-
تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین
سلام ، البته دیدم دوستان در حال صحبت در تایپیک دیگر هستند ولی در این تایپیک لطفا همکاران روش های جایگزین یا شرکت های جایگزین اگر سراغ دارند معرفی کنند.
از 27 تیر July 18, 2017, ایرانی ها نمی توانند
مشتری جدید بسازند
سرویس جدید بسازند
دامنه به پنل منتقل کنند
از 27 مردادماه August 18, 2017 هزینه تمدید سرویس برای کشورهای تحریم شده به مقدار قابل توجهی افزایش می یابد.
از 27 شهریور ماه November 18, 2017 کشورهای تحریم شده نمی توانند سرویس جدید تمدید کنند
دوستان فکر چاره باشید از همین الان !
نقل قول:
Starting July 18, 2017, resellers, customers, and contacts that are subject to policy restrictions cannot:Create new accountsCreate new productsTransfer domain names to our platformAs of August 18, 2017, pricing of services and products subject to policy restrictions will be increased significantly. This will affect the pricing of:Renewal of existing products Getting domains out of redemptionAs of November 18, 2017, they cannot:Renew existing productsAdd funds to their account balance
-
پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین
سلام برای جایگزین خیلی شرکت ها هستن که ریسیلری ارائه میدن مانند شرکت های روسی (REG.RU) و اروپایی (Gandi , NETIM ) ولی با این حال از لحاظ مقایسه قیمتی و نرخ ارز به مراتب گرون تر از ریسلو خواهند بود و در عین حال خیلی از رجیسترار های روسی با WHMCS کار نمیکنند و اروپایی ها شونم معمولا باید از خوده کمپانی یا سوم شخص ها بخرید ماژوال هاشو و مانند ریسلو مجانی نیستند.:-ss
کسی در رابطه با تغییر ادرس ریسلو به ادرس کردیت کارت چیزی میدونه که ایا مشکل رو حل میکنه؟؟؟ (چون پشتیبانیشون هنوز جواب نداده)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
isoroush
سلام ، البته دیدم دوستان در حال صحبت در تایپیک دیگر هستند ولی در این تایپیک لطفا همکاران روش های جایگزین یا شرکت های جایگزین اگر سراغ دارند معرفی کنند.
از 27 تیر July 18, 2017, ایرانی ها نمی توانند
مشتری جدید بسازند
سرویس جدید بسازند
دامنه به پنل منتقل کنند
از 27 مردادماه August 18, 2017 هزینه تمدید سرویس برای کشورهای تحریم شده به مقدار قابل توجهی افزایش می یابد.
از 27 شهریور ماه November 18, 2017 کشورهای تحریم شده نمی توانند سرویس جدید تمدید کنند
دوستان فکر چاره باشید از همین الان !
ولی فکر میکنم مدنظرشون ایرانیها نیست بلکه افرادی هست که با مشخصات جعلی اکانت ساختن!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakebrahimi
ولی فکر میکنم مدنظرشون ایرانیها نیست بلکه افرادی هست که با مشخصات جعلی اکانت ساختن!
دوست عزیز الان کشور ایران دیگه حتی تو لیست کشور های ریسلو هم نیست وقتی کشورتون رو عوض کنید دوباره بخواهید ایران رو انتخاب کنید میبینید که ایران و کشور های تحریم شده دیگر نیستند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iGolchin
دوست عزیز الان کشور ایران دیگه حتی تو لیست کشور های ریسلو هم نیست وقتی کشورتون رو عوض کنید دوباره بخواهید ایران رو انتخاب کنید میبینید که ایران و کشور های تحریم شده دیگر نیستند
خب احتمالا برای ثبت نام جدید محدودیت گذاشتن ولی اگر میخواستن کلا سرویس ندن قطع میکردن دیگه تغییر واحد پولش چیه؟!
-
سلام
2 ساعت قبل یک ایمیل برای ما اومده...شاید هم عمومی هست و برای همه همکاران که در ریسلو پنل دارند ارسال شده
آیا ما باز در لیست تحریم جدید این شرکت هستیم ؟
پنل خود ما ایرانی هست و با پاسپورت شخصی خودم گرفتم
--------
متن ایمیل ریسلو
This message contains important information about your account. Please read this email carefully.
View this email in your browser
Important policy restrictions
We would like to inform you about new policy restrictions on the use of platform services and products. These restrictions apply to resellers, customers and contacts from various countries that are subject to sanctions by the international community.
Transaction checks
On Tuesday, July 18, 2017, we will introduce automated checks of transactions and contact details in our platform. Transactions can only be completed successfully if the contact details of resellers, customers and contacts comply with fore mentioned restrictions and are proven to be correct. All contacts and products that as of today do not pass the checks will be flagged. Renewal of these products will not be possible, regardless of the contact details at the time of the actual renewal.
This will have consequences for resellers and customers in all tiers of your account. Please inform your resellers and customers about this important change.
Consequences
Starting July 18, 2017, resellers, customers, and contacts that are subject to policy restrictions cannot:
Create new accounts
Create new products
Transfer domain names to our platform
Starting November 18, 2017, they cannot:
Renew existing products
Add funds to their account balance
More information
In our Knowledge Base,you will find more information to help your resellers and customers comply with the requirements that are imposed by our new policy restrictions.
We apologize for any inconvenience caused by the policy restrictions. When the sentiment in the international community changes for the better, we may reconsider the policy restrictions.
Best regards,
Resello
------------------
دوبله با گوگل ترنسلیت
این پیام حاوی اطلاعات مهم درباره حساب شماست. لطفا این ایمیل را با دقت بخوانید.
این ایمیل را در مرورگر خود مشاهده کنید
محدودیت های مهم سیاسی
ما می خواهیم به شما در مورد محدودیت های سیاست جدید در استفاده از خدمات و محصولات پلت فرم اطلاع رسانی کنیم. این محدودیت ها به فروشندگان، مشتریان و مخاطبین کشورهای مختلف اعمال می شود که در معرض تحریم های جامعه بین المللی هستند.
چک های معاملات
در روز سه شنبه، 18 جولای 2017، ما بررسی اتوماتیک معاملات و جزئیات تماس در پلت فرم ما را معرفی خواهیم کرد. در صورتی که جزئیات تماس با نمایندگان فروش، مشتریان و مخاطبین با محدودیت های ذکر شده مطابقت داشته باشد، انجام معاملات تنها می تواند موفقیت آمیز باشد و ثابت شود که درست است. تمام مخاطبین و محصولاتی که امروزه عبور نمی کنند، چک ها پرچم گذاری خواهند شد. تجدید این محصولات بدون در نظر گرفتن جزئیات تماس در زمان تمدید واقعی امکان پذیر نخواهد بود.
این پیامدها را برای فروشندگان و مشتریان در تمام سطوح حساب کاربری شما داشته است. لطفا نمایندگان فروش و مشتریان خود را در مورد این تغییر مهم اطلاع دهید.
عواقب
از 18 جولای 2017، فروشندگان، مشتریان و مخاطبین که در معرض محدودیت های سیاست قرار می گیرند نمی توانند:
ایجاد حساب های جدید
ایجاد محصولات جدید
انتقال دامنه به پلت فرم ما
از 18 نوامبر 2017، آنها نمی توانند:
تجدید محصولات موجود
اضافه کردن بودجه به مانده حساب خود
اطلاعات بیشتر
در پایگاه Knowledge Base ما اطلاعات بیشتری را برای کمک به نمایندگان فروش و مشتریان خود که مطابق با محدودیت های سیاست جدید ما مطابقت دارند، پیدا کنید.
ما برای هر گونه ناراحتی ناشی از محدودیت های سیاست، عذرخواهی می کنیم. وقتی احساسات جامعه بین المللی برای بهتر شدن تغییر می کنند، ممکن است محدودیت های سیاستی را مرور کنیم.
با احترام،
Resello
---------------------
دوستان دامنه ها رو چیکار کنیم ؟؟؟
باتشکر
-
دوستان راست میگند منظورشون اینه باید اطلاعات جعلی نباشه دامنه هایی که تا اون تاریخ اطلاعاتشون جعلی باشه دیگه تمدید نمیشند
اگر روو ایران حساس هستند چون ایران جز کشورهایی هست که اطلاعاتش جهانی نیست جدا از کل دنیاست فقط میدونن کد ایران 98 هست حتی لیست شماره ها و کد پستیهارو ندارند
برای همین نمیتونند بفهمند جعلی هست یا نه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadezati
سلام
متن ایمیل ریسلو
This message contains important information about your account. Please read this email carefully.
View this email in your browser
Important policy restrictions
We would like to inform you about new policy restrictions on the use of platform services and products. These restrictions apply to resellers, customers and contacts from various countries that are subject to sanctions by the international community.
Transaction checks
On Tuesday, July 18, 2017, we will introduce automated checks of transactions and contact details in our platform. Transactions can only be completed successfully if the contact details of resellers, customers and contacts comply with fore mentioned restrictions and are proven to be correct. All contacts and products that as of today do not pass the checks will be flagged. Renewal of these products will not be possible, regardless of the contact details at the time of the actual renewal.
This will have consequences for resellers and customers in all tiers of your account. Please inform your resellers and customers about this important change.
Consequences
Starting July 18, 2017, resellers, customers, and contacts that are subject to policy restrictions cannot:
Create new accounts
Create new products
Transfer domain names to our platform
Starting November 18, 2017, they cannot:
Renew existing products
Add funds to their account balance:109:
More information
In our Knowledge Base,you will find more information to help your resellers and customers comply with the requirements that are imposed by our new policy restrictions.
We apologize for any inconvenience caused by the policy restrictions. When the sentiment in the international community changes for the better, we may reconsider the policy restrictions.
Best regards,
Resello
------------------
دوبله با گوگل ترنسلیت
این پیام حاوی اطلاعات مهم درباره حساب شماست. لطفا این ایمیل را با دقت بخوانید.
این ایمیل را در مرورگر خود مشاهده کنید
محدودیت های مهم سیاسی
ما می خواهیم به شما در مورد محدودیت های سیاست جدید در استفاده از خدمات و محصولات پلت فرم اطلاع رسانی کنیم. این محدودیت ها به فروشندگان، مشتریان و مخاطبین کشورهای مختلف اعمال می شود که در معرض تحریم های جامعه بین المللی هستند.
چک های معاملات
در روز سه شنبه، 18 جولای 2017، ما بررسی اتوماتیک معاملات و جزئیات تماس در پلت فرم ما را معرفی خواهیم کرد. در صورتی که جزئیات تماس با نمایندگان فروش، مشتریان و مخاطبین با محدودیت های ذکر شده مطابقت داشته باشد، انجام معاملات تنها می تواند موفقیت آمیز باشد و ثابت شود که درست است. تمام مخاطبین و محصولاتی که امروزه عبور نمی کنند، چک ها پرچم گذاری خواهند شد. تجدید این محصولات بدون در نظر گرفتن جزئیات تماس در زمان تمدید واقعی امکان پذیر نخواهد بود.
این پیامدها را برای فروشندگان و مشتریان در تمام سطوح حساب کاربری شما داشته است. لطفا نمایندگان فروش و مشتریان خود را در مورد این تغییر مهم اطلاع دهید.
عواقب
از 18 جولای 2017، فروشندگان، مشتریان و مخاطبین که در معرض محدودیت های سیاست قرار می گیرند نمی توانند:
ایجاد حساب های جدید
ایجاد محصولات جدید
انتقال دامنه به پلت فرم ما
از 18 نوامبر 2017، آنها نمی توانند:
تجدید محصولات موجود
اضافه کردن بودجه به مانده حساب خود :109:
اطلاعات بیشتر
در پایگاه Knowledge Base ما اطلاعات بیشتری را برای کمک به نمایندگان فروش و مشتریان خود که مطابق با محدودیت های سیاست جدید ما مطابقت دارند، پیدا کنید.
ما برای هر گونه ناراحتی ناشی از محدودیت های سیاست، عذرخواهی می کنیم. وقتی احساسات جامعه بین المللی برای بهتر شدن تغییر می کنند، ممکن است محدودیت های سیاستی را مرور کنیم.
با احترام،
Resello
---------------------
در واقع Resello کارها رو با یک برنامه زمانبندی پیش خواهد برد. اینطوری که مشخّص است، در 18 جولای خیلی اتّفاق مهمّی نمیافتد. در 18 نوامبر است که اتّفاقات اصلی رخ خواهند داد. من میخواستم توجّه دوستان رو به قسمتهای قرمز شده که از تاریخ 18 نوامبر اعمال میشوند، مجدّداً جلب نمایم. خصوصاً اون قسمت که Bold کرده ام و یک emoji گذاشته ام جلوش. همین یک خط کافی هست و تحریم را بطور کامل اعمال خواهد کرد و باعث میشه تا بقیه موارد مهم نباشند. با همین یک خط هست که الان هنوز در خیلی جاهای دیگه هم عملاً ما تحریم هستیم (منظورم عدم امکان انتقال ارز و پرداخت وجه به شیوههای مختلف برای ایرانیان هست). یعنی وقتی نتوانید پول فروشندهای را بدهید، حتّی اگر او دوست شما باشد، کالا/خدماتی به شما نخواهد داد. وقتی نتوانید در ریسلو میزان موجودی حساب خود را افزایش دهید، یعنی دیگه هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید.
ضمنا اگر مسأله صرفاً سخت گیری در بررسی مشخَّصات جعلی باشه، این مورد برای همه کشورها اعمال میشود چون اساساً جزء قوانین ICANN هست که در سالهای اخیر هم ICANN در همین رابطه الزاماتی رو به رجیستررها داده است مثل اون ایمیلی که هر از گاهی همه رجیستررها درباره لزوم درست بودن مشخصات میفرستند. ولی در این ایمیل Resello مشخّصاًُ از کشورهای تحت تحریم نام برده است. این یعنی اتّفاقاً خواسته بگه حواستون باشه، فکر تغییر مشخّصات خودتون از ایرانی به به جای دیگه نباشید. چون اگر این کار رو انجام دهید، ما حواسمون هست و محدودیتهای بیشتری رو بهتون اعمال میکنیم. (قابل توجّه دوستانی که میگن مشخّصات رو عوض کنید). بعدش هم که گفته این محدودیتها رو اعمال میکنیم که مهمترینتش عدم امکان افزایش موجودی هست. الان دوستان در تاپیکهای همسایه خبر میدهند که نتوانستهاند با مشخّصات ایرانی حساب جدید ریسلو باز کنند. خوب این یعنی تمام. فکر جای دیگه و مهاجرت همگانی ایرانیان از RealTime Registerer یا همان Resello به جای دیگری باشید. چون این یکی از اونهایی که تحریم کردهاند هم یک درجه بدتر شده. اونها فقط میگن مشخّصات شما ایرانی نباشه. مشخّصات دامینهای ثبت شده اشکالی نداره که ایرانی باشه. این یکی میگه Contactهاتون هم نباید ایرانی باشند. یعنی حتّی اگر با مشخّصات خارجی اکانت بزنید، نمیتوانید به ایرانی ها دامین بفروشید و WhoIs ایرانی در دامنههاتون داشته باشید.
- - - Updated - - -
دوستان کلّا ما باید همیشه سرویس دهندگان جایگزین رو بشناسیم و همه سرویسهامون رو روی یک رجیسترر متمرکز نکنیم. داشتن یک جایگزین در جیب و آستین و... واجب است.
-
سلام
من الان دامنه خودمون رو با پی پال شارژ کردم...خیلی کم البته... و دامنه سایت رو 1 سال دیگه تمدید کردم
تو این مسیر مشکلی نداشتم
حالا موندیم قفل بشه یا نشه انتقال داد....باید از دامنه .com خداحافظی کنیم ؟
هر روز یه داستان داریم تو این دنیای هاستینگ
یاحق
-
شما یادتون نمیاد این ریسلو همون ریسلر کلاب بود که خودش برامون سایت درست کرد عضومون کرد دامینامونو منتقل کرد و شد ریسلو تازه اون موقع زمان احمدی بود ریسلر کلابم یه شرکت امریکایی بود ...
الکی جو ندین به قضیه اینا نون خودشونو اجر نمیکنن (:|
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=94161
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
شما یادتون نمیاد این ریسلو همون ریسلر کلاب بود که خودش برامون سایت درست کرد عضومون کرد دامینامونو منتقل کرد و شد ریسلو تازه اون موقع زمان احمدی بود ریسلر کلابم یه شرکت امریکایی بود ...
الکی جو ندین به قضیه اینا نون خودشونو اجر نمیکنن (:|
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=94161
نمیکنند. ولی مجبورشون میکنند که نونشون رو آجر کنند. یا دست کم مجبور میشن بروند توی روسیه یا چین شرکت بزنن. چون با قوانین هلند و اتحادیه اروپا باید تا چند وقت دیگه همین رو هم ببندند.
-
اینا خودشونم نمیدونن دارن چیکار میکنن، یه نسخه فک کنم جدیدتر تو سایتشون هست:
https://kb.hostcontrol.com/Policy_re...078fe-92477621
Introduction
Policy restrictions on the use of platform services and products apply to resellers, customers, and contacts from various countries that are subject to sanctions by the international community.
Transaction checks
On Tuesday, July 18, 2017, we will introduce automated checks of transactions in our platform. Transactions can only be completed successfully if the contact details (for example: country, phone number, email address, and IP address) of resellers, customers, and contacts are proven to be correct. This will have consequences for accounts of resellers and customers in all tiers.
Consequences
Starting July 18, 2017, resellers, customers, or contacts that are subject to policy restrictions cannot:
- Create new accounts
- Create new products
- Transfer domain names to our platform
Starting September 18, 2017, they cannot:
- Renew existing products
- Add funds to their account balance
جالبه که این متن تاریخاش با تاریخای ایمیل فرق داره و هیچ اشاره هایی هم به افزایش قیمت نشده.
این متن اگرچه گنگ هست ولی چیزی که به نظر من میرسه اینه که دیگه از 4 روز دیگه دامنه جدید نمیشه ثبت کرد و از دو ماه دیگه نه میشه پول ریخت نه رینیو کرد.
ضمنا تو یه بخش اشاره شده که شماره تلفن و IP آدرس همه کاربرا چک میشه که طرف واقعا از همونجا باشه، یعنی حتما باید این اطلاعات برای هر دامنه درست باشه. یعنی اطلاعات الکی هم منتفیه!
ولی با اینکه دوستان گفتن دیگه نمیشه از ایران اکانت ساخت من چک کردم هنوز ایران تو لیستشون هست، حالا من بشون ایمیل زدم که دقیق بگن چیه فعلا که جوابی ندادن.
-
من یه اکانت جدید تو ریسلو ساختم کشور رو کانادا تعریف کردم واحد پول دلار شده و پرداخت paypal هم داره . 25 دلار دیپوزیت کردم حالا منتظرم اکانت تایید شه .اما اینکه تو سطح مشتری ها تک تک کانتکت دامنه ها رو چک کنن خیلی خیلی عجیبه و هیچ شرکتی این کارو نمی کنه اینجوری باشه که کلا راه فراری نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mansix
من یه اکانت جدید تو ریسلو ساختم کشور رو کانادا تعریف کردم واحد پول دلار شده و پرداخت paypal هم داره . 25 دلار دیپوزیت کردم حالا منتظرم اکانت تایید شه .اما اینکه تو سطح مشتری ها تک تک کانتکت دامنه ها رو چک کنن خیلی خیلی عجیبه و هیچ شرکتی این کارو نمی کنه اینجوری باشه که کلا راه فراری نداره
چیزی که زده اینه (All Tiers)، یه دفعه دیگه خیلی جو گرفتتشون، امیدوارم این به بقیه سرایت نکنه و الا همه دیگه باید شماره تلفن ولید داشته باشن.
-
به نظر من بهتره همین اکانت و دامنه ها رو نگه داریم ولی یه اکانت از یه شرکت اروپایی دیگه ایجاد کنیم و دامینهای جدید رو اونجا ثبت کنیم و دامنیهای موجود رو کم کم که زمان تمدیدشون میرسه انتقال بدیم به شرکت جدید و کلا ریسلو رو خالی کنیم
تنها مزیت ریسلو در مقابل بقیه قیمتهای خوبشه ولی بخوان اینجوری اذیت کنن کمی قیمت بالاتر بهتر از این شرایطه به نظرم
- - - Updated - - -
درضمن فکر میکنم بهتر باشه در شرکتهای مختلفی پخش بشیم اینکه همه میرن سراغ یه شرکت انقدر ایرانی زیاد میشه که اونها هم به مشکل برمیخورن
ولی وقتی در بین چند شرکت پخش باشیم احتمال بروز مشکل کمتره به نظرم
-
دوستان یه سوال فنی داشتم
این Realtime Register B.V. یعنی ریسلو یا اینکه این یه شرکتی هست بزرگتر که ریسلو زیر شاخه اون هست ؟ (در واقع ایا ریسلو ریسلر این Realtime Register B.V. هست ؟)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
دوستان یه سوال فنی داشتم
این Realtime Register B.V. یعنی ریسلو یا اینکه این یه شرکتی هست بزرگتر که ریسلو زیر شاخه اون هست ؟ (در واقع ایا ریسلو ریسلر این Realtime Register B.V. هست ؟)
ریسلو یک ریسلر از رجسترار هلندی (هندی) ریئل تام رجیستر هست
وقتی که ایرانی ها رو از رسیلر کلاب بیرون کردند یک ریسلر در کمپانی ریئل تام رجیستر هلندی - هندی ساختند به نام ریسلو و ما ها رو به این ریسلر صوری منتقل کردند تا قاطی بقیه مشتریاشون نشیم و تا حد زیادی هم از تحریم ها در امان بمونند و بمونیم ! چون تحریم ها شامل ریسلرها نمیشه.
-
الان سوال من این هست
ریسلو ما رو دچار مشکل کرده یا ریل تایم رجیستر ؟
و اینکه اگه فرضا ما بریم پیش کسی که مستقیما نماینده ریل تایم رجیستر هست ایا ممکنه باز هم برای ما ایرانیها مشکل پیش بیاد ؟؟؟؟
این سوال رو به این دلیل عرض میکنم که من یه سری مشتری دارم که اکانت دامین و هاستشون توسط مارال هاست ثبت شده. از مارال هاست سوال کردم گفت ما مستقیما نماینده ریل تایم رجیستر هستیم.
میخواستم ببینم ممکنه برای دامنه هایی که توسط مارال هاست ثبت شده هم مشکل پیش بیاد ؟
-
من گفتم که ایران نیستم و حاظرم مدارک خودمو بفرستم که گفتند طی دو روز آینده بهتون نتیجه رو میگیم
-
به زودی : فروش اکانت تایید شده ریسلو ۵۰۰ هزار تومن :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
الان سوال من این هست
ریسلو ما رو دچار مشکل کرده یا ریل تایم رجیستر ؟
و اینکه اگه فرضا ما بریم پیش کسی که مستقیما نماینده ریل تایم رجیستر هست ایا ممکنه باز هم برای ما ایرانیها مشکل پیش بیاد ؟؟؟؟
این سوال رو به این دلیل عرض میکنم که من یه سری مشتری دارم که اکانت دامین و هاستشون توسط مارال هاست ثبت شده. از مارال هاست سوال کردم گفت ما مستقیما نماینده ریل تایم رجیستر هستیم.
میخواستم ببینم ممکنه برای دامنه هایی که توسط مارال هاست ثبت شده هم مشکل پیش بیاد ؟
ممنون میشم دوستان در این مورد بنده رو راهنمایی کنند.
-
دوستان من از سایت hover.com پرسیدم تا حدودی از جوابش اینو فهمیدم که گفت ایرانی ها میتونن توی سایت ما ثبت کنن به شرط اینکه آدرس کارت اعتباری که باهاش پرداخت میکنید با آدرس پروفایل یکی باشه
یعنی باید ویزا یا مستر کارت خودمون پرداخت کنیم؟و آدرس حساب بانکیمون هم مال ایران باشه؟اینجوری نمیشه ثبت کرد که؟
میگم همگی ایمیل تندی بزنیم به ریسلو و بگیم که ما مسخره شما نیستیم که دلت خواست ثبت کنی دلت خواست ثبت نکنی شاید یه فکری بکنن به حالمون.منظورم اینه که خیلی راحت با سازش نرقصیم
کد:
Iranian's can certainly register domains in Hover, just make sure that the registration information is accurate and that the billing information used to register the domain is also valid and matches because the registries do check to verify the informationAs long as it's a valid credit card, it is accepted
-
دوستان بیشتر به فکر پیدا کردن جایگزین ریسلو باشید. اینکه تحریم کرده یا نکرده و اینکه کلّا میخواهد با مشتریان ایرانیاش چکار کنه، در روزهای آینده دقیق تر مشخّص میشه. یعنی 18 جولای که سه روز دیگه هست. 18 نوامبر و یا سپتامبر(توی kb این رو زده)، هم که چند ماه دیگه هست. یعنی مثل این شعره نباید باشید که چو فردا شود، فکر فردا کنیم. باید از همین الان فکر فردا کنید. چون فردا ممکنه دیر باشه.
-
نباید بهش باج داد
دوستان جایگزین پیشنهاد بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirad
دوستان من از سایت hover.com پرسیدم تا حدودی از جوابش اینو فهمیدم که گفت ایرانی ها میتونن توی سایت ما ثبت کنن به شرط اینکه آدرس کارت اعتباری که باهاش پرداخت میکنید با آدرس پروفایل یکی باشه
یعنی باید ویزا یا مستر کارت خودمون پرداخت کنیم؟و آدرس حساب بانکیمون هم مال ایران باشه؟اینجوری نمیشه ثبت کرد که؟
میگم همگی ایمیل تندی بزنیم به ریسلو و بگیم که ما مسخره شما نیستیم که دلت خواست ثبت کنی دلت خواست ثبت نکنی شاید یه فکری بکنن به حالمون.منظورم اینه که خیلی راحت با سازش نرقصیم
کد:
Iranian's can certainly register domains in Hover, just make sure that the registration information is accurate and that the billing information used to register the domain is also valid and matches because the registries do check to verify the informationAs long as it's a valid credit card, it is accepted
خوب الان دقیقاً مشکل اینجور شرکتها همین هست. وگرنه زیاد هستند شرکتهایی که با ایرانیها کار میکنند ولی مشکل اینه که فقط با کارتهای بین المللی کار میکنند که اون وقت مشکل تفاوت آدرس Profile و Billing Address به وجود میآید. یعنی این حالت فقط در صورتی امکان پذیر هست که مثل شرکت روند تازه(www.ouriran.com) یک دفتر هم در کشوری مثل کانادا داشته باشید که مشخّصات خود شما کانادایی یا... باشه و فقط Userها ایرانی باشند.
در مورد ایمیل زدن به Resello، فایدهای نداره، چون همانطور که دوستان فرمودند، اونها هم دلشون نمیخواد که نونشون آجر بشه. الان اونها هم دارند فکر میکنند که چکار کنند؟ همین که اولش واحد پول رو به روپیه تغییر دادهاند، علتش این بوده که فکر کردهاند این راهی برای فرار از فشارهای قانونی وارد شده بهشون هست. پس بهتره بجای اینکه نامه خشن بنویسید، نامهای حاوی راهکار بنویسید و راه حل رو نشونشون بدهید(البتّه اگر میتوانید). مثلاً راه حل میتواند این باشه که یک زیر مجموعه توی روسیه یا حتّی همون هند بزنند و همه ایرانیها رو منتقل کنند به اونجا. چون الان تنها جایی که قوانین تحریم رو تا حدودی اعمال نمیکنه، همین روسیه هست. اصلاً من از این Reseller Club و هندیها در تعجّب هستم که چطور تصمیم گرفتند برای حلّ مشکل تحریم یک شرکت توی هلند بزنند. چرا همون شرکت رو مثل خود Reseller Club توی همون هند تأسیس نکردند؟ چون هند به هر حال کمتر از اتّحادیه اروپا و هلند قوانین تحریم رو اجرا میکنه.
فشارهای قانونی هم خیلی قضیه سادهای داره. لازم نیست که آمریکا بیاد لیست مشتریهای شرکتهای Registrar رو بررسی کنه. همین اندازه که مقدار زیادی پول وارد حساب بانکی شون میشه و معلوم میشه که سورس این پولها از بابت درآمدی هست که از فروش دامنه به مشتریان ایرانی بدست آورده اند و پولها از از طریق ایران به حسابشون وارد شده، کافی هست تا بانکی که تویش حساب دارند، بهشون هشدار بده که اگر به این روند ادامه دهند، حسابشون تخته میشه و ممکن هست که به مراجع قانونی معرفیشان کند. این مشکل باعث میشه که اصولا هر شرکتی خصوصاً در اروپا آمریکای شمالی بخواهد زیادی با ایرانیها کار کند، به معضل برخورد کند و عطای درآمدش را به لقایش ببخشد. تا وقتی این مشکل حل نشه، هر شرکتی که ما برویم در آمریکا، اروپا و کانادا، همین میشه آخرش. حتّی اگر اولش بگن قدم شما بر چشم.
-
اونایی که credit card معتبر دارید برید سمت توکاز
با این چیپ رجیستری ها نمیشه درست کار کرد.
من دو تا دومین تو ریسلو دارم میخوام ببرم name.com وضعیت transfer lock تو پنل ریسلو no هست ولی تو همه whois ها وضعیت دامین رو clientTransferProhibited زده نمی دونم به خاطر مسخره بازی پنلشون هست یا سر این ماجرا قفلیم .
فعلا تیکت زدم ببینم چی میگن . کسی نظری نداره؟
-
دوستان من بدون ارسال پاسپورت ایرانی آکانتم وریفای شد.. یعنی اونها هیچ مدرک ایرانی از من ندارن.... اطلاعات شخصی پنل را هم خارجی پر کردم.... آیا ممکنه آکانت منم به مشکل بخوره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
upnull50
دوستان من بدون ارسال پاسپورت ایرانی آکانتم وریفای شد.. یعنی اونها هیچ مدرک ایرانی از من ندارن.... اطلاعات شخصی پنل را هم خارجی پر کردم.... آیا ممکنه آکانت منم به مشکل بخوره؟
اره امکان داره مسدودت کنن
-
دوستانی که در نیم الان دارن فعالیت می کنن ، نکاتشو بگن از عضویت تا ثبت
-
دوستان ما نزدیک بیستا دامین داریم پیش طلاهاست بنه نظرتون مشکل میخوریم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirad
کد:
من از سایت Hover.com دامنه دارم مشکلی با ایرانیا ندارن تنها مشکلشون اینه که بعضی وقتا به کردیت کارت های Prepaid گیر میدن در ضمن اگر ورود دو مرحله ای هم بخواهید (Two Step Verification) میتونید شماره ایران رو بدید واسه فرستادن کد.
نکته: اگر قراره با دبیت یا کردیت کارت دوستاتون پرداخت کنید که در کانادا هستند بدونید که مالیات کانادا شامل قیمت دومین میشه
-
دوستان onlinenic وضعیتیش چطوریه؟ نت افراز ایمیل زده که انتقال بدید به onlinenic ولی خوب من دیدم خودشون کشور رو زدن افغانستان!
حالا اون قسمتش که آدرس و تلفن خودمون مثلا کانادا باشه میشه یه کار کرد ولی اینکه تلفن مشتریا همه کانادا یا خارج باشه اون داستانه، واقعا یعنی هیچ دامنه ایی دیگه تلفنش نمیشه ایران باشه؟
-
دوستان، پیشنهاد من این هست که به سایر شرکتهایی مثل TuCows(شامل OpenSRS و hover.com) تیکت بزنید و ازشون بخواهید که روشهای پرداختی مثل WebMoney و OkPay و Yandex Money و Bitcoin و... را اضافه کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
دوستان، پیشنهاد من این هست که به سایر شرکتهایی مثل TuCows(شامل OpenSRS و hover.com) تیکت بزنید و ازشون بخواهید که روشهای پرداختی مثل WebMoney و OkPay و Yandex Money و Bitcoin و... را اضافه کنند.
اینا خیلی گرونفروشن، لطفا نظرتون در مورد onlinenic بگید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahbari
دوستان onlinenic وضعیتیش چطوریه؟ نت افراز ایمیل زده که انتقال بدید به onlinenic ولی خوب من دیدم خودشون کشور رو زدن افغانستان!
حالا اون قسمتش که آدرس و تلفن خودمون مثلا کانادا باشه میشه یه کار کرد ولی اینکه تلفن مشتریا همه کانادا یا خارج باشه اون داستانه، واقعا یعنی هیچ دامنه ایی دیگه تلفنش نمیشه ایران باشه؟
منم همین سوال را دارم الان ۴ تا دومین ها را دادم دست خود مشتری گفتم ببره نت افراز اما داخل whois یک سری از مشخصات خود نت افراز قرار میگیره + نمی دونم پنل دومین را به مشتری می دهند یا باید از سایت خودشون برای مدیریت دومین استفاده کرد.
tucows با مشتری ایرانی چه رابطه ای داره؟ پرداخت ؟ قیمت؟ امکانات پنل؟ حداقل مبلغ برای باز کردن حساب ریسلر؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.S.R
منم همین سوال را دارم الان ۴ تا دومین ها را دادم دست خود مشتری گفتم ببره نت افراز اما داخل whois یک سری از مشخصات خود نت افراز قرار میگیره + نمی دونم پنل دومین را به مشتری می دهند یا باید از سایت خودشون برای مدیریت دومین استفاده کرد.
tucows با مشتری ایرانی چه رابطه ای داره؟ پرداخت ؟ قیمت؟ امکانات پنل؟ حداقل مبلغ برای باز کردن حساب ریسلر؟
خب اگه خودمون توش حساب باز کنیم چطور؟ تو لیستش که ایران بود. حالا بالفرض اصلا بزاریم کانادا، به کانتک ایران گیر میده یا نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahbari
ay simply go to the OnlineNIC homepage and log into your control panel now. To get started, please add funds to your account.
- You may add AS LOW AS $98.9 prepayment to become our valued reseller.
- No membership fee. No any hidden fee. Your prepayment can be ordered immediately for any products and services at OnlineNIC.
- The more you prepay, the lower price you will enjoy - AS LOW AS $8.59.
OnlineNIC accepts Credit Card, PayPal, Bank Transfer and Check (or money order) for payment.
-
https://www.onlinenic.com/Policies/service-terms.php
نقل قول:
Compliance with Export Laws.
OnlineNIC and the Services found at this Site are subject to the export laws, restrictions, regulations and administrative acts of the United States Department of Commerce, Department of Treasury Office of Foreign Assets Control ("OFAC" ), State Department, and other United States authorities (collectively, "U.S. Export Laws"). You agree and acknowledge to comply with the export, re-export, and import laws and regulations of the United States and other applicable countries where you operate or do business. If your access of this Site or the Services found at this Site conflict with U.S. Export Laws, you shall not access this Site or the Services found at this Site. The obligations under this section shall survive any termination or expiration of this Agreement or your use of this Site or the Services found at this Site. Specifically, but without limitation, you represent and warrant that you: 1. Will not use the Services to directly or indirectly conduct, promote, or facilitate business in countries and with nationals that are prohibited by U.S. embargoes or trade sanctions (these embargoed and sanctioned countries are: Cuba, North Korea, Iran, Sudan, and Syria); 2. Are not a party identified on any government export exclusion lists nor using the Services to conduct business with a party identified on such lists, including but not limited to the U.S. Denied Persons, Entity, and Specially Designated Nationals Lists; 3. Will not use the Services to export items, content, or materials to or for military, nuclear, missile, chemical, or biological weaponry end users or end uses.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahbari
من در آنلاین نیک پنل دارم ولی مشکل اینجاست که مشتری مشخصاتش ایران باشه باز گیر میدند
مشتری برای گرفتن نماد باید آدرس دامنش ایران باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.S.R
پس این هم داستانه، حالا اگه آدرس خارج باشه، میشه آدرس کانتکت دامنه ایران باشه؟