-
جزييات روش جدید عرضه اینترنت ثابت تشریح شد (قیمت و حجم)
1 مگابیت |
3 گیگ ترافیک خارجی |
6 گیگ ترافیک داخلی |
10 هزار تومان |
تا 2 مگابیت |
10 گیگ خارجی |
20 گیگ داخلی |
20 هزار تومان |
3 تا 6 مگابیت |
10 گیگ خارجی |
20 گیگ داخلی |
35 هزار تومان |
6 تا 16 مگابیت (20 مگابیت) |
10 گیگ خارجی |
20 گیگ داخلی |
50 هزار تومان |
هر 1 گیگابایت اضافه |
3000 خارجی |
1500 داخلی |
توضیحات تکمیلی: http://www.zoomit.ir/2017/7/31/18989...upply-details/
-
پاسخ : جزييات روش جدید عرضه اینترنت ثابت تشریح شد (قیمت و حجم)
این دقیقا چه تفاوتی با حالت فعلی داره؟ قرار بود در سرویسهای جدید اینترنت نامحدود باشه نه حجمی
-
پس این بحث نامحدود شدن چی میشه؟
همین حالت فعلی هست با کمی تغییر تعرفه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
number one
پس این بحث نامحدود شدن چی میشه؟
همین حالت فعلی هست با کمی تغییر تعرفه
همین نامحدود هست دیگه
شما میتونید نامحدود گیگ پول بدی بخری :))
جهان چهارمی شدنمون مبارک:d:109:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
365web.online
این دقیقا چه تفاوتی با حالت فعلی داره؟ قرار بود در سرویسهای جدید اینترنت نامحدود باشه نه حجمی
دقیقا همین طور قرار بود سیستم فروش حجمی جمع بشه.
-
به قول دوستان 10 گیگ فقط ویندوز 10 در ماه آپدیت میده
تو پیج وزیر (وزیر قبلی؟) هم اعتراضات زیاد شده: https://www.instagram.com/vaezi_ir/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
1 مگابیت |
3 گیگ ترافیک خارجی |
6 گیگ ترافیک داخلی |
10 هزار تومان |
تا 2 مگابیت |
10 گیگ خارجی |
20 گیگ داخلی |
20 هزار تومان |
3 تا 6 مگابیت |
10 گیگ خارجی |
20 گیگ داخلی |
35 هزار تومان |
10 گیگ خارجی |
20 گیگ داخلی |
50 هزار تومان |
هر 1 گیگابایت اضافه |
3000 خارجی |
1500 داخلی |
توضیحات تکمیلی:
http://www.zoomit.ir/2017/7/31/18989...upply-details/
یعنی چی 10 گیگ ؟
بیشتر از 10 گیگ نمیشه خرید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashadata
همین نامحدود هست دیگه
شما میتونید نامحدود گیگ پول بدی بخری :))
جهان چهارمی شدنمون مبارک:d:109:
واقعا سیاست پدر مادر نداره:))همش بازی با کلماته
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
یعنی چی 10 گیگ ؟
بیشتر از 10 گیگ نمیشه خرید؟
یعنی پول سرعت رو که دادی 10 گیگ ترافیک خارجی بت میده 20 گیگ داخلی اگر تموم شد گیگ اضافه می خری حالا اگر خارجیت تموم بشه 3000 میدی یه گیگ میخری اگر ایرانیت تموم بشه 1500 میدی یه گیگ میخری
-
حالت قبلی که خیلی بهتر بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
number one
واقعا سیاست پدر مادر نداره:))همش بازی با کلماته
- - - updated - - -
یعنی پول سرعت رو که دادی 10 گیگ ترافیک خارجی بت میده 20 گیگ داخلی اگر تموم شد گیگ اضافه می خری حالا اگر خارجیت تموم بشه 3000 میدی یه گیگ میخری اگر ایرانیت تموم بشه 1500 میدی یه گیگ میخری
خب اینطوری تفاوتی نداره
دارن یه پول اضافه ای با عنوان ترافیک داخلی از مشتری میگیرند. :)
-
-
حجم اضافه خارجی گیگابایتی 1000 - 1500 بود! الان شده 3000
به بهانه نامحدود کردن همان اینترنت حجمی را دارن گرونتر میدن!
- - - Updated - - -
120 گیگ اینترنت 16 مگابیت یکساله میشد 250 هزار تومان حالا 120 گیگ اینترنت 16مگابیت یکساله شده 600 هزار تومان!
-
تا وقتی سیستم ملکت افراده مسن و رو به مرگ اداره میکنن و به جوونا فرصت نمیدن همینه.
-
الان که ارزون تره گاها!!!
3 تومن برای ترافیک خارجی؟؟؟؟
خب الان طرحهایی میدن که گیگی 1 تومن هست، تو همشو خارجی استفاده کن! گرون تر شد :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
1 مگابیت |
3 گیگ ترافیک خارجی |
6 گیگ ترافیک داخلی |
10 هزار تومان |
تا 2 مگابیت |
10 گیگ خارجی |
20 گیگ داخلی |
20 هزار تومان |
3 تا 6 مگابیت |
10 گیگ خارجی |
20 گیگ داخلی |
35 هزار تومان |
10 گیگ خارجی |
20 گیگ داخلی |
50 هزار تومان |
هر 1 گیگابایت اضافه |
3000 خارجی |
1500 داخلی |
توضیحات تکمیلی:
http://www.zoomit.ir/2017/7/31/18989...upply-details/
با سلام و درود!
به امید خدا این سرویس هم در حال رشد و پایدار شدن هستش. به امید فردای بهتر و اینترنتی نو تر ....
موفق باشید
-
این طرحی که اینا زدن همه میرن طرف ایرانسل و همراه اول و رایتل
-
- "من برم یه پنج گیگ اینترنت نامحدود بخرم بیام! :d"
خب الان که بصرفه تره ! 30 گیگ با 40مگابیت سرعت رو بنده دارم 40ت ماهانه پول میدم ! ترافیک داخلی هم نیم بها هست ! یجورایی میشه گفت 10 گیگ بین المللی 40گیگ داخلی رو دارم با 40هزارتومان میگیرم!
با این طرح های "نامحدود اما حجمی" شون, هم حجم کمتر هم سرعت کمتر هم قیمت بیشتر! ...
ما گفتیم نامحدود مصرف منصفانه باشه, ولی اگر اسم این قیمتها و پلن بندی هاشون "انصاف" باشه, دیگه واقعا حرفی نمیمونه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpgroup
با سلام و درود!
به امید خدا این سرویس هم در حال رشد و پایدار شدن هستش. به امید فردای بهتر و اینترنتی نو تر ....
موفق باشید
الان دقیقا به شکل در حال رشد و پایداری هست؟
افزایش قیمت و افزایش محدودیت به معنی رشد هست؟!!
-
صبانت سرویس 2 تا 16 مگابیت یکساله جمعا 100 گیگابایت (فاقد شبانه رایگان) رو میداد 131890 تومن
خیلی بهتر از این بود که
واقعا هر تغییری در ایران انجام میشه به جای بهتر شدن اوضاع بدتر میشه
-
آخه چرا یه نفر مسئول دلسوز ایران و مردم توی این مملکت پیدا نمیشه؟چرا هر چی آدم به درد نخور هست شده مسئول؟
-
سلام، در کل فقط یک ترافیک داخلی اضافه شده است و باقی همانند قبل است و تغییر کلی نداشته است، الان هم سرور های دانلود همه (فیلم،موزیک و ...) بروی ایران است، پس پهنای باند ایران با قیمت 1500 ت مصرف کنید بهتر است یا 3000 هزار تومان ؟
-
میگم خدایی برای این همه فکر بکرشون اینا حقوق هم میگیرند؟ یعنی خدایی این همه مدت سرو وصدا و جلسه و تصویب و این همه هزینه کردن و حقوق گرفتند تا این طرحو تصویب کنند؟:-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
سلام، در کل فقط یک ترافیک داخلی اضافه شده است و باقی همانند قبل است و تغییر کلی نداشته است، الان هم سرور های دانلود همه (فیلم،موزیک و ...) بروی ایران است، پس پهنای باند ایران با قیمت 1500 ت مصرف کنید بهتر است یا 3000 هزار تومان ؟
مهندس
اینترنت 100 گیگ یکساله سرعت 2 تا 16 مگ رو میگرفتیم 131 تومن الان 10 گیگ 3 تا 6 مگ ماهیانه رو میگیریم 35 تومن!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
قبلا شما محدودیتی توی مصرفتون نداشتید
می تونستید همرو از ترافیک خارجی استفاده کنید (ترافیک داخل ولی نیم بها محاسبه میشد)
شما همین اینستا و تلگرام و اپدیت ویندوز و ... رو حساب کنید ببینید در ماه چقدر حجم فقط مصرف این چند مورد هست و حالا حساب کنید یک خانواده چند نفره چقدر مصرف ترافیک خارج خواهند داشت
مورد بعدی هم این هست که زدن زیر حرفاشون
وزیر حرف از 5 ساعت فیلم در روز میزد
شما حتی کیفیت استاندارد برای یک صفحه 15 اینچی لپتاپ رو هم در نظر بگیرید 720 هست و برای 5 ساعت فیلم در روز باید حداقل در روز 2 گیگابایت حجم مصرف بشه
به عبارتی ماهانه 60 گیگ. من نمیدونم منظور ایشون از فیلم کلیپ های موجود توی اپارات با کیفیت 360 هست؟
اصلا شما هرطور حساب کنید نمی تونید بگید 2/3 محتوای مورد نظر کاربرا داخل ایران هست
اصلا شما مصرف کاربران رو به صورت کلی هم نگاه کنید بنده بعید میدونم مصرف ترافیک داخلی 2/3 ترافیک بین الملل باشه
خوب وقتی الگوی مصرف چیزی دیگه ای هست چه دلیل داری تعرفه ها دقیقا خلاف الگوی مصرف پیاده سازی بشند؟ فقط برای اجبار برای استفاده از سرویس های داخلی اون هم سرویس های بی کیفیت که مصرف حجم کمتری داشته باشند؟
خنده دار هست واقعا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakebrahimi
مهندس
اینترنت 100 گیگ یکساله سرعت 2 تا 16 مگ رو میگرفتیم 131 تومن الان 10 گیگ 3 تا 6 مگ ماهیانه رو میگیریم 35 تومن!
ببینید وقتی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مصوبه تصویب میکند مثلا 1 گیگ ترافیک اضافه 3000 هزار تومان، همه سرویس دهنده ها با همین مصوبه قیمت میدهند، حالا دیدم بعضی از دوستان از یک گیگ سه هزار تومان تعجب کردند!! این 3 هزار تومان فکر کنم 6 ماه پیش تصویب شده و جدید نیست، اما در کنار این ها سرویس دهنده ها طرح های ویژه، ترافیک های زمان دار یا به مناسبت هایی ترافیک ارزان میدهند.
در کل برای بنده خوب است، چون روزانه 3 گیگ فیلم و سریال دانلود میکنم از تاینی موویز پس در حال حاظر تقریبا 9 هزار تومان ترافیک فقط برای دانلود هام مصرف دارم، اما اگر این طرح اجرا بشه 9 هزار تومان به 4 هزار و پانصد تومان کاهش پیدا میکنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
جناب درسته ولی چند تا مشکل هست:
- سایت های با سرور داخلی (نه صرفاً ایرانی مثل همین وب هاستینگ تاک که داخلی حساب نمیشه) کم هستن و اونایی هم که هستن معمولاً فقط میزبانی خود سایت داخلی هستش و سرور های دانلودش در خارج هستن و ترافیک داخلی حساب نمیشه.
- اون یه سری محدود هم که میزبانی در سرور های داخل کشور دارن بار ها دیدم که منابع و فایل هایی رو از سرور های گوگل و... تو قالب سایتشون بارگذاری کردن که باز اینم با اینکه ترافیک جزئی هستش ولی خارجی حساب میشه.
- در ترافیک داخلی اگه حمله DDoS داشته باشید باید سایت کلاً Iran Access بشه چون Cloudflare هم که نصب کنید ترافیک خارجی حساب میشه، شانس بد هم اگه با آی پی ایران هم بهمون DDoS بزنن که اون موقع Iran Access بودن هم تاثیری نداره.
- گذشته از همه این مسائل دولت سایت های ایرانی رو می بینه که فکر میکنه می تونه کلاً با ترافیک داخلی سر کنه اما آیا ترافیک بین نرم افزار های کامپیوتری رو نباید ببینه؟ ما تقریباً تو صنعت نرم افزار کامپیوتری صفر هستیم و فقط یه چند تا نرم افزار تجاری و صرفاً برای سود داریم آیا مثلاً من برای آپدیت ویندوز و آنتی ویروس و برنامه های کاربردی ام باید ترافیک خارجی گیگی 3000 تومان بخرم؟ یه مرورگر هم آپدیت کنیم حداقل 50 مگ حجم خارجی میره دیگه چه برسه به باقی نرم افزار ها.
- گوشی های اندرویدی معمولاً نمیشه اصلاً ترافیک خارجی نداشت شما اصلاً بگو هیچ نرم افزار و بازی خارجی نداری خود اندروید بار ها برای بررسی به روز بودن ورژنش و سایر مسائل مختلف با سرور های گوگل در ارتباطه.
در کل از نظر من همینطور که این دولت ما رو به صورت فیزیکی تو جهان منزوی کرده حالا می بینیم که می خواد به صورت مجازی هم دو جبهه درست کنه به عنوان داخلی و خارجی؟
بالاخره ما کی می خوای بفهمیم که تو عصر ارتباطات زندگی میکنیم و تنها راه پیشرفت تو این عصر فقط گفتگو، صلح و دموکراسیه نه جنگ، تحمیل و دیکتاتوری :)
-
-
گندش رو در آوردن خدایی با این وضع نرخ گذاری
اقا یا اینا نمیدونن حجم و گیگ و پهنای باند چیه.... یا اینکه این مبلغا براشون پول به حساب نمیاد...
من نمیفهمم چرا اینا فکر میکنن که مصرف همه مردم مثل خودشون روزی یه ساعت اینستا رفتن و توئیت زدن و خبر خوندنه!!؟
خو لامصب ما هزار جور کار تو نت انجام میدم.. من روزانه فقط دو سه گیگ آپلود دارم، همین صفحه وی پی اس که بازه خودش در روز کلی مصرف داره.
الان 16 مگ با خجم 50 گیگ رو من ماهانه 45 میدم. مغز خر خوردم مگه بیام با این نرخا اینترنت زغالی بگیرم!؟
دارید میگید نامحدود! پس خجم چیه این وسط؟ این حتی اسمش مصرف منصفانه هم نیست... چه برسه نامجدود..
خدایا تمومش کن این کابوس رو...
-----------------------------------------
دوستان نت من از غروب یه خط در میون سایتها رو باز میکنه اینستا و تلگرام و بقیه هم بالا نمیان، مال شما هم مشکل داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
ببینید وقتی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مصوبه تصویب میکند مثلا 1 گیگ ترافیک اضافه 3000 هزار تومان، همه سرویس دهنده ها با همین مصوبه قیمت میدهند، حالا دیدم بعضی از دوستان از یک گیگ سه هزار تومان تعجب کردند!! این 3 هزار تومان فکر کنم 6 ماه پیش تصویب شده و جدید نیست، اما در کنار این ها سرویس دهنده ها طرح های ویژه، ترافیک های زمان دار یا به مناسبت هایی ترافیک ارزان میدهند.
در کل برای بنده خوب است، چون روزانه 3 گیگ فیلم و سریال دانلود میکنم از تاینی موویز پس در حال حاظر تقریبا 9 هزار تومان ترافیک فقط برای دانلود هام مصرف دارم، اما اگر این طرح اجرا بشه 9 هزار تومان به 4 هزار و پانصد تومان کاهش پیدا میکنه.
داداش فکر میکنم یه اشتباهی توی محاسباتت داری
تاینی مووییز توسط ایرانیها اداره میشه ولی سرورهاش خارج از ایران و حتی ***** هستند هر چند وقت یکبار آدرس عوض میکنه و ماجرا همینجور میچرخه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakebrahimi
تاینی مووییز توسط ایرانیها اداره میشه ولی سرورهاش خارج از ایران و حتی ***** هستند هر چند وقت یکبار آدرس عوض میکنه و ماجرا همینجور میچرخه
کد:
http://s6.uplod.ir/i/00891/8wjpkq49e2ut.png
کد:
http://77.238.122.185/
سرور های دانلود تاینی در ایران میزبانی میشه در دیتاسنتر آسیاتک، ایندکس های سرور هاشون هم آپلود سنتر بالا آوردند تا فردا شاکی پیدا شد مشکلی براشون پیش نیاد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakebrahimi
سرور های تانی موویز داخل ایران هستند دوست عزیز
کلا شما ترافیک بالا داشته باشید یهجوری شمارو میزبانی می کنن
نگران نباشید
دوستان صفحه وزیر و تعداد انتقاد ها جالب هست:
https://www.instagram.com/vaezi_ir/
تا این لحظه 2200 کامنت که قالبا انتقاد و اعتراض هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
کد:
http://s6.uplod.ir/i/00891/8wjpkq49e2ut.png
کد:
http://77.238.122.185/
سرور های دانلود تاینی در ایران میزبانی میشه در دیتاسنتر آسیاتک، ایندکس های سرور هاشون هم آپلود سنتر بالا آوردند تا فردا شاکی پیدا شد مشکلی براشون پیش نیاد.
بله در این مورد حق با شماست، من سرورهای دانلودشون رو چک نکرده بودم، سرورهای سایت اصلیشون غیر ایرانی هست ولی آوردن در پشت پرده سرورهای غیر پابلیک ایرانی رو برای دانلود ست کردن که به دور از *****ینگ و .. کارشون رو انجام بدن
ولی به هر حال این که برای شخص من یا شما سرویس جدید با صرفه تر باشه دلیل نمیشه بگیم سرویس جدید خوبه!
به ضرر خیلی از حرفه ای های حوزه آی تی هست
و حتی خیلی از کاربران عادی که ترافیکشون بیشتر روی اینترنت هست نه اینترانت
من به شخصه اینجوری باشه واقعا صرف نمیکنه برام
هزینه هام سه برابر میشه
-
واقعا سیستم داغونیه @-)
نامحدود که مطمئنا سرعتش یه چی در حد مخابرات میشه ،
اینم که اصلا صرف نمیکنه جدا کردن مصرف داخلی و خارجی
ایرانسل هم پهنای باند خیلی کمی داره ، نفر دوم وصل شه میمیره :-w
دقیقا باید چی کار کنیم؟
وضعیت الان که بهتره ، پول خوبیم گیر شرکتا میاد
-
تا الان باید برای کاربرا توضیح میدادیم عزیز من چیزی به نام نامحدود وجود نداره..دلتو خوش نکن..کسانی که میگن نامحدود در واقع یه جور بازاریابی هست و ترفند فروش.... الان که
وزیر مملکت داره این حرکتو میکنه چی باید بگیم!! :))
-
#ده_گیگ_نامحدود
پیج اینستاشو خوردن ملت : https://www.instagram.com/p/BXC_Z3zg...en-by=vaezi_ir
#پیج_ماییده_شده
-
با این وضع نت ***** جالبم اینه تولید محتوا میخوان بدبخت وبمستر به چه امیدی سایت اداره کنه؟؟اونم با این وضعیت ارز و گرونی سرورا یا به امید این که روزی یه رغیب میره سایتو ریپورت و فردا *****؟:-&
همون واسه عربا سایت بزنیم شرف داره هم پوله تپل میدن همم حمایت :111:خیلیا دارن یواش یواش میرن سایت عربی بزنن یا انگلیسی .....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
سرور های تانی موویز داخل ایران هستند دوست عزیز
کلا شما ترافیک بالا داشته باشید یهجوری شمارو میزبانی می کنن
نگران نباشید
دوستان صفحه وزیر و تعداد انتقاد ها جالب هست:
https://www.instagram.com/vaezi_ir/
تا این لحظه 2200 کامنت که قالبا انتقاد و اعتراض هست
دوست گرامی میشه راهنمایی کنید چطور سرورهای ایرانی که مثلا یک سرور ضعیف با هارد 2ترابایت و 4ترابایت سهمیه ماهانه و قیمت ماهی 2میلیون و هر 100گیگ باندویت اضافه 25000 تومان صرف می کنه که تاینی موویز که الان رایگان شده از سرورهای ایران استفاده کنه!؟ روزانه صدها دانلود هر فیلم 1 الی 3 گیگابایت.
حساب کنید روزی 1000 دانلود یک گیگابایتی انجام شود میشود 30ترابایت = 30000 گیگابایت معادل 300 تا 100 گیگابایت.
هر 100 گیگابایت 25000 تومان
در نتیجه روزی 300*25000=7.5 میلیون تومان و ماهی 225میلیون تومان هزینه دارد. همین 30 ترابایت با یک سرور خوب در هتزنر ماهی 250هزار تومان هزینه دارد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
365web.online
تفاوتش تو قیمتشه که اینجوری سودشون بیشتر میشه
-
الان که تعرفه جدید اینترنت معلق شده بهتره. تعرفه جدید بسیار گرانتر بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abc500x500
دوست گرامی میشه راهنمایی کنید چطور سرورهای ایرانی که مثلا یک سرور ضعیف با هارد 2ترابایت و 4ترابایت سهمیه ماهانه و قیمت ماهی 2میلیون و هر 100گیگ باندویت اضافه 25000 تومان صرف می کنه که تاینی موویز که الان رایگان شده از سرورهای ایران استفاده کنه!؟ روزانه صدها دانلود هر فیلم 1 الی 3 گیگابایت.
حساب کنید روزی 1000 دانلود یک گیگابایتی انجام شود میشود 30ترابایت = 30000 گیگابایت معادل 300 تا 100 گیگابایت.
هر 100 گیگابایت 25000 تومان
در نتیجه روزی 300*25000=7.5 میلیون تومان و ماهی 225میلیون تومان هزینه دارد. همین 30 ترابایت با یک سرور خوب در هتزنر ماهی 250هزار تومان هزینه دارد!
سلام، چند سالی است طرحی ارایه شده است با عنوان "حمایت پهنای باند از وب سایتهای داخلی"، شرکتهای سرویس دهنده به ازای درصدی از پهنای باند خروجی (ارسالی از سرورهای میزبانی شده) از شرکت زیرساخت پهنای باند اینترنت دریافت می کنند، حالا این شرکت های سرویس دهنده برای سایت های پر ترافیک، سرور و تجهیزات رایگان (پهنای باند) فراهم می کنند، بطوریکه امروز بخش قابل توجهی از سایتهای پرترافیک مثل سایت های فیلم، موزیک، آپلود سنتر ها و .. رایگان داخل کشور میزبانی میشوند، مخصوصا پرترافیک ترین سایت های فیلم ایران همه در ایران میزبانی میشوند و فقط به تاینی محدود نشده است.