-
1 فایل پیوست
اقدام غیر حرفه ای ایران سرور
آیا خرید لیست کاربران شرکت های دیگر هاستینگ و ارسال ایمیل برای کاربران آنها دال بر انتقال به ایران سرور کار صحیحی بوده است؟
با وجودی که پویاسازان بیش از ۱۵ سال است که از رجیسترر آمریکایی enom استفاده میکند آیا ارسال ایمیل برای کابران پویاسازان و اعلام خطر به آنها کار صحیحی بوده است؟!
متاسفانه این شرکت از اضطراب بوجود آمده در بازار برای جذب مشتری سوء استفاده کرده است.
نمونه ایمیل ارسال شده با فاکتور گیری نام مالک دامین و نام دامین در زیر آمده است تا همکاران دیگر این کار را قضاوت کنند و آنهایی که حتی قصد تهیه زیر نمایندگی از این شرکت را دارند همیشه این نکته را مد نظر داشته باشند که هر لحظه ممکن است این شرکت برای کاربران آنها هم در جهت منافع خود به صورت مستقیم ایمیل ارسال کند.
فایل پیوست 36345
-
پاسخ : اقدام غیر حرفه ای ایران سرور
من اول توی کانالشون دیدم متن رو ترسیدم یکم بعد که به دوستان زنگ زدم فهمیدم الکی جو سازی کردند ( اصل قضیه تحریم درسته اما این که بترسونن کاربرارو واقعا غیرحرفه ای بود )
برای مورد ارسال تبلیغات هم زود قضاوت نکنید ؛ مگر برای همه ارسال کردند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashadata
من اول توی کانالشون دیدم متن رو ترسیدم یکم بعد که به دوستان زنگ زدم فهمیدم الکی جو سازی کردند ( اصل قضیه تحریم درسته اما این که بترسونن کاربرارو واقعا غیرحرفه ای بود )
برای مورد ارسال تبلیغات هم زود قضاوت نکنید ؛ مگر برای همه ارسال کردند ؟
لطفا به عکس پیوست دقت کنید. دقیقا ذکر کرده اند کاربر YYYY مالک دامین YYYY.com و متن را آورده اند! یک ایمیل کاملا هدفمند به قصد تحریک کاربران دیگر شرکت های هاستینگ برای انتقال به ایران سرور میباشد. از ۳۰ دقیقه پیش تا کنون بیش از ۲۰ مشتری ایمیل ارسال نموده اند و صحت ایمیل مذکور را سوال کرده اند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyasazan
آیا خرید لیست کاربران شرکت های دیگر هاستینگ و ارسال ایمیل برای کاربران آنها دال بر انتقال به ایران سرور کار صحیحی بوده است؟
با وجودی که پویاسازان بیش از ۱۵ سال است که از رجیسترر آمریکایی enom استفاده میکند آیا ارسال ایمیل برای کابران پویاسازان و اعلام خطر به آنها کار صحیحی بوده است؟!
متاسفانه این شرکت از اضطراب بوجود آمده در بازار برای جذب مشتری سوء استفاده کرده است.
نمونه ایمیل ارسال شده با فاکتور گیری نام مالک دامین و نام دامین در زیر آمده است تا همکاران دیگر این کار را قضاوت کنند و آنهایی که حتی قصد تهیه زیر نمایندگی از این شرکت را دارند همیشه این نکته را مد نظر داشته باشند که هر لحظه ممکن است این شرکت برای کاربران آنها هم در جهت منافع خود به صورت مستقیم ایمیل ارسال کند.
فایل پیوست 36345
سلام
متاسفانه ریسلو باعث شد، افراد زیادی اقدام به سودجویی کنند.
-
برای تمام دامنه های منم اومده !!!!
-
نقل قول:
آیا ارسال ایمیل برای کابران پویاسازان و..
لیست کاربران شما را چطور بدست آورده اند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
لیست کاربران شما را چطور بدست آورده اند؟
ابزار های زیادی برای این کار هست اما برای مثال سایت domaintools.com
به راحتی شما میتوانید لیست دامین هایی که DNS های یک شرکت هاستینگ روی آن ست شده اند را خریداری نمایید:
http://reversens.domaintools.com/search/?q=irandns.com
سپس یک اسکریپت کوچک میتوانید اطلاعات whois دامین را استخراج کنید! و ...
یک عمل کاملا غیر حرفه ای!
-
اگر واقعا صحت داشته باشه .. چون از همکاران عزیزمان هستند.
کاملا حرفه ای و زیرکانه، با توجه به شرایط موجود.
اما بیرحمانه !
-
در ایران کسی یا شرکتی بخواد پیشرفت کنه حتما چندین نفرو لح کرده و از نون خوردن انداختتش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyasazan
ابزار های زیادی برای این کار هست اما برای مثال سایت domaintools.com
به راحتی شما میتوانید لیست دامین هایی که DNS های یک شرکت هاستینگ روی آن ست شده اند را خریداری نمایید:
http://reversens.domaintools.com/search/?q=irandns.com
سپس یک اسکریپت کوچک میتوانید اطلاعات whois دامین را استخراج کنید! و ...
یک عمل کاملا غیر حرفه ای!
چه خوب
خیلی وقته دنبالشم >:)
-
متاسفانه جو سازی ها بسیار بد است .
- - - Updated - - -
http://www.zoomit.ir/2017/7/18/18929...ain-registrar/
-
zoomit این وسط شده کاسه از آش داغتر :-) خوبه حالا resello کار خاصی نکرده و هنوز سایت ها پاورجا دارند کار میکنند وگرنه فکر کنم همه درگیر میشدند متاسفانه همه عجولانه دارند تصمیم میگریند و سریع انتقال میدند درحالی که هنوز هم وقت هست برای این مسائل
لطفا کاربرا هیچ عجله ایی نکنند فشار زیادی به رجیستر های خودشون نیارند تا با تصمیم گیری صحیح مدیران شرکت ها این مشکلات هم حل بشه جای نگرانی نیست چون دامین ها هیچ مورد فنی به هم نمیزنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
zoomit این وسط شده کاسه از آش داغتر :-) خوبه حالا resello کار خاصی نکرده و هنوز سایت ها پاورجا دارند کار میکنند وگرنه فکر کنم همه درگیر میشدند متاسفانه همه عجولانه دارند تصمیم میگریند و سریع انتقال میدند درحالی که هنوز هم وقت هست برای این مسائل
zoomit کاری نکرده است؛ ایران سرور با پرداخت پول به zoomit اقدام به انتشار اون آگهی تبلیغاتی کرده است .
در نهایت اسم این کار را ؛ اطلاع رسانی می گذارند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
زومیت پول میگیره هرچی بگی میذاره !!!
فکر کنم عامل اصلیش اون ساییت باشه
چون زومیت زده
رپورتاژ آگهی
-
بیشتر بحث تبلیغاتی داشته تا اطلاع رسانی ولی خوب این مشتری ها هستند که باید آگاه بشند که چی شده و میشه
-
بنده با وجود اینکه کمپانی خارج از کشور دارم و اصلا بحث تحریم شامل حال من نمیشه
هیچ وقت حوصله و علاقه تهیه دامین به صورت مستقیم و نداشتم
در حال حاضر هم تمام دامین ها از
Shiraz.technology
و
i-whost.net
تهیه شده و همچنان این روند و ادامه میدم
چون از سیاست تحریم اطلاع دارم و می دونم هیچگاه اینجوری نیست که ناگهانی صبح بیدار شدین مشاهده کنید هیچی سرجاش نیست
این دوستان هم که از این طریق اقدام به جذب مشتری می کنن بنده نمی دونم مگر سفارش دامین چقدر سود داره؟ 2 میلیون؟ 5 میلیون؟
نمی دونم چقدر ارزش داره که این دوستان دست به همچین کار غیر حرفه ای می زنن
دامین همیشه یکی از خدمات جانبی هاستینگ محسوب میشه
اصلا مگر یک دامین چقدر هست؟ چقدر سود داره؟
فقط جای تاسف داره
پیروز دارید
-
متاسفانه کثیف ترین نوع سوء استفاده از بی اطلاعاتی کاربران و ایجاد رعب و وحشت در میان آنها توسط ایران سرور در پیش گرفته شده است.
اگر کمی تکه های پازل را با دقت کنار هم قرار دهید، متوجه خواهید شد که بررسی حساب های مالی ریسلو و اخطار ofac و به دنبال آن تبلیغات مخرب و گسترده ایران سرور در کمتر از چند ساعت از وقوع این موضوع نمی تواند اتفاقی بوده باشد.
کافیست پاسخ این سوال را بیابید:
آیا آلمان جزو اتحادیه ی اروپا نیست؟ و رجیسترار جوکر هم نمی تواند به سرنوشت مشابه ریسلو دچار شود؟
کاسبان تحریم، لطفا کمی خجالت!
-
اضافه شد:
REALTIME REGISTER B.V. مشخصه برند resello می باشد
ظاهرا باید به خوده resello هم بگیم باید انتقال بده به پنل این دوستان عزیز.....
-
الکی یه شرکت رو گنده نکنیم ایران سرور شرکت نیستش فقط شخص هستش یک شخص
الکی گنده نکنیم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
negarnovin
الکی گنده نکنیم!
برای حرفاتون مدرک دارید؟ دفترشون و تعداد کارمندان رو از نزدیک دیدید؟
-
حالا من کاری ندارم ولی حساب کنید هر دامنه 4 هزار تومان سود براشون داشته باشه به عبارتی اگه 300 هزار دامنه پیش ایشون ریجستر یا انتقال داده بشه 300 هزار تا 4 هزار تومان میشه 120,000,000 تومان سالیانه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
حالا من کاری ندارم ولی حساب کنید هر دامنه 4 هزار تومان سود براشون داشته باشه به عبارتی اگه 300 هزار دامنه پیش ایشون ریجستر یا انتقال داده بشه 300 هزار تا 4 هزار تومان میشه 120,000,000 تومان سالیانه
در ابعاد وسیع گردش مالی، هر دامنه میتونه 10 الی 15 حتی تا 20 هزارتومان هم سود داشته باشه.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali09366
در ابعاد وسیع گردش مالی، هر دامنه میتونه 10 الی 15 حتی تا 20 هزارتومان هم سود داشته باشه.
موفق باشید
دقیقا حالا فکر کنید چه سودی میتونن بکنن سر هیچ کار شان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
negarnovin
الکی گنده نکنیم!
شما تا به حال مشهد رفتید ؟
-
من هم ایمیل را دریافت کردم به صراحت اعلام کردند که از رسلو خارج شوید اما جایی اعلام نکرده که حتما بیاید ایران سرور . بقیه خوب نیستند
واقعا براتون متاسفم هیچ کدوم از وضعیت خبر دار نیستید
یک نگاه به
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=188474
بیاندازید
الان نمی فهمید ایران سرور چه لطفی در حقتون کرده, 6 ماه دیگه که اخبار بسته شدن دامین های مختلف رو از این ور اونور می شنوید تازه می فهمید که لطفی به شما کرده
-------------------
باز هم دمشون گرم که اول از همه اطلاع رسانی کرد.
شما خودتتون نتونستید مشکل مشتریاتون را حل کنید انداخین گردن یک شرکت دیگه
----------------
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
شما تا به حال مشهد رفتید ؟
نماد اعتماد برای شخص حقیقی تهیه شده
صاحب امتیاز : مهدی محمدی
https://www.iranserver.com/namads
-
شخصی به اسم احسان عزیزی که یکی از افراد این هاستینگه شروع کرده ویدئو گذاشته در این مورد
متاسفانه افراد سودجو زیادن
هر کسی رو میشناسید بگید تو سایت فتا در این مورد شکایت کنن تا براشون تجربه ای بشه دنبال دور زدن دیگران و بد گفتن از بقیه نشن
تازه ادعا کرده که نمایندگی از ریسلو یه سایت خارجی داره
اینم یه سایت احسان عزیزی greenweb.ir
دوستان با شکایت به فتا جلوی این سودجویی رو بگیرید
-
-
رفتار غیر حرفه ای این شرکت باعث ایجاد اشکال برای تعداد زیادی مشتری خواهد شد.
طی امروز یا حداکثر فردا ریسلو ایمیلی جهت پایان دادن به شایعات و اطلاعات اشتباه منتشر شده توسط این شرکت به تمامی نمایندگان ارسال خواهد کرد تا جلوی سوء استفاده بیشتر عده ای سودجو گرفته شود.
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
اشتباهتون همینجاست، از پشت پرده ها بی اطلاع هستید. در هر حال، ایران سرور شرکت نسبتا متوسطی هست که سابقه بدی نداشته.
ولی خوب کارشون حرفه ای و زیرکانه اما بیرحمانه بود. :53:
بازار و رقابت همینه. گاهی رحم داره و گاهی بی رحم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
:))
واقعا باید بهشون گفت خسته نباشید
چقدر اینها زحمت کش هستن و به فکر نجات مردم !
چرخ و فلک میچرخه.
-
خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم ولی چون واسه منم ایمیل اومد و پیگیری کردم دیدم دارن از تحریم کاسبی میکنن خواستم اطلاع رسانی کنم که خوشبختانه این تاپیک رو زدید...
قضیه خیلی جدی هست و تو گروه های تلگرامی، سایت زومیت، از طریق ایمیل، گوگل ادوردز، آپارات و هر روشی که به ذهنشون رسیده دارن جوسازی میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
negarnovin
الکی گنده نکنیم!
شما گنده ای؟بهتره حرمت ها رو حفظ کنیم.این طرز گفتار صحیح نیست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
:-$.....
-
دوستان متن ایمیلو بخونین
نوشته شده اگررر تو رسلو دامنه دارین به جوکر منتقل کنین
راستی دوستانیکه تعداد دامنه زیاد دارن تا صد میلیون وام میدیم تا براحتی انتقال رو انجام بدن
-
این تصمیمات رو در مرکز حرفه ای کلودهاستینگشون گرفتند !!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
این تصمیمات رو در مرکز حرفه ای کلودهاستینگشون گرفتند !!!!
بهتره دیگه حداقل شما انتقاد نکنید!نوشتید بک آپ به عهده مشتری ، بعد بک آپ رو بستید!!!
-
خسته نباشند پول خوردن به این سبک رو ندیده بودیم که دیدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
deltamusic
بهتره دیگه حداقل شما انتقاد نکنید!نوشتید بک آپ به عهده مشتری ، بعد بک آپ رو بستید!!!
سلام
هرچند به دور از موضوع این تاپیک بود اما از طرفی در پاسخ به ایشان به جا بود، دقیقا بنده نیز همین نظر را در رابطه با ایشان داشتم.
موفق باشید
-
با سلام و احترام
بله این کار ایران سرور عمل زیرکانه ای بوده ولی طبق صحبت های دوست عزیزمون علیگلی بیرحمانه انجام شده است
همکاران عزیز خواهش میکنم اگر از چیزی اطلاع ندارید نگید شرکت نیست یک شخص است یا ... بهتره قضاوت نکنیم تا قضاوت نشویم!
همگی موفق باشند
-
من ازشون لایسنس میگرفتم سرور هم میخاستم بگیرم الان اینقد خجالت کشیدم اینطوری کردن قصد تعریف ندارم هاست ایران یه مطلب تو وبلاگش گذاشته راهنمایی و رفع نگرانی کرده میهن وب هاستم همینطور ، اصلا level و شخصیتشون این دوتا کجا ! اینها کجا!!!!!!!!!
یاد یه مطلب افتادم قصد توهین ندارم ولی مطلب این بود که چرا مسابقه اسب سواری داریم ولی مسابقه خر سواری نداریم!! خرها نمیتوانند در یک مسیر تا خط پایان بروند و همش میخان نزارن اون یکی به آخر خط برسه ولی اسب ها واقعا مسابقه میدهند
طبق این پست من اولین کسی بودم که ریسلو ریجکتم کرد 1 هفته بعدش همه خبر شدن!!
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=188305
(من را از انجمن اخراج نکنید من 6 ساله عضوم!!):d