نیازمندمعرفی برنامه نویس حرفه ایی ایران
با سلام برای چند کار حجیم میخواهیم به برنامه نویس بیرون بسپاریم میخوام بهم برنامه نویس حرفه ایی ایران داخل بخش asp.net که فقط هزینه کارشون بگیرن دندون گردی نکنند بهم معرفی کنید کار من فوق العاده خاص هست برنامه نویس عادی به درد من نمیخوره یه بخش از سایت من ساخت سایت ساز هست که دنبال برنامه نویس خوب میگردم باتشکر
پاسخ : نیازمندمعرفی برنامه نویس حرفه ایی ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid17
با سلام برای چند کار حجیم میخواهیم به برنامه نویس بیرون بسپاریم میخوام بهم برنامه نویس حرفه ایی ایران داخل بخش asp.net که فقط هزینه کارشون بگیرن دندون گردی نکنند بهم معرفی کنید کار من فوق العاده خاص هست برنامه نویس عادی به درد من نمیخوره یه بخش از سایت من ساخت سایت ساز هست که دنبال برنامه نویس خوب میگردم باتشکر
تیم ما پروژه های ملی اجرا کرده ، در اسکیل بزرگ.
البته هزینه هم به طبع بالاس
در صورتی که پروژه اینترپرایز باشه ، میتونیم باهاتون همکاری داشته باشیم
سلام درخدمتم نمونه کار هم در امضام هست.
من asp.net mvc cor و mssql کار میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ealireza
تیم ما پروژه های ملی اجرا کرده ، در اسکیل بزرگ.
البته هزینه هم به طبع بالاس
در صورتی که پروژه اینترپرایز باشه ، میتونیم باهاتون همکاری داشته باشیم
لطف نمونه كار مليتون ارسال كنيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid17
سلام و عرض ادب
شما کافیست فقط 2 کلمه در گوگل سرج کنید " طراحی اسکریپت " :105:
کدباکس درخدمت شماست.
نیازمند معرفی افرادی هستیم که کار حرفه ایی با شرکت بزرگ داشتن نیاز به افر نداریم و اینکه کسانی خودشون معرفی میکنند لطف کنند نمونه کار ها موفقشون رو بزارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid17
من میتونم یک شخص معتبر رو معرفی کنم که از دوستان هستند.
اما بودجشون 15 میلیون یا بالاتر هست.
مشکلی با بودجه ندارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
من میتونم یک شخص معتبر رو معرفی کنم که از دوستان هستند.
اما بودجشون 15 میلیون یا بالاتر هست.
مشکلی با بودجه ندارید ؟
خیر مشکل بودجه اصلا ندارم ولی ادم معتبری باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid17
خیر مشکل بودجه اصلا ندارم ولی ادم معتبری باشه
با اقای سپیدنام در ارتباط باشید.
http://www.kaspid.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
ادم خوبی نیستن و اینکه ایشون بیشتر بجای اینکه کار برنامه نویسی بکنند تبلیغات رستوران ها میکنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid17
ادم خوبی نیستن و اینکه ایشون بیشتر بجای اینکه کار برنامه نویسی بکنند تبلیغات رستوران ها میکنند
بنده باهاشون ارتباط دارم، چرا آدم خوبی نیستند ؟ منظورتون در حرفه خودشون هست یا شخصی ؟
تیستری بیشتر یک عشق هست که اکثر ایرانی ها دارن فقط بعضی ها روشون نمیشه واقعیت و ببینن و اونجوری که دوست دارن زندگی کنن اما اقای سپیدنام صادقانه خودشو بروز میده در مورد غذا. یک فرهنگ سازی هم در مورد تیستری شد کار بدی نکرد.
در هر حال ایشون از نظر من تایید میشن.
حتی اگر خودشون نشن اقای فرهاد و تیم شرکتشون اوکی هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
بنده باهاشون ارتباط دارم، چرا آدم خوبی نیستند ؟ منظورتون در حرفه خودشون هست یا شخصی ؟
تیستری بیشتر یک عشق هست که اکثر ایرانی ها دارن فقط بعضی ها روشون نمیشه واقعیت و ببینن و اونجوری که دوست دارن زندگی کنن اما اقای سپیدنام صادقانه خودشو بروز میده در مورد غذا. یک فرهنگ سازی هم در مورد تیستری شد کار بدی نکرد.
در هر حال ایشون از نظر من تایید میشن.
حتی اگر خودشون نشن اقای فرهاد و تیم شرکتشون اوکی هستند.
ایشون قبلا برای سایت عادی شرکتی اومدن شرکت یکی دوستان بنده بخاطر دیدن شرکت بسیار بزرگ چند طبقه مبلغ الکی 25 میلیون اعلام کردن که این چیزی که ایشون اعلام کردن شرکت دیگه با مبلغ ۳ میلیون هم انجام میدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid17
ایشون قبلا برای سایت عادی شرکتی اومدن شرکت یکی دوستان بنده بخاطر دیدن شرکت بسیار بزرگ چند طبقه مبلغ الکی 25 میلیون اعلام کردن که این چیزی که ایشون اعلام کردن شرکت دیگه با مبلغ ۳ میلیون هم انجام میدن
درسته در اون شکی نیست و حرفتون مورد تایید هست.
اما خوب نمیشه پراید و با پرادو مقایسه کرد با توجه به اینکه هر دو خودرو هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
درسته در اون شکی نیست و حرفتون مورد تایید هست.
اما خوب نمیشه پراید و با پرادو مقایسه کرد با توجه به اینکه هر دو خودرو هستند.
وردپرس هر دویکی هستن موتورش پس یکی هست گرافیک اون شخص دوبرابر بهتر این شرکت هست
این روزا هرکی با سرهم کردن افزونه های ورد پرس و جوملا و دانلود قالب های خارجی میشه طراح سایت. بیشتر شرکت های مسخره طراحی سایت همین هستند. اصلا برنامه نویس ندارن.
البته استفاده از ورودپرس و جوملا عالیه اما نه اینکه بخاطرش پول زیادی بگیری.
فاز اون شخصی که خوشدو خسته کرد اصطلاحات خارجی رو فارسی تایپ کرد چی بود! یعنی من ایرانی نو بلد :))