بخاطر سیاست های مزخرفش !
حالا هی بیان به بهانه اپگرید فایروال و آنتی دیداس روی قیمت بکشن :-)
متأسفانه در حال حاضر برخی از سرورهای Kimsufi نیز داره از دسترس خارج میشه
امیدوارم جون نگیره
از قدیم میگن چرخی که برای ما نمیچرخه میخوام نابود بشه
پ.ن: کلی عرض کردم چون چند سال پیش بد کرد تو پاچه ایرانی ها
احتمالا حمله هست چون مدتیه تبلیغات گسترده کرده بودند برای افزایش قیمت و بالا بردن امنیت خب صد درصد رقبای اینها هم بیکار نشستند