پاسخ : مشکل hsts گوهی امنیتی
سلام دوست عزیز
نوع اس اس التون را میفرمایید
گواهی امنیتی Certum می باشد
سلام
از این راهنما استفاده کنید شاید مشکلتان حل شود، روی آپاچی به خوبی جواب داده است
لینک راهنما : http://blog.0web.ir/how-to-enable-hs...-htaccess.html
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RealHAM
قبل از گزاشتن کد ارور زیر را میده:
Error: Subdomain`www.acgih.ir` is a subdomain. Please preload `acgih.ir` instead. (Due to the size of the preload list and the behaviour of cookies across subdomains, we only accept automated preload list submissions of whole registered domains.)
Error: No HSTS headerResponse error: No HSTS header is present on the response.
ولی بعد از قرار دادن کد ارور به صورت زیر درمیاد:
Error: Subdomain`www.acgih.ir` is a subdomain. Please preload `acgih.ir` instead. (Due to the size of the preload list and the behaviour of cookies across subdomains, we only accept automated preload list submissions of whole registered domains.)
Error: No includeSubDomains directiveThe header must contain the `includeSubDomains` directive.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sir1
قبل از گزاشتن کد ارور زیر را میده:
Error: No HSTS headerResponse error: No HSTS header is present on the response.
ولی بعد از قرار دادن کد ارور به صورت زیر درمیاد:
Error: No includeSubDomains directiveThe header must contain the `includeSubDomains` directive.
خوب مشکلی نیست اگر می خواهید زیر دامنه ها را هم پیوست کند کد را به صورت زیر تغییر دهید
کد PHP:
<IfModule mod_headers.c>
Header set Strict-Transport-Security "max-age=31536000; includeSubDomains;preload" env=HTTPS
</IfModule>
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RealHAM
خوب مشکلی نیست اگر می خواهید زیر دامنه ها را هم پیوست کند کد را به صورت زیر تغییر دهید
کد PHP:
<IfModule mod_headers.c>
Header set Strict-Transport-Security "max-age=31536000; includeSubDomains;preload" env=HTTPS
</IfModule>
مهندس ارور به صورت زیر تغییر کرد:
Error: Subdomain
`www.acgih.ir` is a subdomain. Please preload `acgih.ir` instead. (Due to the size of the preload list and the behaviour of cookies across subdomains, we only accept automated preload list submissions of whole registered domains.)
1 فایل پیوست
مهندس شما نمی توانید www.acgih.ir بزنید چون خودش یک ساب دامنه است و باید از acgih.ir استفاده کنید که الان بنده تست کردم که بدون مشکل بود
فایل پیوست 36811
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
realham
مهندس شما نمی توانید www.acgih.ir بزنید چون خودش یک ساب دامنه است و باید از acgih.ir استفاده کنید که الان بنده تست کردم که بدون مشکل بود
فایل پیوست 36811
ممنونم. خب www.acgih.ir ادرس سایت اصلیم است چرا ساب دامین محسوب میشه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sir1
ممنونم. خب
www.acgih.ir ادرس سایت اصلیم است چرا ساب دامین محسوب میشه؟؟
نه دامنه اصلی همیشه بدون www است همان چیزی که موقع ثبت نام دامنه در خواست می دهید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RealHAM
نه دامنه اصلی همیشه بدون www است همان چیزی که موقع ثبت نام دامنه در خواست می دهید.
ممنون
مهندس با این کد مشکل HSTS سایت اصلی حل میشه ولی به صورت خودکار SSL برای ساب دامین فعال میشه و من باید هر بار به صورت دستی Uninstall کنم.
این مشکلو چطوری درست کنم که ssl برای ساب دامین فعال نشه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sir1
ممنون
مهندس با این کد مشکل HSTS سایت اصلی حل میشه ولی به صورت خودکار SSL برای ساب دامین فعال میشه و من باید هر بار به صورت دستی Uninstall کنم.
این مشکلو چطوری درست کنم که ssl برای ساب دامین فعال نشه؟؟
مهندس اگر زیر دامنههای شما SSL ندارد با includeSubDomains پاک کنید وگرنه به مشکل بر میخورید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RealHAM
مهندس اگر زیر دامنههای شما SSL ندارد با includeSubDomains پاک کنید وگرنه به مشکل بر میخورید
چطوری پاک کنم. این موردو نمیدونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sir1
چطوری پاک کنم. این موردو نمیدونم
از همان کد که داخل htaccess اضافه کردید باید پاک کنید
خب الان کدو به همون اولی ینی:
کد:
<IfModule mod_headers.c>Header set Strict-Transport-Security "max-age=31536000; preload" env=HTTPS </IfModule>
تغییر دادم ولی میگه چون ساب دامین SSL نداره سبز نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sir1
خب الان کدو به همون اولی ینی:
کد:
<IfModule mod_headers.c>Header set Strict-Transport-Security "max-age=31536000; preload" env=HTTPS </IfModule>
تغییر دادم ولی میگه چون ساب دامین SSL نداره سبز نمیشه
خب دیگر، یا باید برای ساب دامینهای خود SSL تهیه کنید یا باید includeDomains را ریمو کنید
با سلام نوع اس اس التون چی هست؟
ایا فعالسازی تاثییری بر سئو داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irihost
ایا فعالسازی تاثییری بر سئو داره؟
والا میگن داره
منم همین مشگلو دارم ولی سردرد گرفتم باخوندن این پستا
چرا هیچی نفهمیدم :دی