سلام
کسی اینجا کماکان از جهان پی درگاه داره؟
ارادت
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
کسی اینجا کماکان از جهان پی درگاه داره؟
ارادت
دقیقا الان منم همین مشکل تاخیر زیاد در تسویه رو دارم ! حیف این درگاه معتبر . خداییش جزو بهترین ها بود . اگر تسویه هاشون رو مثل سال های قبل بدون تاخیر انجام بدن می تونند کاربرهاشون رو حفظ کنند ولی با این تاخیر زیاد فعلی همین کاربرهای باقی مونده رو هم از دست میدند !
سلام
روی این گزینه که تو عکس نشان دادم کلیک کنید صفحه ثبت نام براتون میاد
http://worldup.ir/images/zw0dfmmkpig4dwdng3j3_thumb.png
سامانه قبلی انها با دامنه دات کام همچنان قطع است گویا از دامنه دیگری استفاده میکنند .
ما درگاه ازش داریم برای تسویه 3 روز ما رو معطل کردن در اخر با تیکت انتقاد آمیز ، پول رو واریز کردن ..
متاسفانه نه شماره شرکت جواب میده ، نه یه مدیریت درست و حسابی داره ...
فایل پیوست 36842
دامنه برای فروش
با سلام
برای دسترسی به پنل قبلی از دامنه .com استفاده فرمایید.
https://www.jahanpay.com/
مشکل مربوط به تسویه نیز مرتفع شده است.
موفق باشین
سلام
چرا از نکست پی استفاده نمیکنید دوستان؟ من یک ساله دارم استفاده میکنم
بسیار معتبر هستن و تسویه منظم روزانه دارن و امکانات متعدد و کاملی دارن که بعید میدونم کسی رو راضی نکنه!
لینک : https://goo.gl/okpe2F
بله از لینک بازاریابی هم استفاده کردم دوست حرفه ای من!!
که اتفاقا سیستم خوب شما هم تا جایی که یادمه نداشت! و همین یکی دیگه از امکانات خوب نکست پی هست که میتونین 30 درصد از کارمزد افرادی که معرفی میکنین رو هم دریافت کنین :)
به هر حال هدف اصلی بنده معرفی سرویس خوب بود که دوستان میتونن خودشون بررسی کنن
اينا زیر زمینی کار میکنن سایتشون هم فیلطره
هر لحضه ممکنه برن پیش تاینی موی
از pay استفاده کن
سلام
یعنی ما باید به پویا عبدالمحمدی با اون افتضاحاتی که تو دو سایت هاستینگ uir.ir و همچنین آرپاهاست درآورد باید اعتماد کنیم ؟
من 5 تومانی نزد ایشان نمیزارم بمانه چه برسه برم درگاه از جایی که ایشان مدیرش هست بگیرم
- - - Updated - - -
شما که زیرزمینی کار نمیکنید چون تمام اینها با لطف شما ***** شدن جناب مدیر zp ....
واقعا خجالت آوره که یوزر ساختید برای بهم زدن رابطه بقیه و جوری وانمود کنید که مثلا فلانی هستید
جهان پی قبل این که چیلتر شه ما استفاده میکردیم و بهترین درگاه واسط بود بهترین خدمات و سریع ترین واریز رو داشت
ایشان با این کارش مثلا میخواد بقیه را به مدیر پی بدبین کنه
واقعا خجالت آور که یک نفر همچین کاری میکنه هر چند مدیر پی هم زیاد بهتر از این نیست ولی این کار ایشان دیگه افتضاح هستش
این دو تا کل این بازار را بهم زدن هر چند سرویس دهی خوبی دارند ولی کارها و رفتارهاشون آبروی همه را تو نت ایران را برده و خدا را شکر کسی فارسی تو دنیا بلد نیست تا کارهای این دو تا را ببینه
خیلی وقت پیش سرویس گرفتم از ایشون. خوب بود که!
اسم جهان پی اومد نتونستم شرکت نکنم :
هنوز که هنوز وقتی اسم جهان پی میاد واقعا کم مونده اشکم در بیاد :
سایتی بود که شاید از اولین مشتریانشون بودم و تا مدت ها خودم و دوستانم جزو وفا دارترین مشتریان بودیم .
ولی متاسفانه مسئولین همیشه در صحته به جای حمایت چند سال پیش تمام استارت آپ های این چنینی رو نابود کردند . تمام امید های استارت های اپ های این چنینی رو به صفر رسوندند
همان طور که الان استارت اپی هایی که فعالیت شون رو تلگرام هست رو دارند نابود میکنند ، اون موقع ها هم همین بلا رو سر همین حوزه ها اوردند .
خارج از حالا همه این مسائل :
طبیعتا نسبت قبل خیلی افت کرد ، ولی چند وقت پیش یکی از دوستان سرویس گرفته بود نسبتا راضی بود .
سلام
مسئولان جهان پی سایت جدیدی را راه اندازی کردند و برای همین تقریبا این سایت را بیخیال شدن
کلا اینها گویا پول مفت زیاد دارند که سایتی با این همه امکانات را ول کردن و سایت جدید راه اندازی کردن
اگر منظورتون سایت jahanpardakht.com هست که این سایت با سیستم فروش عمومی آقای فخرآبادی هست
اگر هم منظورتون jahanpardakht.ir هست که غیرفعال هست .
در کل این دو تا سایت هیچ ارتباطی با سایت جهان پی ندارند.
متاسفانه فارغ از بی لطفی های مسئولین ، خود کاربران هم به نحوی در صدد تخریب این سیستم خوش نام هستند.
لطفا انصاف داشته باشید !