-
اقدام غیر حرفه ای هتزنر !
سلام و احترام خدمت همکاران عزیز امروز هتزنر یک ایمیل به بنده فرستادن که در زیر متنش رو گذاشتم بعد از ایمیل های مکرر گفتن هویت کشورتون رو عوض کنید تا بهتون خدمات بدیم! لطفا همکارانی که پنل های هتزنر ایرانی دارند تا میتونید به خارج انتقال بدید . امروز شاهد بسته شدن 6 اکانت با همین ایمیل زیر شدیم.
I've cancelled your order and blocked all your servers.
Maybe your friend from Austria who called me on the phone insulting that I don't speak proper German didn't understand that we won't provide you any new servers. We've cancelled your account to the end of August and that's it.
-
پاسخ : اقدام غیر حرفه ای هتزنر !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
سلام و احترام خدمت همکاران عزیز امروز هتزنر یک ایمیل به بنده فرستادن که در زیر متنش رو گذاشتم بعد از ایمیل های مکرر گفتن هویت کشورتون رو عوض کنید تا بهتون خدمات بدیم! لطفا همکارانی که پنل های هتزنر ایرانی دارند تا میتونید به خارج انتقال بدید . امروز شاهد بسته شدن 6 اکانت با همین ایمیل زیر شدیم.
Maybe your friend from Austria who called me on the phone insulting that I don't speak proper German didn't understand that we won't provide you any new servers. We've cancelled your account to the end of August and that's it.
سلام
در پنل هتزنر نباید کشور را ایران انتخاب کنید، کشوری مانند دبی انتخاب کنید.
در صورت نیاز می توانیم سرورهای شما را به پنل شرکت پارس نیا در هتزنر انتقال دهیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
سلام
اون چیزی که بنده از این متن فهمیدم اینه دوست شما پشت تلفن بهشون توهین کرد اونا هم اکانت رو مسدود کردند.
شما این متن از کی گرفتید؟
ترجمه گوگل:
من سفارش خود را لغو کرده ام و تمام سرورهای شما را مسدود کرده ام.
ممکن است دوست شما از اتریش که به من تلفن زده بود توهین کند که من به زبان آلمانی مناسب صحبت نمی کنم، نمی فهمم که ما هیچ سرور جدیدی را ارائه نمی دهیم. ما حساب خود را تا انتهای ماه اوت لغو کردیم و همینطور است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiandroid
سلام
در صورت نیاز می توانیم سرورهای شما را به پنل شرکت پارس نیا در هتزنر انتقال دهیم.
پاسپورت ایرانی داشتم اماراتی نیستم که...
پنل الان یک ساله دارمش! سرور ها رو بدون هیچ اطلاعی بستن! نمیشه انتقال داد ولی خودشون گفتن یک پنل جدید باز کنید براتون ترنسفر میدیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
پاسپورت ایرانی داشتم اماراتی نیستم که...
پنل الان یک ساله دارمش! سرور ها رو بدون هیچ اطلاعی بستن! نمیشه انتقال داد ولی خودشون گفتن یک پنل جدید باز کنید براتون ترنسفر میدیم.
پاسپورت، تلفن، آدرس و همه چیز اگر ایرانی باشد مشکلی نیست، فقط کشور را نباید ایران انتخاب کنید. کشور را دبی انتخاب کنید.
یک پنل جدید بسازید و یا پنل شرکت پارس نیا را جهت انجام ترسنفر معرفی کنید.
با تلگرام بنده در ارتباط باشید: @jam26269
تلفن تماس: 09205100353
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
اون چیزی که بنده از این متن فهمیدم اینه دوست شما پشت تلفن بهشون توهین کرد اونا هم اکانت رو مسدود کردند.
شما این متن از کی گرفتید؟
ترجمه گوگل:
من سفارش خود را لغو کرده ام و تمام سرورهای شما را مسدود کرده ام.
ممکن است دوست شما از اتریش که به من تلفن زده بود توهین کند که من به زبان آلمانی مناسب صحبت نمی کنم، نمی فهمم که ما هیچ سرور جدیدی را ارائه نمی دهیم. ما حساب خود را تا انتهای ماه اوت لغو کردیم و همینطور است
ایمیل دوم و سوم این متن رو نمیگه
دومین ایمیل
We are not interested in cooperation with you. You've betrayed us for a lot of money.
سومین ایمیل!
Your or your friend told us on the phone that you are from Austria and we are still waiting for you to enter your austrian address.
فعلا اینطوریه از چند نفری پرسیدم همین کارو با پنل هاشون کردن. ولی مهلت دادن به بنده هیچ مهلتی ندادن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
ایمیل دوم و سوم این متن رو نمیگه
دومین ایمیل
We are not interested in cooperation with you. You've betrayed us for a lot of money.
سومین ایمیل!
Your or your friend told us on the phone that you are from Austria and we are still waiting for you to enter your austrian address.
فعلا اینطوریه از چند نفری پرسیدم همین کارو با پنل هاشون کردن. ولی مهلت دادن به بنده هیچ مهلتی ندادن
شما پنل با پاسپورت ایران باز کردید؟
بعد austrian اینجا چی میگه؟
منظورش از You've betrayed us for a lot of money این جمله چیه؟
احتمالا پرداخت شما به مشکل نخورده است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiandroid
پاسپورت، تلفن، آدرس و همه چیز اگر ایرانی باشد مشکلی نیست، فقط کشور را نباید ایران انتخاب کنید. کشور را دبی انتخاب کنید.
یک پنل جدید بسازید و یا پنل شرکت پارس نیا را جهت انجام ترسنفر معرفی کنید.
با تلگرام بنده در ارتباط باشید: @jam26269
تلفن تماس: 09205100353
الان من بزارم امارات پنل رو ریجکت نمیکنن؟ اطلاعت کلی مشتری توشه پاسپورت ایرانی بود فتوشاپی نیست !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
الان من بزارم امارات پنل رو ریجکت نمیکنن؟ اطلاعت کلی مشتری توشه پاسپورت ایرانی بود فتوشاپی نیست !
عرض کردم: اکانت جدید با پاسپورت جدید ایجاد کنید و هنگام ایجاد اکانت کشور را دبی انتخاب کنید و مابقی موارد را حقیقی وارد کنید (آدرس، تلفن و ...)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
شما پنل با پاسپورت ایران باز کردید؟
بعد austrian اینجا چی میگه؟
منظورش از You've betrayed us for a lot of money این جمله چیه؟
احتمالا پرداخت شما به مشکل نخورده است؟
تلفنی هم حرف زدیم حتی قطع کردن!
اینا رو نمیدونم ولی فاکتور ها تاییده مشکلی نداره.
منظور با کل ایرانی ها هست.You've betrayed us for a lot of money(شما برای پول زیادی خیانت کردید)پنل باز میکنید بعد ترنسفر آخرش ما به مشکل میخوریم!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiandroid
عرض کردم: اکانت جدید با پاسپورت جدید ایجاد کنید و هنگام ایجاد اکانت کشور را دبی انتخاب کنید و مابقی موارد را حقیقی وارد کنید (آدرس، تلفن و ...)
این امر به چه درد ما میخوره؟ به نظرتون ما بی کاریم از هتزنر هر روز سرور بخریم و بعد مسدود کنن؟ بریم از جایی دیگه بخریم
چن دیگه ارزش نداره این دیتاسنتر توی wht.com هم این امر رو اعلام میکنم تا ابرو ریزی بشه براشون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
منظور با کل ایرانی ها هست.You've betrayed us for a lot of money(شما برای پول زیادی خیانت کردید)پنل باز میکنید بعد ترنسفر آخرش ما به مشکل میخوریم!
- - - Updated - - -
این امر به چه درد ما میخوره؟ به نظرتون ما بی کاریم از هتزنر هر روز سرور بخریم و بعد مسدود کنن؟ بریم از جایی دیگه بخریم
چن دیگه ارزش نداره این دیتاسنتر توی wht.com هم این امر رو اعلام میکنم تا ابرو ریزی بشه براشون.
به نظر بنده بیکار نیستید، عرض کردم اکانت جدید ایجاد کنید و سرورها را ترنسفر کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiandroid
به نظر بنده بیکار نیستید، عرض کردم اکانت جدید ایجاد کنید و سرورها را ترنسفر کنید.
شما پیام ها رو کامل بخونید:دی transfer Lock!
servers Lock!
میخونید اینا رو ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
عجب!
من نظرم اینه یه پنل دیگه طبق گفته خودشون باز کنید. بعد دستور ترنسفر رو بدید. سعی کنید تعداد سفارشات کم کنید و به هیچ وجه ترنسفر نکنید.
دوستانی که میان برای افراد مختلف با هزینه های بالا پنل باز میکنن اینو هم توجه کنند اون اشخاصی که پنل دریافت میکنند هیچ شناخت درستی از روال کاری این دیتاسنتر ندارن. فکر میکنند هتزنر 15 روز سرور رایگان میده ! و سرور میگیرن 15 روز استفاده میکنند بعد هم هزینه رو به دیتاسنتر پرداخت نمیکنند. بله منم بودم اینکارو خیانت میدونستم! دوستان بهتره کمی منطقی باشید.
-
متالسفانه مدتی هست خودم شخصا شاهد بسته شدن 4 اکانت از همکارا بودم به بهونه های مختلف مانند ابیوز اومده و کل پنل بستن یا چیزی شبیه مال شما
احتمالا غیر مستقیم میخوان ایرانی هارو بیرون کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
شما پیام ها رو کامل بخونید:دی transfer Lock!
servers Lock!
میخونید اینا رو ؟
بله مطالعه کردم، فرمودید امکان ترنسفر ندارید اما این مورد رو هم فرمودید که به شما گفتند اکانت جدید ارائه کنید تا ترسنفر انجام شود.
هرچند تیکت جدید باز کنید و این درخواست رو ارسال کنید، موافقت می کنند. البته در تیکت اولی که ارسال می کنید اکانت ترنسفر مقصد را معرفی کنید.
-
بنده احساس میکنم یه چیزی رو این وسط اتفاق افتاده که شما درست شفاف سازی نکردید
دقیق بگید چه اتفاقی افتاد
پشت تلفن چی گفتید و اصلا برا چی تلفن زدید
تا برای بنده و سایر همکاران مشخص بشه هتزنر دنبال بهانه بوده و قضیه شما مثل پنل یکسری دوستان هست یا قضیه شما چیز دیگست
ممنون میشم شفاف سازی کنید
-
سه مورد الان مطرح شده هیچ کدام ارتباطی به اینکه پنل شما ایرانی هست ندارد .
جمله اول داره میگه شما یا دوست شما تماس گرفته اید و توهین کرده اید
جمله دوم داره میگه پرداخت های شما مشکلی داشته است . حال یا پرداخت های تقبلی با دلار غیر قانونی بوده یا مشکلات دیگری ...
جمله سوم داره میگه خود شما یا دوست شما با هتزنر تماس گرفته است و شما را یک فرد اتریشی معرفی کرده است .
هیچ یک از این موارد ارتباطی به اینکه با هویت ایرانی شما مشکل دارند ندارد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiandroid
سلام
یعنی شما میفرمایید ما باید بریم از پنل کشور رو عوض کنیم؟ بنده با کشور ایران باز کردم پنل رو این مورد یعنی ضروری هست و اینکه الان که پنل باز کردم میتونم اقدام به تغییر کشور کنیم ایا کشور رو تغییر بدم بعدا مشکلی پیش نیاد نگن باید از دبی با ما تماس بگیرید خخخ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
entel
یعنی شما میفرمایید ما باید بریم از پنل کشور رو عوض کنیم؟ بنده با کشور ایران باز کردم پنل رو این مورد یعنی ضروری هست و اینکه الان که پنل باز کردم میتونم اقدام به تغییر کشور کنیم ایا کشور رو تغییر بدم بعدا مشکلی پیش نیاد نگن باید از دبی با ما تماس بگیرید خخخ
پنل فعلی شما با لوکیشن ایران برای هتزنر شناسایی شده و اگر تغییر دهید متوجه خواهند شد.
ابتدا یک پنل جدید با مشخصاتی که عرض کردم ایجاد کنید سپس با پنل قبلی و البته تغییر ip تیکت ارسال کنید و اکانت جدید را برای ترسنفر معرفی کنید.
خیر تماسی با شما نمی گیرند و یا اقدامی جهت احراز هویت و یا مکان شما انجام نمی دهند.
-
الان پنل من بازه بسته نشده یعنی شما میفرمایید این کارو نکنم پنل منم میبندن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
سلام
در پیام هتزنر حرفی از ایران زده نشده است.
پیام های بعدی تون رو هم دیدم.در انها هم از ایران حرفی نزده.
قضیه را کامل اعلام کنید که همکاران بتوانند بررسی کرده و نظر دهند.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
entel
الان پنل من بازه بسته نشده یعنی شما میفرمایید این کارو نکنم پنل منم میبندن؟
سلام
خیر چنین چیزی تایید نمی شود.
با توجه به نظری که همکاران در رابطه با تیکت ایشان فرمودند بنده نیز معتقدم مساله چیز دیگریست.
-
خیلی ممنون از راهنمایی خوبون بله مشکل یاسر جان انگاری یه چیز دیگه هست انشالا مشکلشون حل شه یاسر جان از پسرای گل روزگاره مشکلی بود بگید تا دوستان کمک کنن با تشکر از همه تون
-
ببینید دیتاسنتر المان با ایرانیا حالا نمیدونم لج هستن مشکل دارن چی دارن رو نمیدونم . بنده 4 ماه پیش سرور های که هزینه کلا 2 میلیون بود رو برام بست علتش چی بود ؟؟!!!
علتش این بود هزینه سرور نهایتش 4 روز بعد میخواستم تمدید کنم که پول تبدیل به یورو بشه اما سریعا حذف کردن سرور رو
اواخر هم یک سرور داشتیم بدون ستاپ بود و بخاطر جریمه ای که زده بود براش سرور من رو هم بستن تمامی این اتفاقات روی پنل ایرانی انجام شد .
بعد از مدتی دوباره به اقدام به دریافت کردم البته با پاسپورت ملیت نیویورک و از اون به بعد با بنده خیلی خوب رفتار میکنند شاید در روز 10 بار درخواست لارا کردم و نباید بهم لارا میدادن ولی بهم دادن به صورت رایگان
نمیدونم چرا ولی با ایرانیا کمی انگار مشکل دارند حتی 2 تا پنل دیگه ایرانی دوستان بنده رو مسدود کردن . واقعا دیتاسنتری نیست که اخلاق خوب و مشتری پسندی داشته باشه ...
دیتاسنتر ovh واقعا رفتار خوبی داشتن متوجه شدن بنده ایرانی هستم اما بعد 3 روز هزینه سروری که خریداری کرده بودم عودت دادند و گفتن با شخصی که در کشور ایران نیست اقدام به دریافت سرور کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiavaco
ببینید دیتاسنتر المان با ایرانیا حالا نمیدونم لج هستن مشکل دارن چی دارن رو نمیدونم . بنده 4 ماه پیش سرور های که هزینه کلا 2 میلیون بود رو برام بست علتش چی بود ؟؟!!!
علتش این بود هزینه سرور نهایتش 4 روز بعد میخواستم تمدید کنم که پول تبدیل به یورو بشه اما سریعا حذف کردن سرور رو
اواخر هم یک سرور داشتیم بدون ستاپ بود و بخاطر جریمه ای که زده بود براش سرور من رو هم بستن تمامی این اتفاقات روی پنل ایرانی انجام شد .
بعد از مدتی دوباره به اقدام به دریافت کردم البته با پاسپورت ملیت نیویورک و از اون به بعد با بنده خیلی خوب رفتار میکنند شاید در روز 10 بار درخواست لارا کردم و نباید بهم لارا میدادن ولی بهم دادن به صورت رایگان
نمیدونم چرا ولی با ایرانیا کمی انگار مشکل دارند حتی 2 تا پنل دیگه ایرانی دوستان بنده رو مسدود کردن . واقعا دیتاسنتری نیست که اخلاق خوب و مشتری پسندی داشته باشه ...
دیتاسنتر ovh واقعا رفتار خوبی داشتن متوجه شدن بنده ایرانی هستم اما بعد 3 روز هزینه سروری که خریداری کرده بودم عودت دادند و گفتن با شخصی که در کشور ایران نیست اقدام به دریافت سرور کنید
با عرض تاسف با ملیت ایرانی در کشورهای دیگر به صورت فاشیسم رفتار می شود، اما در هر صورت در هتزنر نباید لوکیشن را ایران انتخاب می کردید.
مشکل دیتاسنتر، اخلاق و رفتار آن ها نیست، مشکل هویت گمشده ایرانی ها است.
-
سطح برخورد این دیتاسنتر با مشتریان شبیه به دست فروشای لب خیابونه:|
اصلا گیریم ایرانا بد و فلان، دیگه با این نوع حرف زدن که ایرانا رو بدتر نمی کنن، خودشون رو غیر حرفه ای نشون میدن
-
درود
در ارتباط باشید !
از آمریکا میتونیم پنل بدیم + شخص هم موجوده
موفق باشید
-
میگم نمیشه یه شکواییه بنویسیم بدیم دست وزارت ارتباطات تا باهاشون مذاکره کنن اینطوری که نمیشه الان کلی ایرانی از المان سرور دارن شاید برای خیلی ها جابجای یا این مشکلات فاجعه اور باشه اگر با ایرانی ها مشکل دارن یبار اول کار بگن ما خدمات به ایرانی ها نمیدیم یا اگر پذیرفتن خدمات رسانی کنن بچه بازی شده کارای هتزنر خیلی مسخره هست هر کی تو اینستا گرامه بره تو پیج واعظی اعتراض کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
entel
میگم نمیشه یه شکواییه بنویسیم بدیم دست وزارت ارتباطات تا باهاشون مذاکره کنن اینطوری که نمیشه الان کلی ایرانی از المان سرور دارن شاید برای خیلی ها جابجای یا این مشکلات فاجعه اور باشه اگر با ایرانی ها مشکل دارن یبار اول کار بگن ما خدمات به ایرانی ها نمیدیم یا اگر پذیرفتن خدمات رسانی کنن بچه بازی شده کارای هتزنر خیلی مسخره هست هر کی تو اینستا گرامه بره تو پیج واعظی اعتراض کنه
نه داداش.ممنون.
فعلا زحمت کشیدن و enamad رو راه انداختن و دارن سالی 30-40ت ازمون میگیرن.
جون عزیزت پای دولتو باز نکن. :))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
چقدر با لحن بدی صحبت میکنند این آلمانی ها! and that's it ...
شما مشخص نیست مشکلتون با دیتاسنتر چه چیزی است. تیکت هایی که برای شما ارسال نموده اند در ارتباط با هویت ایرانی شما نیست. یا پرداخت هایتان مشکل داشته است یا مشخصات پنل شما صحیح نمی باشد. به چه علت پشتیبان هتزنر صحبت از کشور اتریش میکند؟ لطفا این مورد را شفاف سازی کنید.
-
منم به نظرم با مدیریتشون بتونیم صحبت کنیم خوب میشه ولی خوب متاسفانه حتی از اموجی داخل تیکت هاشون استفاده میکنند مثل :) :)))) و...
-
آقا اینا واقعا متن تیکت یا ایمیل رسمی از هتزنر هست؟
آدم یاد آهنگ " اراذل برین خونه هاتون از هیچکس میافتته... "
انگار سر گردنه ان ! یه همچین لحنی:
همینه که هست ، فحش میدی؟ سرورت کنسل میکنم. (:|
اگه مردی زنگ اخر وایسا
بیشتر میخوره با یه واسط 15 ساله در ارتباط باشید تا اپراتور یه شرکت بین المللی
-
به نظر بنده اگر ما ایرانیا این شرکت رو تحریم کنیم بهتره . طی صحبت های قدیم حدودا 70 درصد مشتریان این شرکت ایرانی هستن به دلیل ارزونی قیمت اگر انتقال سرور بدیم به شرکت دیگه و یا حساب های ایرانی رو ببندیم متوجه این امر میشند که کارشون اصلا درست نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
آقا اینا واقعا متن تیکت یا ایمیل رسمی از هتزنر هست؟
آدم یاد آهنگ " اراذل برین خونه هاتون از هیچکس میافتته... "
انگار سر گردنه ان ! یه همچین لحنی:
همینه که هست ، فحش میدی؟ سرورت کنسل میکنم. (:|
اگه مردی زنگ اخر وایسا
بیشتر میخوره با یه واسط 15 ساله در ارتباط باشید تا اپراتور یه شرکت بین المللی
دقیقا باهاتون موافقم خیلی مسخره شده اگر اینطوری باشه که همه پنل رقباشون رو دی اکتیو میکنن یاد زمان های می افتم که واسه یاهو گزارش مبنی بر شکایت میفرستادم یاهو هم گول مارو میخورد و ایدی یاایمیل دشمن مارو دی اکتیو و غیر فعال میکرد الان قضیه اینم اینطوری شده از فردا ما هم بزنگیم فوش بدیم بعد ایدی رقبا رو بدیم تا ببندن خخخ بنظرتون این روند درسته خیلی مسخره هست من هنوزم برام جای سواله یارو گیریم از اتریش زنگ زده فوش داده چرا پنل من بسته نشده چرا پنل یاسر بسته شده این وسط یه مشکلی هست یا اون شخصی که فوش داده اطلاعات پنل یاسر رو میدونسته و بعد فوش دادن شماره پنل یاسر رو داده اونا هم بلاک کردن خودمم نمیدونم واقعا گیج کننده و بچه گانه هست مگه داریم مگه میشه زرتی الکی بزنن پنل رو ببندن واقعا این المانی ها دیگه شورشو در اوردن کسی المان نیست بره باهاشون حضوری صحبت کنه و بگه چرا بچه های ایرانی رو اذیت میکنید واقعا کسی این کارو بکنه ممنونش میشم من یاسر رو میشناسم واقعا پسر گلیه رفیقمم هست لطفا هر کسی میتونه کمکش کنه بنده خدا مظلوم واقع شده این وسط ایشون هیچ کاری نکرده نمیدونم چرا پنلشو بستن خودمم ناراحتم
-
دوستان هتزنر به نظر بنده بهترین دیتاسنتر قابل استفاده در ایران میباشد
طرز برخورد آن ها بسیار مناسب و عالی میباشد اما به شرطی که شما میخواهید ایمیل بفرستید با گوگل ترجمه نکنید ارسال کنید چون خیلی از کلمه ها اون چیزی نیست که شما میخواهید و اون ها هم بد متوجه میشن
شما جواب ابیوز ها رو منظم و صحیح بدید و درست با دیتاسنتر کار کنید فاکتور ها به موقع و ارز معتبر پرداخت شه هیچ مشکلی پیدا نمیکنید
5 سال هستش با یک پنل داریم با هتزنر کار میکنیم مشکلی هم نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
طرز برخورد آن ها بسیار مناسب و عالی میباشد اما به شرطی که شما میخواهید ایمیل بفرستید با گوگل ترجمه نکنید ارسال کنید چون خیلی از کلمه ها اون چیزی نیست که شما میخواهید و اون ها هم بد متوجه میشن
شما جواب ابیوز ها رو منظم و صحیح بدید و درست با دیتاسنتر کار کنید فاکتور ها به موقع و ارز معتبر پرداخت شه هیچ مشکلی پیدا نمیکنید
بله درسته
من خودم شخصا باهاشون صحبت کردم
اونا براشون ارسال استیتمنت خیلی مهمه! اگر مدام برای سرور شما ابیوز بیاد و گزارش ارسال نکنید! مشکلات بزرگتری رخ میده و بهتون بدبین میشن و دیگه تمایل به همکاری ندارند. :)
بهتره دوستانی که سرورشون زیاد ابیوز میاد سمت دیتاسنتر هایی مثل هتزنر نرند.
-
دوستان فکر می کنند همه جا ایران هستند که با بد و بیراه گفتن بهشون سرویس بدند. با ابرو ریزی تهدید و باج گیری .. اتفاقا در خارج از ایران ادب و احترام خیلی مهم است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
چقدر با لحن بدی صحبت میکنند این آلمانی ها! and that's it ...
شما مشخص نیست مشکلتون با دیتاسنتر چه چیزی است. تیکت هایی که برای شما ارسال نموده اند در ارتباط با هویت ایرانی شما نیست. یا پرداخت هایتان مشکل داشته است یا مشخصات پنل شما صحیح نمی باشد. به چه علت پشتیبان هتزنر صحبت از کشور اتریش میکند؟ لطفا این مورد را شفاف سازی کنید.
مشکل رو پیدا کردیم مثل اینکه تشابه اسمی در پنل پیش اومده !
اتریش پرداخت کننده بوده مثل اینکه تماس گرفته بخاطر پنل دوم که مشابه بنده مسدود شده
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
اگر ابیوز داشتیم که خوب بود از دیروز پیگیر این امرم فعلا تونستم یه سریش رو حل کنم ولی میگن یک ایرانی با ۱۴ اکانت متفاوت به ما بدهکاره . مثل اینکه همکاران دارن سود جویی میکنن و ما توی این دردسرا افتادیم.
-
سلام،
الكي نيست من اين همه مدت ميگم هتزنر رو ديتاسنتر حساب نكنيد. كلا جايي كه پرسنلش زبان انگليسي بلد نيستند قابل اعتماد نيست ( هتزنر در حد زير خط فقط بلدن ). تمايل داشتيد در ارتباط باشيد.
با احترام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
مشکل رو پیدا کردیم مثل اینکه تشابه اسمی در پنل پیش اومده !
اتریش پرداخت کننده بوده مثل اینکه تماس گرفته بخاطر پنل دوم که مشابه بنده مسدود شده
- - - Updated - - -
اگر ابیوز داشتیم که خوب بود از دیروز پیگیر این امرم فعلا تونستم یه سریش رو حل کنم ولی میگن یک ایرانی با ۱۴ اکانت متفاوت به ما بدهکاره . مثل اینکه همکاران دارن سود جویی میکنن و ما توی این دردسرا افتادیم.
درود بله این موضوع واقعیت داره یک شخص ایرانی با 14 تا اکانت بهشون بدهکار هستن
و این شخص رو بنده میشناسم ولی چیکار میشه کرد ؟