-
تغییر واحد پولی ریسلو به روپیه هند (inr) !
درود خدمت دوستان عزیز.
چند دقیقه پیش ما یک ایمیل اطلاع رسانی از ریسلو مبنی بر اعمال محدودیت و تغییر واحد پولی اکانت به روپیه هند در تاریخ 10 جولای 2017 دریافت کردیم.
کد:
We would like to inform you about new policy restrictions on the use of platform services and products by resellers located in your country. As a result of these restrictions, the following changes will apply to your account:
Account balance currency to INR
On Monday, July 10, 2017 (07:00 UTC), we will change the currency of your account balance to Indian rupee (INR). We use the latest currency exchange rate to convert your account balance. From then on, deposit invoices will display all amounts in INR..
همکاران گرامی شما هم چنین پیغامی دریافت کردید؟
-
پاسخ : تغییر واحد پولی ریسلو به روپیه هند (inr) !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
درود خدمت دوستان عزیز.
چند دقیقه پیش ما یک ایمیل اطلاع رسانی از ریسلو مبنی بر اعمال محدودیت و تغییر واحد پولی اکانت به روپیه هند در تاریخ 10 جولای 2017 دریافت کردیم.
کد:
We would like to inform you about new policy restrictions on the use of platform services and products by resellers located in your country. As a result of these restrictions, the following changes will apply to your account:
On Monday, July 10, 2017 (07:00 UTC), we will change the currency of your account balance to Indian rupee (INR). We use the latest currency exchange rate to convert your account balance. From then on, deposit invoices will display all amounts in INR..
همکاران گرامی شما هم چنین پیغامی دریافت کردید؟
سلام
بله برای بنده هم چند دقیقه پیش اومد که تیکت دادم من تو ایران هستم و نمیخوام واحد پولم به روپیه تغیی کنه
-
سلام
بله برای بنده نیز ارسال شده ...
-
بله برای کل ایرانیها ارسال شده
-
بله برای منم اینو فرستادن :
کد:
Policy restrictions apply to your account
On Monday, July 10, 2017 (07:00 UTC), we will change the currency of your account balance to Indian rupee (INR). We use the latest currency exchange rate to convert your account balance. From then on, deposit invoices will display all amounts in INR.
No bank transfers to Rabobank
Effective immediately, payment by bank transfer to our bank account at Rabobank (BIC: RABONL2U) is disabled. Funds transferred to this bank account will not be added to your account balance and
will not be refunded in any way. Please
log in to your Reseller Area for an overview of available payment methods.
We apologize for any inconvenience caused.
Best regards,
Resello
-
ممنون همکار گرامی بنده هم پیام دادم تغییر ندن ، با تشکر از اطلاع رسانی
-
سلام. برای من هم پیام اومده. راستش من یه سوال دیگه هم داشتم. من برای شارژ کردن حساب از وب مانی استفاده میکردم. اما نمیدونم ایا شما هم دچار مشکل شدید جدیدا یا نه چراکه اون درگاه واسطه وب مانی ایران رو تحریم کرده.
میخواستم ببینم شما از چه راهی اکانت ریسلو خودتون رو شارژ میکنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
سلام. برای من هم پیام اومده. راستش من یه سوال دیگه هم داشتم. من برای شارژ کردن حساب از وب مانی استفاده میکردم. اما نمیدونم ایا شما هم دچار مشکل شدید جدیدا یا نه چراکه اون درگاه واسطه وب مانی ایران رو تحریم کرده.
میخواستم ببینم شما از چه راهی اکانت ریسلو خودتون رو شارژ میکنید ؟
از طریق کسایی که وب مانی با حساب اروپایی دارن ...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
ممنون همکار گرامی بنده هم پیام دادم تغییر ندن ، با تشکر از اطلاع رسانی
از چه بخشی باید بهشون تیکت بزنیم و په متنی دقیقا بفرستیم ؟!
-
ما نیز پیامی در رابطه با این مورد برای ریسلو ارسال کردیم ولی متاسفانه روال کلی پاسخ دهی به تیکت ها کند است!
در صورتی که پاسخی دریافت شود داخل تاپیک قرارداده می شود.
توجه داشته باشید اگر قرار باشد با ارسال تیکت از این مورد جلوگیری شود از همان ابتدا اطلاع رسانی نمیکردند!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
از طریق کسایی که وب مانی با حساب اروپایی دارن ...
- - - Updated - - -
از چه بخشی باید بهشون تیکت بزنیم و په متنی دقیقا بفرستیم ؟!
بعد از لاگین در ناحیه کاربری ریسلو به این آدرس مراجعه کنید.
-
سلام
برای ما که چیزی ارسال نشده است.
احتمالا این اعمال محدودیت ها فقط برای کاربران ایران هست.
شاید واحد پولی دلار برای ایران تحریم کردن و این شرکت ناچار شده که واحد پولی رو روپیه قرار بده.
الان متن خوندم متوجه شدم.
مثل اینکه خواستند به نوعی اعمال تحریم کنند ولی فکر نکنم بخوان مشتری های ایران از دست بدن.
-
من تیکت زدم و درخواست دادم که تغییرات اعمال نشه این جوابشون بود:
Dear sir,
We cannot do so. This has been decided on a management level and the change will continue as stated in the email.
Changing your account properties has no effect on this anymore.
-
درود؛
ریسلو در پاسخ به ما گفت که این یک تصمیم مدیریتی هست.
کد:
This has been decided on a management level and we cannot give more information currently. You can check your deposit options to see other possible payment gateways.
فعلا اطلاعات بیشتری نمیدن
-
ریسلو پی پل یا ویزاکارت قبول نمی کنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
شاید واحد پولی دلار برای ایران تحریم کردن و این شرکت ناچار شده که واحد پولی رو روپیه قرار بده.
مثل اینکه خواستند به نوعی اعمال تحریم کنند ولی فکر نکنم بخوان مشتری های ایران از دست بدن.
شما با مشخصات غیر ایرانی ثبت نام کردید؟
مشکلی بابت ثبت مشتریان ایرانی از بابت پرداخت با دلار ندارید؟ هیچ پیامی، هشداری، درخواست تغییری و... براتون نیومده از ریسلو؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
ریسلو پی پل یا ویزاکارت قبول نمی کنه؟
کارتهای اعتباری ویزا مستر و .. قبول میکنه
ولی پی پال برا ما که فعال نیست
برای افرادی که با هویت غیر ایرانی ثبت نام کردن نمیدونم
-
فعلا برای ما کردیت و وب مانی فعاله.
از دوشنبه هفته آینده وضعیت مشخص خواهد شد. ممکنه با این روال ثبت دامین برای ایرانی ها گران تر شود.
-
پاسخشوم به ما :
کد:
Dear sir,
We as support do not have any choice in this matter. It has been decided on a management level and the change will continue as stated in the email.
If you have any further questions do not hesitate to send a reply on this ticket.
I will answer it as soon as possible.
Kind regards,
Frank Steffens
Resello Technical
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
خوب پس از این به بعد چطوری حسابمونو شارژ کنیم ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
پاسخشوم به ما :
کد:
Dear sir,
We as support do not have any choice in this matter. It has been decided on a management level and the change will continue as stated in the email.
If you have any further questions do not hesitate to send a reply on this ticket.
Kind regards,
Frank Steffens
Resello Technical
همین پیام رو برای بنده هم ارسال کردن
-
بری من هم مثل سایر دوستان جواب مشابه دادند
نقل قول:
Dear sir,
Kind regards,
Frank Steffens
Resello Technical
حالا اگه واحد پول به روپیه تبدیل بشه اصلا چطوری حساب رو شارژ کنیم ؟! راهی داره ؟ من ازشون پرسیدم و منتظر جوابم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
بری من هم مثل سایر دوستان جواب مشابه دادند
حالا اگه واحد پول به روپیه تبدیل بشه اصلا چطوری حساب رو شارژ کنیم ؟! راهی داره ؟ من ازشون پرسیدم و منتظر جوابم.
راه خاصی نمیخواد داداش از همون طریقی که همیشه شارژ میکردیم شارژ میکنیم تنها تفاوتش اینه که کارمزد تبدیل ارز هم میاد روش که باعث میشه دامنه ها کمی گرون تر دربیاد، همین
-
ما تعداد زیادی سایت روی رسیلو داریم .. همچین ایمیلی برای ما نیومده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakebrahimi
شما با مشخصات غیر ایرانی ثبت نام کردید؟
مشکلی بابت ثبت مشتریان ایرانی از بابت پرداخت با دلار ندارید؟ هیچ پیامی، هشداری، درخواست تغییری و... براتون نیومده از ریسلو؟
- - - Updated - - -
سلام
با مشخصات غیر-ایرانی ثبت نام شده, نه ایمیلی ارسال شده نه هیچ.
تمامی آپشن های پرداخت (مثل پیپال و وبمانی) همچنان فعال هستند و مشکلی نیست
واحد پولی همچنان دلار آمریکا هست و تغییری نکرده
درضمن برای دامنه هایی با Whois کشور ایران, هیچ مشکلی بوجود نیومده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadecohost
سلام
با مشخصات غیر-ایرانی ثبت نام شده, نه ایمیلی ارسال شده نه هیچ.
تمامی آپشن های پرداخت (مثل پیپال و وبمانی) همچنان فعال هستند و مشکلی نیست
واحد پولی همچنان دلار آمریکا هست و تغییری نکرده
درضمن برای دامنه هایی با Whois کشور ایران, هیچ مشکلی بوجود نیومده.
ممنون
-
چیزی ارسال نشده برای ما
احتمالا برای کسانی که کشور ایران هستند این مشکل پیش آمده واحد پولی ما دلار هست هنوز .
البته روپیه هم باشه مشکلی فکر نمیکنم پیش بیاد
-
قراره که 2017/07/10 واحد پول عوض بشه !
ضمنا می تونستند به جای دلار، به واحد یورو تغییر بدهند نه روپیه هند، چون یورور برای ایران تحریم نیست و دولت ایران هم با یورو کار میکنه.
دوستانی که به ریسلو تیکت ارسال می کنند اینمورد رو بهشون تذکر بدهند شاید اثر داشته باشه.
-
این اطّاعیه نشون میده که اوضاع تحریمهای نقل و انتقال پول داره به مراتب بدتر و پیچیدهتر میشه. یعنی تا چند وقت دیگه ممکنه همین روپیه هند رو هم نتونه کار کنه و کلّا مثل اکثر ریسلرها اساساً ایرانیها رو تخته کنه. ضمن اینکه استفاده از واحد روپیه هند خیلی به ضرر ایرانیها خواهد بود. چون چند بار هزینه تبدیل ارز میخوره یک بار از ریال به دلار و یک بار از دلار به روپیه. ضمن اینکه محاسبه قیمت دامین واسه فروش آن به مشتری نهایی هم مشکل میشه. به نظر میرسه که پس از مهاجرت اجباری ایرانیها از ریسلر کلاب به ریسلو این دفعه باید ایرانیها باید خودشون به فکر جای جدید باشند و به اونجا کوچ کنند.
بهترین گزینه فکر میکنم ریسلرهای روسی باشند که بشه باهاشون با وب مانی سرویسهای پرداخت روسی مثل یاندکس مانی به راحتی و بی دردسر کار کرد. البتّه مطمئناً گزینههای خیلی جالبی نیستند ولی در این شرایط...
باید در کوتاه مدّت از ریسلو بخواهیم که واحد پولی رو از روپیه هند به یورو یا روبل روسیه تغییر بده که بشه با کارتهای پرداخت بین المللی، پی پال به یورو پرداخت کرد و یا با وب مانی به روبل پرداخت کرد.
-
گویا برای کسانی که حساب رو به طریقی خارج ایران باز کردند و وریفای شده مشکلی پیش نیومده و همچنین برای من که حساب رو ایرانی فعال نکردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
ضمن اینکه استفاده از واحد روپیه هند خیلی به ضرر ایرانیها خواهد بود.
مطمئنا هزینه تمام شده ثبت دامین ها در پنل های ایرانی بیشتر خواهد شد. به همین دلیل تاپیک ایجاد گردیده است!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
باید در کوتاه مدّت از ریسلو بخواهیم که واحد پولی رو از روپیه هند به یورو یا روبل روسیه تغییر بده
این مورد قبلا برای این شرکت ارسال شده است و منتظر پاسخ ایشان هستیم.
-
نقل قول:
این مورد قبلا برای این شرکت ارسال شده است و منتظر پاسخ ایشان هستیم.
در پاسخ گفتند که این تغییر انجام خواهد شد و امکان جلوگیری یا تغییر آن نیست :
کد:
There is no choice in this matter, the change will be done.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
z.eus
در پاسخ گفتند که این تغییر انجام خواهد شد و امکان جلوگیری یا تغییر آن نیست :
کد:
there is no choice in this matter, the change will be done.
به نظر میرسه که ریسلو هم داره تحریم ایران رو کلید میزنه. خصوصاً اینکه اخیراً ظاهراً یک نفر خواسته جدید ثبت نام کنه، چون مشخّصات ایران بوده، بهش گفتن نمیشه. این تغییر واحد پولی به روپیه هند هم که فاجعه است. یعنی احتمالاً تا چند وقت دیگه باید ریسلو را هم ترک کینم و یا شاید اصلاً دیگه نشه دامنه غیر از .ir که مال خود ایران هست، با مشخّصات ایران ثبت کرد.
این یعنی فاجعه.
بزرگترین مشکل دامنه هم اینه که باید تقریباً آدرس خودت باشه. خصوصاً اگر بخواهی نماد و درگاه و... بگیری.
کجا بریم حالا با این وضعیت؟
-
واحد پولی رو که عوض کردند !! الان بخوایم ریسلو رو شارژ کنیم باید چه کنیم ؟
اصلا راهی داره ؟
اصلا ارزش داره با ریسلو ادامه دادن و اگه بخوایم به جای دیگه ای مهاجرت کنیم چه میتوانیم بکنیم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
واحد پولی رو که عوض کردند !! الان بخوایم ریسلو رو شارژ کنیم باید چه کنیم ؟
اصلا راهی داره ؟
اصلا ارزش داره با ریسلو ادامه دادن و اگه بخوایم به جای دیگه ای مهاجرت کنیم چه میتوانیم بکنیم ؟
تابحال از کدوم روش شارژ میکردین؟ الانم از همون روش
کردیت کارت یا وب مانی
مشکلی از بابت شارژ نداریم، مشکل فقط نرخ تبدیل ارز بی جهت هست که باید متحمل بشیم
قبلا ریال رو تبدیل میکردیم به دلار و تمام
الان دوباره دلار باید تبدیل بشه به روپیه اینجوری کارمزد بیشتری پرداخت میکنیم همین
-
سیاست اشتباهی هست به این شرکتهای هندی نمیشه اعتماد کرد اینم دفعه دوم
-
سلام
متاسفانه من هم دریافت کردم به نظرتون اگه ایمیل بزنیم تغییر ندن اینکار و میکنن یا ن؟لطفا راهنمایی کنید چطوری میشه دلار باشه و تغییر نکنه .ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majdict.com
سلام
متاسفانه من هم دریافت کردم به نظرتون اگه ایمیل بزنیم تغییر ندن اینکار و میکنن یا ن؟لطفا راهنمایی کنید چطوری میشه دلار باشه و تغییر نکنه .ممنونم
نه اصلا قبول نمیکنن
-
از تاریخ مقرر دو روز گذشته برای کسی تغیرات اعمال شده ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
از تاریخ مقرر دو روز گذشته برای کسی تغیرات اعمال شده ؟!
بله اعمال شده.
واحد پول از دلار به روپیۀ هند تغییر کرده.
درگاه های قبلی هم هست هنوز. و یک درگاه دیگه هم اضافه شده به نام Bank Wire Transfer (INR)
به نظر میاد که امکان شارژ با هیچ ارزی به غیر ار روپیۀ هند نیست.
راهکار دوستان؟
-
درود بر دوستان عزیز
آقا ما حساب وبمانی داریم
الان چیکار کنیم به چه روشی پرداخت کنیم
ممنون میشم راهنماییم کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jamal
بله اعمال شده.
واحد پول از دلار به روپیۀ هند تغییر کرده.
درگاه های قبلی هم هست هنوز. و یک درگاه دیگه هم اضافه شده به نام Bank Wire Transfer (INR)
به نظر میاد که امکان شارژ با هیچ ارزی به غیر ار روپیۀ هند نیست.
راهکار دوستان؟
برای من خیلی وقته انقال بانکی روپیه یا همون Bank Wire Transfer (INR) اضافه شده اما همچنان واحد پولی خرید و فروش من و یا حتی شارژ حساب به دلار هست ! یعنی ممکنه تغیر نکنه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
برای من خیلی وقته انقال بانکی روپیه یا همون Bank Wire Transfer (INR) اضافه شده اما همچنان واحد پولی خرید و فروش من و یا حتی شارژ حساب به دلار هست ! یعنی ممکنه تغیر نکنه ؟
یعنی شما الان میتونی حسابت رو با وبمانی شارژ کنی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakm
یعنی شما الان میتونی حسابت رو با وبمانی شارژ کنی؟
بله مشکلی نداره و شارژ میشه